Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σου roylitsa! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! Άλλη μία πιό έμπειρη διδυμομανούλα!! Χαίρομαι πάντως που ακούω ότι τα κατάφερες και μόνη σου χωρίς βοήθεια!! Τελικά άμα θέλουμε, τίποτα δεν είναι δύσκολο! Συγχαρητήρια πάντως!!!

Καταρχην καλως σας βρηκα διδιμομανουλες ποσο χαιρομαι που υπαρχει αυτη η σελιδα που ειναι πολλες ακομη μητερεσ στην ιδια φαση με εμενα η περιπου στην ιδια :P

Ειναι jas μου οντως πολυ δυσκολα ειδικα τον πρωτο καιρο μεχρι να τα βαλεις ολα σε μια ρεγουλα αλλα οπωσ ειπες αν το θελεις μπορεις να τα καταφερεις....ειναι θεμα προγραμματος αν ολα μπουν και δουλευουν ρολοι ολα ειναι ευκολα...βεβεα πολλες φορες κουραζεσε υπερβολικα και σωματικα και ψυχικα αλλα δινεις δυναμη και κουραγιο στον εαυτο σου γιαυτα τα αγγελουδια!!!!

Για το θεμα πεθερας θα συμφωνησω μαζι σου δεν θελω να ειναι μεσα στα ποδια μου και να ανακατευετε γιατι την εφαγα πολλα χρονια στη μαπα στο να χωνετε χωρισ να τις το ζητας...να ερχομαι απο τη δουλεια και να την βρισκω εδω(ερχοταν μια φορα στο διμηνο)και να βλεπω το πανω κατω στο σπιτι οχι απο καθαριοτητα αλλα απο θεμα διακοσμησης τα εφτιαχνε οπωσ αρεσανε σε εκεινη και μου εκανε μαλιστα και υποδειξεισ για το πως ειναι καλυτερα....καθομουνα και εκλαιγα και εγω μια σταλα παιδι τωρααααα ας ερθει να κουνηθει δεν την αφηνω να κανει τιποτα και δεν δεχομαι και τη βοηθεια της φυσικα!!!προτιμω να γινω κοματια να ψωφισω στην κουραση και μην εχει να πει κουβεντα παρα να τισ δωσω και αξια με το να της ζητησω εστο να μου κρατησει τα παιδια γιατι ουτε και αυτο το κανει!!!!!

Αγοράκια και joy !Με το καλο να παρετε τα μωρουλια σας αγκαλια!

nufi τι εγινε με τα δικα σου μωρακια γεννηθηκανε προωρα?

εγω παντως γεννησα στισ 34,4 εβδομαδες την κορη μου την πηρα στο δωματιο την 3 ημερα και το γιο μου τον πηγανε θεσαλονικη μετα 2 ωρες απο τη γεννηση λογω αναπνευστικου προβληματος εμεινε μεσα εκει στο ιποκρατειο 15 μερες.(εγω ειμαι απο Καβαλα).

με το καλο ευχομαι στις μελουσες μανουλες και στισ ηδη να ειναι γερα τα μωρακια μας να τα καμαρωνουμε επισης θελω τα στοιχεια σας κοριτσια ονοματα απο που ειστε και ποσο ειναι τα μωρα σας!!!

Εγω ειμαι η Ρουλα απο Καβαλα 28 ετων και τα παιδακια μου τα βλεπετε στα τικερακια τις ηλικιες τους!!σας φιλωωωωωωωω ολες:P:p:p:p:p

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου roylitsa! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! Άλλη μία πιό έμπειρη διδυμομανούλα!! Χαίρομαι πάντως που ακούω ότι τα κατάφερες και μόνη σου χωρίς βοήθεια!! Τελικά άμα θέλουμε, τίποτα δεν είναι δύσκολο! Συγχαρητήρια πάντως!!!

