Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κ καλη εβδομαδα!

ξυπνησα κ γω στις 6για το αρμεγμα κ δεν ξανακοιμηθηκα γιατι σκεφτομουν οτι αυριο θα κοιμηθουμε με τη μπουμπου!!

jasminaki τα ξενυχτια σου καλα κρατουν...χαρα sτο κουραγιο σου!

nunu εκανες κ μπανακι ατιμουλα??

twins αναμενουμε κ μεις αυτο συναισθημα..! τι πτυχια...who cares..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα:P

Απόψε ξενυχτήσαμε και εμείς, αλλά για άλλο λόγο. Τα τουινσάκια ξυπνάγανε, τρώγανε ωραία ωραία και μετά θέλανε παρέα και όχι ύπνο... Τι ήταν πάλι και αυτό!!!!!!

Nufi αύριο η μεγάλη μέρα!!!! Οπότε κάτι πρέπει να κάνεις για να περάσει γρήγορα η σημερινή. Τι να προτείνουμε; Shopping;

Jas υπομονή... σκέψου μόνο τι ωραίες βόλτες θα κάνεις με το διδυμοκάροτσο σε λίγες μέρες!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και πάλι καλημέρα αφού τελικά υπολογισα χωρίς τον ξενοδόχο και τώρα πεφτω για ύπνο ... και είμαι κομμάτια...

Twins εγω έτσι το δίνω πριν το γεύμα και μάλιστα αμέσως τα μπουκωνα με το μπιμπερο για να μην προλάβουν να το φτυσουν!

Αχ δεν κοιμάται πάλι το ζουζουνι άρα μάλλον ακυρώνεται ο ύπνος :( :(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Δυστυχως η συνδεση μου δεν ειναι πολυ καλη κ γι αυτο εχω εξαφανιστει.

Περναμε πολυ ωραια,ο Τασος το απολαμβανει αφου συνεχεια παιζει στην αυλη κ παμε κ βολτες στην παραλια!!!!!!Τα διδυμακια πλεον ξυπνανε καθε 4 ωρες κ χτες ζυγιστηκαμε.Ο Χρηστος εφτασε 2900 και ο Θανος εφτασε 2800......

Πιστευω μολις σαραντισουμε θα κοψουμε κ το βραδυνο!!!!!

Αυτα τα νεα μας προς το παρον....οι διακοπες συνεχιζονται μεχρι τις 25....

Πολλα φιλια σε ολες σας και σε ολα τα ζουζουνια!!!!!!Μεσα και εξω απο τις κοιλιτσες!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Θέλω και εγώ να κόψω το βραδυνο. ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Αχ Jas δεν κατάλαβα... πριν από κάθε γεύμα ή κάθε έξι ώρες;

Επίσης: το δίνω μόνο στη Βικ, γιατί αυτή έχει κολικούς. Ο άλλος δεν έχει τίποτα, οπότε δεν δοκίμασα να του δώσω.

Ο Φιλ μόλις έφαγε 150ml και έπεσε για ύπνο. Είναι φυσιολογικό ένα τόσο μικρό παιδάκι να τρώει τόσο πολύ; Η Βικ έφαγε μόνο 120 και τώρα της έδωσα μια πιπίλα για να σταματήσει να πεινάει!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θέλω και εγώ να κόψω το βραδυνο. ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Αχ Jas δεν κατάλαβα... πριν από κάθε γεύμα ή κάθε έξι ώρες;

Επίσης: το δίνω μόνο στη Βικ, γιατί αυτή έχει κολικούς. Ο άλλος δεν έχει τίποτα, οπότε δεν δοκίμασα να του δώσω.

Ο Φιλ μόλις έφαγε 150ml και έπεσε για ύπνο. Είναι φυσιολογικό ένα τόσο μικρό παιδάκι να τρώει τόσο πολύ; Η Βικ έφαγε μόνο 120 και τώρα της έδωσα μια πιπίλα για να σταματήσει να πεινάει!

Πριν από γεύμα ανα 6 ώρες! Και εμένα ο ένας μόνο είχε κολικούς και έτσι έδωσα μόνο σ' αυτόν!

Δεν ξέρω αν είναι καλά τα γραμμάρια που τρώνε κι εγώ τώρα που θα έρθει ο παιδίατρος θα τον ρωτήσω γιατί συνέχεια πεινάνε αυτά!

RKdwp3.png

Κι όπως καταλαβαίνετε, κοιμήθηκα 2 ωρίτσες!! Καλά είναι !! Και όπως λέει και ο αναίσθητος ο άντρας μου που κοιμάται πάλι τώρα γιατί δεν του έφτασε ο βραδυνός 10ωρος ύπνος.... τι τις θες παραπάνω ώρες?? Δύο δεν σου φτάνουν στο 24ωρο να κοιμηθείς?? :evil: :evil: :evil: :evil:

RKdwp3.png

Κι όπως καταλαβαίνετε, κοιμήθηκα 2 ωρίτσες!! Καλά είναι !! Και όπως λέει και ο αναίσθητος ο άντρας μου που κοιμάται πάλι τώρα γιατί δεν του έφτασε ο βραδυνός 10ωρος ύπνος.... τι τις θες παραπάνω ώρες?? Δύο δεν σου φτάνουν στο 24ωρο να κοιμηθείς?? :evil: :evil: :evil: :evil:

Έλα ντε... ντροπή σου που θες να κοιμάσαι τρεις!!!!!

Jas, υπομονή... Πες του όμως και αυτού να πιάσει κανένα μπιμπερό να δει τη γλύκα!!!!:mrgreen: Ξεκίνα τον από απόψε!

Καλά, πραγματικά σε θαυμάζω... δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις!:-D Εγώ τον έχω και ταίζουμε μαζί και πάλι είμαι πτώμα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

θα το δινεις πριν το γευμα 3 φορες την μερα.Οχι σε καθε γευμα.Πρωι-μεσημερι-βραδυ

Και αμα δρασει και σταματησουν οι κολικοι δεν θα το σταματησεις οπως μια ψυχή χιχιχι γιατι θα την ξαναπιάσουν!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο μία ερώτηση, γιατί πρέπει να μιλήσω με τη μαία, και μετά θα μπω να σας πω τα νέα μας.................................................................!

Twins, δεν θυμόμουν ότι τα νινάκια σου ήταν κάτω από 2 κιλά, αλλά, παρ' όλα αυτά, τα πήρατε κατευθείαν στο σπίτι!!!!! Πώς έγινε αυτό; Δεν είναι δηλαδή απαραίτητο ότι κάτω από τα 2 κιλά μπαίνουν θερμοκοιτίδα, ε;

Μην φύγετε, έχω να σας πω!

rPPrp3.png

hi κ παλι!

επεστρεψα..ζεστη..

ο μικρος μπαινει σε κουνακι αυριο! ενα μικρο βηματακι προς την εξοδο..

twins ακολουθησα τη συμβουλη σου κ πηγα χαλανδρι για κατι αλλαγεσ. ας το πουμε shopping αυτο..δεν ειχα την ορεξη κ τα κουραγια να δω για μενα τιποτα ομως.

ουτως η αλλως σπιτι θα μαι κυριως απο αυριο...κ δε με πειραζει καθολου!

ολγα τι νεα,χαθηκες...λιαζεσαι πολυ μου φαινεται!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...