Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Τα jasminakia αποφάσισαν να ησυχάσουν λίγο και να κοιμηθούν...ούφ, να δω πότε θα μπούμε σε ένα πρόγραμμα!!!

Έχω καταντήσει νευρική!!! Όχι με τα μωρά μου, με όλους τους άλλους!!

Έχει και μια ζέστη σήμερα... πρέπει να έχουμε και 45 βαθμούς!!! Τι να σου κάνει και αυτό το έρημο το air condition..

Είναι καμιά μέσα???

RKdwp3.png

:tongue::tongue:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Εδω αδερφοglorr ειπα να μπω να σας γραψω για να μην αναρωτιεστε βρε παιδι μου τι γιναμε κ εμεις.η αδερφη μ τρεχει κ δεν φτανει η καυμενουλα γιατι η μαμα μου επεσε στο κρεβατι με την μεση της κ δεν μπορει να βοηθησει εγω ειμαι με οξεια αμυγδλιτιδα 15 μερεσ αντιβιωση θα παρω οποτε δεν μπορω να πηγαινω και ο αντρας της δουλεια οποτε οπως καταλαβενεται τρεχει κ δεν φτανει ουτε για πιπι που λεει ο λογος.εχουμε γρινιες οπως ολα τα μωρα φανταζομαι ομως,η μπεμπουλα εχει φτασει 2800 περιπου και ο μπεμπης 3200 νομιζω οπως καταλαβενεται τρωμε ολο το φαι μας χαχαχαχαχααααα.κοριτσαι γεννησε καμια αλλη πειτε μου για να το πω και στην αδερφη μου να της πω δλδ τα νεα απο τον εξω κοσμο χαχαχααα

αα

.σασ φιλω και περιμενω νεα:o:roll:

γεια σου αδερφοglorr!ωστε τρεχετε και δεν φτανετε ε?υπομονη...η φουκαριαρα η glorr θα προλαβει να παρει μιαν ανασα πριν ξεκινησει δουλεια στο φροντιστηριο?

περαστικα και σε σενα και στη μαμα σας.

σημερα δεν ηταν να βγει η agorakia?(υπολογιζω απο τις δικες μου μερες που εμεινα μεσα)εχουμε κανενα νεο?

ρε παιδια μου ελειψε η nunu!!!!

maraki πως εισαι κοριτσαρα μου?

joy πως πας?

twins o πυρετος σας τι λεει?εφυγε για τα καλα?

jasminoula!ποιος σε πειραξε και σε τσαντισε?fatus olus!!!

nufi ηθελα να σε ρωτησω,εσυ κανεις αντληση και τη νυχτα?

ολγα που χαθηκες?ολα καλα?φοβαμαι να ρωτησω για το παληκαρι....ελπιζω να χαθηκες γιατι τη βγαζεις ολη μερα στη θαλασσα.

ουφ!εχω το λαπτοπ του αδερφου και μπορεσα να γραψω δυο κουβεντες!ισως και κατι παραπανω απο δυο!!!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε μαγισσούλα, πώς τα πάς? Αντλήσεις να κάνεις και την νύχτα τουλάχιστον μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία. Διεγείρεται περισσότερο η παραγωγή το βράδυ.

Λέτε να βγήκε η agorakia μας??

Εγώ πραγματικά τρέχω και δεν φτάνω, μόλις καταφέρω να ταίσω τον ένα ξυπνάει ο άλλος και πάμε πάλι απ' την αρχή! Και τώρα ακόμα που γράφω θηλάζω...

Αντε να στρώσουμε πρόγραμμα να ηρεμήσουμε. Αφού ώρες ώρες σκέφτομαι να παραιτηθώ από τον θηλασμό κι ας παιδεύτηκα τόσο. Είναι και το περιβάλλον γύρω μου που δεν ειναι υποστηρικτικό... "μήπως τα πειράζει τα μωρά το γάλα σου και δεν κοιμούνται?", "Μήπως δεν τα χορταίνει?", "γιατί δεν δίνεις ξένο? εμείς δλδ που τους δώσαμε τι πάθανε?", "δεν είσαι καλά, καλύτερα να μην παλεύεις άλλο με τον θηλασμό και ταλαιπωρήσε". Τέτοια ακούω και μου γ...νε την ψυχολογία και αντε μετά να θηλάσω αποκλειστικά... Όχι από τον άντρα μου, αυτός τώρα προτιμάει να θηλάζω απ' το να δίνω ξένο!!

Εξού λοιπόν και τα νεύρα!

Αχ θα ήθελα να βγάλω μια βόλτα τα jasminakia να ξεσκάσουν, να ξεσκάσω κι εγώ αλλά σκέφτομαι τον εξοπλισμό που θα πρέπει να πάρω μαζί και ο καιρός δεν ευνοεί!!

RKdwp3.png

Twins ήθελα από εχθές να σε ρωτήσω.. γιατί έκοψες τις αντλήσεις?

