Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ευχαριστω jas!

κανω βλακεια μαλλον γιατι αντλω το γαλα να μαι σιγουρη, κ μετα τη βαζω στο στηθος...

θα το κανω αναποδα να δω τι θα γινει..

προηγουμενως εφαγε απ το στηθος 3λεπτακια κ ηταν πολυ ωραια..

μακαρι να τα καταφερουμε, εστω για λιγα γευματα.

παω να δοκιμασω τωρα

Ναι εννοείται, πρώτα θα βάζεις τα μωρά στο στήθος και μετά θα κάνεις άντληση!!!!!

Κι εγώ μια φορά έκανα άντληση και ξυπνήσαν τα μωρά και πήγα να τα ταίσω και τσαντιστήκανε και μου τραβούσαν την θηλή, παίζανε και ο ένας με τραυμάτισε κιόλας :?:? Και τελικά κατέληξα να τους δώσω με το μπιμπερό αυτό που είχα αντλήσει. Λάθος μέγα!!!!

RKdwp3.png

Τη βόλτα την κάναμε μαρσιππάτοι γιατί το καρότσι ακόμα μας "ρουφάει". Πήγαμε με το αυτοκίνητο μέχρι το κέντρο, κάναμε βόλτα στον πεζόδρομο (δημιουργήσαμε και αίσθηση) και κάτσαμε για καφέ στην πλατεία, όπου εμείς απολαύσαμε ένα καφέ και οι απόγονοι το γάλα τους! Και ούτε κλάματα, ούτε γκρίνιες. Βγάλαμε και φωτο

Πάντως, ζήλεψα λίγο τα μονά καρότσια που βγαίνουν τα παιδιά ξαπλωμένα... γιατί να μην υπάρχουν και διπλά;;;;;;

Τι ωραία που κάνατε βολτίτσα!! Πώς τα ταίσατε αλήθεια? Είχες αντλήσει μητρικό? Και αν ναι πώς το διατήρησες? Ρωτάω να ξέρω κι εγώ γιατί δεν θα ήθελα να βγω βόλτα και αν πεινάσουν να πετάξω το στήθος έξω να τα θηλάσω :confused::confused:

Ποιό καρότσι έχεις εσύ? Εγώ έχω το silver cross το διπλό. Νομίζω κατεβαίνει αρκετά κάτω. Δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά θα το δοκιμάσω μόλις σαραντώσω! Οι μάρσιπποι σας βόλεψαν? Έναν εσύ και έναν ο μπαμπάς ή μπορείς να βάλεις και τα δύο ταυτόχρονα?

Καλά ε??? ανάκριση τρίτου βαθμού :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

RKdwp3.png

καλως σας βρηκα twins2010 kai anastasie...δεν ειμαι μεσα απο καβαλα κοριτσι αλλα απο χρυσουπολη μπορει ομως να ετυχε να βρεθουμε γιατι πηγαινω συχνα καβαλα αλλα αν οχι γιατι οχι και να μη το επιδιωξουμε να πιουμε και καφεδακι εεε?τι λες?:mrgreen::mrgreen:

οποτε θες!

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

nufi οσο πιο πολυ βαζεις το μπεμπε στο στηθος τοσο πιο γρηγορα θα συνηθισει!πρωτα στηθος παντα και μετα θηλαστρο!θελει λιγο υπομονη αλλα και επιμονη!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μικρές μου ζουζουνοδιδυμομαμάδες, μέλλουσες και ήδη, μπαίνω για τρία δευτερόλεπτα, διότι τρέχουμε να κάνουμε ό,τι τελευταίο έχει μείνει και δεν έχουμε πάρει ανάσα! Έχω και την κυρία και κάνει καθαριότητα και γίνεται ένας χαμός! Ακόμη δεν έχουμε φάει μεσημεριανό (καλά, συνήθως τέτοια ώρα τρώμε, δεν πειράζει). Λοιπόν, είμαστε καλά, δόξα Τω Θεώ, μπήκα κυρίως, για να μην ανησυχείτε.

Λεπτομέρειες θα σας πω αργότερα!

Joy, όχι δεν μου έχουν κάνει τίποτα ούτε μου έχουν πει κάτι που πρέπει να ξέρω για την επισκληρήδιο, σήμερα δεν πήγαμε καν ΙΑΣΩ και δεν προβλέπεται, εκτός απροόπτου, μέχρι Παρασκευή. Μόνο η μαία μου είπε να φάω ελαφρά το βράδυ και το πρωί να παρακούσω τις εντολές τους και πριν φύγω από το σπίτι (06.30 πρέπει να είμαστε ΙΑΣΩ!!!) να πιω λίγο τσαγάκι και να φάω δύο φρυγανιές με μέλι, για να έχω ενέργεια και να αντέξω μέχρι τις 10.30, που έχει κανονίσει χειρουργείο ο γιατρός μου!

