Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ελπιζω κ γω ολα να κυλισουν οπως πρεπει..

δυο γονεις,ενημερωμενοι που τα αγαπαμε τοσο, θα τα καταφερουμε που θα παει!

αφου τα καταφερνουν κατι ανιδεα πιτσιρικια που γινονται γονεις ενας θεος ξερει πως...κ γιατι..

εχω κ αντληση τωρα..

κ μετα το γαλα στο μικρο, κ μετα στη μικρη..

θα σας πω πως τα πηγαμε...

wish me luck!!

Καλή δύναμη, κοριτσάκι μου!

Όλα θα πάνε καλά, φιλιά στα σκιουρίδια! :tongue:

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:P

Μάλλον αργά ήρθα γιατι δεν πρόλαβα καμία...

Nufi, μην αγχωθείς καθόλου αν η μπουμπου δεν θέλει να θηλάσει, είναι γιατί έχει συνηθίσει το μπιμπερο! Όταν θα πάτε σπίτι, θα έχεις όλο το χρόνο και τη διάθεση να μάθετε.

Επίσης για το ρέψιμο. Οντως για μικρά παιδάκια που τρώνε λίγο, το ρέψιμο δεν πολυακούγεται. Ακόμα και όταν φάνε περισσότερο, πάλι μπορει να μην το καταλαβαίνεις (π.χ. στα δικά μου που τρώνε 100, η μπέμπα ρεύεται σαν νταλικέρης και τον μπέμπη δεν τον ακούμε καν... τι ευγενικός τύπος :P)

Witch, πολύ μου άρεσε το ρητό της μαμάς σου! Εμεις τα μπεμπο-πράγματα τα βάλαμε όλα στην αλλαξιέρα και ησυχασαμε! Μεγάλη ευκολία και χωράει ολόκληρο νοικοκυριό.

Agorakia, σε βλέπω πολύ ενημερωμένη και χαίρομαι!:P Τα έχεις προβλέψει όλα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημεραααααα!

nufidio μην αγχωνεσαι βρε παιδι μου!Η πρωτη κρυάδα ειναι μετα θα πάρεις τον αερα.Και γω οτι εκανα για πρωτη φορα ετρεμα!

witch μου εχω την εντυπωση οτι ειναι παααρα πολυ το 28-29.Το κλιματιστικο επιτρεπεται οπως το χρησιμοποιουμε για εμας αλλα με ανοιχτο παραθυρο

Τα μικρουλια ζεσταινονται περισσότερο απο εμας!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!

nufidio μην αγχωνεσαι βρε παιδι μου!Η πρωτη κρυάδα ειναι μετα θα πάρεις τον αερα.Και γω οτι εκανα για πρωτη φορα ετρεμα!

witch μου εχω την εντυπωση οτι ειναι παααρα πολυ το 28-29.Το κλιματιστικο επιτρεπεται οπως το χρησιμοποιουμε για εμας αλλα με ανοιχτο παραθυρο

Τα μικρουλια ζεσταινονται περισσότερο απο εμας!

καλημερα ολγα μου.εννοεις οτι μπορω να το βαλω και σε πιο χαμηλη θερμοκρασια η οτι ειναι πολυ χαμηλη για τα μωρακια?

age.png

βαλ'το σε μια θερμοκρασια που θα νιωθεις ωραια και αφησε το παραθυρο ανοιχτο για να ανανεωνεται ο αερας

πιστευω 25-26 με ανοιχτο παραθυρο ειναι καλα!

Θα σκασουν με 29 βαθμους!Κρυουλιαρα την βρισκω την παιδιατρο χαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κάνω κάθε 2-3 μέρες τεστ στο καρότσι για να δώσω το ΟΚ στις μετακινήσεις. Το απόγευμα έχουμε και ζύγισμα και κάνουμε ήδη τις προβλέψεις μας.

Το Infacolic πόσες μέρες κάνει να ενεργήσει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Έχουμε το babystar με τη μεγάλη μπάρα μπροστα. Να δούμε πότε θα χωρέσουμε...

Την προηγούμενη Κυριακή ο Φιλ ήταν 3.230 (με μ.ο. αύξησης βάρους 53gr/ημέρα) και η Βικ 3.170. (μ.ο. αύξησης βάρους 52gr/ ημέρα. Τι προβλέπεις στη μαγική σου σφαίρα;

Infacolic ξεκινήσαμε χτες το μεσημέρι. Και βλέπουμε...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ ταίζω ασταμάτημα..δεν τους προλαβαίνω!!! Δεν ξέρω τι έχουνε πάθει τελευταίες μέρες.

Nufu μου μην αγχώνεσαι, όλα έρχονται από μόνα τους! Είναι και το ένστικτο της μάνας αλλά και πάλι, μαθαίνεις σιγά σιγά και γίνεται τρόπος ζωής η φροντίδα τους!! Εγώ φαντάσου ούτε που τολμούσα να πιάσω μωρό, φυσικά ούτε κατα διάννοια να το ταίσω, να το αλλάξω, να το κάνω μπάνιο, να του κόψω νύχια. Κι όμως με τα δικά μου είναι εντελώς διαφορετικό! Τα κάνω όλα μόνη και με μεγάλη ευκολία! Μέχρι και ο άντρας μου που έλεγε ότι δεν τα πιάνει αν δεν πάνε 5-6 μηνών :) τώρα και τα σηκώνει και τα ταίζει..εεε..εντάξει, μέχρι εκεί :) :) :) :)

Agorakia τελικά μου φέρανε καρπούζι..θα το τσακίσω σήμερα! Προς το παρόν περιμένω να μου φέρει ο αντρούλης ιταλικό φαγητό!!

Ολγάκι, σου έχω ερώτηση. Το Infacolic μέχρι πότε το δίνουμε? Εμένα, είδα ότι του σταματήσανε και το σταμάτησα!

RKdwp3.png

καλησπερουδια!

επιστρεψαμε απ τις επισκεψεις! ο μικρος παει καλα, αλλα ειναι ακομη 1860γρ. σταθερος ομως κ οι γιατροι λενε οτι ειναι μια χαρα κ ζωηρουλης!

η μικρη ηταν σημερα 2050γρ!! την εβαλα στο στηθος,οπου επαιξε λιγο,δε δυσανασχετησε,πιπιλουσε χωρις να τρωει κ μετα φυσικα την ταισα με το μπουκαλι!

ηταν ωραια ομως, κ ειχε κ πλακα γιατι εκανε σουπερ γκριματσες!

επισης, την αλλαξα σημερα κ ειχε γινει.....μεχρι πανω χαλια!! μπλιαχ, ενα τοσο δα κοριτσακι τοσο βρωμερο!!:)

εγω παντα νομιζα οτι πρωτα ταιζουμε κ μετα περιμενουμε να τα κανουνε, κ μετα αλλαζουμε.

στις μοναδες ομως μου λενε να τα αλλαζω πριν τα ταισω..

το καλυτερο!!! τη μικρη πιθανοτατα την παιρνουμε την τριτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε το περιμεναμε, προς το τελος της εβδομαδας λεγαμε,κ αν..

επιτελους μετα απο ενα μηνα θα εχουμε μωρο στο σπιτι!!!

θα εξασκηθουμε λιγο πανω της , κ μετα θα σκασει μυτη κ ο πιτσιρικος να μας αποτελειωσει!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...