Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πολυυυυυυυυυυυ ζεστη βρε κοριτσια , εχουμε λαλησει...ταλαιπωρουνται κ τα μωρα..

ρωτησαμε κ τους γιατρους στη μενν κ ειπαν οκ αυτες τις μερες για air condition, με μετρο ομως..οποτε τα εχω με τα pampers κ σεντονακι οταν ανοιγουμε ελαφρως κλιματιστικο..

τι καλα να χε δροσουλα,να πατουσε κ μια βροχουλα!!

κ την ειχαμε βγαλει μια χαρα ολο το καλοκαιρι απο ζεστη.. τη γλυτωσαμε ως εγκυουλες,αλλα ταλαιπωρουμαστε ως μανουλες:?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

twins φαε κοπελα μου να χαρεις!! δε θα χεις τυψεις τωρα κ τη μερα της γιορτης σου!!

ελεος! στερηση στην εγκυμοσυνη, στερηση κ τωρα...ας το καλο..

τα γλυκα μας προκαλουν ευδιαθεσια κ τα παιδια μας μας θελουν χαρουμενες!!!!!ε???

33E7p2.png

Καλησπέρα κι από μένα την αργοπορημένη μανούλα! Τελευταία ξεσαλώνουν τα μπεμπίδια!!

Είχαμε και μια επίσκεψη...

Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου στις εορτάζουσες!!! Maraki, twinsaki, giotaki, σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και καλά με τα μπεμπίδια αγκαλιά!!! Ολγάκι μου χιλιόχρονη κοπέλα μου να είσαι και ευτυχισμένη και να σε χαίρονται οι παίδαροί σου!!!!

Μεγάλη μέρα η σημερινή, οπότε χρόνια πολλά σε όλους μας και όσοι θέλουν την βοήθεια της Παναγίας, εύχομαι να κάνει το θαύμα της για αυτούς!!!

RKdwp3.png

οι μισες γιορταζετε , οι αλλες θα εχετε η θα ειστε σε εορταζομενους..κ η agorakia στο ιασω.. οποτε μονη μου παλι εδω..

αντε καληνυχτουδια τοτε..

θα τα πουμε αυριο με το καλο!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου! Για εμενα ξεκινησε μια ασχημη μερα, πρωι πρωι αιμα φοβερο, πειγματα αιματος τεραστια, 8 η ωρα ημουνα στη γιατρο, ειδα τα μωρακια μου μου ειπε οτι ητανε καλα, δεν ειδε αποκολληση, πιθανον καποια αγγεια εσπασαν, utrogestan στο φουλ παλι, ξαπλα μεχρι να σταματησει το αιμα, πιθανο και επιπλοκη απο τον τρφοβλαστη! Δε μπορειτε να φανταστειτε τι περασαμε, 10 χρονια απο τη ζωη μας εφυγαν και ελεγα δε μπορει η Παναγιτσα να μας εστειλε τετοιο δωρο στη ζωη μας και να θελει να μας το παρει πισω! Και ακομα δεν εχω ηρεμησει φοβαμαι να κανω την παραικρη κινηση και δε θα το πιστεψετε χθες το βραδυ εβλεπα εφιαλτη οτι ειχα αιμα στο σερβιετακι και ξυπνησα κλαιγοντας αλλα ηρεμησα αφου ειδα οτι ητανε ονειρο! Δεν ξερω πλεον τι να κανω δεν το αντεχω αυτο το πραγμα!

κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαι ο ΜΠΑΜΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! agorakia και εχω να σας πώ ότι γενήσαμε δύο υπέροχα και μικροσκοπικά μωράκια. "Είμασται" όλοι καλα και έχετε πολλά πολλά φιλιά απο τήν μανούλα και τα μωράκια. τώρα πρέπει να επιστρέψω κοντά τους. Την αγάπη μας σε όλες.

rPPrp3.png

καλημερα!

χρονια πολλα στις χθεσινες εορταζουσες!

μαρακικον ψυχραιμια! ολα θα πανε καλα... ξεκουρασου τωρα και θα περασει γρηγορα ο καιρος!

