Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλή σας μέρα!! Ως γνωστόν επειδή έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα, τώρα ξυπνήσαμε μετά από ολιγόωρο πρωινό υπνάκο! Twins κι εγώ ξενύχτι είχα αλλά με την γκρίνια δεν μπήκα καθόλου μέσα.

Agorakia εγώ, αφού ανήκω στην κατηγορία του θηλασμού :) παρήγγειλα ήδη να μου φέρουν καρπουζάκι!! Έχεις καμιά άλλη συμβουλή διατροφής θηλασμού, γιατί κάθε μέρα αναρωτιέμαι τι να φάω και για να μην δημιουργήσω κολικούς στα μωρά αλλά και αν γίνεται να βοηθήσω στην παραγωγή!

Jasminaki, κι εγω αυτά που λέει η Witch ξέρω. Γενικά, όχι πράσινα, είναι υπεύθυνα για τους κολικούς και δεν κάνουν και τόσο καλό.

Τώρα μου λέει τα περισσότερα, που αφορούν την εγκυμοσύνη, όχι τόσο για το θηλασμό. Ωστόσο, ξέρω πως στον θηλασμό βοηθούν τα πολλά υγρά, γι' αυτό ένα ιδανικό φαγητό είναι οι σούπες! Λϊγο δύσκολο καλοκαιριάτικα, αλλά εγώ που τις λατρεύω ελπίζω να καταφέρω να τις τρώω ακατάπαυστα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Να τους το δινεις 3 φορες την μερα πριν το γευμα.Απο την 3η μερα περιπου θα δρασει!!!

Και μαρηηη στον θηλασμο οτι χλαπακιαζεις παει κατευθείαν στα μωρα.Καλυτερα να τα εκανες στην εγκυμοσύνη παρα στον θηλασμο!!

Olgaki, πού χάνεσαι; Μου έχουν λείψει οι επιπλήξεις!!!!!!!!

Τι κάνουν τα αγόρια σου; Βγάζουν δοντάκια;

rPPrp3.png

Jasminaki, κι εγω αυτά που λέει η Witch ξέρω. Γενικά, όχι πράσινα, είναι υπεύθυνα για τους κολικούς και δεν κάνουν και τόσο καλό.

Τώρα μου λέει τα περισσότερα, που αφορούν την εγκυμοσύνη, όχι τόσο για το θηλασμό. Ωστόσο, ξέρω πως στον θηλασμό βοηθούν τα πολλά υγρά, γι' αυτό ένα ιδανικό φαγητό είναι οι σούπες! Λϊγο δύσκολο καλοκαιριάτικα, αλλά εγώ που τις λατρεύω ελπίζω να καταφέρω να τις τρώω ακατάπαυστα!

Εγώ πάλι με τις σούπες δεν τα πάω ιδιαίτερα καλά, πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι... Πίνω όμως πολύ νερό!! Βοηθάει και αυτό. Θα τρώω τώρα και καρπουζάκι :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Εγώ πάλι με τις σούπες δεν τα πάω ιδιαίτερα καλά, πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι... Πίνω όμως πολύ νερό!! Βοηθάει και αυτό. Θα τρώω τώρα και καρπουζάκι :tongue::tongue::tongue:

Μπράβο, δώστου να καταλάβει του καρπουζιού!

Εγώ λέω τώρα να πέσω για έναν ύπνο! Αν τα καταφέρω, έχει καλώς, διότι δεν είναι πλέον και τόσο απλό, όπως θα θυμάσαι :):):):):):):)

Αλλά είπαμε, σπρώχνουμε μέρες τώρα!

Πήρε και ο γιατρός μου! Εντάξει και οι πρωινές εξετάσεις. Τη Δευτέρα υπέρηχο ξανά και γενική αίματος!

Ελπίζω να τη βγάλαμε και σήμερα!

Φιλάκια, τα λέμε αργότερα!

rPPrp3.png

Agorakia, μπράβο, έφτασες και τις 35 εβδομάδες και τώρα θα μπεις 36η! Ωραία λίγο σου έμεινε!!

ω ναι θυμάμαι ότι όλο και χειροτέρευε ο ύπνος ...

Φιλάκια, καλή ξεκούραση!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!! εγώ πήγα για κούρεμα σήμερα, είναι και μουρλοκομείο ο κομωτής ίσια τρίχα δεν έχω!το μισό κοντό και κάτι μακρυά τσουλούφια!χεχ!!!ωραίο όμως πολύ μου αρέσει!!!

φυσικά το θέμα είναι πως θα είναι χωρίς ψαλίδι και ίσιωμα...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να 'μαστε κι εμείς!

Nunu, με γεια το κούρεμα!!! Κι εγώ πρέπει να κανονίσω με τον κομμωτή μου να έρθει τη Δευτέρα να μου φρεσκάρει την κουπ, διότι σώνονται οι μέρες και πρέπει να είναι κοντά τα μαλλάκια, για να φτιάχνονται εύκολα στο μαιευτήριο! Του έστειλα sms, αλλά δεν μου απήντησε γαμώτο!

