Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να μας ζησουν τα ανιψακια!!!!!!

AGORAKIA με το καλο να επιστρεψεις σπιτι με τα αντρακια σου!!!!Και το βαρος τους ειναι σουπερ!!!!!

Εμεις ζυγιστηκαμε σημερα.....Ο Χρηστος ειναι 3200 και ο μικρος ο Θανος ειναι 3160....τον εφτασε τον αδερφουλη του!!!!!!

Αυτα τα λιγα απο εμας...περιμενω να τελειωσει το ποδοσφαιρο να παμε για ενα ποτακι μετα του συζηγου!!!!!!Πολλα φιλια!!!!!

΄

Γιώτα θα σου πω μπράβο για 2 πράγματα! 1) γιατι το βάρος τους είναι σουπερ και 2) γιατί έχεις τη διάθεση και το χρόνο να βγαίνεις για ποτάκι με το σύζυγο!!!!!!!!!!!!!:P

Άρχισες να τους ξεχωρίζεις ή είναι εντελώς όμοιοι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

μπραβο κοριτσαρα μου!ολα καλα!τις καλυτερες ευχες μας για ο,τι επιθυμεις για τα παιδακια σου!

εγω σημερα οδηγησα μετα απο 6 ολοκληρους μηνες και πηγα και για καφε!!!!:tongue:

age.png

Αχ βρε κορίτσια μόλις τους κοιμησαμε!!! Επιτέλους!!

Giota μια χαρά το βαρος των αγοριών σου! Τους γιους ποιος τους κράτησε για να πάτε για ποτάκι ;;

Εμείς αύριο σαραντωνουμε και θα πάμε την πρώτη μας βόλτα... Μέχρι την εκκλησία για την ευχή! Είναι και παραμονή της Παναγίας!!!

Φιλακια την πεφτω θα τα πούμε αύριο.!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!:P

Ως γνωστόν πάλι μόνη μου είμαι εδώ:rolleyes:. Αχ δεν θα περάσουν οι μέρες αγαπητές μου ταίστρες που τα παιδάκια σας θα σας αφήνουν και λίγη ώρα για να μιλάμε κιόλας.....

Jasmini, αύριο η βόλτα στην εκκλησία είναι σημαντική γιατί σηματοδοτεί την πρώτη σας έξοδο. Θα πάτε με το καροτσάκι;

Έχουμε κανένα νέο από την Agorakia;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα!

εχθες που λες twins, πηγα μονη μου για καφε η ασπλαχνη μανα!ηθελα να δωσω το δωρο γαμου στη φιλη μου και ηθελα να ξεσκασω και λιγο.οχι απο τα παιδακια μου,αλλα να ντυθω να δω τι γινεται στον εξω κοσμο και να οδηγησω.μιαμιση ωρα ελειψα!

η μικρη μου αν δεν ενεργηθει θα σκασει το φουκαριαρικο.κολικους τελικα εχουν και τα δυο.τελειο?!

εμεις περιμενουμε την αλλη εβδομαδα να βγουμε βολτα με το καροτσακι.σχεδιαζουμε να παμε στο αιολικο παρκο αφου ειναι και πολυ κοντα μας.

age.png

Χαιρετώ τις μέλλουσες και ήδη διδυμομανούλες!!!

Εμείς όπως σας είπα σαραντώσαμε σήμερα και πήγαμε και πήραμε την ευχή!!! Πήγαμε σε μια πιό μακρυνή εκκλησία (κανένα 20λεπτο διαδρομή) κι έτσι είμασταν στα καθισματάκια αυτοκινήτου!

Μπορώ να πω επίσης για μιάμιση ώρα που κάναμε ότι ήμουν λίγο υπερβολική... πήρα μαζί: το κουτί το γάλα, γάλα που άρμεξα :tongue: λίγο πριν, 6 pampers, κρέμες, μαντηλάκια, πιπίλες, μια αλλαξιά ρούχα, το θερμός με το νερό, 4 πανάκια για γουλιές, 2 σεντονάκια.....2 τσάντες κρατούσαμε!!! χαχαχαχα φανταστείτε δηλαδή να πω να τα πάω κανονικά μια βόλτα.. θα ετοιμάσω βαλίτσα!!! :P :p :P :p :P

Τελικά τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάστηκα και τα αντράκια μου νανουριστήκανε με το αυτοκίνητο και έριξαν κάτι τρελούς ύπνους, ακόμα και όταν διάβαζε την ευχή ο παπάς και τα πήρε ένα ένα μέσα στο Ιερό! Χαμπάρι δεν πήρανε!!! :)

RKdwp3.png

καλησπερα!!!!!!!

να μας ζησουν οι αγοραροι της agorakia!!!!!

