Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόόόόν:

Σήμερα είχαμε πάλι γενική αίματος και έκτακτο υπέρηχο στο ΙΑΣΩ. Στον υπέρηχο είδαμε ότι ο μικρός μπεμπάκος εξακολουθεί να είναι μικρός και να έχει πάρει μόνο 100 γρ. από την προηγούμενη Δευτέρα, δηλαδή έφτασε τα 1960. Σε αντίθεση με τον επάνω, που πήρε 300 και έφτασε τα 2700. Η μίνι σύσκεψη των γιατρών έβγαλε το εξής αποτέλεσμα:

Ο μικρός έχει φρενάρει την ανάπτυξή του, οπότε, είπε ο υπερηχολόγος, θα την ξαναδώ Πέμπτη (εμένα εννοούσε!). Αν αντέχει, πρέπει να της τα πάρεις Δευτέρα, δηλαδή το πολύ μία εβδομάδα ακόμη (είπε στον γιατρό μου). Αν δεν αντέχει, Παρασκευή ή Σάββατο πρέπει να προχωρήσετε...... Εγώ φρίκαρα! Λέω, τι γίνεται; Μήπως έχει πρόβλημα το παιδί; Μας είπαν όχι ακόμη, αλλά είναι στο όριο να του δημιουργήσει θέμα η αναπτυξούλα του η μικρή.

Όπως καταλαβαίνετε, τα ψιλοκάναμε πάνω μας! Στο μεταξύ, είχα κάνει γενική αίματος, και πήγαμε να τα πούμε λίγο με τον γιατρό μου. Μας απεκάλυψε πως, πράγματι, την προηγούμενη εβδομάδα είδε τσιμπημένες τιμούλες στην γενική, γι' αυτό με άρχισε ουρικό οξύ κτλ, τα οποία ήταν οριακά φυσιολογικά, ενώ και στη γενική ούρων το Σάββατο ήμουν οριακά φυσιολογική στο λεύκωμα! (μεταξύ μας, το είχα υποψιαστεί, διότι χωρίς αλάτι 5 εβδομάδες και παραπάνω και τα πόδια μου είχαν πρηστεί από την Παρασκευή). Έτσι καταλήξαμε να κάνω ξανα κορτιζόνη την Παρασκευή, ανάλογα βέβαια με το τι θα έδειχνε ο υπέρηχος την Πέμπτη.

Με λίγα λόγια, όμως, με πήρε τηλ το μεσημέρι, με τα σημερινά αποτελέσματα και μου είπε ότι οι τιμές ήταν πάλι οι αναμενόμενες, δεν βλέπει να αλλάζει κάτι ούτε στα ουρικά κτλ, που πρόκειται να κάνω την Τετάρτη, οπότε να κάνω αύριο πρωί την κορτιζόνη, διότι προσανατολίζεται σε Παρασκευή ή Σάββατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια................... αυτά είναι νέα!!!!!!

Και μόλις πήγα να σε επιπλήξω που μας κρατάς σε αγωνία.

Κανατε βιοφυσικό προφίλ αν κατάλαβα καλα;

Πάντως το βάρος είναι καλό, μην ανησυχείς, ειδικά αν έκανες τις κορτιζόνες!!!!!

Τη βαλίτσα, καλή μου, ετοίμασε τη βαλίτσα!:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια................... αυτά είναι νέα!!!!!!

Και μόλις πήγα να σε επιπλήξω που μας κρατάς σε αγωνία.

Κανατε βιοφυσικό προφίλ αν κατάλαβα καλα;

Πάντως το βάρος είναι καλό, μην ανησυχείς, ειδικά αν έκανες τις κορτιζόνες!!!!!

Τη βαλίτσα, καλή μου, ετοίμασε τη βαλίτσα!:P:p:p:p

Χαχαχαχαχα! Όπως την ανέβασα από το υπόγειο την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι έμεινε πίσω από την πόρτα του παιδικού δωματίου! Δεν έχω βάλει μέσα ούτε ένα νυχτικό. Ήμουν σίγουρη ότι θα γεννούσα μετά τις 20.8!

Τι σημαίνει βιοφυσικό προφίλ; Δεν ξέρω αν κάναμε και δεν το κατάλαβα. Του έκανε πάντως πολύ προσεκτικό ντόπλερ, εκτεταμένο έλεγχο σε αγγεία, αρτηρίες και τέτοια! Δεν με ανησυχεί τόσο το βάρος όσο αυτό, ότι είναι στο όριο να έχει κάποιο θέμα σε αγγεία, (εγγεφαλικά, αν κατάλαβα καλά!) αν μείνει λίγο ακόμη... Τρομοκρατηθήκαμε!

rPPrp3.png

Χαχαχαχαχα! Όπως την ανέβασα από το υπόγειο την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι έμεινε πίσω από την πόρτα του παιδικού δωματίου! Δεν έχω βάλει μέσα ούτε ένα νυχτικό. Ήμουν σίγουρη ότι θα γεννούσα μετά τις 20.8!

