Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να μαι και γώ! Αλλά δε σας πρόλαβα! Η agorakia μήπως έχει ετοιμασίες! Γιατι λογικά αυριο γεννάει!

Βρε κορίτσια πολύ με αγχώνει το θέμα τις νάρκωσεις. Δεν είναι καλύτερα να μας έκαναν μια ολική να ξεμπερδεύαμε? Την επισκληρίδιο δε την πολυ θέλω!

Μόλις επιστρέψαμε, κουκλίτσες μου, από τον τελευταίο μας υπέρηχο!!!!!!!!

Λοιπόν, τα αγόρια μας είναι καλά, ωστόσο αύριο πρέπει να βγουν, γιατί ο μικρός είναι σε οριακό σημείο! Δεν αντέχει άλλο, δεν παίρνει βάρος και, γενικώς, δεν γουστάρει καθόλου πια κοιλιά μανούλας! Θα ήθελα να είχα πολύ χρόνο να σας πω αναλυτικά όλα τα νέα μας και τα συναισθήματά μας, αλλά δεν προλαβαίνω! Νυστάζω φρικτά, με πείραξε η κορτιζόνη αυτή τη φορά (στεγνώνει στο στόμα μου κάθε 10' !!!!!!!!!!!). Το τι έχω τραβήξει, δεν λέγεται! Περίπου 6 με 7 λίτρα υγρά από χθες το πρωί, συνεχόμενα, εννοώ και όλη τη νύχτα. Τέλειωσα και την μπουκάλα στον ψύκτη! Διψάω ασταμάτητα!

Βαλίτσα δεν έχω κάνει, πιστεύω δεν υπήρξε γυναίκα που γέννησε με ραντεβού και 12 ώρες πριν δεν είχε έτοιμη βαλίτσα!

Επίσης, στις 19.15 φτάνει η μαμά μου, πρέπει να πάμε να την πάρουμε από τα ΚΤΕΛ κι εγώ εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε κάποια άλλη κοπέλα :):):):):):):):):)

Το είχατε πάθει κι εσείς;

rPPrp3.png

Θα μπω και το βράδυ, για ένα γεια!

Ο άντρας μου λέει πως το ΙΑΣΩ έχει internet και μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικρό λάπτοπ. Αλλιώς, θα μπει εκείνος να σας πει τα νέα!

Είμαι πολύ συγκινημένη για τους 2 τελευταίους μήνες αναμονής, που περάσαμε παρέα... Θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενη, αν, από αύριο που θα ανήκω στις ήδη διδυμομαμάδες, εξακολουθώ να τα καταφέρνω, να μπαίνω και να ανταλλάσουμε πια αγωνίες που αφορούν στα παιδάκια μας!

Προς το παρόν, φιλάκια, κοριτσάκια μου! Τα μικρά μου κλωτσάνε, μάλλον είναι περίεργα για το πώς θα είναι αύριο σε ένα καινούριο περιβάλλον! :)

rPPrp3.png

Θα μπω και το βράδυ, για ένα γεια!

Ο άντρας μου λέει πως το ΙΑΣΩ έχει internet και μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικρό λάπτοπ. Αλλιώς, θα μπει εκείνος να σας πει τα νέα!

Είμαι πολύ συγκινημένη για τους 2 τελευταίους μήνες αναμονής, που περάσαμε παρέα... Θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενη, αν, από αύριο που θα ανήκω στις ήδη διδυμομαμάδες, εξακολουθώ να τα καταφέρνω, να μπαίνω και να ανταλλάσουμε πια αγωνίες που αφορούν στα παιδάκια μας!

Προς το παρόν, φιλάκια, κοριτσάκια μου! Τα μικρά μου κλωτσάνε, μάλλον είναι περίεργα για το πώς θα είναι αύριο σε ένα καινούριο περιβάλλον! :)

agorakia ολα θα πανε καλα.μην σε αγχωνει τιποτα.ολα γινονται πολυ γρηγορα.εγω ενιωθα οτι ολα αυτα συμβαινουν σε καποιον αλλον ακομα και οταν μου εφεραν τα παιδια στο δωματιο!αν δεν σε προλαβω το βραδυ, να ξερεις οτι εισαι μεσα στο μυαλο μου και θα αγωνιω οπως ολες μας για τα νεα σου.φιλια πολλα και κοιτα να χαρεις την καθε στιγμη απο εδω και στο εξης γιατι ο,τι συμβαινει σε σενα και στον αντρουλη σου,καθως και στα παιδακια σου θα ειναι μοναδικο.

age.png

Διαφημίσεις

Να μαι και γώ! Αλλά δε σας πρόλαβα! Η agorakia μήπως έχει ετοιμασίες! Γιατι λογικά αυριο γεννάει!