Καταρχην καλως σας βρηκα διδιμομανουλες ποσο χαιρομαι που υπαρχει αυτη η σελιδα που ειναι πολλες ακομη μητερεσ στην ιδια φαση με εμενα η περιπου στην ιδια :P

Ειναι jas μου οντως πολυ δυσκολα ειδικα τον πρωτο καιρο μεχρι να τα βαλεις ολα σε μια ρεγουλα αλλα οπωσ ειπες αν το θελεις μπορεις να τα καταφερεις....ειναι θεμα προγραμματος αν ολα μπουν και δουλευουν ρολοι ολα ειναι ευκολα...βεβεα πολλες φορες κουραζεσε υπερβολικα και σωματικα και ψυχικα αλλα δινεις δυναμη και κουραγιο στον εαυτο σου γιαυτα τα αγγελουδια!!!!

Για το θεμα πεθερας θα συμφωνησω μαζι σου δεν θελω να ειναι μεσα στα ποδια μου και να ανακατευετε γιατι την εφαγα πολλα χρονια στη μαπα στο να χωνετε χωρισ να τις το ζητας...να ερχομαι απο τη δουλεια και να την βρισκω εδω(ερχοταν μια φορα στο διμηνο)και να βλεπω το πανω κατω στο σπιτι οχι απο καθαριοτητα αλλα απο θεμα διακοσμησης τα εφτιαχνε οπωσ αρεσανε σε εκεινη και μου εκανε μαλιστα και υποδειξεισ για το πως ειναι καλυτερα....καθομουνα και εκλαιγα και εγω μια σταλα παιδι τωρααααα ας ερθει να κουνηθει δεν την αφηνω να κανει τιποτα και δεν δεχομαι και τη βοηθεια της φυσικα!!!προτιμω να γινω κοματια να ψωφισω στην κουραση και μην εχει να πει κουβεντα παρα να τισ δωσω και αξια με το να της ζητησω εστο να μου κρατησει τα παιδια γιατι ουτε και αυτο το κανει!!!!!

Αγοράκια και joy !Με το καλο να παρετε τα μωρουλια σας αγκαλια!

nufi τι εγινε με τα δικα σου μωρακια γεννηθηκανε προωρα?

εγω παντως γεννησα στισ 34,4 εβδομαδες την κορη μου την πηρα στο δωματιο την 3 ημερα και το γιο μου τον πηγανε θεσαλονικη μετα 2 ωρες απο τη γεννηση λογω αναπνευστικου προβληματος εμεινε μεσα εκει στο ιποκρατειο 15 μερες.(εγω ειμαι απο Καβαλα).

με το καλο ευχομαι στις μελουσες μανουλες και στισ ηδη να ειναι γερα τα μωρακια μας να τα καμαρωνουμε επισης θελω τα στοιχεια σας κοριτσια ονοματα απο που ειστε και ποσο ειναι τα μωρα σας!!!

Εγω ειμαι η Ρουλα απο Καβαλα 28 ετων και τα παιδακια μου τα βλεπετε στα τικερακια τις ηλικιες τους!!σας φιλωωωωωωωω ολες:P:p:p:p:p

καλησπερα ρουλιτσα!

και εγω διδυμομανουλα απο καβαλα και εχω και ενα μεγαλυτερο αγορακι....λες να εχουμε βρεθει σε καμια παιδικη χαρα?:D

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλως σας βρηκα twins2010 kai anastasie...δεν ειμαι μεσα απο καβαλα κοριτσι αλλα απο χρυσουπολη μπορει ομως να ετυχε να βρεθουμε γιατι πηγαινω συχνα καβαλα αλλα αν οχι γιατι οχι και να μη το επιδιωξουμε να πιουμε και καφεδακι εεε?τι λες?:mrgreen::mrgreen:

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Roulitsa καλως ήρθες στην παρέα μας!

Οπως θα βλέπεται η ώρα είναι περασμένη...3.17 αλλά ύπνος δε μου κολλάει. Υπάρχει έντονη κίνηση στην κοιλιά μου εντωμεταξύ. Πως θα περάσουν οι μέρες! Θα προλάβω τις 19 ή θα προλάβω και την agorakia. Νομίζω οτι έχουν στριμωχθεί και ζορίζονται και αυτά και εγώ. Εβαλα και την βαζελίνη και μου έχει φέρει μια δυσφορία..

Agorakia σου έκαναν άλλες εξετασεις για την νάρκωση? Σου είπαν τίποτα λεπτομέρειες?

Διαφημίσεις

καλημερα!

