Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ωχ... δεν είναι και πολύ ωραίο αυτό... έχεις παρατηρήσει αν πονάει το στομάχι κάποιες ωρες παραπάνω; Και πρέπει να αρχίσουμε να κοιμόμαστε με 3+ μαξιλάρια!!!

Εγώ εδώ παλεύω με τις ταχυπαλμίες. Κάθε μέρα τα ίδια... Ο καρδιολόγος είπε ότι είναι λόγω εγκυμοσύνης. Εντωμεταξύ, ο ντόκτορ είναι αποκλεισμένος στη Γερμανία!!!!!!!:shock:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ωχ... δεν είναι και πολύ ωραίο αυτό... έχεις παρατηρήσει αν πονάει το στομάχι κάποιες ωρες παραπάνω; Και πρέπει να αρχίσουμε να κοιμόμαστε με 3+ μαξιλάρια!!!

Εγώ εδώ παλεύω με τις ταχυπαλμίες. Κάθε μέρα τα ίδια... Ο καρδιολόγος είπε ότι είναι λόγω εγκυμοσύνης. Εντωμεταξύ, ο ντόκτορ είναι αποκλεισμένος στη Γερμανία!!!!!!!:shock:

Ωχ τι έπαθε ο άνθρωπος. Δηλαδή είναι φυσιολογικές οι ταχυπαλμίες ε? Όσο για το στομάχι πολύ πίεση βρε παιδί μου. Δεν έχω παρατηρήσει ώρες. Απλά με έχουν πιάσει σπασμοί στο στομάχι κανά δυο τρεις φορές με αφόρητο πόνο στην πλάτη και στα πλευρά και με δυσκολία στην αναπνοή. Τι να πω? Δεν ξέρω. Αργότερα λες να είναι χειρότερα τα πράγματα? Τρία μηνάκια μείνανε που θα πάνε δεν θα περάσουν?:)

Το έχεις πει στο γιατρό αυτό με τους πόνους; Σου είπε ότι είναι φυσιολογικό; Γιατί γίνεται; Γιατί εμένα η μέση δεν θα έλεγα ότι με πονάει...

Εγώ ξάπλωσα πάλι κανένα δεκάλεπτο, γιατί είδα πάλι το 110 και τρόμαξα. Ξαπλωσα λοιπόν και έβλεπα την κοιλιά να μετακινείται μία από τα δεξιά και μία από τα αριστερά!

Αυτά τα τρία μηνάκια, αχ πως θα περάσουν... έχει και ζέστη και σκόνη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Το έχεις πει στο γιατρό αυτό με τους πόνους; Σου είπε ότι είναι φυσιολογικό; Γιατί γίνεται; Γιατί εμένα η μέση δεν θα έλεγα ότι με πονάει...

Εγώ ξάπλωσα πάλι κανένα δεκάλεπτο, γιατί είδα πάλι το 110 και τρόμαξα. Ξαπλωσα λοιπόν και έβλεπα την κοιλιά να μετακινείται μία από τα δεξιά και μία από τα αριστερά!

Αυτά τα τρία μηνάκια, αχ πως θα περάσουν... έχει και ζέστη και σκόνη!

Ναι τον ρώτησα. Εγώ είχα από πριν πρόβλημα έντονο με το στομάχι. Οπότε τώρα με την εγκυμοσύνη επιδεινώθηκε. Μου είπε ότι πιέζει πολύ και η μήτρα που έχει ανέβει αρκετά και αντανακλάει και στα πλευρά και στην πλάτη.

Ναι ρε συ τι κακό είναι κι αυτό με την σκόνη? Βγήκα προχθές βόλτα στην Αθήνα για τα βαφτιστικά που σου είχα πει, και απήυδησα. Μετά ταβλιάστηκα στον καναπέ. Πολύ δύσπνοια. Αχ βρε Twins τι θα κάνουμε το καλοκαίρι? Πως θα την βγάλουμε καθαρή?:shock:

Διαφημίσεις

Εγώ δεν ξέρω ούτε καν πως θα τη βγάλω τώρα... ξαναξάπλωσα γιατί νιώθω την καρδιά στα αυτιά και πάλι θα πάω... Για πες τι ψώνισες....

