Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια ακριβως πανω απ την τομη εγω εχω ακομη ενα μονιμο μουδιασμα..σα να μην εχει φυγει εντελως η αναισθησια..

νιωθετε κατι παρομοιο, η να ανησυχησω κ γι αυτο?

αμαν πια..ολα τωρα που ειναι διακοπες ο δοκτωρ κ δε θελω να ενοχλω..

Νο. Δεν έχω κάτι τέτοιο... πάρε τηλ. Και εγώ θα πάρω για το στήθος. Να συννενοηθούμε να πάρουμε με διαφορά δευτερολέπτου να τον τρελάνουμε!!!!!!!!!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ακριβως πανω απ την τομη εγω εχω ακομη ενα μονιμο μουδιασμα..σα να μην εχει φυγει εντελως η αναισθησια..

νιωθετε κατι παρομοιο, η να ανησυχησω κ γι αυτο?

αμαν πια..ολα τωρα που ειναι διακοπες ο δοκτωρ κ δε θελω να ενοχλω..

nufi ο γιατρος μου ειχε πει οτι αυτο το μουδιασμα οπως το λες μπορει να κρατησει καιρο.το εχω κι εγω.

οπως βλεπετε ακολουθω πιστα τις συμβουλες σας και μολις εκανα την αντληση μου!

age.png

Καλημέρα!:P

Και σήμερα καύσωνας!!!!:cry:

Τα μπεμπίδια από χτες έχουν μυτούλες που τρέχουν (το αιρκοντίσιον φταίει; ο μπαμπάς που είχε κρυώσει; τα μπάνια που τους κάναμε;;;; δεν ξέρουμε) ... χωρίς όμως άλλο σύμπτωμα.

Αυτή η ζέστη μας έχει τσακίσει. Υπομονή μέχρι αύριο...

Καλημέρα σε όλες :P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα και απο εμας!

ελπιζω twins να μην την αρπαξατε.

joy εχθες σου εστειλα πμ το πηρες?επειδη κατι εγινε με το ιντερνετ και με πεταξε εξω.

βρε jasmini το ξενυχτησα με τις αντλησεις αλλα τελικα λιγοτερο εβγαλα απ οτι συνηθως.βιαζομαι να δω αποτελεσμα η αδικο το ξενυχτι?

age.png

Witch, η ποσότητα που αντλείς δεν μπορεί να είναι σταθερή. Επίσης, αν είσαι κουρασμένη, η ποσότητα μειώνεται.

Τώρα, αν πω για ξεκούραση, θα μου απαντήσεις αν ξέρω και αυτό με τον Τοτό....:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Witch, η ποσότητα που αντλείς δεν μπορεί να είναι σταθερή. Επίσης, αν είσαι κουρασμένη, η ποσότητα μειώνεται.

Τώρα, αν πω για ξεκούραση, θα μου απαντήσεις αν ξέρω και αυτό με τον Τοτό....:P

αχ βρε twins δικιο εχεις αλλα ακομα και ξεκουραστες να ειμαστε οταν ξυπνας στην αγρια νυχτα ειναι απο μονο του κουραση!αν και σημερα παρα το ξενυχτι δεν νιωθω κουρασμενη.με εχει σκισει ομως η τομη, μεσα, εξω δεν ξερω που και τι αλλα ποναει, τραβαει μπλιαχ.δεν πεθαινω απο τον πονο αλλα μου θυμιζει οτι υπαρχει και δεν κανω ανετα ολες τις κινησεις και με εκνευριζει.

giota σε χασαμε!!!

age.png

αχ βρε twins δικιο εχεις αλλα ακομα και ξεκουραστες να ειμαστε οταν ξυπνας στην αγρια νυχτα ειναι απο μονο του κουραση!αν και σημερα παρα το ξενυχτι δεν νιωθω κουρασμενη.με εχει σκισει ομως η τομη, μεσα, εξω δεν ξερω που και τι αλλα ποναει, τραβαει μπλιαχ.δεν πεθαινω απο τον πονο αλλα μου θυμιζει οτι υπαρχει και δεν κανω ανετα ολες τις κινησεις και με εκνευριζει.

giota σε χασαμε!!!

Ο πόνος σιγά-σιγά θα περάσει (πέρασαν μόνο 20 μέρες), αυτό θα έλειπε να μείνει και για πάντα!!!!:P Θα τον εξορκίσουμε!!!! Απο κιλά πως πάς;

Έτσι όπως συζητάμε για πόνους, θυμίζουμε κάτι γέρους στο καφενείο. Σωστή σιντριμ-team!!!!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα σας!!!

Τι κάνετε?? Εμείς τα γνωστά... ξενυχτισμένοι!!! Τώρα όμως κοιμήθηκαν ... επιτέλους να ξεκουραστεί λίγο και η μανούλα!

