Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν το πολυσκέφτομαι αν είμαι καλά ή όχι. Πάντως εκνευρίζομαι με το παραμικρό, τουλαχιστον αυτό το αναγνωρίζω. Τεσπα.

Jas, χρόνια πολλά! Και στα 100 (χρόνια)

Το καρπούζι κάνει καλό agorakia!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Οτι δεν αγαπάω αυτόν και αγαπάω μόνο τα παιδιά!!!!

Ώστε έτσι, βρε Twins, ε; Το έχω ακούσει κι αλλού αυτό...! Στην περίπτωσή μας, βέβαια, νομίζω ότι θα συμβεί το αντίθετο :) Επειδή εγώ είμαι η ανασφαλής κι όλο ζητάω επιβεβαίωση, ήδη του κάνω παράπονα ότι θα αγαπάει τα μωρά μας πιο πολύ από μένα κι εκείνος προσπαθεί να με πείσει για το αντίθετο!!!!!!!!

rPPrp3.png

Δεν το πολυσκέφτομαι αν είμαι καλά ή όχι. Πάντως εκνευρίζομαι με το παραμικρό, τουλαχιστον αυτό το αναγνωρίζω. Τεσπα.

Στο θηλασμό, ναι! Στη φάση που είμαστε εμείς, όχι! Η μαία μου το έχει απαγορεύσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, διότι μπορεί πολύ ύπουλα να μας εκτινάξει το σάκχαρο στα ύψη!

Δεν ήσουν όταν λέγαμε για τα φρούτα, που επιτρέπει; Μμμμ, μάλλον είχες γεννήσει!

rPPrp3.png

τσίτα νεύρα ε?

πω πω!!θα με χωρίσει ο καλός μου!! είμαι από μόνη μου νευρόσπαστο, και με τις ορμόνες γίνομαι τρελή!! Στην περίοδο θυμάμαι φρίκαρα, και τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης παραλογιζόμουν λιγάκι!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! :) Να χαίρεστε κι εσείς τα μπεμπάκια σας και οι υπόλοιπες με το καλό να τα υποδεχτήτε!!!!

Agorakia κάτι διάβασα για το καρπούζι....κάνει καλό στο θηλασμο??? καλά... και γιατί δεν το λες τόσο καιρό???? κι εγώ φοβόμουν να φάω...

RKdwp3.png

jasminoula κλεισατε ενα μηνα!τι καλα!να ζησετε!

ηρθε η παιδιατρος το μεσημερι και μας λυθηκαν παααρα πολλες αποριες να ειναι καλα!

ωστε εμφανιζουν και οι δικοι σας συμπτωματα ε?!αχ, τωρα θυμηθηκα τον babas που εστειλε τους αγωνιστικους του χαιρετισμους στον καλο μου!τι να κανει αραγε και πως να ειναι τα μωρακια τους?

age.png

α δεν σας ειπα!ζυγιστηκα!!!!μου εχει μεινει μισο κιλο και νομιζω οτι οταν ξεπρηστει εντελως η κοιλια μου θα φυγει πανω απο τοσο!!!γιουπιιιιιι!!!ο αντρας μου λεει οτι εχω αδυνατισει πολυ αλλα εγω ακομα δεν το καταλαβαινω.

age.png

α δεν σας ειπα!ζυγιστηκα!!!!μου εχει μεινει μισο κιλο και νομιζω οτι οταν ξεπρηστει εντελως η κοιλια μου θα φυγει πανω απο τοσο!!!γιουπιιιιιι!!!ο αντρας μου λεει οτι εχω αδυνατισει πολυ αλλα εγω ακομα δεν το καταλαβαινω.

Τελικά πόσα κιλά πήρες σύνολο?

Παιδίατρος καλή? σε τι περιοχές δουλεύει??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Τι μου κάνετε? Ψιλοχάθηκα αλλά τα έχω παίξει λίγο με τα νινάκια. Ο μπεμπούλης μου είναι ζόρικος...... Νεύρο παιδί μου...........Αν δεν εχεις έτοιμο το γάλα του στην ώρα του γίνεται πανικός. Η μπεμπούλα είναι λίγο πιο ήσυχη. Έχουν αρχίσει και οι κολικοί. Τι πίκρα. Εσείς τι κάνετε γι αυτό ? Εκτός από Κίντερντε και αγκαλίτσα και βολτίτσες έχετε καμία αλλη συνταγή? Αλήθεια πότε σταματάνε οι κολικοί?

Επίσης ξέρει καμία πότε αρχίζουν και αραιώνουν τα γεύματά τους? Όταν σαραντίζουνε λέει? Ισχύει ή είναι μύθος? Επίσης θέλω να σας ρωτήσω. Όταν σας τρώνε εσάς το γαλατάκι τους βγάζουν καθόλου γουλίτσες ? Γιατί εμένα ο μπεμπούλης βγάζει αρκετές. Όχι σε όλα τα γεύματα βέβαια αλλά βγάζει. Α επίσης το βάρος τους αυξάνεται σιγά σιγά. Ο μπεμπούλης έχει φτάσει τα 2.900 και η μπεμπουλίτα τα 2.500 αισίως. Ανεβαίνουμε σιγά σιγά.

Εσείς κατα τ' αλλα καλά? Πως είναι τα μπεμπάκια σας? Μεγαλώνουν?

Οι εγκυούλες τι κάνουν? Πως την παλεύετε με την ζέστη κοριτσάκια? Άντε πλησιάζει και ο δικός σας καιρός.............:P:p:p

Glorr και γω έχω να μπω καιρό. Με τη ζέστη δεν αντέχω και νομίζω θα εκραγώ. Αντε λέω να γεννήσω! Βέβαια μετά θα ξεκινήσουν αλλα. Τα καταφέρνεις μόνη σου? Εχεις βοηθεια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...