Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μπαααα τα ιδια δυστυχως.Η μανουλα του πηγε στην Τηνο σημερα να παρακαλεσει την Παναγιτσα να κανει καλα το παιδι της.Τι να πω.Μεγάλο δραμα.

Σου κανω αιτηση φιλιας να μπεις στο προφιλ μου να τα δεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εγώ τάισα τα μπεμπάκια και τα κοίμησα, έπλυνα και τα μπιμπερό και έβαλα αποστειρώσεις, έκανα και μια άντληση και είπα να μπω να δω τι κάνετε!!

Twinsaki με γειά το τικεράκι .... κορυφαίοοοοο :P :p :P :p :P

Λοιπόν απαντώ κι εγώ στην Roylitsa μας: Σηκώθηκα περίπου μία ώρα μετά την επέμβαση και περίμενα κανένα μισάωρο μέχρι να περπατήσω Τις πρώτες ώρες, από πόνο δεν καταλάβαινα τίποτα γιατί ο αναισθησιολόγος στο τέλος της επέμβασης μου έκανε τοπική αναισθησία στην κοιλιά! Καθετήρες, ορούς και τα σχετικά μου τα έβγαλαν με το που σηκώθηκα. Είχα δηλώσει ότι δεν τα θέλω λεπτό παραπάνω!! Τα 2 πρώτα βράδυα δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό και δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου, τον πόνο όμως τον αντιμετώπισα με depon και υπόθετα! Τα αγοράκια μου ήταν σε διαφορετικό σάκο, είναι διζυγωτικά και δεν μοιάζουν καθόλου απ' ότι φαίνεται :) :) :) Ο ένας μελαχροινός και ο άλλος ξανθός :) :) :)

Οι υπόλοιπες πού είσαστε και χαθήκατε?

Ωωω, agorakia αύριο γεννάς!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RKdwp3.png

καλος το κοριτσι....

jasmin μου εμενα δεν περνουσε ο πονος ουτε με τις βολταρεν και αποτελ με τπτ...προφανως θα ειναι λογω οργανισμου!!!

ποσο γεννηθηκανε τα ζουζουνακια σας??????

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

καλος το κοριτσι....

jasmin μου εμενα δεν περνουσε ο πονος ουτε με τις βολταρεν και αποτελ με τπτ...προφανως θα ειναι λογω οργανισμου!!!

ποσο γεννηθηκανε τα ζουζουνακια σας??????

Όλες λένε ότι σηκώθηκαν μετά από 12 ώρες τουλάχιστον. Εμένα πώς με σηκώσανε αμέσως? Τι σόι νάρκωση μου κάνανε? Θα σκάσω αν δεν μάθω. Ανυπομονώ να πάω στον γιατρό μου να ρωτήσω!

Τα δικά μου γεννήθηκαν στις 37w 3d με βάρος 2560γρ και 2240γρ!

RKdwp3.png

ολγα ειναι πανεμορφα και τα 2 κουκλακια και νομιζω πως μιαζουνε παρα πολυ!!!!

εγω εδω δεν εχω βαλει ακομη φωτο εχω ομως στο φαισμουκ!!!

jasmin δεν ξερω τι σου κανανε αγαπη μυο εσενα και σε σηκωσανε τοσο γρηγορα παντως αφου τα καταφερες μπραβο σου!!!!!!!!!!:P:p:p

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

γεια και απο εμενα!!!

προσπαθω να ξεκλεψω χρονο για υπνο γι αυτο δεν μπαινω συχνα.σας διαβαζω ομως!

για την επισκληριδιο που λετε,σηκωθηκα στις 3-4 ωρες αλλα ειχα καποια θεματακια.δεν ειχε ξεμουδιασει το ενα γονατο και πηγα να πεσω γιατι δεν με κρατουσε η νοσοκομα και το μηχανηματακι που ενωνεται με το καθετηρακι ηταν χαλασμενο και το ανακαλυψανε λιγο πριν μου το βγαλουνε...

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...