Τι σημαίνει βιοφυσικό προφίλ; Δεν ξέρω αν κάναμε και δεν το κατάλαβα. Του έκανε πάντως πολύ προσεκτικό ντόπλερ, εκτεταμένο έλεγχο σε αγγεία, αρτηρίες και τέτοια! Δεν με ανησυχεί τόσο το βάρος όσο αυτό, ότι είναι στο όριο να έχει κάποιο θέμα σε αγγεία, (εγγεφαλικά, αν κατάλαβα καλά!) αν μείνει λίγο ακόμη... Τρομοκρατηθήκαμε!

Ίσως εννοεί αγγεία του πλακούντα, ότι το παιδι δεν τρεφεται όσο σωστα όσο θα επρεπε. Μην τρομοκρατείστε, είναι πολύ συνηθισμένο στα δίδυμα:P

Ξαναλέω: βαλίτσα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και τώρα, καλές μου διδυμομανούλες και διδυμομέλλουσες, λέω να την πέσω για έναν ύπνο, διότι είμαι ξύπνια από τις 07.00, χώρια το νυχτερινό πήγαινε έλα στην τουαλέτα, που μας κοστίζει τουλάχιστον 1/2 ώρα ύπνου + η προσπάθεια περιστροφής στο κρεββάτι, άλλη 1/2, ε, νύσταξα η γυναίκα!

Στο μεταξύ, διαβάστε τα νέα μας και βοηθήστε με να αντιληφθώ τι γίνεται, διότι ακόμη... δεν! Αφήστε που (τώρα σας το ομολογώ), προχθές το βράδυ έκανα μαρμελάδα ροδάκινο (με ροδάκινα από το χωριό) και ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ!!!!!!!!!!!!! Με κομμάτια φρούτου και όλα τα κομφόρ! Οπότε, καθιερώνεται, όταν αποπειρώμαι μαρμελάδα, έρχεται κάποιος τοκετός!!!!!! :):):):):):):):):):):):)

Witch, που είσαι χρυσό μου;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ίσως εννοεί αγγεία του πλακούντα, ότι το παιδι δεν τρεφεται όσο σωστα όσο θα επρεπε. Μην τρομοκρατείστε, είναι πολύ συνηθισμένο στα δίδυμα:P

Ξαναλέω: βαλίτσα.

Όχι, όχι, το ακούσαμε καλά. Ενώ φάνηκε ότι τρέφεται σχεδόν φυσιολογικά, η ανάπτυξή του εξακολουθεί να πηγαίνει πίσω και μίλησε για εγκεφαλικά αγγεία! Και κλ-----με μέντες!!!

rPPrp3.png

Αφήστε που (τώρα σας το ομολογώ), προχθές το βράδυ έκανα μαρμελάδα ροδάκινο (με ροδάκινα από το χωριό) και ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ!!!!!!!!!!!!! Με κομμάτια φρούτου και όλα τα κομφόρ! Οπότε, καθιερώνεται, όταν αποπειρώμαι μαρμελάδα, έρχεται κάποιος τοκετός!!!!!! :):):):):):):):):):):):)

Θαυμάστε την! αυτή γεννάει και φτιάχνει μαρμελάδες! Βρε καλή μου, σοου είπε κανεις ότι θα κερνάς πρωινά στην αίθουσα τοκετών;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ξαναήρθαμε........! Αδύνατον να με πάρει ο ύπνος, αν και τα μάτια μου κλείνουν! Με έχει πιάσει αξάφνου μια συγκίνηση και μια φόρτιση τρομερή..........

Έκλαψα και λίγο! Δεν ξέρω τι μ' έπιασε από τώρα!

Πού είστε;

Μου φαινόταν και τόσο μακρινή η μέρα που θα μιλάγαμε για τον δικό μου τοκετό... Νόμιζα ότι θα λέμε όλο για των άλλων κοριτσιών!

Πρέπει να σας το είχα πει... Είχα ξεχάσει ότι θα γεννήσω κιόλας κάποια στιγμή!

rPPrp3.png

Απίστευτα τα νέα σου agorakia θα μπείς στον 9ο όμως και το βάρος και του μικρού δεν είναι κακό. Ότι πούν οι ντοκτοράδες!! Καλώς να τα δεχτούμε!!!κι άλλα μωρααααααααααααα, πολλά μωρααααααααααα!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Απίστευτα τα νέα σου agorakia θα μπείς στον 9ο όμως και το βάρος και του μικρού δεν είναι κακό. Ότι πούν οι ντοκτοράδες!! Καλώς να τα δεχτούμε!!!κι άλλα μωρααααααααααααα, πολλά μωρααααααααααα!!!!!

