Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερούδια, κοριτσάκια όμορφα!!!!!!!!! Και νινάκια παντός τύπου, εμβρυάκια και μπεμπάκια!

10.05 και καμιά δεν μπήκε ακόμη για καλημέρα;;;;;;;;;;;;;;

Εμείς ξυπνήσαμε νωρίς, πήγαμε ΙΑΣΩ, δώσαμε αιματάκι και τα συναφή και περιμένουμε να δούμε πώς είναι το ουρικό μας σήμερα!

Πήραμε και σταφυλάκι από τη λαϊκή και τώρα διώχνω τον καλό μου, να πάει στο εξοχικό μας και να μείνει εκεί απόψε, διότι η ζέστη τον έχει εξουθενώσει! Το βράδυ θα έρθει η κολλητή μου να μείνει μαζί μου, να τα πούμε και λιγάκι... 25 χρόνια φίλες, βλέπετε!

rPPrp3.png

καλημερααααααα!!

twins θα περασουν τα νευρα.Η κουραση και η λοχεια ειναι!Εγω μεχρι και διαζυγιο ζητησα!Με ενοχλουσε το παραμικρό και εκλαιγα συνεχεια.Μα τι ηταν και αυτο!

Glorr ζορικα τα μωρουλια ε?Υπομονη το πρωτο τριμηνο ειναι!Για τους κολικους σου ειπαν τα κοριτσια.Εγω υποκλίνομαι στην αποτελεσματικότητα του infacolic!!

Για τις γουλιες που λετε αν ειναι πολλες μηπως πρεπει να παρετε αντιαναγωγικό γαλα?

Το συστηματακι τους ακομη δεν ειναι τελειοποιημενο με αποτελεσμα καποια μωρουλια να παθαινουν γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.Να ρωτησετε τον παιδιατρο!

Joy κοριτσακι μου υπομονη!!Κοντευεις!!!!!

witch γαλακτοκομικα στον θηλασμο δεν τρως μονο αν τα μωρα εχουν αλλεργια στο αγελαδινο.Κατα τα αλλα δεν εχεις προβλημα.Απαγορευονται μονο καφες,αναψυκτικα,σοκολατες και αποφευγεις τα λαχανικα για τους κολικους

Αγορακια εδω εισαι?σε βλεπωωωωω!

Τα υπολοιπα γκαστρωμενακια και διδυμομανουλάκια τι κανουν?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου και απο εμενα!

Jasminaki μου να σου ζησουνε οι κουκλοι σου και να τους καμαρωνεις κοριτσακι μου, προσπαθουσα να στειλω μηνυμα απο χθες το βραδυ, τα νευρα μου! Γεροι και δυνατοι παντα!!!

Καλημερα Αggorakia μου πρωτη παλι σημερα! Κατι ακουσα χθες για το καρπουζακι, εγω τρωω καθε μερα και αν μπορουσα θα ετρωγα μονο καρπουζι καθε μερα! Πρεπει να το κοψω?

Πως εισαι σημερα και στην πατριδα ενα απο τα ιδια ζεστη και παλι ζεστη, εκτος απο το πρωι που εχει λιγο δροσουλα! Αλλα γενικως

εγω παντα τα παω καλα με τη ζεστη, με το κρυο δε μπορω!

Φιλακια και σε ολα γτα υπολοιπα κοριτσακια!!!

Καλημέρα!!!!!:P

Έστειλα τον μπαμπα να πάρει επιτέλους το infacolic! Αν λειτουργήσει Ολγα, θα σου ανάψω κεράκι :P. Επίσης τον έστειλα και στη λαϊκή που μάλλον θα κάνει παρέα με τον καλό της Agorakia γιατί αργεί.

Για τα γαλακτοκομικά και εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα. Αλλά έχω κάνει και πολλές ατασθαλίες... και σοκολάτα έφαγα, και κοκα κόλα και καφέ... Τόσους μήνες μου έλειπαν!

Α, και οφείλω να σας πω γιατί πρήστηκε το στήθος για τρίτη φορά! Επειδή είχε λασκάρει λίγο ένα καλωδιάκι της αντλίας και δεν ρούφαγε (παίρνω βραβείο εξυπνάδας). Το ξανάβαλα στη θέση του και ρουφάει πάλι. Πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω... Τέταρτη φορά πρήξιμο; Δεν θα το αντέξω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αααα, Twins, εγώ πήγα μαζί του λαϊκή, γιατί δεν ξέρει τι θέλω και πώς το θέλω! Έτσι, δεν υπήρχε κίνδυνος να αργήσει! Μετά πήγαμε για τις εξετάσεις, άλλωστε!