Olgaki, τα δυσάρεστα νέα σας με συνεκλόνισαν........... Προσευχήθηκα στην Παναγία, που έρχεται και η γιορτή της, να κάνει ένα ακόμη από τα δεκάδες θαύματά της........!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου, βλέπω ότι λείπετε, οπότε θα επιχειρήσω πάλι αργότερα, άλλωστε πριν 1/2 ώρα καταφέραμε να ξαπλώσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Nufitsa, καλώς την δεχτήκατε τη μπεμπεκουλίνα σας στο σπίτι σας! Με το καλό και τον γιόκα και γρήγορα!!! :):):):)

rPPrp3.png

Agorakia μου, ετοιμάζεσαι? Μπράβο βρε κούκλα άντε μην τα αφήνεις τελευταία στιγμή! Μεθαύριο δηλαδή μπαίνεις να γεννήσεις? Απίστευτο ε? Αχ, θυμήθηκα τα δικά μου!! :) :)

Τι συγκίνηση!!

Ολγάκι έχουμε κανένα νέο για τον ανηψιό? Τι λένε οι γιατροί? Τουλάχιστον για εξωτερικό το συζητάνε, μήπως μπορεί να γίνει εκεί κάποια επέμβαση?

RKdwp3.png

Επέστρεψα μετά από ταίσματα μαμούθ. Άφησα το Φιλ να βλέπει τηλεόραση (τις εξελίξεις με το νεο ΦΠΑ) και ήρθα. Θα τον ρωτήσω μετά τι συνέβη.

Έχω το xtreme baby, το οποίο κατεβαίνει, αλλά το πρόβλημα μας είναι οι ασφάλειες στα χεράκια... είμαστε ακόμα μικρούλια πλέουμε... Οι μάρσιπποι μας βόλεψαν, ο μπαμπας πήρε την κόρη και εγώ το γιό και ήταν πολύ άνετα! Μπορείς να τους βάλεις και τους δυο ταυτόχρονα, αλλά ποιος ο λόγος;

Για γάλα, τους είχα φτιάξει σκόνη, διότι μετά την 3η μαστίτιδα η παραγωγή έχει πέσει δραματικά και στις επόμενες μέρες θα μηδενιστεί (περίεργο συναίσθημα). Το μητρικό διατηρειται σίγουρα μία ώρα, αλλά δεν είναι κακή ιδέα να το βάλεις σε ισοθερμικό σάκο ή σε σακούλα με παγοκύστες και έτσι διατηρείται πολύ περισσότερο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Βλέπω καμία δεν είναι μέσα! TWINS τέλεια μου ακούγεται η βολτίτσα σας, και το βασικό που δεν είχατε γκρίνιες!!

Ρε κορίτσια με τη ζέστη πως τα πάτε?? Δηλαδή φέτος το καλοκαίρι βρήκε να κάνει τόση ζέστη??

Αgorakia άντε με το καλό. Εμένα μου είπε να πάω μια μέρα πριν να μου κάνουν κάτι εξετάσεις λέει. Τώρα τι ακριβώς ούτε που ξέρω! Πάντως όχι απλά έχω βαρύνει..γερανό θέλω για να μετακινηθώ!

Olga κανένα νέο απο το παιδί?

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσόπουλα?

πωπω ΑΓΟΡΑΚΙΑ μου 1 και σημερα!!

Joy μου η επομενη!

Κοριτσια σας ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφερον!Ειμαι για να σκάσω.Δυστυχως τιποτα δεν ειναι καλο.Ο εγκεφαλος εμεινε πολυ ωρα χωρις οξυγόνο και νεκρωσε τελειως.Ελπιδα καμια μονο ενα θαυμα.

Ηρθαν σημερα δυο εξωτερικοι γιατροι για δευτερη γνωμη αλλα τα ειπαν πολυ χαλια και τους μιλησαν και για δωρεα οργανων

Αυτα τα νεα τα απαισια

Κατα τα αλλα τα μωρουλια μια χαρα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ολγα και joy μου καλως σας βρηκα!!!

λυπαμαι τοσο πολυ για το παιδι αλλα ο θεος ειναι μεγαλος....καμια φορα απο εκει που δεν το περιμενεις γινετε το θαυμα ευχομαι μακαρι να το κανει!!!

