Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα 4ΑΑ είναι άριστες βλαστοκύστες με τις καλύτερες πιθανότητες + το άψογο ενδομήτριο έχεις δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και απλά ελπίζεις! Ο προεμφυτευτικός αν και μπορεί να δείξει πολλά δεν σημαίνει απαραίτητα επιτυχία, το έχουμε δει σε κοπέλες εδώ με ελεγμένες βλαστοκύστες να μην δίνουν εγκυμοσύνη δεν είναι το παν. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό. Είσαι πάντως πολύ ήρεμη και ψύχραιμη, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθείς να σκεφτείς θετικά και αν είναι να έρθει θα έρθει… ένα ή και δύο! Πότε δεν ξέρεις 😉 

Την πρώτη φορά είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλά προχώρησε το ένα. Για αυτό έβαλα δύο πάλι. Μπας και είναι πάλι το ένα υγιές.. να αυξήσω τις πιθανότητες. Ήρεμη είμαι ναι. Σκέφτομαι τα καλά σενάρια όσο μπορω..,,❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Να μας ζησουν τα ανηψια!!!!!!Να ειναι γερα και καλότυχα!

Αναστασία μου Χρονια πολλα στα ζουζουνια σου!!Να τα εκατοστήσουν!

jas ετσι και κανεις αυτο που σου ειπε ο αντρας σου να τα κρατησεις ξύπνια το πιο πιθανο ειναι να καταφερεις το αντιθετο.Απο την υπερενταση δεν θα μπορουν να κοιμηθουν

nufidio αν σου εχει μειωθει το γαλα λογικα φταιει οτι αντλεις τα γευματα και δεν βαζεις το μωρο.Τα αποστειρωμενα μπουκαλια 6 ωρες μενουν στον αποστειρωτη χωρις να ανοιχτει το καπακι και 24 ωρες στο ψυγειο.Εγω τα αποστειρωνω,βραζω νερακι,τα γεμιζω και τα βαζω στο ψυγειο.

Με τον υπνο κοριτσια μονο υπομονη μπορειται να κανετε.Ειναι πολυ μικρουλικα.Σιγα σιγα θα αρχιζουν να κοιμουνται ολο και πιο πολυ.Ειδικα οταν πινουν ξενο γαλα.Και θα δειτε οτι δεν παιζει ρόλο ποσο τρωνε.Εμενα πια και 50ml να πιουνε στο τελευταιο γευμα την βγαζουν μεχρι το πρωι

Λοιπον η ΑΓΟΡΑΚΙΑ μας εχθες το βραδυ στις 10:30 παρακαλώ την βαλιτσουλα δεν την ειχε φτιαξει!χιχιχι

Κοριτσακια μου καντε μια προσευχουλα για το παλικαρακι ή να γινει το θαυμα και να συνελθει ή να το παρει ο Θεουλης μαζι του γιατι αμα μεινει ετσι ειναι καταστροφη!

Εχουμε αναψει λαμπαδες σε οποιο μερος της Ελλαδας υπάρχει θαυματουργει εκκλησία

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

δε το χα σκεφτει αυτο..

αν κ η αποστειρωση ειναι το λιγοτερο..

εσυ τα ταιζεις το ενα μετα το αλλο η οποτε θελουν κ αρα ξυπνας σε ακανονιστες ωρες?

Τα ταιζω όποτε θέλουν. Αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο πάντα ξυπνάνε με διαφορά 10 λεπτών η και ταυτόχρονα, οπότε τα ταίζουμε μαζί με το διδυμομπαμπα. Το καθένα πάντως θέλει την εντελώς δική του στρατηγική, όλο πειράματα κάνουμε.

Αυτό πάντως με το στήθος ισχύει... όσο περισσότερο το βάζεις, τόσο κατεβάζει. Η μόνη συμβουλή είναι: μην αγχώνεσαι και θα βρεις από μόνη σου ποιο στυλ σου ταιριάζει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

και τότε θα γίνουμε οι κακές μαμάδες που δεν θα αφήνουμε τα παιδιά μας να πάνε διακοπές μόνα τους. Στάνταρ.

Τώρα που έγινα μάνα καταλαβαίνω το δίκιο που είχαν οι γονείς μου κάθε φορά που έλεγαν όχι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Θα στενοχωριόμουν αφανταστα ετσι και αλλιώς.Αλλα τωρα που εχω παιδια ο πονος ειναι πολύ μεγαλος.Και για το παλικαρακι που χανεται και για αυτη την μανα που ουρλιαζει απ'εξω απο την εντατικη

Και ποσα οχι θα πουμε?Δεν γινεται σε ολα.Θα τα κανουμε κομπλεξικα.Γι'αυτο σου λεω τον σταυρο μας θα κανουμε απο ενα σημειο και μετα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τι να πεις... κουράγιο σ' αυτή την άμοιρη μάνα, αν και δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια παρηγοριάς! Ας γίνει ότι είναι καλύτερο για το παιδί!

Να μην ταλαιπωρηθεί κανένας!

Κι εγώ αυτά σκέφτομαι...τώρα καταλαβαίνουμε την ανησυχία που έχουν οι γονείς μας για εμάς και τους κοροιδεύαμε!

RKdwp3.png

Μόνο το σταυρό μας τότε να κάνουμε για τα παιδιά μας και για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Το θέμα όμως είναι τι λες σε αυτή την καημένη τη μάνα έξω από την εντατική... φαντάζομαι οι γιατροί της έχουν πει όλη την αληθεια;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΕΧΩ ΝΕΑΑΑΑΑΑ!!!!

Οι δυο αγόραροι γεννήθηκαν 1900 και 2480!!Ευτυχως ο μικρουλης μας αν και σταματησε να αναπτυσεται εχει πολυ καλο βαρος.Ειναι στην θερμοκοιτιδα και ο αδερφουλης του στην παρακολουθηση.Το καλο μας κοριτσακι ειναι ζαβλακωμενο ακομα!

Τις εστειλα πολλα φιλια απο ολες!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΝΕΑΑΑΑΑΑ!!!!

Οι δυο αγόραροι γεννήθηκαν 1900 και 2480!!Ευτυχως ο μικρουλης μας αν και σταματησε να αναπτυσεται εχει πολυ καλο βαρος.Ειναι στην θερμοκοιτιδα και ο αδερφουλης του στην παρακολουθηση.Το καλο μας κοριτσακι ειναι ζαβλακωμενο ακομα!

Τις εστειλα πολλα φιλια απο ολες!

Άχου τα γλυκά μας τα ανίψια !!!! Να μας ζήσουν!!!! Μια χαρά βάρος γεννήθηκαν!!! Μπράβο στηνAgorakia μας με τα αγοράκια της!!!!

Γερά να είναι καλότυχα, υγιή και χαρούμενα πάντα!!!!

Τα φιλιά μας στην φιλενάδα και καλή ανάρρωση να έχει!!! :P:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Να μας ζησουν τα ανιψακια!!!!!!

AGORAKIA με το καλο να επιστρεψεις σπιτι με τα αντρακια σου!!!!Και το βαρος τους ειναι σουπερ!!!!!

Εμεις ζυγιστηκαμε σημερα.....Ο Χρηστος ειναι 3200 και ο μικρος ο Θανος ειναι 3160....τον εφτασε τον αδερφουλη του!!!!!!

Αυτα τα λιγα απο εμας...περιμενω να τελειωσει το ποδοσφαιρο να παμε για ενα ποτακι μετα του συζηγου!!!!!!Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...