Βρε κορίτσια πολύ με αγχώνει το θέμα τις νάρκωσεις. Δεν είναι καλύτερα να μας έκαναν μια ολική να ξεμπερδεύαμε? Την επισκληρίδιο δε την πολυ θέλω!

joy μου μην σε αγχωνει η επισκληριδιος.οπως ειπα και στην agorakia ολα συμβαινουν γρηγορα.δεν θα σου πω οτι την απολαμβανεις κιολας αλλα δεν ειναι και κατι φοβερο.ειναι τοσα πολλα τα συναισθηματα εκεινες τις ωρες που μπερδευονται.σκεψου οτι την αναρρωση την περασα σχεδον χωρις παυσιπονο και παλι την παλεψα.

age.png

Κοριτσακια μου πως ειστε? Μου λειψατε πολυ!

Aggorakia μου ειναι αυτο που καταλαβα? Αυριο η μεγαλη μερα?

Με το καλο κοριτσακι μου θα πανε ολα καλα, αυριο τετοια ωρα θα

τα εχεις αγκαλιτσα σου! Τελεια και τα κιλακια τους μια χαρα ειναι μη σε ανησυχει! Χαρηκα βρε κοριτσακι μου, αντε για νανακια τωρα να ξεκουραστεις και να δεις ομορφα ονειρακια!

Οι αλλες μανουλες ολα καλα? Nufaki μου αντε εφτασε η δευτερη μεγαλη μερα, μετα τη γεννα θα παρεις τη μπεμπουλα σου και συντομα και το μπεμπουλη σου, δε σε φοβαμαι θα τα καταφερεις!

Joy με το καλο κοριτσακι μου και σε εσενα, αντε πλησιαζεις κι εσυ!

Και μετα Nunu μου η σειρα σου με το καλο!

Agorakia, κοπέλα μου, μας συγκίνησες πάλι!!! Μην ανησυχείς για τίποτα.. όπως λέει και η μαγισσούλα μας, όλα γίνονται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις τι συμβαίνει!!! Ανάμεικτα συναισθήματα!!! Δεν συνειδητοποιείς ότι γίνεσαι μανούλα αμέσως.

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!! Με το καλό γλυκιά μου να τα υποδεχτείς τα ζουζούνια!!

Εγώ έχω συνηθίσει την παρέα σας πλέον, είστε μέρος της ζωής μου! Μην τολμήσετε να χαθείτε!!!!!!

Maraki μου, επέστρεψες κοπέλα μου? Τι κάνουν τα μπεμπάκια σου? Πώς πήγαν οι εξετάσεις?

RKdwp3.png

Agorakia, σου εύχομαι η γέννα να είναι με κανένα πόνο, να σου δώσουν τα μπεμπάκια αμέσως και να είμαι η φανταστικότερη εμπειρία της ζωής σου!!!

Εμείς περιμένουμε τα ανηψάκια με χαρά και αγωνία.... και μην ξεχνάς... έχουμε πει με τη nufi να πάμε όλες μαζί με τα καρότσια στον πεζόδρομο... γι' αυτό κράτα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Μαράκι, οι εξετάσεις ήταν εντάξει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι παλι, μπηκα διαβασα τις πρωτες σελιδες απο τα μηνυματακια σας, πωπω λες και ελειπα κανενα χρονο! Μπηκα γρηγορα-γρηγορα πριν για να προλαβω να ευχηθω στα aggorakia μας και δε σας ειπα τα δικα μου!

Λοιπον κοριτακια μου τα πρωτα αποτελεσματα ειναι αισιοδοξα οπως μας ειπανε, αλλα αγωνια μεχρι Τριτη για τα οριστικα. Απο τη μια θελω να ειμαι αισιοδοξη και απο την αλλη φοβαμαι μηπως ξαναπαρουσιαστει η γκαντεμια μου(ξου ξου)! Η αληθεια ειναι οτι εχουμε ριξει κλαμααα αυτες τις μερες με τον αντρουλη μου, χαρας και αγωνιας μαζι! Μαθαμε οτι ειναι ενα κι ενα, κοριτσακι δηλαδη και αγορακι μακαρι Παναγιτσα μου την Τριτη να ειναι το ιδιο αισιοδοξα τα αποτελεσματα!

