Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

όταν γράφεις με το ένα χερι και κρατας τη μαγουλου, αυτα παθαίνεις!!!!! καινούριο εννοούσα!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα κι εγώ έτσι κάνω, οταν ταίζω τον ένα, καταφέρνω και γράφω με το ένα χέρι :tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Μα δεν υπάρχει καμιά λύση για το βράδυ? Ο άντρας μου λέει να τα κρατάω όλη μέρα τα μωρά ξύπνια για να κοιμούνται το βράδυ :confused: :confused: :confused:

Αυτό δεν γίνεται, είναι πολύ μικρά. Η μόνη ελπίδα είναι να δώσει ο παιδίατρος την άδεια να κόψουμε το βραδυνο. Αν τα κρατήσεις όλη μέρα ξύπνια, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τα εξαντλήσεις γιατί δεν θα παίρνουν το βάρος που πρέπει και θα καίνε θερμίδες.

Πάντως παρατήρησα στο Φιλ, όταν παρατρώει στο τελευταίο γεύμα (περί τα 200ml) κάνει ένα 5ωρο να ξυπνήσει. Η Βικ πάλι, από τότε που ξεκίνησαν οι κολικοί τρώει λίγο και πολύ συχνά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα για τα μωρουλια σου anastasie! να τα χαιρεσαι κ καλη γιορτουλα σημερα!!

εχω το νοσοκομ.θηλαστρο της medela, καλο.

αποστειρωτη κ γω αυτον της avent εχω. απλως δε μπορω να κανω υην 24ωρη χρηση του,αφου πρεπει να αποστειρωνω ουτως η αλλως καθε 3ωρες το θηλαστρο..

οταν ερθει κ ο μικρος θα χω δηλαδη μιση ωρα ταισμα το ενα,μιση το αλλο, μιση θηλαστρο...μινιμουμ οι χρονοι αυτοι...ωχ ωχ...

πως αντεχεις ξυπνια βρε twins?

33E7p2.png

Ναι, όταν ξυπνάνε και πεινάνε και οι δύο τους βάζω ταυτόχρονα, όμως παρατηρώ κυρίως για τον ένα ότι αρχίζει να ρίχνει μπουνιές στο στήθος, να το τραβάει με το στόμα του και καταλήγει να παραπονιέται και να κλαίει...μια συμπεριφορά σαν να μην βγάζει γάλα πιά το στήθος και αναγκάζομαι και του δίνω συμπλήρωμα ξένο! Εν το μεταξύ, πιέζω την θηλή να δω και έχει γάλα απλά δεν έχει την ίδια ένταση με την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Ο άλλος χορταίνει μια χαρά και κοιμάται!

Το βράδυ μας παιδεύουν κυρίως. Συνεχώς δείχνουν να πεινάνε και δεν κοιμούνται! Τσίτα τα νεύρα και γουρλωμένα μάτια σου λέω! Καταφέρνουμε να τους κοιμήσουμε κατά τις 4:30-5:00 το πρωί! Εξαντλημένοι όλοι!

κοιτα οταν αρχιζει και γκρινιαζει μπορεις να δοκιμασεις αυτο με το ρηλαξ που σου ειπα και πριν ή να τον απασχολησει καποιος αλλος για λιγο (αν υπαρχει δευτερο ατομο στο σπιτι) μεχρι να ταισεις τον εναν να ηρεμησει και λιγο και να τον ξαναβαλεις στο στηθος με την ησυχια σου... τον βαζεις στο ενα στηθος και αν αρχισει να γκρινιαζεις τον δοκιμαζεις στο αλλο... το σηκωνεις και λιγο μηπως και θελει να ρευτει.... κανε δοκιμες... θελει επιμονη.... πιστευω οτι εχει συνηθισει στην γρηγορη ροη του μπουκαλιου γι αυτο αρχιζει και γκρινιαζει οταν κατεβαινει το παχυ γαλα που τρεχει πιο αργα σε σχεση με το πρωτο που ειναι πιο αραιη η συσταση του...ελπιζω να σε βοηθαω...

Anastasie, τώρα είδα το τικερ! Χρόνια σας πολλά!!!!! Θα κοψετε τουρτίτσα;;;;

ευχαριστουμε! θα τα γιορτασουμε την αλλη κυριακη γιατι αυτες τις μερες ολοι λοιπουν διακοπες...

Μα δεν υπάρχει καμιά λύση για το βράδυ? Ο άντρας μου λέει να τα κρατάω όλη μέρα τα μωρά ξύπνια για να κοιμούνται το βράδυ :confused: :confused: :confused:

δυστηχως σ αυτην την ηλικια πρεπει να ακολουθεις το προγραμμα του μωρου... κοιμασαι οποτε κοιμαται και αυτο...τωρα με δυο ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.... υπομονη....

Αυτό δεν γίνεται, είναι πολύ μικρά. Η μόνη ελπίδα είναι να δώσει ο παιδίατρος την άδεια να κόψουμε το βραδυνο. Αν τα κρατήσεις όλη μέρα ξύπνια, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τα εξαντλήσεις γιατί δεν θα παίρνουν το βάρος που πρέπει και θα καίνε θερμίδες.

Πάντως παρατήρησα στο Φιλ, όταν παρατρώει στο τελευταίο γεύμα (περί τα 200ml) κάνει ένα 5ωρο να ξυπνήσει. Η Βικ πάλι, από τότε που ξεκίνησαν οι κολικοί τρώει λίγο και πολύ συχνά.

το να κοψεις το βραδυνο ειναι επικινδυνο για ενα μωρακι που θηλαζει μεχρι τουλαχιστον τους πρωτους εξι μηνες...

tqj2p3.png vvtJp3.png

χρονια πολλα για τα μωρουλια σου anastasie! να τα χαιρεσαι κ καλη γιορτουλα σημερα!!

αποστειρωτη κ γω αυτον της avent εχω. απλως δε μπορω να κανω υην 24ωρη χρηση του,αφου πρεπει να αποστειρωνω ουτως η αλλως καθε 3ωρες το θηλαστρο..

οταν ερθει κ ο μικρος θα χω δηλαδη μιση ωρα ταισμα το ενα,μιση το αλλο, μιση θηλαστρο...μινιμουμ οι χρονοι αυτοι...ωχ ωχ...

αν ειναι νοσοκομειακο εισαι ενταξει....εχει διπλη αντληση? αν ναι να την προτιμησεις για να τελειωνεις σε ενα 10λεπτο με το θηλαστρο...

αν πιστευεις οτι ελλατωνεται το γαλα σου προσπαθησε να βαζεις τα μωρα πιο συχνα στο στηθος και γενικα να μην τηρεις προγραμμα....

επισης ισως σε βοηθησει η μαγια μπυρας.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Στο θήλαστρο χρειάζεται να αποστειρώνεις μόνο τη χοάνη, το κίτρινο πραγματάκι που προσαρμόζεις το μπιμπερό (και φυσικά και το μπιμπερό). Γιατί δεν παίρνεις ανταλλακτικές χοάνες για να τις αποστειρώνεις μια και καλή 1-2 φορές την ημέρα και όχι όλη την ώρα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...