Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα!

ζυγιστηκαμε χθες!!

η μικρη την προηγουμενη τριτη που την πηραμε ηταν 2080γρ κ χθες ηταν 2370!!!

ο σπορος το σαββατο που τον πηραμε 1990 κ χθες 2130γρ!!

νομιζω παμε καλα...

Ωωωω... μεγαλώσατε!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nufi, τον πήρα σήμερα και μου είπε και εμένα να πάω. Έχω και το προβληματάκι μου..... αντε να δούμε

Ο σύζυγος ανέκαμψε, αλλά κόλλησε τα παιδιά τα οποία ναι μεν δεν έχουν πυρετό, αλλά έχουν μύξες. Βέβαια, αυτό δεν τους πτοεί από το να τρώνε συνέχεια, οπότε δεν ανησυχούμε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλε πως μπουκωνονται με το μπιμπερο ,ενω εχουν βουλωμενες μυτουλες ειναι αποριας αξιο!

κ γω αγχωνομαι πως θ αρρωστησουν μ αυτο τον καιρο..βαζουμε το air condition στους 29κ να φυσαει πανω, αλλα οπως κ να χει δεν ειναι φυσικος αερας..

κ διαφωνουμε το βραδυ με το συζυγο..αυτος το ανοιγει,εγω το κλεινω!

παντως τα εχω μονο με το pamper κ τα σκεπαζω με σεντονακι οταν το ανοιγουμε.

φτερνιζονται ομως..ελπιζω να μην εχουμε κ αλλα!

twins πως ξεβουλωνεις τη μυτουλα? ριχνεις φυσιολ.ορο κ σκουπιζεις?

33E7p2.png

twins ειναι που ειναι ησυχα ακομη(φτου φτου!) κ δε με ταλαιπωρουν..

αλλα κ με τα προγραμματα εχω πολυ καλη σχεση..ειμαι κ ταυρος κ τα τηρω με στρατιωτικη πειθαρχια..

το οποιο ειναι κ κακο,γιατι οταν αρχισουμε εκ των πραγματων να παρεκκλινουμε, θα αποσυντονιστω πληρως! κ ο πανικος θα ερθει σουμπιτος!!!!:roll:

33E7p2.png

epadoren μετά από συμβουλή παιδιάτρου: για ερεθισμένο οισοφάγο και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση! 0,4ml πρωι-μεσημερι-βράδυ

Μετά από όλα τα πειράματα που είχαμε απογοητευτεί, τελικά κατάλάβαμε ότι δεν είχε κολικούς!!!

Αλήθεια? και πώς το ανακαλύψατε? Πάντως και ο δικός μου βγάζει το γάλα, όχι πολύ, αλλά βγάζει!! Και γκρινιάζει και ησυχάζει μόνο όταν ακουμπάει η κοιλίτσα του κάπου! Μόλις το ξανακοίμησα τώρα το μανάρι μου!!

Α, περαστικά στα twinsakia!!! Τα είδε ο γιατρός? Αχ αυτοί οι μπαμπάδες...δεν προσέχουν καθόλου!!!

Nufaki πρόσεξε μην παρεκλίνεις από το πρόγραμμα γιατί εγώ έτσι την πάτησα. Βέβαια ο θηλασμός από μόνος του σε βγάζει εκτός προγράμματος. Πάντως να προσπαθείς και μόνη θα τα καταφέρεις. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, βρίσκεις τρόπους και τα βγάζεις πέρα!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κατάφερα και κοιμήθηκα!!!! Σούπερ!!!!!

Τις μυτούλες τις καθαρίζουμε με φυσιολογικό ορό και otrisalin. To otrisalin είναι ένα πραγματάκι που το φυσάς και βγάζει τις μύξες από τα ρουθουνάκια. Αρκετά πρακτικό! Πάντως, έχει μειωθεί πολύ η καταρροή στα παιδιά και νομίζω τώρα ότι αρχίζει σε μένα.

Jas, το φάρμακο μου το είπε΄ο παιδίατρος. Στην αρχή δοκιμάσαμε αλλαγή γάλακτος (πάλι), infacolic κλπ και δεν μας έκανε τίποτα. Κάθε βράδυ ένα διώρο και κάθε πρωί άλο ένα είχαμε επεισόδια. Οπότε μου είπε ότι τα συμπτώματά της δείχνουν ερεθισμένο οισοφάγο. Και πραγματικά, ενώ άλλες μέρες τώρα ήταν η ώρα της να κλαίει και να κάνει εμετό, τώρα κοιμάται ήσυχα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι... έχω πάρει κάτι λεπτά αντιπνικτικά μαξιλάρια για νεογέννητα.. λέτε να μπορώ να τους τα βάλω ή όχι ακόμα??

