Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εδώ είμαι και γω, γύρισα από την καμπύλη ΚΟΜΜΑΤΙΑ!! Από τις 6μιση στο πόδι και τώρα κάθομαι. Πήρα τα αποτελέσματα όμως, όλα καλά!! τώρα παραγγείλαμε να φάμε και μετά ύυυυυυπνος!!

jas χαράς το κουράγιο σου κοπελα μου, όσο για τον άντρα σου, κάθε φορά που κλαίνε τα μωρά πηγαινέ του τα πάνω από το κεφάλι του να ξυπνάει κι αυτός!!:mad::mad:

nufiiiiiiii!!Αύριο η μεγάλη μέρα!! Η μια μεγάλη μέρα, χεχ!! έρχεται και δεύτερη!! και να μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά..κάποιο ένστικτο θα ξυπνάει!!!!:):)

Agorakia τι νέα???? λέγε γρήγορα!!!

Maraki λογικά είσαι Αθήνα, καλή επιτυχία!!

φιλιά στα άλλα κοριτσάκια, κοιλίτσες και μωράκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Αφήστε βρε κορίτσια τα νεύρα μου!! Του τα χωνω συνέχεια και δεν καταλαβαίνει! Κάνει κανένα γάλα και τα κραταει καμία φορά αλλά για λίγο, ίσα να πάω μια τουαλέτα κ τέτοια! Μου την σπάει όμως πολύ με τις κουβέντες που πετάει! Του λέω θα σε αφήσω κι εσένα με δυο ώρες ύπνο να δούμε αν θα είσαι καλά μετά και με λέει και γκρινιαρα κι από πάνω!!! Ε βέβαια γι αυτό λένε ότι οι γονείς με δίδυμα έχουν περισσότερες πιθανότητες χωρισμού!!! Τώρα γράφω από το iPhone για τους θηλαζω και τους δυο μαζί εφόσον έμεινα μονη πάλι και το παίρνω κι εγω εγωιστικα... Δεν θέλω κανέναν!!!!!!!

RKdwp3.png

Twins, δεν θυμόμουν ότι τα νινάκια σου ήταν κάτω από 2 κιλά, αλλά, παρ' όλα αυτά, τα πήρατε κατευθείαν στο σπίτι!!!!! Πώς έγινε αυτό; Δεν είναι δηλαδή απαραίτητο ότι κάτω από τα 2 κιλά μπαίνουν θερμοκοιτίδα, ε;

Μην φύγετε, έχω να σας πω!

Agorakia, κατ' αρχήν μας έσκασες, γιατί δεν λες τα νέα;;;;;;;;;;

Τα τουινσάκια τα πήρα τόσο μικρά λόγω του ότι γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο. Εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες αφήνουν τα μωρά να φύγουν στα 1.800γρ με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν προβλήματα υγείας, τρώνε μόνα τους και έχουν περιβάλλον που θα τα υποστηρίξει. Άλλωστε, τα δικά μου δεν ήταν καν στην εντατική, ο Φιλ ήταν σε κουνάκι και η Βικ στην ενδιάμεση παρακολούθηση.

Βασικά στα δημόσια συμβαίνει το αντίθετο απ' ότι στα ιδιωτικά... προσπαθούν να κρατήσουν τα παιδιά όσο το δυνατό λιγότερο στις μονάδες, αφ' ενός γιατί τα περιστατικά είναι πάρα πολλά και πρέπει να ελευθερώνουν συνεχώς θέσεις, και αφ' ετέρου φοβούνται τις μολύνσεις.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αφήστε βρε κορίτσια τα νεύρα μου!! Του τα χωνω συνέχεια και δεν καταλαβαίνει! Κάνει κανένα γάλα και τα κραταει καμία φορά αλλά για λίγο, ίσα να πάω μια τουαλέτα κ τέτοια! Μου την σπάει όμως πολύ με τις κουβέντες που πετάει! Του λέω θα σε αφήσω κι εσένα με δυο ώρες ύπνο να δούμε αν θα είσαι καλά μετά και με λέει και γκρινιαρα κι από πάνω!!! Ε βέβαια γι αυτό λένε ότι οι γονείς με δίδυμα έχουν περισσότερες πιθανότητες χωρισμού!!! Τώρα γράφω από το iPhone για τους θηλαζω και τους δυο μαζί εφόσον έμεινα μονη πάλι και το παίρνω κι εγω εγωιστικα... Δεν θέλω κανέναν!!!!!!!