Λοιπόν, κορίτσια, και, συγκεκριμένα, Maraki και Jasmini:

Τα λόγια της μαίας μου πριν κανένα μήνα, που μιλάγαμε, ήταν τα εξής:

"Προσπάθησε να τρως φρούτα γεμάτα μαγνήσιο, που είναι ό,τι πρέπει ενάντια στις συσπάσεις και τις κράμπες. Η εποχή βοηθάει πολύ, γιατί έχουμε πολλά τέτοια! Πεπόνι, βερύκοκο, ροδάκινο! Αποφεύγεις με κάθε τρόπο το καρπούζι, διότι είναι ένα φρουτάκι ύπουλο, που μπορεί να μας φτάσει το σάκχαρο πολύ ψηλά! Καρπούζι θα τρως όσο θέλεις στον θηλασμό, που βοηθάει, αφού είναι έτσι ζουμερό"

Οπότε, καταλαβαίνετε και η μια και η άλλη τι πρέπει να κάνετε!!!!!! :)

rPPrp3.png

Επίσης, μου είπε, "αν δεν μπορείς να το αποχωριστείς με τίποτα, φάε μία φέτα την εβδομάδα" !!!!! Τι να μου κάνει βέβαια εμένα μία φέτα την εβδομάδα, που το λατρεύω και μπορώ να φάω και μισό καρπούζι στην καθισιά μου;;;;;;;;;;;;; Ωστόσο, ήμουν μια κυρία, είχα 25 μέρες να το βάλω στο στόμα μου και προχθές έφαγα και το ευχαριστήθηκα! Μία φέτα... Και χθες άλλη μία!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Λοιπον Aggorakia μου, εγω που σιχαινομαι το πεπονι(δεν εχω φαει στη ζωη μου), δεν παθαινω για βερυκοκο και τρωω ροδακινα, καρπουζι και αχλαδακια και με τα χιλια ζορια ακτινιδια τι να τρωωωω? Αχ μου φαινεται θα τα κοψω ολα!

Λοιπον Aggorakia μου, εγω που σιχαινομαι το πεπονι(δεν εχω φαει στη ζωη μου), δεν παθαινω για βερυκοκο και τρωω ροδακινα, καρπουζι και αχλαδακια και με τα χιλια ζορια ακτινιδια τι να τρωωωω? Αχ μου φαινεται θα τα κοψω ολα!

Κοίτα, ακτινίδια έτρωγα κι εγώ όσο είχα το θέμα με τη δυσκοιλιότητα. Και τώρα τρώω πότε πότε. Δεν τη ρώτησα αν πειράζει. Και αχλαδάκια πήρα προχθές (ωραία ήταν!). Άρα, σου μένει το ροδάκινο! Πλακώσου στα ροδάκινα, που κάνουν καλό σε όλα! Επίσης, μπορείς να τρως 5 δαμάσκηνα (αποξηραμένα) την ημέρα. Πολύ χρήσιμα σε πολλά, δοκίμασέ τα! Όχι περισσότερα, όμως, για να μην πας και στο άλλο άκρο! :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Να τους το δινεις 3 φορες την μερα πριν το γευμα.Απο την 3η μερα περιπου θα δρασει!!!

Και μαρηηη στον θηλασμο οτι χλαπακιαζεις παει κατευθείαν στα μωρα.Καλυτερα να τα εκανες στην εγκυμοσύνη παρα στον θηλασμο!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ωχ δεν ηξερα για τη σοκολατα κι ετρωγα κρουασαν...

ο μικρος μολις κατουρησε τον μπαμπα του που τον επλενε!!!:tongue:

κοριτσακια παω να ξαπλωσω για καμια ωρα γιατι βρυκολακιασα!που ησασταν ολες πρωι πρωι?εμπαινα ξαναεμπαινα και δεν εβλεπα καμια.μα τι μανες ειστε εσεις?!τι ωρα ξυπνατε?!την agorakia δεν την πετυχα γιατι μπηκε πιο μετα.

age.png

Καλή σας μέρα!! Ως γνωστόν επειδή έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα, τώρα ξυπνήσαμε μετά από ολιγόωρο πρωινό υπνάκο! Twins κι εγώ ξενύχτι είχα αλλά με την γκρίνια δεν μπήκα καθόλου μέσα.

Agorakia εγώ, αφού ανήκω στην κατηγορία του θηλασμού :) παρήγγειλα ήδη να μου φέρουν καρπουζάκι!! Έχεις καμιά άλλη συμβουλή διατροφής θηλασμού, γιατί κάθε μέρα αναρωτιέμαι τι να φάω και για να μην δημιουργήσω κολικούς στα μωρά αλλά και αν γίνεται να βοηθήσω στην παραγωγή!

RKdwp3.png

η παιδιατρος εχθες μου ειπε,οχι οσπρια,αρακα,συκα,ξηρους καρπους,φραουλες,κερασια και ο,τιδηποτε πρασινο να το τρωω σαν σαλατα και οχι σαν κυριως πιατο και να εχω ποικιλια στα φρουτα.δηλαδη να μην φαω 5 πορτοκαλια σε μια μερα αλλα 1 πορτοκαλι,ι ροδακινο κτλ.

αυτο το τικερακι θα μου βγαλει την ψυχη παλι.ενω το εφτιαξα δεν μπορω να διορθωσω το "my babies IS ..."

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...