Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπαμπα agorakia να σας ζησουν και να ειστε παντα μια ευτυχισμενη και πολυταξιδεμενη οικογενεια.τα φιλια μου στην agorakia και στα μωρακια σας.

maraki μου ολα οσα περνας ειναι ο δρομος για οσα εχεις ονειρευτει για αυτα τα αγγελουδια.κανε κουραγιο και ολα οσα συμβαινουν τωρα απλα θα σας δεσουν περισσοτερο οταν ερθουν στη ζωη.να θυμασαι ο.τι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο...κι εσυ αντεχεις ηδη πολλα για τα παιδακια σου.

age.png

Jas πολύ ωραίο το video... πολύ συγκινητικό.... και είναι τώρα μια χαρά παιδάκι!!!

Μπαμπά agorakia, να σας ζήσουν!!!!! Περιμένουμε νέα.

Συνονόματο Μαράκι, τα καλύτερα έρχονται... υπομονή!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

jasminius πολυ καλο το βιντεακι..

ειχε ενα επεισοδιο στο dr house με μια αντιστοιχη σκηνη..δεν ηξερα οτι εχει συμβει στ αληθεια..

twins περαστικα στο συζυγο κ υπομονη με τα κλαματακια...

witch πως τα πατε εσεις με τα μπεμπονια? εχεις βοηθεια?

33E7p2.png

jasminius πολυ καλο το βιντεακι..

ειχε ενα επεισοδιο στο dr house με μια αντιστοιχη σκηνη..δεν ηξερα οτι εχει συμβει στ αληθεια..

twins περαστικα στο συζυγο κ υπομονη με τα κλαματακια...

witch πως τα πατε εσεις με τα μπεμπονια? εχεις βοηθεια?

ακομα τα φροντιζουμε εγω και ο καλος μου.υπαρχει και η βοηθεια αλλα ακομα δεν την εχουμε χρειαστει.απο την επομενη εβδομαδα που ξεκινανε ολοι δουλεια να δω πως θα παει το πραγμα.θα μεινουμε στο σπιτι εγω και ο μπαμπας μου που μενει απο κατω!

μακαρι παντως να προχωρησουν ετσι τα αστερια μου γιατι ακομα και το βραδυ ξυπναμε μονο μια φορα γυρω στις τρεις!!!

εσεις πως τα πατε τωρα που ειστε ολοι μαζι?!

και μου αρεσει πολυ ο dr house αλλα δεν το ειχα δει αυτο το επεισοδιο.

age.png

Διαφημίσεις

πως ειναι ο αντρας σου twins?πυρετος με τετοια ζεστη ειναι αστα να πανε.και οι αντρες αρρωστοι γενικα ειναι αστα να πανε!κουραγιο και στους δυο σας.εχεις 3 μωρα να φροντισεις.απο υπνο πως τα πας?

age.png

witch κ εγω με τον καλο μου αυτες τις μερες τα φροντιζουμε κ τα παμε μια χαρα.

ειναι πολυ καλα παιδακια. βεβαια εγω τηρω το προγραμμα που ειχαν στις μοναδες κ τα ξυπναω καθε 3ωρες για φαγητο. εχω δηλαδη 3βραδυνα (12,3,6)ναι, το 12 το θεωρω βραδυνο,αφου θα θελα να κοιμαμαι!!

33E7p2.png

Γειά σας και πάλι!!!!

Θα ήθελα και τα δικά μου να ξυπνάνε με πρόγραμμα αλλά το έχουμε χάσει εντελώς. Υπάρχουν πολλές φορές που αφού τελειώσουμε το τάισμα του ενός, μετά ξυπνάει ο άλλος και μετά ξυπνάει ο πρώτος και πάλι απ' την αρχή.

Όσο περνάει ο καιρός που η ποσότητα που τρώνε είναι περισσότερη διαρκεί και το τάισμα περισσότερο...

Ο πυρετός ευτυχώς πέρασε, αλλά το συνάχι παραμένει! Υπόμονη............

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

witch κ εγω με τον καλο μου αυτες τις μερες τα φροντιζουμε κ τα παμε μια χαρα.

ειναι πολυ καλα παιδακια. βεβαια εγω τηρω το προγραμμα που ειχαν στις μοναδες κ τα ξυπναω καθε 3ωρες για φαγητο. εχω δηλαδη 3βραδυνα (12,3,6)ναι, το 12 το θεωρω βραδυνο,αφου θα θελα να κοιμαμαι!!

απλα εγω δεν υπολογιζω το 12 για βραδυ καθως και το 7.γι αυτο λεω οτι ξυπνανε 1 φορα.θηλαστρο και συμπληρωμα αν και δεν κανω θηλαστρο τη νυχτα οποτε μαλλον το μητρικο ειναι συμπληρωμα!

δεν τα ξυπναω γιατι και τα ταλαιπωρω και με ταλαιπωρουν,προσεχω μονο να μην μεινουν νηστικα για πανω απο 4 ωρες περιπου αν και καπου εκει ξυπνανε και απο μονα τους.γενικα ειναι πολυ ησυχα και η πιπιλα και τα αφεψηματα για το αγορι ηταν λυτρωτικα για τα πονακια που ειχε.

age.png

κοριτσια ποσο εκλαιγαν τα μωρακια σας κ καταλαβατε οτι μαλλον εχουν κολικους?

εμενα ολο κοιμουνται γενικως, αλλα χθες κ σημερα η μικρη κατα τις 7 εκλαιγε για κανενα τεταρτακι χωρις προφανη λογο..μονο οταν την ειχα αγκαλιτσα κ της μιλουσα σταματουσε..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...