Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Παρέλαβα το θήλαστρό μου και έκανα την πρώτη μου άντληση!! Έτσι, να δω και τι σόι γάλα έχω! Άσπρο άσπρο αγνό γαλατάκι έβγαλα και θα το κρατήσω για το βράδυ που τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Έκανα άντληση κανένα 10 λεπτο και μετά σταμάτησε να βγάζει και το έκλεισα. Μήπως έπρεπε να περιμένω κι άλλο?? Και έβγαλα 30ml από το ένα και 20ml από το άλλο.

Οι μαστοί ποτέ δεν βγάζουν την ίδια ποσότητα.

Οι προδιαγραφές είναι για ένα δεκάλεπτο.

Σε ένα βιβλίο διάβασα και για ένα άλλο τρόπο, αλλά είναι πολύ χρονοβόρος, δηλαδή εναλλάξ 7'-5'-3'.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

επιστρεψαμε χθες, κ πηγαμε κατευθειαν στα μικρα!

ταισα κ τη μικρη,αλλα με ζορισε..ετρωγε λιγο κ σταματουσε συνεχως κ απλα ειχε το μπιμπερο στο στομα κ κοιτουσε γυρω..η νοσηλευτρια ειπε οτι το κανουν για να ξεκουραστουν..

επισης εχω ενα θεμα. δεν καταλαβαινω αν ρευονται! τα εχω σε ορθια σταση αγκαλια κ τους χτυπω ελαφρα την πλατιτσα, αλλα δε νομιζω οτι τα καταφερνουν..εκτος αν το ρεψιματακι σε τοσο μικρα μωρακια ακουγεται αλλιως!

κ αγχωνομαι φυσικα, τι θα κανω σπιτι...

πειτε μου!!!

αχ twins κ εγω αμελησα λιγο τους θηλασμους , κ ειχε πρηστει κ πονουσε χθες το στηθος..θα το φερω στα ισα του πιστευω, αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι ο πονος στις θηλες.... πονανε αρκετα αν τις αγγιξω χωρις να ειναι τραυματισμενες ομως..

μηπως επειδη καποιες φορες αφηνω το θηλαστρο κ τεταρτο στο καθε στηθος κ καταπονουνται?

κ βαζω κ purelan συνεχεια..

βασικα ανησυχω γιατι σημερα θα κανω την πρωτη αποπειρα να θηλασω τη μικρη κ φοβαμαι οτι θα πονεσω πολυ..

33E7p2.png

καλημερα ομορφες!

nufi μου δεν ρευονται παντα και καποιες φορες μπορει να μην το καταλαβεις.μην ανησυχεις πως θα το κανεις στο σπιτι.θα τα κρατας να ρευτουν αγκαλια ορθια ειτε το καταλαβεις ειτε οχι.και μετα θα τα βαζεις στο πλαι μηπως βγαλουν καμια γουλιτσα.και οντως ετσι τρωνε με διακοπες γιατι κουραζονται τα μαναρια μου.

age.png

Διαφημίσεις

το κλιματιστικο η παιδιατρος μας ειπε να το εχουμε στους 28-29.

jasmini δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να κανεις περισσοτερη ωρα θηλαστρο.κι εσυ αφου θηλαζεις και κανονικα,πραγματι που θα βρεις χρονο?και ποσο θα βγαλεις?μηπως να ρωτουσες να σου πουν τον σωστο τροπο και χρονο να το χειριστεις?οντως δεν βγαζεις το ιδιο απο το καθε στηθος.εγω τωρα βγαζω περιπου 60-70ml αλλα δεν θηλαζω καθολου κανονικα και δεν αντλω τη νυχτα.

age.png

ααααααα....ωχ, παντως τελικα αγχωνομαι περισσοτερο απ οτι φανταζομουν μωρε..

ισως επειδη τα ειδα απ την αρχη πιο ευαλωτα κ αδυναμα..ελπιζω να περασει γιατι την πατησα...χθες ακουσα για πρωτη φορα τη μικρη να κλαιει κ εγινα χαλια..ολο κοιμοταν χαρωπη αυτο τον καιρο κ πιστεψα οτι για να κλαει σιγουρα υποφερει...αφηστε τα..η νοσηλευτρια μονο που δεν εβαλε τα γελια!

κ ξαναρωταω..εσεις που τα πηρατε αμεσως σπιτι, πως ησασταν?

33E7p2.png

Λοιπόν, με έβαλε η μαία να πάρω αμυγδαλέλαιο από το φαρμακείο και να κάνω απλές επαλείψεις στις θηλές, μετά το ντους. Αυτό γίνεται, για να μαλακώσουν, παρ' όλο που είναι ιδανικές για θηλασμό, μου είπε. Μετά τον τοκετό θα κάνω ελαφρύ μασάζ, πάλι με το αμυγδαλέλαιο. Πάρε λίγο (το πουλάνε σε λίτρο, αλλά είναι πολύ και ζήτησα να μου βάλουν σε ένα μικρό μπουκαλάκι) και κάνε καμιά επαλειψούλα, μήπως απαλύνει τις θηλές και δεν πονάς τόσο.

