Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

:DΚαλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Βρήκα λίγο χρόνο και μπήκα να δω τι γίνεται. Βλέπω γέννες ε? Μπράβο ΑΓΟΡΑΚΙΑ να σου ζήσουν τα μπεμπάκια,να είναι γερά και καλότυχα πάντα στην ζωή τους.

Οι υπόλοιπες κοπέλες καλά βλέπω. Άλλες με τα μωράκια, άλλες περιμένοντας τα μωράκια τους.

Κ εγώ κορίτσια μου τα έχω πάιξει με τα μωρά. Πολύ αυπνία βρε παιδί μου. Πω πω. Και πονάκια και γκρίνιες. Άντε να σαραντίσουμε μήπως και ηρεμήσουν λίγο. Σε γενικές γραμμες πάντως είναι καλά μπεμπάκια μωρέ. Απλά είναι κι αυτή τη ζέστη που τα ταλαιπωρέι και έχουν λιώσει. Άντε να δροσίσει λίγο. Και το βάρος των δικών μου καλά προχωράει. 3.450 ο μπεμπάκος μου και 2.860 η μπεμπούλα. Παίρνουν κανονικά.

ΓΙΩΤΑ βλέπω διακοπούλες μια χαρά. Κάνε και καμιά βουτίτσα για εμάς βρε. :p8)8)8)8)8):cool:

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε glorraki μας τι κανεις? Ποσο καιρο εχω σε δω? Ολα καλα κοριτσακι μου μπραβο, δεν εχεις χρονο γι'αυτο εξαφανιζεσαι?

Ειναι καλα παιδακια ή σε ταλαιπωρουν? Να μας γραφεις συχνοτερα οταν βρισκεις ελευθερο χρονο!

Twinsaki μου στη 12η εβδομαδα ειμαι και 2 ημερων σημερα, αλλα πολλα πονακια με ανησυχουνε! Κθε φορα παει η ψυχη μου κι ερχεται! Ελπιζω να σταματησουν γρηγορα γιατι ολα αυτα δε με αφηνουνε να ηρεμησω! Φιλια στα ζουζουνακια σου, αστα να φανε να μεγαλωσουνε γρηγορα τα ψυχουλακια μου!

Γεια σου βρε glorraki μας τι κανεις? Ποσο καιρο εχω σε δω? Ολα καλα κοριτσακι μου μπραβο, δεν εχεις χρονο γι'αυτο εξαφανιζεσαι?

Ειναι καλα παιδακια ή σε ταλαιπωρουν? Να μας γραφεις συχνοτερα οταν βρισκεις ελευθερο χρονο!

Twinsaki μου στη 12η εβδομαδα ειμαι και 2 ημερων σημερα, αλλα πολλα πονακια με ανησυχουνε! Κθε φορα παει η ψυχη μου κι ερχεται! Ελπιζω να σταματησουν γρηγορα γιατι ολα αυτα δε με αφηνουνε να ηρεμησω! Φιλια στα ζουζουνακια σου, αστα να φανε να μεγαλωσουνε γρηγορα τα ψυχουλακια μου!

Ναι άστα να ΄πάνε από άποψη χρόνου. Είναι λίγο πίκρα τα πράγματα. Μέχρι να τέλειώσεις με το ένα μωρό έρχεται η σειρά του άλλου. Ναι είναι πολύ καλά παιδάκια , δεν με ταλαιπωρούν ιδιαίτερα. Ο μπεμπάκος μου είναι λίγο ζόρικος . Ζωηρούλης δηλαδή. Νεύρο παιδί μου. Δεν μπορώ να τον πιάσω, μου φέυγει από τα χέρια να φανταστείς. Αλλά εντάξει είναι καλά σε γενικές γραμμές . Σαν παιδάκια έχουν και αυτά τα δικά τους. Περιμένω με ανυπομονησία την 25η Αυγούστου που σαραντίζουμε μήπως και ηρεμήσουν γενικότερα και από τα πονάκια τους κλπ. Θα δούμε. Αχ να αραιώσουν και αυτά τα τρίωρα γεύματά τους μήπως και κοιμηθούμε λιγουλάκι βρε παιδί μου.................