να ευχηθω καταρχας στην ολγα να πανε ολα καλα με το παιδι,κ ας φαινονται δυσκολα τα πραγματα...

εμεις πηραμε χθες το βραδακι τη μικρη μας! ειναι πολυ καλη, ολο κοιμαται κ την ξυπναω εγω να φαει στο 3ωρο. αγχωθηκαμε βεβαια το βραδυ, γιατι ενω εδειχνε να καταπινει απ το μπιμπερο της,η σταθμη δε κατεβαινε..

προφανως της ηταν σκληρα η θηλη..εχουμε μπιμπερο της avent κ αυτη ειχε συνηθισει με κατι της nuk με πιο μαλακη κ κοφτη θηλη.

στο δευτερο ταισμα μες τη νυχτα πηγε ο καλος μου να βρει σε φαραμακειο..με το που αλλαξαμε τη θηλη,εγαγε το μικρακι μου.....ανακουφιση....

με το στηθος ανησυχω λιγο..

jasmini βοηθεια..

παιζει,αλλα δε ρουφαει γαλα...πρεπει να πιεζω με το χερι μου το στηθος στο στομα της,για να βγαλει γαλα?

33E7p2.png

καλημερα σας!τι μου κανετε?

αχ βρε ολγα πολυ λυπηθηκα...ποσο κριμα ομως...

πρεπει να ομολογησω οτι αν και νυχτερινος τυπος εχθες δεν την παλευα αλλο.εσεις που δεν εχετε βοηθεια τι κανετε?!εγω εχω αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομη.

το μονο καλο,δουλεψε το τιλιο στο αγορακι μου και δεν πονεσε εχθες απο κολικους καθολου και κοιμηθηκε ηρεμο.

age.png

Witch και εμείς υποφέρουμε. Χτες αλλάξαμε το γάλα και περιμένουμε να δούμε αποτέλεσμα. Το μόνο που μας παρηγορεί είναι ότι μόνο η Βικ έχει κολικούς... φαντάσου να είχαν και τα δύο. Το τίλιο δεν το έχω δοκιμάσει, ούτε το κίντερντε.

Πως πάει το postpartum του μπαμπά; Εμάς εντείνεται λόγω αυπνίας. Τουλάχιστον χτες το απόγευμα κάναμε ένα διάλειμμα απο το μέσα-μέσα και πήγαμε τη βόλτα με τα μπεμπόνια... Όλοι μας κοιτούσαν και ήταν τέλεια!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σου twinsaki

ξαμοληθηκατε βολτιτσα? καροτσατοι?

αχ κοιτα να δεις που τοσο καιρο ημουν χαλαρη κ εβγαζα γαλατακι μια χαρα, κ τωρα βγαζω με τα ζορια 70ml...

εντωμεταξυ εγω αντλω το γαλα της λιγο πριν το γευμα της πλεον γιατι το μικρο στοκ τελειωσε..ειναι κ ο μικρος...

κ αγχωνομαι μηπως δε της βγαλω αρκετο κ δεν εχει να φαει..

οποτε θα παρω κ prenan το γαλα που της εδιναν στη μοναδα, να χω για ωρα αναγκης, γιατι με το αγχος γαλατακι δε ρεει....

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!

Είχαμε κι εμείς δύσκολο βράδυ πάλι αφού τα ζουζούνια πάλι δεν θέλανε να κοιμηθούν. Ευτυχώς μου συμπαραστάθηκε και ο άντρας μου. Εν το μεταξύ μου λέει.. κράτα τα ξύπνια την μέρα για να κοιμούνται το βράδυ. Οπότε του λέω το πρωί..κράτα εσύ τα μωρά και πάω εγώ για ύπνο, χαχαχα και τον άφησα μόνο με τα μωρά!

καλημερα!

να ευχηθω καταρχας στην ολγα να πανε ολα καλα με το παιδι,κ ας φαινονται δυσκολα τα πραγματα...

εμεις πηραμε χθες το βραδακι τη μικρη μας! ειναι πολυ καλη, ολο κοιμαται κ την ξυπναω εγω να φαει στο 3ωρο. αγχωθηκαμε βεβαια το βραδυ, γιατι ενω εδειχνε να καταπινει απ το μπιμπερο της,η σταθμη δε κατεβαινε..

