Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

witch δίνεις ακόμα τήλιο;

τις αντλήσεις τις έκοψα... αύριο επιστρέφω το θήλαστρο κλαψ....

ελα ενταξει..εφαγαν γαλατακι της μαμας 2μηνες!! κ ειχες κ τοσα θεματακια..

θα εισαι κ πιο ξεκουραστη τωρα γι αυτα κ αρα υπαρχει κ η θετικη πλευρα!

33E7p2.png

Nufi, μπορεί να είναι κολικοί, μπορεί και όχι. Συνήθως όμως στους κολικούς είναι επίμονο και έντονο το κλάμα.

Και εγώ νόμιζα ότι είχε η μικρή κολικούς΄και πήρα πάλι τον παιδίατρο, αλλά μας είπε ότι μάλλον δεν είναι και έχει ερεθισμό του οισοφάγου... Αλλά θα το ξαναδούμε...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ερεθισμο του οισοφαγου...κοιτα να δεις...

εμας η παιδιατρος επιστρεφει σε μια βδομαδα απο διακοπες,οποτε κ θα μας δει για πρωτη φορα..

ως τοτε εχουμε τις οδηγιες απ τις μενν, κ μες τη βδομαδα θα ξαναπαμε για εξετασεις αιματος..

πες στους γειτονες οτι η μικρη εχει ερεθισμο του οισοφαγου που ακουγεται κ βαρυγδουπο, για να μη σας διωξουν απ τη γειτονια...!

33E7p2.png

ναι!!!! ειμαστε μεγαλα παιδια!

κ τα twinsakia στις 20 ειναι 2μηνων!!!

σα χθες μου φαινεται που πηγες αλεξανδρα μη ξεροντας αν θα γεννησεις....

αχ.....περναει ο καιρος..συντομα θα μας χαιρετησουν κ θα φυγουν ευρωπη με σακιδια τα σκασμενα!!!!!

33E7p2.png

Χμ... λες να μας λυπηθούν; Να τους πω ότι το καημένο το κοριτσάκι έχει ερεθισμένο οισοφάγο και γι' αυτό δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε.... Ναι, δεν είναι κακό....

Αχ τι τυχερή που είσαι που τα δικά σου δεν κλαίνε!!!!

Τι εξετάσεις θα κάνετε; Γενική αίματος;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γενικη ναι..κ εχουμε κ προγραμματισμενα ραντεβου γι αργοτερα για εγκεφαλογραφημα κ αλλες εξετασεις..γενικα μας εκανε καλη εντυπωση το οτι θα παρακολουθησουν υπευθυνα την αναπτυξη τους.

κ αφου εχουν το ιστορικο τους κ ειναι ειδικοι στα προωρα αισθανομαστε κ μεις ασφαλεις που θα τα πηγαινουμε κ εκει,οταν πρεπει.

33E7p2.png

α. κ η παιδιατρος που βρηκαμε, ειναι κ νεογνολογος στο μητερα.

ειναι κ παιδιατρος των μωρων εκεινου του φιλου μας ειδικ.γυναικολογου του λουτραδη που γνωρισες μαλλον..(του χοντρουλη με τα μουσια)..οποτε εχει κ αυτη εμπειρια στα προωρα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

οσο για το οτι τα δικα μου δε κλαινε..

καλε ουτε μια βδομαδα δε τα εχω!! δε ξερω πως θα εξελιχθει..μπορει τωρα να ναι η εξαιρεση..αλλα ελπιζω οχι!!!!!!!!!!!

παντως οταν κλαινε ,κ επειδη δε το χω συνηθισει στενοχωριεμαι πολυ...νομιζω οτι υποφερουν..

με κοροιδευει κ ο καλος μου κ μου λεει να το συνηθισω..αλλα τα λυπαμαι

33E7p2.png

πω πω twins οντως κοντευουν 2 μηνων!ποσο γρηγορα....

αχ οι μπουκιτσες μας μεγαλωνουν και πρεπει να τα χαρουμε οσο μπορουμε σε καθε τους φαση.

υποθεσαμε τους κολικους με την παιδιατρο γιατι εκλαιγαν, ειδικα το αγορι, καθε βραδυ για πολυ και τα ξημερωματα επισης και εσφιγγε ολο του το κορμακι.ηρεμουσε μονο με βολτες μεσα στο σπιτι,αγκαλιες,κουβεντουλες και τετοια.και οταν ειχαμε και ''γεματο'' pampers ανακουφιζοταν και κοιμοταν ηρεμο.τους δινω χαμομηλι,τιλιο και γλυκανισο και καμια φορα σε συνδυασμο.αλλα οχι πολυ και ουτε καθε μερα.

με τη μικρη εχουμε θεμα με την ''τουαλετα''!σπανιως και αυτο μετα απο μολοχα που ηξερε η μαμα μου σαν γιατροσοφι!

age.png

Καλά κάνετε και το παρακολουθείτε και επίσης καλά κάνετε και έχετε επαφή με ανθρώπους που σας βοηθάνε, σας καθοδηγούν και θα σας τις εξηγήσουν.

Και εμείς είχαμε κάνει εξετασούλες (θυμάσαι την έκβασή τους, φαντάζομαι:P).

Για τα σακίδια... ήδη τους βλέπω... θα πάρουν το τρένο που πάει σε όλη την Ευρώπη και άντε να τους ψάχνουμε!!!!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...