Εσύ από ότι διαβάζω καλά αν εξαιρεσουμε τα πονάκια. Κάνε υπομονή και όλα θα περάσουν. Πίστεψέ με. Ξέρω ακούγεται τετριμένο αλλα επειδή κι εγώ δεν είχα από τις καλύτερες εγκυμοσύνες τελικά πήγαν όλα καλά και τώρα έχω τα δύο μωρουλίνια μου. Το ίδιο θα νιώσεις και θα ζήσεις κι εσύ σε λίγο καιρό. Έχε πίστη. Τίποτα αλλο δεν σου λέω. Να σου πω υπομονή κλπ ξέρω ότιθα είναι βλακεία γιατί κι εγώ όταν μου το έλεγαν νευρίαζα. Αλλά στο ξαναλέω στο τέλος...............ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.!!!!!!!!!!!!!Θα το δεις!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστω glorraki μου και ξερεις 25 Αυγουστου εσυ σαραντιζεις κι εγω μπαινω στον 4ο και ελπιζω να παρω λιγο τα πανω μου! Καθε μερα που περναει θα ειναι και καλυτερα, θα περασει κι ο καιρος, θα βγειτε και καμια βολτιτσα καλοκαιρακι θα ειναι ακομη! Στειλε μας καμια φωτογραφια με τα μπεμπουλακια σου να τα δουμε! Εχεις βοηθεια απο κανεναν ή εισαι μονη σου? Τουλαχιστον για το σπιτι ή ενα φαγητο!

Ευχαριστω glorraki μου και ξερεις 25 Αυγουστου εσυ σαραντιζεις κι εγω μπαινω στον 4ο και ελπιζω να παρω λιγο τα πανω μου! Καθε μερα που περναει θα ειναι και καλυτερα, θα περασει κι ο καιρος, θα βγειτε και καμια βολτιτσα καλοκαιρακι θα ειναι ακομη! Στειλε μας καμια φωτογραφια με τα μπεμπουλακια σου να τα δουμε! Εχεις βοηθεια απο κανεναν ή εισαι μονη σου? Τουλαχιστον για το σπιτι ή ενα φαγητο!

Τιποτα βρε. Βοήθεια? Ναι φυσικά. Ο άντρας μου τα κάνει όλα , δεν μπορώ να πω. Μη σου πω καλύτερα και από εμένα. Είχα και την μαμά μου μέχριπροχθές αλλά τώρα κι αυτή έπεσε στο κρεβάτι από την μέση της και είναι με ενέσεις. Ελπίζω σύντομα να αναρρώσει γιατί αλλιώς με βλέπω..........άστα να πάνε. Πακέτο. Είναι δύσκολα με δύο μωρά . Κακά τα ψέματα. Αλλά εντάξει το παλεύουμε. Όλα καλά. :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Αχ περαστικα της glorraki μου, ευτυχως δηλαδη που εχεις και τον αντρουλη σου παλι καλα θα πω εγω, αντε ευχομαι γρηγορα η μανουλα παλι στη θεση της! Αχ αυτες οι μανουλες ποσο βοηθανε και ποσο μας αγαπανε! Τωρα κοιμουνται τα ζουζουνακια?

Αχ περαστικα της glorraki μου, ευτυχως δηλαδη που εχεις και τον αντρουλη σου παλι καλα θα πω εγω, αντε ευχομαι γρηγορα η μανουλα παλι στη θεση της! Αχ αυτες οι μανουλες ποσο βοηθανε και ποσο μας αγαπανε! Τωρα κοιμουνται τα ζουζουνακια?

Η μπεμπουλα έχει πέσει ξερή και ο μπεμπάκος-λαιμαργίδης (γιατί είμαστε και λαίμαργοι , νομιζουμε ότι θα μας το φάνε και το τρώμε μονοκοπανιά) τρώει. Και μόλις ρεύτηκε. Από ρέψιμο καλά κρατάμε. Ούτε μεγάλος άνθρωπος τέτοιο ρέψιμο βρε παιδί μου. Η μπέμπα αντιθέτως δεν ρεύεται με τίποτα όμως. Και μόλις τελειώσει ο μικρός θα κοιμηθούμε για καμιά ωρίτσα γιατί μετά θα είναι να ξαναφάει η μπουμπού. ΄Το έχουμε κάνει έτσι ώστε να τρώνε με μια ώρα διαφορά γιατίαλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση. :eek::eek:

Τα θηλαζεις glorraki μου τα μπρμπουλακια σου? Αντε να τελειωσει

και ο μπεμπακος και να κοιμηθεις κι εσυ λιγο! Παντως εγω δεν τα εχω καλα με τον υπνο! Λες να κανω προθερμανση απο τωρα χαχα!