προφανως της ηταν σκληρα η θηλη..εχουμε μπιμπερο της avent κ αυτη ειχε συνηθισει με κατι της nuk με πιο μαλακη κ κοφτη θηλη.

στο δευτερο ταισμα μες τη νυχτα πηγε ο καλος μου να βρει σε φαραμακειο..με το που αλλαξαμε τη θηλη,εγαγε το μικρακι μου.....ανακουφιση....

με το στηθος ανησυχω λιγο..

jasmini βοηθεια..

παιζει,αλλα δε ρουφαει γαλα...πρεπει να πιεζω με το χερι μου το στηθος στο στομα της,για να βγαλει γαλα?

Nufaki καταλαβαίνω, είναι λίγο δύσκολα γιατί είναι μικρούλη ακόμα και κουράζεται εύκολα, γι' αυτό και προτειμούν το μπιμπερό, επειδή δεν χρειάζεται να ζοριστούν. Μάλιστα επειδή και εγώ πήρα της avent και στην κλινική τους δίνανε με chicco, με τα δικά μου (avent) δεν τρώγανε :confused: Τελικά ανακάλυψα το πρόβλημα. Είχα τις θηλές 0+ και ζοριζόντουσαν. Αγόρασα λοιπόν τις 1+ και όλα καλά!!! :P:p:p:p

Όσο για τον θηλασμό, θα μάθει σιγά σιγά, μην παρατήσεις τις προσπάθειες είναι κρίμα. Απλά να περιμένεις λίγη παραπάνω ώρα να γεμίσει καλα το στήθος και μετά κάνε ένα ζεστό ντους να χαλαρώσει λίγο και πριν την βάλεις πάνω κάνε μαλάξεις να αρχίσει η ροή!! Μόλις ξεκινήσει η ροή θα αρχίσει να καταπίνει πιο εύκολα και σιγά σιγά θα αρχίσει να τραβάει μόνη της! Θέλει υπομονή! Κι εγώ με τον μικρούλη ζορίστηκα περισσότερο αλλά τα καταφέραμε! :P:p:p Καλή επιτυχία και φιλάκια στην μπεμπούλα!!!

RKdwp3.png

ευχαριστω jas!

κανω βλακεια μαλλον γιατι αντλω το γαλα να μαι σιγουρη, κ μετα τη βαζω στο στηθος...

θα το κανω αναποδα να δω τι θα γινει..

προηγουμενως εφαγε απ το στηθος 3λεπτακια κ ηταν πολυ ωραια..

μακαρι να τα καταφερουμε, εστω για λιγα γευματα.

παω να δοκιμασω τωρα

33E7p2.png

α! ποση ωρα μπορει να μεινει εκτος ψυγειου το γαλατακι?

κ επισης, ποσες κενωσεις πρεπει να χει? απο χθες το βραδακι που την πηραμε, δεν ειχε..

Καμιά ωρίτσα περίπου γιατί είναι και καλοκαίρι, αν μόνο η θερμοκρασία δωματίου είναι γύρω στους 25 βαθμούς περίπου! Κενώσεις όταν τρώει μητρικό μόνο μπορεί και να μην έχει ή να έχει μόνο μία στο 24ωρο. Τώρα αν τρώει και συμπλήρωμα κενώσεις μπορεί να έχει και μία μόνο, αρκεί να έχει. Την βλέπεις να ζορίζεται καθόλου, να σφίγγεται??

RKdwp3.png

Τη βόλτα την κάναμε μαρσιππάτοι γιατί το καρότσι ακόμα μας "ρουφάει". Πήγαμε με το αυτοκίνητο μέχρι το κέντρο, κάναμε βόλτα στον πεζόδρομο (δημιουργήσαμε και αίσθηση) και κάτσαμε για καφέ στην πλατεία, όπου εμείς απολαύσαμε ένα καφέ και οι απόγονοι το γάλα τους! Και ούτε κλάματα, ούτε γκρίνιες. Βγάλαμε και φωτο

Πάντως, ζήλεψα λίγο τα μονά καρότσια που βγαίνουν τα παιδιά ξαπλωμένα... γιατί να μην υπάρχουν και διπλά;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...