Μετά από τρεις μαστίτιδες Jas μου, μειώθηκε τόσο η παραγωγή που από εκεί που έβγαζα 100-150ml τη φορά, μετά έπεσα στα 50 και σιγά σιγά μειωνόταν. Μετά άρχισα και τα χάπια για να το κόψω εντελώς, αν και ακόμα έχω γάλα. Και δυστυχώς, απόψε πάλι με πονάει το στήθος μου, και αν συνεχίσει, θα τρελαθώ!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μετά από τρεις μαστίτιδες Jas μου, μειώθηκε τόσο η παραγωγή που από εκεί που έβγαζα 100-150ml τη φορά, μετά έπεσα στα 50 και σιγά σιγά μειωνόταν. Μετά άρχισα και τα χάπια για να το κόψω εντελώς, αν και ακόμα έχω γάλα. Και δυστυχώς, απόψε πάλι με πονάει το στήθος μου, και αν συνεχίσει, θα τρελαθώ!!!!

Μα γιατί όμως βρε twins μου οδηγήθηκες σε μαστίτιδα? Έκανες υπερπαραγωγή? Δεν έκανες συχνές αντλήσεις?

Εγώ πάλι όταν κάνω άντληση βγάζω περίπου 70ml στην καλύτερη περίπτωση και από τα δύο. Λες να είναι κακό αυτό?

RKdwp3.png

Μα γιατί όμως βρε twins μου οδηγήθηκες σε μαστίτιδα? Έκανες υπερπαραγωγή? Δεν έκανες συχνές αντλήσεις?

Εγώ πάλι όταν κάνω άντληση βγάζω περίπου 70ml στην καλύτερη περίπτωση και από τα δύο. Λες να είναι κακό αυτό?

Οχι δεν είναι καθόλου κακό. Έτσι κι αλλιώς το στήθος δεν είναι αποθήκη και επειδή τα θηλάζεις αυτά τρώνε όσο θέλουν.

Εμένα΄πάλι τα δικά μου δεν θέλανε καθόλου το στήθος δυστυχώς. Τις μαστίτιδες δεν ξέρω γιατί τις έκανα, τις 2 φορές πιστεύω ότι έφταιγε η μαγιά και την τελευταία είχα κάνει εγώ λάθος με το θήλαστρο. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη είναι δική μου που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Όταν έβαζα το θήλαστρο και ταυτόχρονα έκλαιγε και ένα παιδί, η επιλογή μου ήταν η αυτονόητη...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας...

αχ χθες λεγαμε τι καλα που δε κλαινε τα παιδακια μου, κ το βραδυ ειχα τη μικρη που γκρινιαζε..μονο οταν σηκωθηκα κ την πηρα αγκαλια κοβοντας βολτα στο διαδρομο σταματησε. κ ηρθαμε κ ειδαμε λιγη tv, της χαιδευα την πλατουλα κ αρχισε να ψαχνει στηθος!!κ ειχε φαει πριν μιση ωρα..την εβαλα κ εφαγε ενα 10λεπτο! τωρα ποσο...μπορει να ψιλομασουλαγε ,τι να πω...παντως ετσι κοιμηθηκε.

για να δουμε σημερα...

witch κανω αντληση κ το βραδυ..γενικως καθε φορα που εχουμε ταισμα με μπιμπερο,ακολουθει μια αντληση...8 ημερησιως...το χειροτερο μου πια,το βαρεθηκα παρα πολυ!

33E7p2.png

βρε jas μου κανει εντυπωση που το περιβαλλον σου σε αποτρεπει απ το θηλασμο..

συνηθως επιβραβευεται...ποσο μαλλον με τα διδυμα!!

εγω πραγματικα σε θαυμαζω!! κ εισαι η μονη εδω που θηλαζει τελικα..κ η frosobal θηλαζε,αλλα απο μας τις καινουργιες εισαι η μονη

εγω τα βαζω τη μερα κ αν κατσουν λιγα λεπτα εκατσαν. δε τα πιεζω..θελω να θηλαζουν εστω κ λιγα λεπτα τη μερα,μπας κ αυξηθει η παραγωγη μου παλι..

33E7p2.png

Μάλλον πεινούσε η μπεμπουλίτσα. Και τα μωρά που θηλάζουν πεινάνε σε άτακτα διαστήματα. Δεν είναι κακό αυτό.

Καλό κουράγιο με τις αντλήσεις. Κράτα γερά!!!:P

μωρε κουραγιο κανω..παλιοτερα αν θυμασαι ελεγα οτι μου φαινοταν μια χαρα κτλ..ισως επειδη ηταν το μονο που μπορουσα να κανω για τα μικρα μου σε εκεινη τη φαση..

τωρα ειναι πραγματικα αγγαρια :?

αντε κ συ θα ξεκουραστεις λιγακι απ αυτο.. κ απ τους πονους στο στηθος σιγα σιγα..σε ποσο καιρο κοβεται το γαλα? εκτος απ το χαπι πρεπει να δεσεις κ το στηθος νομιζω..

33E7p2.png

κοριτσια ακριβως πανω απ την τομη εγω εχω ακομη ενα μονιμο μουδιασμα..σα να μην εχει φυγει εντελως η αναισθησια..

νιωθετε κατι παρομοιο, η να ανησυχησω κ γι αυτο?

αμαν πια..ολα τωρα που ειναι διακοπες ο δοκτωρ κ δε θελω να ενοχλω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...