Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!! Από σήμερα άλλα δύο ανήψια θα ομορφήνουν την παρέα μας!!!!

Καλημέρα, κουκλίτσες μου!

Φεύγουμε για μαιευτήριοοοοοοοοοοοοοοο!

Φιλάκια!

Φιλάκια κουκλίτσα μου, με το καλό και η Παναγιά μαζί σου!! Η ημέρα του σημαντικότερου ραντεβού σου έφτασε!! Μην αργείς!!! Τα ζουζουνάκια σου σε περιμένουν!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

καλημερα σε ολες!

αχ δε μπηκα λιγες μερες κ δε προλαβα να χαιρετησω την agorakia...

κοριτσακι τις καλυτερες ευχες μου!!!!ολα να πανε καλα κ τα μωρακια στην αγκαλιτσα σου θα σε κανουν τοσο μα τοσο ευτυχισμενη...

33E7p2.png

εμεις τα παμε μια χαρα με τη μικρη, ειναι πολυ καλο μωρακι!

θα την ξυπνησω σε λιγο να φαει..συνεχιζουμε το προγραμμα της μενν.

κουραζομαι βεβαια με τη διπλη δουλεια που γινεται καθως την ταιζω με μπουκαλι κ μετα αλλη τοση ωρα αντλω το γαλα του επομενου ταισματος...

αλλα στο στηθος εχει κατσει ενα 3λεπτο,κατι ρουφαει,αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το αν κ ποσο καταπινει..

κ σε λιγες μερες,το πολυ τη δευτερα ερχεται κ ο μικρος!!

πως θα τα βγει το προγραμμα τωρα με δυο ταισματα κ μια αντληση καθε φορα.....δε ξερω...

twins πως τα καταφερνεις?

κ συ witch νομιζω κανεις το ιδιο..

χθες παντως της εδωσα κ prenan γαλατακι..

κατι συμβαινει,μαλλον λογω αγχους, κ η παραγωγη μου εχει πεσει...με το ζορι 70ml την αντληση..

οποτε δε μου εφτανε για να στελνω κ στο μικρο κ πηραμε κ ξενο..

twins ονττως επρεπε να το παραγγειλω το γαλα,δεν το βρισκαμε..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλο αυτο που διατηρειται το γαλα εκτος ψυγειου καμια ωρα..εστω κ σε ισοθερμικη! δε το ηξερα..

επισης , δεν ειμαι σιγουρη κ για κατι αλλο.. εγω αποστειρωνω καθε φορα το θηλαστρο κ το μπουκαλι που θα χριεαστω καθε φορα...δηλαδη συνεχεια αποστειρωνω!!! κανενα κολπακι τι κανετε εσεις?

τα αποστειρωμενα μπουκαλια κτλ μονο μεσα στον αποστειρωτη παραμενουν αποστειρωμενα?

33E7p2.png

nufi ποιο θηλαστρο εχεις? δεν θυμαμαι...

τα αποστειρωμενα μπορεις να τα κρατησεις μεσα στο ψυγειο για να μεινουν αποστειρωμενα για πολυ χρονο...επισης υπαρχει και ενας αποστειρωτης της αβεντ που τα κραταει ολο το 24ωρο αποστειρωμενα... ειναι ο iq24 αν θυμαμαι καλα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Nufaki, εγώ τελικά τα πήγα χάλια με το θηλασμό, οποτε είμαι το κατάπτυστο παράδειγμα αποτυχίας με 3 μαστίτιδες. Όπως λέει και η anastasie, τα αποστειρώνω και τα βάζω στο ψυγείο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα!

agorakia με το καλο! τα μωρακια μας θα εχουν ιδια μερα γενεθλια με διαφορα ενος χρονου....!

Ωωωω.. και γενέθλια σήμερα στο καφέ μας!!!! Χιλιόχρονα να είναι τα παιδάκια σου anastasie!!! Καλότυχα και ευτυχισμένα!!! :P:p:p:p:p:p:p

Εγώ αυτόν το αποστειρωτή έχω, της Avent! Αποστειρώνει σε 6 μόνο λεπτά και κρατάει την αποστείρωση είτε 6 ώρες είτε 24, ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξεις! Χωρίς όμως να ανοιχτεί το καπάκι! :P:p:p

Αχ. η agorakia μας θα έχει γεννήσει τώρα!!!! Έχει καμιά το τηλέφωνό της για να μάθουμε νεότερα πιό μετά?