Δεν θα προλάβω να μπω στον 9ο... :(

Μόλις μια μέρα ήθελα! Στις 15 έμπαινα!!!! Αλλά με βλέπω Παρασκευή και 13..................... Μπρρρρρρρρρρρρ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πράγματι, το βάρος του δεν είναι ιδιαίτερα κακό, κακό είναι ότι σταμάτησε να αναπτύσσεται όσο γοργά θα έπρεπε, όπως για παράδειγμα ο επάνω (δηλαδή ο μικρός στην ουσία :) )

rPPrp3.png

Kορίτσια καλησπέρα! Agorakia ολα καλά θα πα΄νε!

Σας έχω νέα πήγα και γώ σήμερα στο γιατρό! Λοιπόν μου έιπε εκτός απροοπτου, δηλαδή αν δεν σπασουν νερά γεννάω στις 19 Αυγούστου! 18 θα πάω να κάνω ένα καρδιοτοκογράφο, μετά μου είπε να πάω στο Αλεξάνδρας στην παραλαβή και θα μου κάνουν λέει κάτι εξετάσεις και στις 19 7 το πρωι να πάω να γεννήσω με καισαρική.

Εχω αγχωθεί μήπως δε τα καταφέρω και δε φτάσω ως τις 19. Η κοιλία μου είναι τούμπανο! Θα εκραγώ! Μακάρυ να αντεξω!!

Τα μωράκια καλά τα είδε ο γιος 2500 περίπου και η κόρη είναι ποιο μικρούλα 2300 αλλά όλα αυτά +- 10%. Η αγωνία μου έχει φτάσει στα ύψη.

Χτές είχα πάει και στο ραντεβού για το θηλασμό. Λοιπόν μας είπε η μάια μετά το θηλασμό να βάζουμε μια αλοιφή που βοηθάει λέει να μην ανόιξουν οι θηλές. Αποτελέιται απο 20 γραμμάρια αλόη και 10 γραμμαρια λάδι καλεντουλα. Και για πόμους και τετοια να βάζω κομπ΄ρεσα απο λάχανο! Που θα την έχουμε στην κατάψηξη.

Επίσης βοηθάει πολύ μια βραστή πατάτα την ημέρα και ένα καρότο γιατι λέει έχουν κάλιο που ανεβάζει την προλακτίνη!

Επίσης μου είπε να μην τα χωρίσω τα δίδυμα, λέει τους 2-3 μήνες να τα έχω στην ίδια κούνια.

Αυτά τα νέα μου!

μα τι νεα!!!

agorakia και joy φτανει η ωρα λοιπον!αντε με το καλο κοριτσαρες μου!χαρειτε τη κοιλιτσα σας γιατι θα σας λειψει!αχ τι ωραια!αυξανεστε και πληθυνεστε!!!

εγω ετρεχα ολη μερα ικα οαεδ κτλ και μετα ο μικρουλης μου σπαραζε απο κολικους.

ρε παιδια πληρωθηκα.ειναι καλα τα λεφτα...........:tongue:

age.png

αχ αυτοί οι κολικοί... μας έχουν τρελάνει. Αύριο είναι η τρίτη μέρα του Infacolic, αν δεν δω αποτέλεσμα θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!

Witch, τώρα που πληρώθηκες, θα μας κάνεις το τραπέζι με τα σουβλάκια που λέγαμε.....:P

Joy, καλό κουράγιο και ξεκούραση...

Εμείς είμαστε πτώματα, αλλά δεν μπορούμε να κοιμηθούμε... επικειται τάισμα!:P

Τι άλλα νέα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπέρα απο μια ηδη διδυμομανουλα και ενως 4χρονου αγοριου!!τα διδιμακια μου ειναι 15 μηνων και ειναι αγορακι-κοριτσακι αχχχ κοριτσια σας διαβασα λιγακι και θα ηθελα να σας πω πως δεν ειχα καθολου βοηθεια απο την αρχη και με τα 3 παιδια μου και ακομη συνεχιζω να μην εχω...ειναι πολυ δυσκολα αλλα βρισκεισ ολο το κουραγιο για να τα μεγαλωσεις πιστεψτεμε!!!

ετσι τα καμαρωνω μερα με τη μερα και τα βλεπω και λεω ποτε ηταν γατακια μινιατουρες μια σταλια(κρυστιανα 2270γρ)και ο (δημητρης 2130γρ)γεννηθηκανε και τωρα ειναι σχεδον 10 κιλα!!!ειναι γλυκες πανω στην τρελα τοους!!!θα ηθελα να μπω και εγω στην ομορφη παρεουλα σας και να τα λεμε ειτε για αγωνιες ειτε ερωτησεις ειτε και την καθημερινοτητα μας!!!πολλα φιλιααααα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...