μπαμπα agorakia! να σας ζησουν τα μωρακια σας!την αγαπη μας να δωσεις στην διδυμομανουλα και τους χαιρετισμους μας!

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημερα σ ολες!

αχ τι ωραια να εισαι διδυμομαμα...δε ξερεις ποιο να πρωτοκοιταξεις!!

κ οι στιμες που κανουμε με τον καλο μου μαζι το ταισμα η τα εχουμε στο κρεβατι μας κ τα χαιδευουμε ειναι απλα υπεροχες!!!

μπαμπα agorakia συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!

φιλια στην καλη σου, να της μεταφερεις τις ευχες κ την αγαπη μας!!

33E7p2.png

Μπαμπα Aggorakia να δωσεις φιλακια στη μανουλα και στα μπεμπακια σας, η Παναγια μαζι σας! Καλη και γρηγορη αναρρωση και γρηγορα σπιτακι με τα ζουζουνακια σας! Αντε γιατι μου ελειψε η αισιοδοξια της και το γελιο της!

Anastasie μου σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο, αλλα πιστεψε με επειδη το εχω ζησει πολλες φορες απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου, με αιμα και προβληματα με πεθαινει καθε φορα! Το μονο που ευχομαι ειναι να εχουμε αισιο τελος και ας περασω και τις μεγαλυτερες δυσκολιες! Σημερα ομως ητανε η χειροτερη δοκιμασια γιατι πλησιαζω στο κλεισιμο του πρωτου τριμηνου και παρακαλαω να περασει οσο πιο γρηγορα γινεται ο καιρος! Ητανε και ο τροφοβλαστης που τον φοβομουνα για τις επιπλοκες τους απο την αρχη! Καθομαι ξαπλα, παρακαλαω και ελπιζω η Παναγια να κανει το θαυμα της και σε ολες τις μελλουσες μανουλες του κοσμου!

Διαφημίσεις

maraki κανε λιγη υπομονη ακομη κ θα ανταμοιφθεις...

ο καιρος που θα κρατησεις κ συ στην αγκαλια σου τα ζουζουνια σου πλησιαζει..

ολες λιγο πολυ, καλα,εσυ περισοοτερο απ οτι φαινεται, περασαμε τις δυσκολιες μας..

οταν ομως φτανει η ωρα να τα εχεις κοντα σου, η χαρα ειναι τοοοσο μεγαλυτερη!!!

θα δεις, ολα θα πανε καλα κ σε λιιγους μηνες θα γραφεις κ συ εδω για τα χαμογελακια τους!

33E7p2.png

Καλησπέρα!!!!:P

Μαράκι και Γιώτα, χρόνια πολλά για χτες.

Εμείς περάσαμε τη γιορτή του Αγίου Βαρθολομαίου: η μικρή έκλαιγε, ο μεγάλος πείναγε όλη την ώρα, ο διδυμομπαμπάς είχε πυρετό, είχαμε επισκέψεις, βαράγανε και τα τηλέφωνα... σούπερ!

Το χειρότερο ήταν ο πυρετός... πως θα τα καταφέρω δεν ξέρω...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!! Μπαμπά agorakia και πάλι συγχαρητήρια!! Με το καλό να πάτε σπίτι σας!

Maraki το μόνο που θα σε βοηθήσει ειναι ηρεμία και ακινησία!!

Μη κουνιέσαι καθόλου!! Θα περάσει το τρίμηνο και όλα θα φτιάξουν!!

Καλημέρα κοπελιές!!

Μπαμπά-Agorakia να σας ζήσουν και πάλι!! Συγχαρητήρια!!! Με το καλό να τα πάρετε σπίτι και καλή ανάρρωση στην φιλενάδα μας!! Να τις δώσεις πολλά φιλιά και χαιρετισμούς και να την προσέχεις και να την βοηθάς όσο μπορείς!!

Maraki μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου, η Παναγιά δεν θα σε αφήσει έτσι!!! Όλα θα πάνε καλά, μην χάνεις την πίστη σου! Ξεκούραση και υπομονή!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...