Δε φωνάζεις τη μαμά σου λίγο να τα κρατήσει να πας μια βολτούλα να ξεσκάσεις; Έστω και μόνη σου, να πας μέχρι το παντοπωλείο...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μήνυμα προς Agorakia και Nufi:

Όπου να ναι θα πρέπει να ψάχνουμε για καινούριο σπίτι στο Χαλάνδρι, γιατί με τις τσιρίδες μας εδώ υποπτευόμαστε πολύ σοβαρά ότι οι γείτονες θα καλέσουν την αστυνομία!

Αν ακούσετε λοιπόν τίποτα διδυμοτσιρίδες και τη σειρήνα της άμεσου δράσης να ξέρετε... είμαστε εμείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Δε φωνάζεις τη μαμά σου λίγο να τα κρατήσει να πας μια βολτούλα να ξεσκάσεις; Έστω και μόνη σου, να πας μέχρι το παντοπωλείο...

Έρχεται και η μανα μου για λίγο αλλά δεν κάθεται πάνω από μια ώρα για να πάει να κάνει και τις δουλειές της. Πάλι κι εγώ δεν θέλω να ζητάω και να παρακαλάω! Όταν δεν θέλω βοήθεια είναι και ο άντρας μου και η μάνα μου εδώ, όταν χρειάζομαι κάποιον..είμαι μόνη και κακά τα ψέμματα, μόνη είμαι περίπου 18 ώρες το 24ωρο... απορώ με τον εαυτό μου που ακόμα δεν έχω χωρίσει, δεν έχω σκοτώσει κτλ.. αλλά με συγκρατούν τα ζουζουνάκια μου και φυσικά η παρεούλα σας που τα συζητάμε και παίρνω κουράγιο να συνεχίσω!!

Α και η πλάκα είναι ότι όταν τυχαίνει να είναι κάποιος εδώ και λέω ας βγω λίγο έξω να ξεφύγω..τα ζουζουνια λες και το καταλαβαινουν και είναι ανήσυχα, γκρινιάζουν, δεν κοιμούνται με τίποτα και πεινάνε αστάματητα, οπότε άκυρο!!

Agorakia τι νέα μας έχεις?? Λέγε!!! Μην μας σκας!! :D:D:D

Nufi τι ευχάριστα νέα!! Άντε με το καλό να πάρεις σπίτι τον μπεμπάκο, να εξασκηθείτε κιόλας και σύντομα να πάρετε και την μπεμπούλα!!! Επιτέλους!

RKdwp3.png

φοβάμαι jas ότι όσο του δείχνεις ότι τα καταφέρνεις μόνη σου τόσο θα σε αφήνει. Ελπίζω να μην κάνεις δουλειές στο σπίτι, του μαγειρεύεις, του σιδερώνεις και τέτοια. Αστον άπλυτο και ατάιστο και πές στου ότι εφόσον δε βοηθάει εκείνος να σου πάρει γυναίκα για τις δουλειές. Εσύ δε μπορείς να ασχολιέσαι με κάτι άλλο πλήν των παιδιών και τον εαυτό σου. Αν θεωρεί ότι μπορεί καλύτερα παρακαλώ ας το αποδείξει. Αν δεν τον βάλεις εσύ στη σκέψη από μόνος του δε θα λειτουργήσει ο εγκέφαλος, χωρίς γκρίνια όμως εσύ, κυρία, απλά άστον άπλυτο και ασιδέρωτο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu βγήκε αμέσως το αποτέλεσμα της καμπύλης? Και όλα καλά ε? Ωραία! Θα ήταν και η τελευταία φορά που εκανες καμπύλη λογικά ε?