Jas, μήπως το μαξιλαράκι θα είναι μπελάς τώρα γιατί βγάζουν ακόμα γουλίτσες και θα πρέπει να πλένεις και αυτά και τις μαξιλαροθήκες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Επέεεεεεεεεεεεεεστρεψα!!!!!!!!!!

τι κάνετε κορίτσια?? μου λείψατε!!!

Εμείς καλά είμαστε οικογενειακώς περάσαμε σούπερ, σήμερα γύρισαμε!!πολύ ζέστη όμως!!

Αν είναι καμιά μέσα ενημερώστε με!! Γέννησε η agorakia?η joy? το marakikon πως πήγε με τροφοβλάστη??

Τα μωρά μας τι κάνουν???H nufi τα πήρε και τα δυο σπίτι??

Μέχρι να τα διαβάσω όλα θα πάθω!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλώς το Κρητικάτσι!!!!!!!!!!!!!!:P Πως πέρασες;;;;; Για πες νέα!!!!! Δεν πιστεύω να έκανες τελικά σέρφινγκ........:rolleyes:

Λοιπόν, τα νέα της παρέας εδώ:

1. Η Agorakia γέννησε 2 υπέροχα αγοράκια την Παρασκευή και είναι ακόμα μέσα. Περιμένουμε από τον αγορο-μπαμπά να μας πει νέα

2. Η joy γεννάει αύριο!

3. Η nufi τα πηρε και τα δύο στο σπίτι και μέχρι στιγμής είναι τα ησυχότερα μωρά του πλανήτη

4. Το marakikon έκανε τις εξετασούλες τις και είναι στον καναπέ και ξεκουράζεται

Και τα άλλα κορίτσια είναι όλα καλα, μας έλειψες! Τα μπεμπάκια ολων μας, μας ταλαιπωρούν λίγο, αλλά όλα καλά. Η Γιώτα και η Ολγα είναι ακόμα διακοπες, η Jasmini είναι η θεα του διδυμοθηλασμού, γιατί καμια δεν τα καταφέρνει όπως αυτή, η Witch έχει ωραίες και πολύ χρήσιμες ιδέες (π.χ. τήλιο) και εγώ κάνω παγωτοθεραπεία!!!!!!!!!!!!

Όλες κάνουν την εμφάνιση τους, αλλά σε διαφορετικές ώρες. Η παρέα είναι εδώ και ακμαιότατη.

Σταματώ, γιατί είμαι έτοιμη να πάρω τον τίτλο του gossip girl. Καλώς ήρθες και πες μας τα νέα σου!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε? Κι εγώ μια από τα ίδια. Τα μωράκια μας ταλαιπωρούν αλλά το παλεύουμε.

Να σας ρωτήσω. Κάποια μίλησε για μούδιασμα πάνω από την τομή. Το έχω κι εγώ αυτό. Είναι φυσιολογικό? Επίσης εγώ πάνω απ΄οτην τομή έχω κι ε΄να πρήξιμο, ένα φούσκωμα. Το έχεικαμία αυτό? Μήπως είναι από την κούραση? Δεν ξέρω κι εγώ τι να πω. Θέλω να πάρω να ρωτήσω τον γιατρό. Εσάς έχει επανέλθει πλήρως αυτό το σήμείο? Γιατί εμένα όχι. Και με ψιλοφόβισε η αλήθεια είναι έτσι που είναι πρησμένο. Αν ξέρει καμία ας μου πει.

Κατά τ' αλλα καλά κορίτσια?:confused::confused:

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε? Κι εγώ μια από τα ίδια. Τα μωράκια μας ταλαιπωρούν αλλά το παλεύουμε.