Nufi μου, να προσπαθήσεις κοπέλα μου να την μάθεις στο στήθος για να μην έχεις όλη αυτή την ταλαιπωρία!

RKdwp3.png

Ωωωω.. και γενέθλια σήμερα στο καφέ μας!!!! Χιλιόχρονα να είναι τα παιδάκια σου anastasie!!! Καλότυχα και ευτυχισμένα!!! :P:p:p:p:p:p:p

Εγώ αυτόν το αποστειρωτή έχω, της Avent! Αποστειρώνει σε 6 μόνο λεπτά και κρατάει την αποστείρωση είτε 6 ώρες είτε 24, ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξεις! Χωρίς όμως να ανοιχτεί το καπάκι! :P:p:p

Αχ. η agorakia μας θα έχει γεννήσει τώρα!!!! Έχει καμιά το τηλέφωνό της για να μάθουμε νεότερα πιό μετά?

Nufi μου, να προσπαθήσεις κοπέλα μου να την μάθεις στο στήθος για να μην έχεις όλη αυτή την ταλαιπωρία!

jasmini ευχαριστουμε για τις ευχες!

εσεις πως τα πατε? σε παιδευουν οι γλυκυτατοι παιδαροι? εχεις δοκιμασει να τους βαζεις και τους δυο στο στηθος για να ξεμπερδευεις πιο γρηγορα και να γλιτωνεις το συμπληρωμα?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα δηλαδή μας μένει η joy, η nunu και το μαράκι!

Λοιπόν: το καινολυριο κόλπο που σταματάει το κλάμα: σεσουάρ!!!!!!

όταν γράφεις με το ένα χερι και κρατας τη μαγουλου, αυτα παθαίνεις!!!!! καινούριο εννοούσα!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

επισης εγω αυτο που εκανα ηταν οταν θηλαζα το ενα το αλλο το κουνουσα με το ποδι μου με το ριλαξ και ετσι ηρεμουσε λιγο... επισης θα δεις πιο ειναι πιο υπομονετικο και θα το αφηνεις να τρωει δευτερο....

tqj2p3.png vvtJp3.png

jasmini ευχαριστουμε για τις ευχες!

εσεις πως τα πατε? σε παιδευουν οι γλυκυτατοι παιδαροι? εχεις δοκιμασει να τους βαζεις και τους δυο στο στηθος για να ξεμπερδευεις πιο γρηγορα και να γλιτωνεις το συμπληρωμα?

Ναι, όταν ξυπνάνε και πεινάνε και οι δύο τους βάζω ταυτόχρονα, όμως παρατηρώ κυρίως για τον ένα ότι αρχίζει να ρίχνει μπουνιές στο στήθος, να το τραβάει με το στόμα του και καταλήγει να παραπονιέται και να κλαίει...μια συμπεριφορά σαν να μην βγάζει γάλα πιά το στήθος και αναγκάζομαι και του δίνω συμπλήρωμα ξένο! Εν το μεταξύ, πιέζω την θηλή να δω και έχει γάλα απλά δεν έχει την ίδια ένταση με την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Ο άλλος χορταίνει μια χαρά και κοιμάται!

Το βράδυ μας παιδεύουν κυρίως. Συνεχώς δείχνουν να πεινάνε και δεν κοιμούνται! Τσίτα τα νεύρα και γουρλωμένα μάτια σου λέω! Καταφέρνουμε να τους κοιμήσουμε κατά τις 4:30-5:00 το πρωί! Εξαντλημένοι όλοι!

RKdwp3.png

jas και εμείς το ίδιο... είμαστε σαν τους βρυκόλακες τη μέρα.

Εντωμεταξύ έλεγαν ότι χτες το βράδυ ήταντα πεφταστέρια. Βγήκαμε εξώ και δεν είδαμε τίποτα.... κλαψ! Ηθελα να κάνω ευχή να σταματήσουν οι κολικοί....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...