Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΠΟΛΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΝΙΩΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ.MAROULIΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΒΡΕ?

Αν κουνιούνται λέει? Πάρτυ κανονικό γίνεται. Άσε. Απο παντού χτυπήματα. Εσύ τα έχεις δει, τι είναι?:P

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ.ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ?ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΛΙΓΟ...

age.png

Τι έγινε τι κάνετε κορίτσια? Βλέπω συζήτηση για δίδυμα ε? Συμφωνώ μαζί σου Joy. Είναι λίγο δύσκολο αν δεν υπάρχει ιστορία από πίσω ή εξωσωματική. Τι κάνεις εσύ?:rolleyes:

Ax βρε κορίτσια μη λέτε για κουνήματα γιατι εμένα δεν κουνίται τίποτα και δεν καταλαβαίνω τίποτ ακαι αγχώνομαι! Αντε να έρθει η τρίτη να πάω γυβαικολόγο για υπέρηχο! Θα σαλτάρω έως τότε!~

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι. Ζω ακόμα! Πάντως είμαι καλύτερα, οπότε σηκώθηκα και κάθισα πάλι μπροστά στο γραφειάκι. Καλά, τι μας έπιασε όλες σήμερα; Δεν είναι καθόλου η μέρα μας μου φαίνεται. Περαστικά Μαρουλίτα και Joy.Αυριο πρωί - πρωί καρδιολόγος, ο οποίος λέει ότι μάλλον είναι λόγω της απότομης αύξησης βάρους ή απότομης συγκέντρωσης υγρών. Να λοιπόν άλλη μία αφορμή για να μην τρώμε!

Θα προσπαθήσω να εργαστώ λίγο γιατί με έχουν πιάσει και τύψεις... αν τα καταφέρω βέβαια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε σημερα?

glorakiγεννησα την 34η και τα μωρουλια μου εμειναν 4 μερες θερμοκοιτιδα και 2 μερες στην απλη παρακολουθηση λόγω προωρότητας.Και να φανταστεις δεν ειχα κανει ενεσεις κορτιζονης.Δεν ηθελε ο γιατρός μου

Maroulita μου τι εγινε στον γιατρό που πηγες?Εισαι καλυτερα σημερα?

joy μην ανησυχεις που δεν τα νιωθεις.Απο μερα σε μερα θα αρχισουν να παιζουν ποδοσφαιρο στην κοιλιτσα σου!!

witchπαιζει ρόλο και η θεση των μωρων για να μπορουμε να καταλαβαινουμε τις κλωτσιες.Εγω μονο τον εναν καταλάβαινα και φανταζεσαι αγχος.Οταν ρωτησα ομως ηρεμησα.Ηρεμησε και συ λοιπόν

twins μου απο τα μεσα της εγκυμοσύνης μου ειχα 120 παλμους συνεχεια.Νομιζα οτι η καρδια μου θα παει βολτα!

happymama αν δεν υπάρχει κληρονομικότητα η πιθανοτητα για διδυμα ειναι μικρή.Θα πρεπει στην ωορηξια σου να εχεις δυο ωαρια και να γονιμοποιηθουν και τα δυο.Εννοειται βεβαια οτι με την εξωσωματικη οι πιθανοτητες ειναι πολυ μεγαλες

Αυτα τα ολίγα!Ξεχασα καποια κοπέλα?Μην με παρεξηγειτε γιατι μου εχουν παρει το μυαλο τα αντρακια μου!!!Και η νυστα βεβαια!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΟΛΓΑ!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ.ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ...ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

απο τωρα καούρες?:?:?

για δοκιμασε στραγαλια σκληρα ασπρα;)

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Να 'σαι καλά βρε Ολγάκι που μας κατατοπίζεις!!!!

Πήγα και εγώ σήμερα στο γιατρό... ευτυχώς που είπε ότι δεν έχουμε κάτι το παθολογικό και μου είπε μόνο να κοιτάξω το θυρεοειδή πάλι, μήπως προέρχεται από εκεί. Η ταχυπαλμία είναι απλά γιατί ο οργανισμός ζορίζεται και όταν φτάνει στο φούλ του (τα 130άρια) είναι λόγω του ότι τα μωρά κινούνται και μας παιδεύουν... οπότε υπομονη. Και φυσικά είπε ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ, επειδεινώνει την κατάσταση. Ακούτε διδυμο-εγκυούλες;;;;:P

Κατά τα άλλα ηρεμήσαμε λίγο σήμερα. Ελπίζω να είστε όλες καλά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ.ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ Ε?ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.

Είχαμε κάνει κάπου μία λίστα εδώ με τα καουρο-ματζούνια. Δες τι σε βολεύει. Τι είναι το ελικοβακτηρίδιο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είχαμε κάνει κάπου μία λίστα εδώ με τα καουρο-ματζούνια. Δες τι σε βολεύει. Τι είναι το ελικοβακτηρίδιο;

ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΕΛΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

age.png

Καλησπέρα κορίτσια! Αυτό το σκ έχω το σεμινάριο και δεν πρόλαβα να μπώ να σας δώ! Αυτό με τους χτύπους της καρδιάς το έχω και γώ..Ώρες ώρες νομίζω οτι θα πετάξει!. Αντε να έρθει η τρίτη να τα δώ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...