Βρε κορίτσια τα δικά μου κοιμούνται ελάχιστα και κάνουν και ανήσυχο ύπνο και δεν τολμάμε να κάνουμε τον παραμικρό θόρυβο γιατί τσίτα το μάτι αμέσως!!! Αφήστε που αν ξυπνήσει ο ένας λες και στέλνει σήματα και στον άλλο να ξεσηκωθεί!!!

Και τα δικά σας έτσι είναι ή να αρχίσω να ανησυχώ????

Για το μούδιασμα..άργησε να φύγει και ακόμα το έχω αλλά όσο πάει και ελαττώνεται!

Witch, το βράδυ συνήθως δεν βγάζει ποσότητα αλλά είναι η καταλληλότερη ώρα για να διεγείρει τον θηλασμό..ακόμα και αν τα μωρά θηλάζουν!! Τουλάχιστον μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία!

RKdwp3.png

Να σας πω και το άλλο, μια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα, εδώ, πονούσε πολύ και πήγαινε στον γιατρό και της έλεγε ότι είναι από την εγχείρηση και να πάρει ντεπόν. Επειδή όμως οι πόνοι συνεχίζονταν, πήγε Αθήνα και ανακάλυψαν ότι είχαν ξεχάσει μέσα της μια γάζα και αν δεν το βρίσκανε σύντομα, καταλαβαίνετε...!!!

RKdwp3.png

Jas, το κάθε παιδί έχει το δικό του sleering pattern. Άλλα είναι πολύ εύκολα στον ύπνο και άλλα είναι πολύ ευαίσθητα. Εμάς ο μπέμπης κοιμάται πολύ άνετα με οποιονδήποτε θόρυβο, ακόμα και το κλάμα της αδερφής του, ενώ η μπέμπα ξυπνάει με τον παραμικρό μικροθόρυβο...

Α, δεν σας είπα τα καλά νεα! Η μπέμπα έκοψε τα κλάματα!!! Μαχαίρι!!!! Τέρμα οι αναγωγές, τέρμα οι τσιρίδες, τέρμα και οι βόλτες πέρα-δώθε!!! Μπορεί τελικά και να μη μας διώξουν από τη γειτονιά:P:p:p:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Jas, το κάθε παιδί έχει το δικό του sleering pattern. Άλλα είναι πολύ εύκολα στον ύπνο και άλλα είναι πολύ ευαίσθητα. Εμάς ο μπέμπης κοιμάται πολύ άνετα με οποιονδήποτε θόρυβο, ακόμα και το κλάμα της αδερφής του, ενώ η μπέμπα ξυπνάει με τον παραμικρό μικροθόρυβο...

Α, δεν σας είπα τα καλά νεα! Η μπέμπα έκοψε τα κλάματα!!! Μαχαίρι!!!! Τέρμα οι αναγωγές, τέρμα οι τσιρίδες, τέρμα και οι βόλτες πέρα-δώθε!!! Μπορεί τελικά και να μη μας διώξουν από τη γειτονιά:P:p:p:p:p:p:p

Ωωωω...πώς κι έτσι?? Πες μου το κόλπο plssss :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

RKdwp3.png

καλησπερα!

ζεστη κ παλι ζεστη...κ νομιζω οτι κουραζομαστε περισσοτερο επειδη σκαμε..

δε θα ηταν ωραια να πατουσε μια βροχη να δροσιζε εξω?ουτως η αλλως δε βγαινουμε..

αχ, τοτε το μουδιασμα ειναι φυσιολογικο..γιατι κ γω ειχα αρχισει να σκεφτομαι οτι η αναισθησιολογος εκανε μαλ... κ μου νεκρωσε το σημειο!!!

twins επιστρεφει 25/8νομιζω...εγω εχω να παω να με δει κιολας..40 μερες!!

ζυγιστηκαμε χθες!!

η μικρη την προηγουμενη τριτη που την πηραμε ηταν 2080γρ κ χθες ηταν 2370!!!

ο σπορος το σαββατο που τον πηραμε 1990 κ χθες 2130γρ!!

νομιζω παμε καλα...

33E7p2.png

epadoren μετά από συμβουλή παιδιάτρου: για ερεθισμένο οισοφάγο και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση! 0,4ml πρωι-μεσημερι-βράδυ

Μετά από όλα τα πειράματα που είχαμε απογοητευτεί, τελικά κατάλάβαμε ότι δεν είχε κολικούς!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εμενα ο συζυγος πηγε δουλεια σημερα κ ειμαι μονη με τα σκιουρια.κανουμε καλη παρεα οταν δε κοιμουνται,πραγμα σπανιο ομως..ειναι πολυ καλοι ακροατες,τους λεω ο,τι να ναι!!!!

ηταν να ερθει η μαμα μου αυριο απο θεσ/νικη, αλλα ειχε πυρετο προχθες κ το αναβαλαμε. προς το παρον που ειναι ησυχα, τα καταφερνω μονη κ με τον καλο μου οταν ειναι εδω.

εσες επιστρατευσατε καμια μαμα? η jas τα κανει μονη ξερω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...