εμεις σημερα ειμαστε μια τρισευτυχισμενη τετραμελης οικογενεια!!!

ναι!!! απ το μεσημερακι εχουμε κ τον μπομπιρα!!!!

ειναι υπεροχα κ τα δυο στην κουνια τους, δεν υπαρχει καλυτερο θεαμα....

ο καλος μου εχει παρει κ αδεια τις επομενες μερες κ βγαζουμε μαζι το προγραμμα. ετσι ειναι καλα, γιατι εκτος του οτι μοιραζονται οι δουλειες, εχω κ παρεα.

καλα θα ηταν να μη χρειαζεται να δουλευει...θα τα καταφερναμε μια χαρα οι δυο μας..

αλλα επειδη αυτο δε γινεται, θα ερθει η μαμα απο βδομαδα, να βοηθησει λιγες μερες κ να τα δει κιολας τα εγγονια της!! στο μαιευτηριο δε τα ειδε..ουτε κ γω αλλωστε!

εσεις κοριτσακια πως τη βγαζετε? εχετε καμια βοηθεια?

σε λιγο, θα ξεκινησουμε με μπανακια,αλλαγμα, ταισμα..κ θα τα ζυγισουμε κιολας!!

νοικιασαμε ζυγαρια ακριβειας απ το Μητερα, για να ξερουμε τι μας γινεται..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

΄

Γιώτα θα σου πω μπράβο για 2 πράγματα! 1) γιατι το βάρος τους είναι σουπερ και 2) γιατί έχεις τη διάθεση και το χρόνο να βγαίνεις για ποτάκι με το σύζυγο!!!!!!!!!!!!!:P

Άρχισες να τους ξεχωρίζεις ή είναι εντελώς όμοιοι;

Ειναι εντελως ιδιοι.....περιμενω να μεγαλωσουν λιγο μπας κ δω καμια διαφορα κ τους ξεχωρισω....προς το παρον τους φοραω διαφορετικα φορμακια!!!!!:D:D:D

Giota μια χαρά το βαρος των αγοριών σου! Τους γιους ποιος τους κράτησε για να πάτε για ποτάκι ;;

Τους γιους και τους τρεις τους κρατανε οι γονεις μου...κανουμε οικογενειακες διακοπες!!!!!Το πρωι ξυπναμε κ παμε με τον "μεγαλο" στη θαλασσα κ γυριζουμε το μεσημερι,εχουμε κ ετοιμο φαγακι κ δε μας λειπει τιποτα.Απο Σεπτεμβριο ομως τα κεφαλια μεσα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου giotaki μου με γεια η βολτουλα, καλα κανεις αφου προς το παρον εχεις τη μαμα και το μπαμπα βγες οσο μπορεις! Ο Τασουλης τι κανει, να δωσεις και στους τρεις φιλακια!

Aggorakia μου δεν το πιστευω, εγινες μανουλα! Να σου ζησουνε κοριτσακι μου, αυτο που παντα θα λεω, γερα και τυχερα να ειναι

τα αγορακια σου! Αντε να περασουν οι μερες και να γυρισετε σπιτακι σας σωστη οικογενεια με δυο αγοραρους αγκαλιτσα!

Μια χαρα και τα κιλακια τους,ολα καλα τελικα, αντε περιμενουμε

γρηγορα νεα σου με λεπτομερειες, φιλακια πολλα σε εσενα και στα μπεμπακια σου!

Οσο για μενα κοριτσακια μου χθες ητανε μια ασχημη ημερα, πονοκδφαλο, εμετους και πονοι! Σημερα σταματησε λιγο το στομαχι, αλλα εχω πονους κατω χαμηλα αριστερα και δεξια,δεν ξερω ειναι φυσιολογικο αυτο? Απο την αρχη σχεδον εχω τα πονακια που αλλες φορες γινονται πιο εντονα! Σημερα τα επαιξα λιγο παραπανω, ισως ειναι και λογω της εξετασης αλλα πολλα πονακια βρε κοριτακια μου! Φιλακια σε ολες τις μανουλες!

Ναμαστε και εμείς!!!!

Σήμερα έχουμε φάει τουυ σκασμού πάλι... έλεος!!! Μήπως έχει εφευρεθεί μηχανάκι που να κρατάει σταθερά το μπιμπερό στο στόμα γιατί θα πάθουμε τενοντίτιδα οσονούπω;;;;:P

Η ζυγαριά όντως είναι απαραίτητη. Εμείς απλώς αγοράσαμε μία από το τζάμπο και περιμένουμε αύριο για το ζύγισμά μας....:P

Nufi, περιμένουμε να μας πεις τις εντυπώσεις του full house!!!!

Μαράκι περαστικά. Σε ποιά εβδομάδα είσαι τώρα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...