Να σας ρωτήσω. Κάποια μίλησε για μούδιασμα πάνω από την τομή. Το έχω κι εγώ αυτό. Είναι φυσιολογικό? Επίσης εγώ πάνω απ΄οτην τομή έχω κι ε΄να πρήξιμο, ένα φούσκωμα. Το έχεικαμία αυτό? Μήπως είναι από την κούραση? Δεν ξέρω κι εγώ τι να πω. Θέλω να πάρω να ρωτήσω τον γιατρό. Εσάς έχει επανέλθει πλήρως αυτό το σήμείο? Γιατί εμένα όχι. Και με ψιλοφόβισε η αλήθεια είναι έτσι που είναι πρησμένο. Αν ξέρει καμία ας μου πει.

Κατά τ' αλλα καλά κορίτσια?:confused::confused:

Γειά σου καλή μου glorr.

Σε αυτούς τους πόνους που αναφέρεις, εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, διότι ειδικεύομαι στους πόνους του στήθους...:cry: Εμένα η περιοχή που αναφέρεις έχει επανέλθει, αν εξαιρέσεις τον ουλώδη ιστό της τομής. Μήπως δεν είναι και εσένα πρήξιμο και είναι ουλώδης ιστός;

Πάντως είναι νωρίς ακόμα, μην ξεχνάς ότι γέννησα και κοντά ένα μήνα πριν από σένα. Αν θέλεις όμως πάρε και το ντόκτορ σου. Ξέρω, ξέρω, ντρέπεσαι που είναι διακοπες, αλλά απαντάνε...

Τα μπεμπάκια τι κάνουν;;;;;;;;;; πες νεα!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ολο γραφω κι ολο κατι παθαινει το ιντερνετ και φτου ξανα!

nunuuuuuuu!!!!μας ελειψες!για πες νεα!πως εισαι?

twins σου απανταω για τα κιλα γιατι την προηγουμενη απαντηση την εχασα!εμεινα εγκυος 56 και ειμαι 55,8!ειμαι πολυ τυχερη νομιζω.άπο την ημερα που γυρισα σπιτι ειχα σχεδον επανελθει.μαλλον εχω αδυνατισει γιατι οταν φυγει εντελως η κοιλιτσα μου θα φυγει μισο κιλακι ακομα λογικα.εσυ πως τα πηγες?αντε να τελειωσουμε με το μητρικο γαλα και να αρχισουμε διαφορα αυτοσχεδια γιατροσοφια!:tongue:

glorr αυτο το πρηξιματακι καθως και το μουδιασμα ειναι νορμαλ.θα υποχωρησουν σιγα σιγα.εμενα το πρηξιμο σημερα μειωθηκε παρα πολυ.

α δεν σας ειπα!πηγαμε την πρωτη μας βολτα με το καροτσακι!τελεια!

καλε που ειναι η joy?

age.png

Ως γνωστόν εγώ απαντάω, γιατί μόνο εγώ είμαι εδώ. Τελικά το έχω στοιχειώσει το φόρουμ!!!!!

Witch, περιμένω τη στιγμή για τα γιατροσόφια μετα μανίας!!!! Φάρμακα θα παίρνω για κανένα δικαήμερο ακόμα και ο γιατρός μου είπε να μη βάζω και τα παιδιά κοντά στο στήθος γιατί ερεθίζεται η παραγωγή. Με τα κιλά, αυτή τη στιγμη είμαι στο +1, και αν κόψω και τα παγωτά, πιστεύω ότι θα φύγει.

Η Joy σήμερα πήγε για τον προγεννετικό στο Αλεξάνδρα και αύριο πρωι-πρωι μπαίνει μέσα για να γεννήσει. Κατά τις 10, θα ξαναγίνουμε διδυμοθείες!!!!!!!!:P:p Δεν ξέρω αν θα μπει απόψε...

Ποιο καροτσάκι έχετε; Εμείς πως την πατήσαμε έτσι με το δικό μας και δεν μας κάνει με τίποτα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερουδια!

nunu welcome back κοριτσακι!

glorr ακριβως το ιδιο εχω κ εγω..μουδιασμα κ απο προχθες που κουραστηκα παραπανω γιατι εκανα δουλειες πρηστηκε περισσοτερο το σημειο πανω απ την τομη..

witch απο τωρα βολτουλα? χωρανε στο καροτσακι,δεν εξεφανιζονται? τι βαρος εχουν τα witchakia?

k h twins το επιχειρησε, αλλα μαλλον περισσευε το καροτσακι!!!

jas για μαξιλαρακια εγω ξερω οτι απαγορευονται τον πρωτο χρονο..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...