Εννοείς για τα βαφτιστικά. Αχ ήταν τέλεια. Όσο σκέφτομαι ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα κοιτάμε για τα δικά μας μου φάινεται πολύ περίεργο.

Ψωνίσαμε τα ρουχαλάκια, το κουτί ( μια τέλεια άμαξα με κορόνες και πριγκίπισσα) , την λαμπάδα (την αντίστοιχη) που είναι φωτιστικό και μετά μένει και στο δωμάτιο της μπεμπούλας, τα παπουτσάκια (με στρας στο τακούνι, γιατί είμαστε και΄λίγο ψωνάκια χι χι χι), καλτσάκια, μαρτυρικά, λαδόπανα, πετσέτες, εσωρουχάκια (κορυφαία) και γενικά ξετρελάθηκα. Επίσης κλείσαμε τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια. Οπότε τα πιο πολλά φύγανε. Πάντως για κοριτσάκια ξετρελαίνεσαι . Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία.

Καλησπέρα και από μένα! twins πως πανε οι ταχυκαδρίες?? Εγώ πήρα τις εξετάσεις αιματος και η αιμοσφαιρίνη είναι στο 9 και ο αιματοκρίτης ατο 27 και πέρνω και 3 χαπια σιδηρο την ημέρα. Πίνω ρόδια, τρώω φιλέτα! Τι άλλο να κάνω??

Glorr μου συγγνώμη που άφησα τη συζήτηση έτσι λίγο πιο πριν, αλλά ήμουν χάλια. Τα βαφτιστικά της μπεμπούλας φαίνονται τέλεια. Για σένα ψώνισες; Αντε και στα δικά μας... μήπως πρέπει να ψάχνουμε από τώρα για νονούς και εκκλησίες;

Joy, τι τιμές είναι αυτές; 9;;; 27;;;; Ο γιατρός τις είδε; Τι σου είπε; Ποιό σίδηρο παίρνεις; Το παίρνεις νηστική (κάνει καλύτερη απορρόφηση);;;

Εγώ πάλι χτύπησα τις ταχυκαρδίες μου σήμερα ... με το μόνο τρόπο που γλυτώνω αν με πιάσουν είναι να πιέσω τον εαυτό μου να κοιμάται για να μην το σκέφτεται... αυτό το 100-130 είναι ανυπόφορο! Και τα μπεμπε να χορεύουν σουίνγκ στην κοιλιά... Ξαναπήρα τον καρδιολόγο και μου είπε να κάνω κάτι ασκήσεις αναπνοής όταν με πιάνει...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Joy, τι τιμές είναι αυτές; 9;;; 27;;;; Ο γιατρός τις είδε; Τι σου είπε; Ποιό σίδηρο παίρνεις; Το παίρνεις νηστική (κάνει καλύτερη απορρόφηση);;;

Αυριο θα πάω στη γυναικολόγο να τισ δείξω.. Από το κακό στο χειρότερο πάνε! ferro sanol λεγεται ο σίδηρος.. Τι να πω λες να έχει συμβαση και μου εδωσε αυτόν? Βέβαια οι τιμές σιδήρου ήταν καλές. Στα όρια. Αιματοκρίτης-αιμοσφαιρίνη έχουν πιάσει πατο! αγχώνομαι!