Μου φαινεται οτι οταν θα εθει ο καιρος δε θα μπορω να ανοιγω τα ματια μου! Καληνυχτα glorraki μου και σε ολα τα κοριτσακια ενα ησυχο βραδυ! Να μου φιλησεις τα glorrakia σου!

Τα θηλαζεις glorraki μου τα μπρμπουλακια σου? Αντε να τελειωσει

και ο μπεμπακος και να κοιμηθεις κι εσυ λιγο! Παντως εγω δεν τα εχω καλα με τον υπνο! Λες να κανω προθερμανση απο τωρα χαχα!

Μου φαινεται οτι οταν θα εθει ο καιρος δε θα μπορω να ανοιγω τα ματια μου! Καληνυχτα glorraki μου και σε ολα τα κοριτσακια ενα ησυχο βραδυ! Να μου φιλησεις τα glorrakia σου!

Όχι δεν τα θηλάζω. Μπιμπερό και δόξα σοι ο Θεός. Κοιμήσου τώρα Όντως ισχύει αυτό που μου έλεγαν και εμένα. Γιατί μετά.............ύπνος γιοκ. Τίποτα. Άστα . Κουτουλάω παντού. Μαύροι κυκλοι? κοντεύουν να φτάσουν στο γόνατο. Κοιμήσου. Κοιμήσου.

Καληνύχτα και σε σένα. Όνειρα γλυκά σε όλες:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια κι εγώ εδώ είμαι, διαβάζω τα νέα σας αλλά με αυτούς τους μαραθώνιους θηλασμούς, δυσκολεύομαι να γράψω! Εν το μεταξύ είμαι στην προσπάθεια να κόψω το ξένο συμπλήρωμα από τον μικρό και είναι ακόμα πιό δύσκολα τα πράγματα!

Το nufaki μας βλέπω πήρε και τον μικρό στο σπίτι?? Τι ωραία, ολοκληρώθηκε η οικογένεια!!!! :) :) επιτέλους!!!

Glorr τι κάνεις? Μας έλειψες!!

Maraki δεν ξέρω να σου πω για τους πόνους, μα σίγουρα όσο περνάει ο καιρός, μειώνεται η ανησυχία!! Να είσαι αισιόδοξη, να έχεις πίστη και όλα θα πηγαίνουν και καλύτερα!!!

Twins και εμείς τελευταία τρώμε πολύ συχνά..δεν τους προλαβαίνω... :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μας!!

μια χαρα ηταν η πρωτη νυχτα κ με τα 2 παιδακια μου!!!

οχι οτι δεν κουραστηκαμε,αλλα ημουν τοσο χαρουμενη οποτε ξυπνουσα κ τα εβλεπα μαζι στη κουνια...

ο μικρος εξαλλου ειναι πολυ φαγανος κ τελειωνω γρηγορα μαζι του! προς το παρον...μη βιαζομαι κιολας!

οποτε το προγραμμα μας ειναι πρωτα αλλαγμα,ταισμα ο μπεμπης, μετα αλλαγμα ταισμα η μπουμπου, κ τελειωνουμε με θηλαστρο.

τη μερα τους αφηνω κ στο στηθος λιγα λεπτα,οσο θελουν το καθενα.

ο μικρος το πηρε κατευθειαν, αλλα δε ξερω τι καταπινει..κ η μικρη αρχισε να ψιλορουφαει..για να δουμε!

χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!!

33E7p2.png

Γεια σα κοριτσια!!!!!

Μαρακι,Γιωτα και twins Χρονια πολλα και καλα!!!!!Να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

nufidio μπραβο κοριτσακι μου!!!!Πανε οι ασχημες στιγμες στην μοναδα μονο καλες τωρα!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...