Όλγα εσύ τι έκανες στις αρχές? Πώς τα έβγαζες πέρα? Είχες εσώκλειστη τη μαμά 24 ώρες το 24ωρο? :) Πότε σταματάνε αυτά τα βραδυνά ξενύχτια???

RKdwp3.png

Jas, προτείνω να κάνεις κανα-δυο καλές αντλήσεις, να αφήσεις γαλατάκι στο ψυγειο, τα τζασμινάκια στη μαμά και να πας βολτούλα με τον καλό σου. Επιμένω... θα νιώσεις άλλος άνθρωπος!

Καμια μας δεν θέλει να ζητάει βοήθεια, αλλά δυστυχώς στην περίπτωση μας είναι ανάγκη. Και μην ανησυχείς, οι μαμάδες δεν παρεξηγούν!

Να δώσω και άλλες συμβουλές ή γίνομαι πληκτική;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

φοβάμαι jas ότι όσο του δείχνεις ότι τα καταφέρνεις μόνη σου τόσο θα σε αφήνει. Ελπίζω να μην κάνεις δουλειές στο σπίτι, του μαγειρεύεις, του σιδερώνεις και τέτοια. Αστον άπλυτο και ατάιστο και πές στου ότι εφόσον δε βοηθάει εκείνος να σου πάρει γυναίκα για τις δουλειές. Εσύ δε μπορείς να ασχολιέσαι με κάτι άλλο πλήν των παιδιών και τον εαυτό σου. Αν θεωρεί ότι μπορεί καλύτερα παρακαλώ ας το αποδείξει. Αν δεν τον βάλεις εσύ στη σκέψη από μόνος του δε θα λειτουργήσει ο εγκέφαλος, χωρίς γκρίνια όμως εσύ, κυρία, απλά άστον άπλυτο και ασιδέρωτο.

Έρχεται η θεία μου κάποιες ώρες και κάνει όλες τις δουλειές που προανέφερες οπότε δεν του λείπει κάτι προς το παρόν. Βαριέται βρε παιδί μου! Σου λέει, εγώ δεν μπορώ να αλλάξω τα μωρά ή να τα κάνω μπάνιο! Δεν μπορώ να τα κρατήσω καλά γιατί είναι πολύ μικρά...να μεγαλώσουν λίγο και θα βοηθάω... :confused::confused::confused::confused:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Jas, προτείνω να κάνεις κανα-δυο καλές αντλήσεις, να αφήσεις γαλατάκι στο ψυγειο, τα τζασμινάκια στη μαμά και να πας βολτούλα με τον καλό σου. Επιμένω... θα νιώσεις άλλος άνθρωπος!

Καμια μας δεν θέλει να ζητάει βοήθεια, αλλά δυστυχώς στην περίπτωση μας είναι ανάγκη. Και μην ανησυχείς, οι μαμάδες δεν παρεξηγούν!

Να δώσω και άλλες συμβουλές ή γίνομαι πληκτική;

Χαχαχα όχι εσύ καλά τα λες...αλλά...

Άσε που δεν προλαβαίνω να κάνω αντλήσεις!!! Μία την ημέρα και τώρα δεν βγάζω και αρκετό γιατί τα θηλάζω και συνέχεια, οπότε για να τους φτάσει και να φύγω πρέπει να κάνω 5-6 αντλήσεις!!

RKdwp3.png

Ναι τα βγάλαν κατευθείαν, τρόπος του λέγειν, περιμέναμε 2 ώρες αντί του μισαώρου αλλά τέλοσπάντων όλα κάλα. Για καμπύλη δε θα ξαναπάω αλλά θα μου κλείσει ξαναραντεβού για ζαχαρομέτρηση και τέτοια. Βασικά απ ότι κατάλαβα στο Αλεξεξάνδρας το τμήμα Διαβητολογίας σε αναλαμβάνει γενικά. Μου δωσε και διατροφή και σε ένα μήνα πάλι εκεί.