Aggorakia μου καληνυχτα, ονειρα γλυκα και με ενα πονο, φιλια πολλα πατριωτακι!

Καληνυχτα κοριτσακια μου, θα προσπαθησω να κοιμηθω γιατι ειμαι χαλια απο το ταξιδι και ο πονος με ξαναπιασε! Παντως να σας πω για την ιστορια η εξεταση ποναει,ειδικα η δευτερη σουβλια που ητανε και κατω χαμηλα χαμηλα θανατος! Αλλα το χειροτερο ειναι το μετα με το φοβο μην εχουνε παθει τιποτα τα μωρακια σου, μη δεις αιμα και φυσικα να περιμενεις αποτελεσματα, εξουθενωτικο πραγματικα! Κατι τελευταιο,μου απαντατε αυριο ξερει καμια σας για την κυστικη ινωση? Το ακουσα στο Λαικο οτι ειναι το δευτερο κληρονομικο νοσημα μετα τη Μεσογειακη και τους ειπα να μου κανουνε τουλαχιστον σε εμενα μην ειμαι φορεας! Και αυτα τα αποτελεσματα τελος εβδομαδας! Τελικα οπως μου ειπε και μια γιατρος οσο τα ψαχνεις τοσα περισσοτερα ανακαλυπτεις! Τα λεμε αυριο κοριτσακια μου!

Γεια σας και πάλι.

Μαράκι, μπράβο! Να δεις που τα οριστικά θα είναι το ίδιο καλά. Όσο για τις ασθένειες, σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε!:P

Με το καλό το κοριτσάκι και το αγοράκι! Ο συνδυασμός 1+1 είναι hit σε αυτό το καφε...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσακια τι κανετε?????

Εμεις συνεχιζουμε τις διακοπες μας,μπαινω κ απ το κινητο κ διαβαζω τα νεα σας αλλα δυστυχως δεν μπορω να γραψω....μαλλον πρεπει να το ψαξω καλυτερα!!!!!!

AGORAKIA καλη επιτυχια για αυριο......μαλλον θα το διαβασεις οταν επιστρεψεις αφου μπηκα αργα......Με το καλο να αντικρυσεις τα αντρακια σου!!!!!!!

Μαρακι καλη επιτυχια για την Τριτη!!!!!

Αυριο θα ξαναμπω μηπως εχουμε νεα για τα νεα ανηψακια!!!!!!

Να σας γραψω κ το βαρος μας αφου θα ζυγιστουμε!!!!!Οχι ομως το πρωι,γιατι θα παμε θαλασσα με τον Τασουλη!!!!!

Καλο βραδυ σε ολες σας και σε ολα τα ζουζουνακια μεσα κ εξω απο τις κοιλιτσες!!!!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μικρές μου κουκλίτσες, εδώ είμαστε!!!!!!!!!! :)

Αισθάνομαι πιο κουρασμένη από ποτέ, αλήθεια λέω. Τώρα μόλις ξάπλωσα, έχοντας κάνει βαλίτσα πριν 25' ....... Αν θέλετε το πιστεύετε, αλλά είναι αλήθεια!

Πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθώ, γιατί 05.10 έχουμε εγερτήριο! 06.30 ραντεβού στο ΙΑΣΩ! 10.30 χειρουργείο!

Είδα όλες τις ευχές σας και όλα τα μηνύματα. Με συγκινήσατε πάρα πολύ και με κάνατε να καταλάβω για άλλη μια φορά πως δικαίως είμαστε εδώ παρεούλα τόσο καιρό! :)

Θα προσπαθήσω να μπω και το πρωί, πριν φύγουμε. Όπως και να 'χει, ευχαριστώ για όλα, τη συμπαράσταση, τις ευχές και τα προσωπικά μηνύματα! Θα τα πούμε όσο γίνεται πιο σύντομα!

Σας φιλώ όλες γλυκά......

Καληνύχτα!

Agorakia (μέλλουσα διδυμομανούλα...)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...