τα νεογενητα ωρακια και μαλιστα τα διδιμακια λογο ελειψης βαρους ειναι τοσο μα τοσο αδυναμα που δεν μπορουν να φανε οπως τα υπολοιπα νεογνα που γενιουντε πανω απο 2,500 κιλα...θυμαμαι η μικρη μου επιμενε τις πρωτες μερες 20γρ και την ειχα μια ωρα την επιανε ο υπνος και ηταν μονιμως με το στομα ανοιχτο!!!στο στηθος επιδη το ηθελα τοσο πολυ να θηλασω γιατι στον πρωτο μου δεν τα καταφερα δυστιχως μονο 2 εβδομαδες το παλεψα αλλα ειχα ανχωθει τοσο πολυ που ειχε σταματησει το γαλα μου...την μικρη την εβαλα στο στηθος απο τη 2η μερα βεβεα φυσικο ηταν να μην μπορει να ρουφηξει οπως το μπιμπερο αλλα εκει την πολεμουσα παρα πολυ ο μικρος λογω τομ οτι ηταν μακρυα μου 15 μερες και τρεφοτανε με καθετηρακι και τις 3 τελευταιες μερες με μπιμπερο πριν να τον παρουμε ελεγα αυτο το παιδι δεν προκιτε να πιασει στηθος με τπτ τοσες μερες ουτε την αισθηση και θα τα καταφερει δεν το πιστευα εεε ρε κοριτσια τον παιρνω 15 ημερων και με το που τον εβαλα στο στηθος το καημενουλη μου 2 κιλα με το ζορι ηταν δεν ηταν και εκανε ενα αρπαγμα τη ρωγα αχχχχ τα θυμαμαι και συγκινουμε και καταφερα να τα θηλασω και τα δυο 45 μερες ειχα γαλα και εδινα ομως και συμπληρωμα γιατι ολη τη νυχτα στο ποδι και ολη τη μερα με το μεγαλο ημουν οχι απλα κομματια μια μερα λιγο ελειψε να μου πεσει η μικρη απο τα χερια την ωρα του ταισματος ηταν μεσανυχτα και ενιωα να παραλυω ευτυχως επεσε το μπουκαλι εσπασε και απο το θορυβο ξυπνησα και εσφιξα το παιδι..μακαρι να ειχα τη δυναμη να τα θηλαζα για περισοτερο ειναι τοσο ομορφο!!!

οσο αναφορα τους κολικους...μιασ φιλης το μωρακι ειχε τρωμερους κολικους και ειχε βρει τη σωτηρια της με τον γλυκανισο...εμας παντως μασ ειχε δωσει το ινφακολικ αλλα δεν μπορω να πω οτι εκανε και πολλα πραγματα!!!!

twins moy τι ενοεις οτι σας ρουφαει το καροτσι?δεν ξαπλωνει τελιως? εμας ειναι giannino kai ειναι απο νεογγενητο τα εβαζα απο 1 μηνων εκει καλα βολτα δεν τα εβγαλα κοριτσια την πρωτη χρονια το καλοκαιρι οι γιατροι μου ειπαν οχι επισκεψεις και γενικα πολυ προσοχη με πολυ κοσμο!!!ετσι την βγαλαμε μεσα το περασμενω καλοκαιρι...φετος ομως το δωσαμε καταλαβε σε μια βδομαδουλα θα τους παμε και διακοπες και τα 3 για 6 μερες στην χαλκιδικη καλλιθεα ολοι με ρωτανε με τι κουραγιο θα παω και ομως το θελω τοσο πολυ που δεν με νιαζει η ταλιπωρια και η κουραση θελω να οπερασουμε σουπερρρρρρρρρ!!!!!

nufi μου μην τα παρατας και μη το βαζεις κατω προσπαθεια θελει,να εισαι χαλαρη και να το βλεπεις θετικα οσο το βαζεις στο στηθος τοσο γαλα θα κατεβενει ΥΠΟΜΟΝΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ!!!:P:p

Δεν ξερω κοριτσια εκει πως λειτουργουν τα νοσοκομεια και οι κλινικες εδω παντως απο τη δικη μου εμπειρια στο νοσοκομειο το προενχιριτιδικο σταδιο ειναι πας απο το πρωι της προηγουμενης σου κανουν ολες τις απαρετητες εξετασεις,αιμτολογικες,ουρων,καρδιγραφιμα,καρδιοτοκογραφο και εισαι ετοιμη για την επομενη μερα το πρωι φυσικα νηστικη με ξυρισμα και κλισμα εαν χρειαζετε και γινετε η καισαρικη τομη εμενα με κανανε ραχιαια και οχι επισκληριο ...αληθεια οι κοπελες που γεννησατε με ναρκωση ραχιεα η επικληριο?υπαρχει καμια με ραχιαια να πει την εμπειρια της??θα ηθελα πολυ να μαθω!!!φιλακια προς το παρων παω να δω τον αντρουλη μου λιγακι χεχεχε:oops::oops:

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Πάλι ξαναμπήκα, ως γνωστόν πάλι μόνη μου (που είστε καλές μου ταϊστρες;;;;;).

Δεν είδα καμιά να σχολιάζει το τικεράκι μου, δεν είδα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όλγα, θα προσπαθήσουμε να σου φτιάξουμε το κέφι... είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε καλή μου...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...