Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να σου πω... το φιλοσόφησα.. αν απο την 27η μέχρι την 32η είμαστε εσώκλειστες, τότε πότε θα προλάβουμε τα ψώνια; Αν μάλιστα γεννήοσυμε στην 33η όπως κάποιες κοπέλες εδώ;

Να πάμε να δοκιμάσουμε και τα τελευταία μοντελάκια σε νυχτικά, να διαλέξουμε και μπεμπο-κρεμούλες... Καλά, τα χαρτιά του νοσοκομείου τελευταία στιγμή.

Τώρα είμαι καλύτερα, όπως και κάθε βράδυ, σε ευχαριστώ. Τα μεσημέρια είναι το φόρτε μου... καλά όταν τα έβλεπα να χορεύουν μαζί, ένιωσα λίγο περίεργα... τι άραγε να έχουν στο μυαλουδάκι τους;:?:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω... το φιλοσόφησα.. αν απο την 27η μέχρι την 32η είμαστε εσώκλειστες, τότε πότε θα προλάβουμε τα ψώνια; Αν μάλιστα γεννήοσυμε στην 33η όπως κάποιες κοπέλες εδώ;

Να πάμε να δοκιμάσουμε και τα τελευταία μοντελάκια σε νυχτικά, να διαλέξουμε και μπεμπο-κρεμούλες... Καλά, τα χαρτιά του νοσοκομείου τελευταία στιγμή.

Τώρα είμαι καλύτερα, όπως και κάθε βράδυ, σε ευχαριστώ. Τα μεσημέρια είναι το φόρτε μου... καλά όταν τα έβλεπα να χορεύουν μαζί, ένιωσα λίγο περίεργα... τι άραγε να έχουν στο μυαλουδάκι τους;:?:

Ε εντάξει προλαβαίνουμε να το ετοιμάσουμε. Μην με αγχώνεις. Και τα ψώνια θα τα προλάβουμε. Εγώ την Τετάρτη πάω τζάμπο να εφοδιαστώ με αρκετά πραγματα. Εμένα να δεις χορό σήμερα. Πριν η μπιμπού κλώτσαγε τον μπαμπά της στο μάγουλο. Είχε πολύ γέλιο...........:shock:

Αντε να πάτε να κανετε τα ψώνια και την έρευνα εσείς...και μετά να μου λέτε τι χρειαζεται να τα βρώ αμέσως εγώ!!!

Ναι βρε Joy εννοείται ότι θα σε ενημερώσουμε. Έτσι κι αλλιώς εσύ έχεις περισσότερο καιρό μπροστά σου απ' ότι εμείς. Να δεις και το φύλλο............Άντε άντε να μας πεις κι εσύ!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Glorr πες μου και εμένα τι θα ψωνίσεις για να το βάλω και εγώ στο πρόγραμμα. Η μπουμπου βλέπω ξεκίνησε από τώρα τις επιθέσεις στο μπαμπά;;;;; Δεν μπορώ να φανταστώ τη σκηνή!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΛΕ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣ?ΠΗΡΕ ΤΗ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ?ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΗ YOGA ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!GLORR ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?

age.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!:P

Witch, σε ποιά εβδομάδα είσαι; Σε θαυμάζω που μπορείς να κάνεις ακόμα yoga... καλό θα σου κάνει!!!

Σήμερα πάλι το ρίξαμε στο διάβασμα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι σήμερα θα τελειώσω!!!! Μακάρι!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 22η ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ.ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!(ΣΤΟ DVD ΕΝΝΟΩ)ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΩ ΑΛΛΑ...

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!

age.png

Ασε την Πετρουλάκη, αυτή πληρώνεται για να τα κάνει... Άλλωστε αυτή δεν είχε δίδυμα. Εσύ να προσέχεις για να μην πάθεις τίποτα... αν είναι η άσκηση περίπλοκη, παράλειψέ την:P

Με την εξέταση του ελικοβακτηριδίου τι έγινε τελικά; Όλα καλά;

Όσο για τη συγκέντρωση... άλλο τίποτα :rolleyes:... πάλι καλά που έχουμε εδώ ωραία παρέα και βρίσκω αφορμή να κάτσω μπροστά στο πι-σι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Τι κάνετε?

Witch μπράβο κουράγιο. Και yoga? Πάρα πολύ ωραία. Ναι καθηγήτρια σε φροντιστήριο είμαι.

Twins τι έγινε, πως είμαστε σήμερα?

Εμένα κορίτσια με ξύπνησαν σήμερα 5.30 το πρωί τα νινιά. Είχαν κέφια. :)

Διαφημίσεις

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΥΜΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΠΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΩ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ DVD.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΡΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΣΙΜΟ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ.

ΕΣΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ?

age.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ GLORR!ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,Η YOGA H ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ PILATES ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ.ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ.

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΙΜΑΙ.ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ?

age.png

Καλημέρα κορίτσια!! Βλέπω το ρίξατε στη μελέτη και τη γυμναστική! Εγώ σήμερα ξεσκόνισα και έκανα μερικές δουλειές..δε πιάνει αυτό??? Σήμερα στις 7 έχω και την γυναικολόγο!!

Ωραία... άλλη μία εκπαιδευτικός λοιπόν... Πρέπει να μελετήσω τελικά υτό το φαινόμενο! Τι ατυχία ήταν και αυτή στο ιατρικό... Την επόμενη φορά, ελπίζω να πάνε ΟΚ.

Σήμερα είμαι καλύτερα, αλλά τα ζόρια θα τα δούμε το μεσημέρι πάλι. Εντωμεταξύ glorr μου εχτές το βράδυ ένιωσα αυτό που περιέγραφες παλιότερα... με έπιασαν κάτι κλάμματα χωρίς λόγο και αιτία και δεν μπορούσα να σταματήσω... και μου ανέβαινε και ο παλμός παράλληλα... τι ωραία...:-(

Εννοείς ότι από τις 5:30 είσαι ξύπνια; πως αντέχεις βρε παιδί μου;

Α... και επειδή ξεκινάτε συζήτηση για τα εργασιακά σας βλέπω... ένα έχω να πω... μην αγχωθείτε και σας πιάσει ταχυπαλμία!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...