Kουράγια jas να στρώσουν λίγο τα μπεμπέ στο πρόγραμμα γιατί έχεις πετύχει την περίπτωση άντρα που δεν αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες του. Είναι και η κούραση, και οι ορμόνες και είναι κρίμα για τη φιλενάδα μας να ζορίζεται έτσι.

Εγώ σκέφτομαι ότι όσο μπορώ το βράδυ θα τον αφήνω να κοιμάται για να πάει άνθρωπος στη δουλειά, αλλά με το που γυρίζει θα κάνει ότι κάνω και γω με τα μωρά, μη σου πω να με βάζει και για λίγο ύπνο. Να βοηθάει και κανείς από τριγύρω στις δουλειές και στο φαγητό και θα τα βγάλουμε πέρα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κατ'αρχην επειδη μου διέφυγε να κανουμε μια προσευχουλα σημερα να πανε ολα καλα στο Μαράκι και να ειναι γερά και τα δυο ζουζουνάκια!Καλη επιτυχία κοριτσακι μου μεσα απο την ψυχή μου!!!

Εγω κορίτσια δεν ξερω αν ειμαι πολυ τυχερη επειδη εχω καλοβολα παιδια ή αν πετυχε το προγραμμα μου.Απο την στιγμη που σαραντησανε και μου ειπε ο γιατρός να κοψω το βραδινο γαλα(twins γνωμη μου να το κοψεις σιγα σιγα με τετοιο βαρος) τα ταιζα 12 το βραδυ και 5:30 ξυπνουσανε.Ομως ποτε δεν εδωσα γαλα παρα μονο 2-3 φορες χαμομηλι για να τα ξεγελάσω.Ε σιγα σιγα εγινε 6,6:30 και μολις εφτασαν να ξυπνανε 8 τοτε εκανα και πιο νωρις το τελευταιο βραδινο

Να ξερετε οτι ο υπνος υπνο φερνει.Τωρα με οσες θηλαζετε δεν ξερω τι γινεται.Εκει δεν κοβεται ευκολα το βραδινο γιατι το μητρικο ειναι και πιο ελαφρύ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Όλγα μου, που όλες μας σκέφτεσαι, έχεις απόλυτο δίκιο!! Μία προσευχούλα για το Maraki μας όλα να πάνε καλά!! Καλή επιτυχία Maraki και περιμένουμε σύντομα νέα σου!! :)

Λοιπόν, μάλλον όσες δίνουμε μητρικό γάλα θα παιδευτούμε περισσότερο όπως φαίνεται!! Θα ρωτήσω κι εγώ τον παιδίατρο που θα έρθει αυτή την εβδομάδα αν μπορώ να τα αφήνω να τρώνε όταν ξυπνάνε από μόνα τους και αν μου πει ότι μπορώ, το βράδυ θα δίνω δικό μου και συμπλήρωμα στάνταρ για να τα πιάνει και να μην ξυπνάνε κάθε λίγο και λιγάκι!!

RKdwp3.png

Μπορείτε να με βρίσετε, που σας άφησα τόση ώρα σε αγωνία, αλλά έπρεπε να φτιάξω μοσχαράκι με μελιτζάνες (που δεν είχα ξαναφτιάξει ποτέ!!!)

Και μέχρι να τα κάνω όλα αυτά και να φάμε κιόλας και να μιλήσω σε 2-3 τηλέφωνα η ώρα πέρασε!

Λοιπόν, πράγματι τις πιο αληθινές ευχές στο Maraki, να είναι κοντά της η Παναγία και όλα να πάνε καλά στα μπουμπουκάκια της!

Τα ταμ τα ταμ (πάω να πιω το filicine, το ξέχασα σήμερα) και έρχομαι αστραπιαία!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...