Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Αυτό το σκ έχω το σεμινάριο και δεν πρόλαβα να μπώ να σας δώ! Αυτό με τους χτύπους της καρδιάς το έχω και γώ..Ώρες ώρες νομίζω οτι θα πετάξει!. Αντε να έρθει η τρίτη να τα δώ!!

Καλησπέρα!

Υπομονη 2 μερούλες!!!!!!!! Λίγο έμεινε!!!! Πότε κατεβαίνεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Η κοιλιά πότε περίπου πέρνει τα πολύ πάνω της?? Τρίτη λογικά που θα πάω να με δει ελπίζω να δούμε φύλο! Ασε πρέπει να ετοιμάσω και βαλίτσες, τι θα πάρω, δε ξέρω αν θα ξαναέρθω μετά..Ταλαιπωρία!

Η κοιλιά πότε περίπου πέρνει τα πολύ πάνω της?? Τρίτη λογικά που θα πάω να με δει ελπίζω να δούμε φύλο! Ασε πρέπει να ετοιμάσω και βαλίτσες, τι θα πάρω, δε ξέρω αν θα ξαναέρθω μετά..Ταλαιπωρία!

Η κοιλιά αν δεν έχει ήδη να παίρνει την ανιούσα ήδη, όπου να 'ναι θα τη δείς να μεταμορφώνεται. Η δική μου ήδη από τη 18η εβδομάδα είχε αρχίσει να φαίνεται καλά. Από τις συζητήσεις με άλλες κοπέλες εδώ πάντως, μάλλον εμένα ήταν από τις μεγαλύτερες ίσως λόγω σωματότυπου.

Στις βαλίτσες... θα έλεγα μάλλον πάρε τα όλα γιατί δεν ξέρες εάν και πότε θα επιστρέψεις. Ίσως πολλά ρούχα να μη χρειαστείς λόγω κοιλιάς, αλλά από τα υπόλοιπα... πάρε τα όλα (κυρίως εσώρουχα, φανελάκια, άνετα καλοκαιρινά). Καλύτερα μία βαλίτσα παραπάνω, παρά να σου λείψουν!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μωρέ δεν είναι μόνο τα ρόυχα! Χίλια δυο πράγματα. Σκέψου 3 χρόνια ζούμε εδώ! Ολο τα πράγματα τα έχουμε φέρει εδώ.. και δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να ξαναέρθω του χρόνου...!! Η κοιλιά μου είναι αρκετά μεγάλη. Δηλαδή καταλαβαίνεις οτι είμαι εγγυος! Αλλά εγώ πάντα είχα κοιλίτσα, δηλαδή και στα αδύνατα μου πλάκα δεν ήμουν ποτέ! Αρα δεν μπορώ να καταλάβω! Ελπίζω να είναι άνετα εκεί μέσα!!

Χμ... μετά θα μείνετε Αθήνα ή πάνω; Γιατί αν είναι να μείνετε εδώ, πάρε πιο πολλά (το λέω εκ πείρας ως ομοιπαθούσα, που κάθε λίγο και λιγάκι λέω του ανδρος: ε, φέρε μου και αυτό, και εκείνο). Αν πάλι είναι να μείνετε πάνω, έχεις άλλο πρόβλημα: τα κρεβατάκια και τα καροτσάκια που θα πάρεις πρέπει να τα μετακομίσεις επάνω πάλι!!! Ηρθε η στιγμή των αποφάσεων!

Δεν είναι πολύ ωραίο που φαίνεται η κοιλιά;;;;; Εγώ τη λατρεύω, ειδικά ότα παίρνει κλίση... λιώνω να τη βλέπω!:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ να δείς πως καμαρώνω! Όλο στον καθρέφτη χαζεύω! Άσε το που θα μείνουμε είναι ακόμα άγνωστο. Ο καλός μου έχει υποχρεώσεις εδώ, για αλλ΄μια χρονιά, και δεν ξέρει ακόμα το πότε θα μπορεί να κατέβει. Δηλαδή μπορεί και Φεβρουαριο, που σε αυτή τη περίπτωση θα μείνω Αθήνα εγώ. Αλλά αν όχι και πρέπει να μείνει μέχρι Ιουνιο, αναγκαστικά θα πρέπει να έρθουμε όλοι!! Κουνιες-καρότσια και όλα τα συμπραγκαλα!

Άστα! Άλλο αγχος και αυτά...

Εγώ να δείς πως καμαρώνω! Όλο στον καθρέφτη χαζεύω! Άσε το που θα μείνουμε είναι ακόμα άγνωστο. Ο καλός μου έχει υποχρεώσεις εδώ, για αλλ΄μια χρονιά, και δεν ξέρει ακόμα το πότε θα μπορεί να κατέβει. Δηλαδή μπορεί και Φεβρουαριο, που σε αυτή τη περίπτωση θα μείνω Αθήνα εγώ. Αλλά αν όχι και πρέπει να μείνει μέχρι Ιουνιο, αναγκαστικά θα πρέπει να έρθουμε όλοι!! Κουνιες-καρότσια και όλα τα συμπραγκαλα!

Άστα! Άλλο αγχος και αυτά...

Όπως σου έχω πει, ομοιοπαθής και εγώ, αλλά με λίγο παραπάνω αβεβαιότητα :P. Όταν ήταν λοιπόν να πάρουμε την απόφαση, αποφάσισαμε πως καλύτερα εδώ που θα έχουμε και κάποια βοήθεια (που ειδικά με τα δίδυμα είναι απαραίτητη). Αργότερα πάλι, βλέπουμε... Ίσως όμως δυσκολευτούμε λίγο στην προσαρμογή, αλλά αισιοδοξούμε.

Τα μπεμπούλια ακουστηκαν καθόλου;;;;; Η παραμένουν σε σιγή ιχθύος; Τι σου λένε οι γύρω σου για την κοιλίτσα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Νίωθω κάτι σα να φουσκώνει στη μισή κοιλιά μου σαν αέρας. Μάλλον κάτι ανάλογο είναι αυτό που νιώθεις. Αργότερα, θα το βλέπεις κιόλας όταν σηκώνεται περίεργα η κοιλια. Αυτό έχει πολύ πλάκα... μόλις θα το δει ο καλός σου θα λιώσει από τη γλύκα και αυτός...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!!! :P

Τι καλά νέα έχουμε σήμερα;

Για πες εσύ κανένα καλό νέο. Εμένα κάνουν πάρτυ πάλι τα μπεμπέ. Όλο το βράδυ βέβαια είμαστε αύπνοι. Τι πόνος στα πλευρά και στο στομάχι? Πακέτο. Όρθια στο κρεβάτι την έβγαλα. Εσύ τι κάνεις, πως είσαι? τα μωρά?:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...