Καλό θα σου κάνει, κακό όχι!

Witchaki, συγνώμη που σε άφησα, αλλά βιάστηκα να προλάβω τη Nufi, μην φύγει!

rPPrp3.png

χαιρετω τις φιλεναδες μου!

εφαγα τρελο ξενυχτι εχθες αλλα τωρα ηρθα στα ισια μου!

ο αντρουλης μου οσο παει και πεφτει και δεν μας εφτανε αυτο,ο θειος δεν του μιλαει στο τηλ γιατι ειναι λεει στεναχωρημενος με τον τροπο που του μιλησε ο αντρας μου!ημαρτον!εχουμε δικη μας ζωη για να ασχολουμαστε με μαλ...!!!

nufi δηλαδη το θηλαστρο το βαζεις για κανα μισαωρο τη φορα?γιατι αν ειναι ετσι μαλλον αδικα αγχωνομαι γιατι βγαζω γυρω στα 50ml τη φορα με εικοσι λεπτα.

στην αρχη που το εβαζα για 10λεπτα σε καθε στηθος,εβγαζα κ γω 50ml.

μετα απο καποιες μερες, αυξηθηκε η παραγωγη στα 70-80ml κ μετα παλι στα 100ml που ειναι πλεον κ η συνηθισμενη ποσοτητα. καμια φορα το αφηνω τεταρτο κ βγαζω 130, εχει τυχει κ 150ml αν δεν το ειχα αφησει πολυ στην προηγουμενη αντληση.

ανα 3ωρο οι αντλησεις, 12,3,6,9 κτλ

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Τον αντρούλη μου τον έχω στείλει εξοχή από χθες! Έχω εδώ την κολλητή, κοιμάται τώρα και είπα να μπω λιγάκι, πριν σηκωθούμε για πρωινό!

Οι άντρες σας πώς τα πάνε, αλήθεια;

Nufi, πώς σου φάνηκαν τα σκιουρίνια, που είχες 1 μέρα να τα δεις; Σαν να μεγάλωσαν; :)

Witch, φαντάζομαι αυτή η θερμοκρασία έχει να κάνει και με το μέγεθος του δωματίου, ε;

rPPrp3.png

εινα πολυ φυσιολογικο να φοβασαι.τις δυο πρωτες μερες κι εγω οταν τα ακουγα να κλαινε νομιζα οτι υποφερουν και μου ερχοταν να κλαψω.αλλες φορες ηθελα να κλαψω οταν τα κοιτουσα η τα κρατουσα αγκαλια γιατι ενιωθα τοσο γεματη και τοσο ευγνωμων που ζω αυτη την εμπειρια!οσο για λαθη σιγουρα καναμε και ισως ακομα κανουμε.αλλα μαθαινεις και προσαρμοζεσαι πολυ γρηγορα.καθε μερα ειναι ολα πολυ καλυτερα και μπαινουμε σε ρυθμο.κι εμεις και τα φαντασματακια μας.απο τη στιγμη που θα τα παρεις στο σπιτι θα σου βγει πιστευω το μητρικο ενστκτο και θα κανεις κι εσυ και ο καλος σου πραγματα που δεν ξερατε οτι μπορουσατε!ακομη και το μπανιο που το θεωρουσαμε πριν το πιο δυσκολο,καταφεραμε να το κανουμε και να ψοφησουμε και στο γελιο για τον τροπο και τις πατεντες που καναμε.και οπως μας ειπε και η μαμα μου,αφου δεν τα πνιξατε και δεν τα βρασατε,ολα καλα.εχετε βρει τον τροπο σας!

age.png

η συμβουλη μου nufi ειναι να μην σκεφτεσαι καθολου το πως θα τα καταφερεις και μην κανεις σεναρια.ασε τα πραγματα να κυλησουν μονα τους και θα εντυπωσιαστεις με το ποσο καλα θα τα καταφερεις.κυριως αν συμμετεχει και ο καλος σου.την πρωτη μερα θα τα δειτε ολα!!!μεχρι να βρεις τη σειρα σου.που να βαλω τα παμπερς,που αφησα την κρεμα,που ειναι η πετσετα και αυτα ταυτοχρονα να πεινανε.αλλα.......αυτο ειναι ολο.μεγαλο πανικο εμεις ειχαμε με τις αποστειρωσεις για να ειμαστε ετοιμοι για το επομενο γευμα.

age.png

ελπιζω κ γω ολα να κυλισουν οπως πρεπει..

δυο γονεις,ενημερωμενοι που τα αγαπαμε τοσο, θα τα καταφερουμε που θα παει!

αφου τα καταφερνουν κατι ανιδεα πιτσιρικια που γινονται γονεις ενας θεος ξερει πως...κ γιατι..

εχω κ αντληση τωρα..

κ μετα το γαλα στο μικρο, κ μετα στη μικρη..

θα σας πω πως τα πηγαμε...

wish me luck!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...