Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια αυτες τις μερες κ ενω ειχα αιμα,αλλα οχι τιποτα σπουδαιο, εχω πολυ περισσοτερο, κ καποιες φορες τη μερα ειχα κ πλημμυρα με κομματια...

σκεφτηκα μηπως ειναι επειδη βαζω τα παιδια στο στηθος κ συσπαται περισσοτερο η μητρα, αλλα εχω γεννησει ενα μηνα τωρα, μηπως πρεπει ν ανησυχησω?

δε θελω να παρω κ το γιατρο 15αυγουστιατικα στις διακοπες του..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Όλγα ευχαριστώ για τις ευχές!!!!!:P

Και ανταποδίδω (σου έστειλα και μην).

Ας τραγουδήσουμε λοιπόν:

Να ζήσεις Ολγάκι και χρόνια πολλά,

να γίνεις μεγάλη διδυμομαμα!

Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως (για να μαθαίνουμε και εμείς τίποτα)

Και όλες μας να θελουμε ενα γιο σου για γαμπρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μαζέψτε με, γιατί έφαγα και παγωτό (3 γεύσεις) και καρυδόπιτα και μπισκότα και κάτι άλλα γλυκα από το γνωστό γλυκοπαρασκευαστήριο που έμοιαζαν με φλυτζανάκια...

Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Γραμμή απεξάρτησης από τα γλυκά υπάρχει;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Xρονια πολλα κοριτσαρες μου, Giotaki και Twinsaki πολυχρονες να σας χαιρομαστε γερες και ευτυχισμενες και να χαιροσαστε τα μπεμπουλινια σας! Olgaki μου πολυχρονη, να τα εκατοστησεις κοριτσαρα μου παντα γερη και μανουλα!

Ναι κι εγω γιορταζω σημερα, ευχαριστω για τις ευχες , απο τωρα και στο εξης ευχομαι μονο ευτυχισμενες γιορτες για ολα τα κοριτσακια υγεια και χαρα παντα!

Aggorakia με το καλο σπιτακι σας γρηγορα με τα αγορακια σου γερη και δυνατη κι εσυ και τα μωρα σου!

Φιλακια και σε ολα τα κοριτσακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...