Εμένα μου είπε να τα παίρνω νηστική με ένα ποτήρι χυμό γιατί έτσι γίνεται καλυτερη απορρόφηση. Το resoferon παιρνω (2 την ημέρα), αλλά φαντάζομαι ότι όλα τα χάπια πάνω- κάτω το ίδιο είναι. Απ' την άλλη, αν οι φεριτίνες είναι καλές... μάλλον έχεις πολύ ορεξάτα και πεινασμένα μωρά:P

Κοίταζα και λίγο πιο κάτω και οι άλλες εγκυούλες έλεγαν για πολύ χαμηλές τιμές. Πάντως, καθώς λέει και ο ντοκ, προς το τέλος ανεβαίνει... κουράγιο. Το μόνο που θα σου έλεγα είναι να μη μένεις μόνη σου ... οι ζαλάδες θέλουν παρέα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ζαλάδες δεν έχω! Ούτε υπνηλίες! το αντίθετο θα έλεγα.. Τώρα μίλησα με τον πεθερό που είναι γιατρός και λεει μια χαρά είναι! Για σχόλασμα με έχει μου φαινεται!!! Θα δώ τι θα πεί και η γυναικολόγος αύριο.

Αυριο θα πάω στη γυναικολόγο να τισ δείξω.. Από το κακό στο χειρότερο πάνε! ferro sanol λεγεται ο σίδηρος.. Τι να πω λες να έχει συμβαση και μου εδωσε αυτόν? Βέβαια οι τιμές σιδήρου ήταν καλές. Στα όρια. Αιματοκρίτης-αιμοσφαιρίνη έχουν πιάσει πατο! αγχώνομαι!

Καλησπέρα Joy. Άσε κι εμένα οι εξετάσεις μου τελευταία φόρά ήταν ψιλοχάλια και αγχώθηκα κι εγώ. Αιμοσφαιρινη 10 και αιματοκρίτης 29. Να Τώρα θα ξανακάνω σε δέκα μέρες να δούμε. Τι άλλο να κάνουμε βρε παιδί μου για να ανέβει? Αυτά τα μπεμπέκια τραβάνε πολύ πράγμα. :)

Twins τι γίνεται? Είσαι καθόλου καλύτερα? :shock:

Η αλήθεια είναι ότι για εγκυμοσύνη οι τιμές δεν είναι και τραγικές :P Κάτι θα ξέρει και παραπάνω από εμάς ο πεθερός!!!

Λοιπόν, θα σας πω τι θα κάνετε σε περίπτωση ταχυπαλμίας (η συβουλή του καρδιολόγου): κλείνουμε μύτη, εισπνέουμε απο το στόμα και με κλειστή τη μύτη και το στόμα εκπνέουμε δυνατά προσπαθώντας να στείλουμε τον αέρα στα αυτιά. Αυτό κατεβάζει τις σφύξεις.

Ξαναγύρισα και στην όμορφη εργασία μου με το ελαχιστότατο ενδιαφέρον.... λαμπρά... σούπερ.

Με έχει πιάσει μία μανία να πάρω το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου. Μήπως είναι νωρίς;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Η αλήθεια είναι ότι για εγκυμοσύνη οι τιμές δεν είναι και τραγικές :P Κάτι θα ξέρει και παραπάνω από εμάς ο πεθερός!!!

Λοιπόν, θα σας πω τι θα κάνετε σε περίπτωση ταχυπαλμίας (η συβουλή του καρδιολόγου): κλείνουμε μύτη, εισπνέουμε απο το στόμα και με κλειστή τη μύτη και το στόμα εκπνέουμε δυνατά προσπαθώντας να στείλουμε τον αέρα στα αυτιά. Αυτό κατεβάζει τις σφύξεις.

Ξαναγύρισα και στην όμορφη εργασία μου με το ελαχιστότατο ενδιαφέρον.... λαμπρά... σούπερ.

Με έχει πιάσει μία μανία να πάρω το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου. Μήπως είναι νωρίς;

Βρε..........βαλιτσάκι από τώρα? Δεν νομίζεις ότι είναι πολύ νωρίς? Καλά όχι ότι κι εγώ δεν το έχω σκεφτεί αλλά εντάξει έχουμε καιρό. Μην σκεφτόμαστε κι αυτό από τώρα... Ε? Είσαι καλύτερα τώρα?:-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...