Πού είστε σήμερα όλες; Η Giota που είναι; Μήπως άρχισε κι αυτή τις βουτιές; :)

rPPrp3.png

Φίλες μου, μπήκα internet να δω τον καιρό της εβδομάδας και τα νέα είναι απογοητευτικά! Μέχρι και τους 40 θα φτάσει (την Πέμπτη), με συνεχή ανοδική πορεία, ενώ από αυγουστιάτικο μελτέμι τίποτα! Τα δε ποσοστά υγρασίας δεν σας τα λέω, για να μην σας φρικάρω τελείως!

rPPrp3.png

Καλησπέρα. Τι γίνεται? Εγώ εδώ είμαι AGORAKIA. Τι κάνεις? Πως πας? Εγώ τώρα τα κοίμισα και βρήκα λίγο χρόνο και μπήκα. Αν και θέλω να σιδερώσω λίγα ρουχαλάκια τους τώρα. :(

Καλησπέρα. Τι γίνεται? Εγώ εδώ είμαι AGORAKIA. Τι κάνεις? Πως πας? Εγώ τώρα τα κοίμισα και βρήκα λίγο χρόνο και μπήκα. Αν και θέλω να σιδερώσω λίγα ρουχαλάκια τους τώρα. :(

Αχ, κι εγώ σιδέρωσα χθες αυτά με τα οποία θα βγούμε πρώτα ο Θεός από το μαιευτήριο! Ήρθε βέβαια η πεθερά μου προχθές και τα έκανε όλα, αλλά είχα κρατήσει 5-6 φορμάκια, που είχαμε πάρει από Jumbo, και τα έκανα μόνη μου. Ε, κάτι να κάνω κι εγώ για τα νινάκια μας :)

Αλήθεια, τι κάνουν τα μπεμπίνια σου τώρα με τη ζέστη; Πώς τα έχεις, με μπρατσάκια έξω; :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, κι εγώ σιδέρωσα χθες αυτά με τα οποία θα βγούμε πρώτα ο Θεός από το μαιευτήριο! Ήρθε βέβαια η πεθερά μου προχθές και τα έκανε όλα, αλλά είχα κρατήσει 5-6 φορμάκια, που είχαμε πάρει από Jumbo, και τα έκανα μόνη μου. Ε, κάτι να κάνω κι εγώ για τα νινάκια μας :)

Αλήθεια, τι κάνουν τα μπεμπίνια σου τώρα με τη ζέστη; Πώς τα έχεις, με μπρατσάκια έξω; :)

Ναι τα είχα γυμνουλια΄μόνο με το pampers . Δεν πάλεύεται αυτή η ζέστη. Και αυτά όλο γκρίνια ήταν τα καημενούλια., Λογικό είναι. Τώρα τα έντυσα όμως τους άναψα και το αιρκοντίσιον και κοιμούνται τα ζουζουνάκια. Πω πω κι αυτή η ζέστη δεν αντέχεται άλλο. Πότε θα κάνει λίγο δροσούλα να κάτσουμε και στο μπαλκονάκι? να ΄βγούνε κι αυτά τα καημενούλια λίγο έξω?

Ναι τα είχα γυμνουλια΄μόνο με το pampers . Δεν πάλεύεται αυτή η ζέστη. Και αυτά όλο γκρίνια ήταν τα καημενούλια., Λογικό είναι. Τώρα τα έντυσα όμως τους άναψα και το αιρκοντίσιον και κοιμούνται τα ζουζουνάκια. Πω πω κι αυτή η ζέστη δεν αντέχεται άλλο. Πότε θα κάνει λίγο δροσούλα να κάτσουμε και στο μπαλκονάκι? να ΄βγούνε κι αυτά τα καημενούλια λίγο έξω?

Χριστούλη μου, όταν βλέπω νινάκια μόνο με τα πάμπερς τρελαίνομαι! Είναι για τσιμπιές! Φωτό μας έβαλες; Τικεράκι πότε θα αλλάξεις, άραγε;

Τα βάζεις στο κλιματιστικό και μια χαρά, ε; Φαντάζομαι το έχεις στο χαμηλό!

rPPrp3.png

Δροσούλα;;;;;;; Αφού σας έγραψα την πρόβλεψη στο προηγούμενο μήνυμα! Δεν είναι και τόσο αισιόδοξη :(

Ωστόσο, μπήκα τώρα σε ένα άλλο site και τα λέει λίγο πιο ενθαρρυντικά!

Υπομονή, δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς! Μα τι Αύγουστος κι αυτός, χωρίς μελτέμι καν;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Επιτέλους κοιμήθηκαν!!! Έφαγα και σοκολάτα (αφού ξανάρχισα τα αντοφλεγμονώδη και δεν θηλάζω) !:P

Και εμείς με τα παμπεράκια τα έχουμε, αλλά χωρίς αιρ-κοντίσιον.

Σας έχω πει ότι η αυπνία βλάπτει σοβαρά την ορθογραφία; Θα αρχίσω να σημειώνω τα κορυφαία που έχω γράψει!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Παρέλαβα το θήλαστρό μου και έκανα την πρώτη μου άντληση!! Έτσι, να δω και τι σόι γάλα έχω! Άσπρο άσπρο αγνό γαλατάκι έβγαλα και θα το κρατήσω για το βράδυ που τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Έκανα άντληση κανένα 10 λεπτο και μετά σταμάτησε να βγάζει και το έκλεισα. Μήπως έπρεπε να περιμένω κι άλλο?? Και έβγαλα 30ml από το ένα και 20ml από το άλλο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...