Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εφάκη, τώρα που το ξανασκέφτομαι, είχες πει ότι μπορεί και να περίμενες δίδυμα, αλλά είδατε έναν σάκο... Ωστόσο, έρχομαι εγώ να πω, αποκλείεται να είναι στον ίδιο σάκο δύο καρδούλες;;;;;;;;;;; Υπόθεση κάνω! :)

Φαντάζομαι πως δεν αποκλείεται, εκτός κι αν ο γιατρός είδε ξεκάθαρα ένα σποράκι!

μονο σακο ειδαμε σημερα θα μαθουμε σιγουρα:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

χαιρετω τις φιλεναδες μου!

εφαγα τρελο ξενυχτι εχθες αλλα τωρα ηρθα στα ισια μου!

ο αντρουλης μου οσο παει και πεφτει και δεν μας εφτανε αυτο,ο θειος δεν του μιλαει στο τηλ γιατι ειναι λεει στεναχωρημενος με τον τροπο που του μιλησε ο αντρας μου!ημαρτον!εχουμε δικη μας ζωη για να ασχολουμαστε με μαλ...!!!

nufi δηλαδη το θηλαστρο το βαζεις για κανα μισαωρο τη φορα?γιατι αν ειναι ετσι μαλλον αδικα αγχωνομαι γιατι βγαζω γυρω στα 50ml τη φορα με εικοσι λεπτα.

age.png

Μπαααα, κοιμόμουν!!τώρα θέλω να πάω σούπερ μάρκετ και φαρμακείο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ!!

Και πολύ καλά κάνεις!!!! Εγώ, όμως, θα κουνηθώ μέχρι το μπάνιο, να κάνω ένα ντους, να βάλω καμιά κρέμα στις ραγάδες και να μεταφερθώ σιγά σιγά στο κρεββάτι, να βάλω τα πόδια ψηλά, διότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί, αν μείνω κι άλλο στο γραφείο!

Μείνετε εκεί, δεν θα αργήσω! :):):):):)

Έστειλα, στο μεταξύ, τον καλό μου σε χασάπη και σούπερ μάρκετ και σκέφτομαι από τώρα πώς θα τον πείσω να πάει αύριο το πρωί λαϊκή, να μου πάρει το πρώτο σταφύλι για φέτος!!!!!!!!!!

Α ααα, το βρήκα, την ώρα που θα πηγαίνουμε ΙΑΣΩ, περνάμε δίπλα από τη λαϊκή! Γιούπι!

ΣΤΑ-ΦΥ-ΛΙ-ΣΤΑ-ΦΥ-ΛΙ!!!!!!

rPPrp3.png

Καλημέρα, Witch και witchakia!

Τι γίνεται με τον αγαπημένο σου, βρε κουκλίτσα μου; Μήπως φοβάται ότι θα τον παραμελήσεις; Μήπως έχει συμβεί αυτό, έστω και λίγο; Καμιά φορά, τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί και έχουν συνηθίσει οι δυο τους (όπως εμείς, πχ), ξαφνιάζονται με την τόσο συνταρακτική αλλαγή στη ζωή τους! Ήδη αναρωτιέμαι για το πώς θα είμαστε κι εμείς μετά τη γέννηση των νινακίων μας..... Πάντως σηκώνει πολλή συζήτηση το θέμα και με ενδιαφέρει!

Υ.Γ. Δεν λέτε στον θείο να κάνει κανέναν περίπατο να ξεμουδιάσει, λέω εγώ; Για να μην πω και τα άλλα, που ξέρω, που είναι λίγο πιο πρόστυχα!!!!!

Πάω για μπάνιοοοοοοοοοοοοο! Οι ραγάδες εξαπλώνονταιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!

Και έρχομαι!!!!

rPPrp3.png

χαιρετω τις φιλεναδες μου!

εφαγα τρελο ξενυχτι εχθες αλλα τωρα ηρθα στα ισια μου!

ο αντρουλης μου οσο παει και πεφτει και δεν μας εφτανε αυτο,ο θειος δεν του μιλαει στο τηλ γιατι ειναι λεει στεναχωρημενος με τον τροπο που του μιλησε ο αντρας μου!ημαρτον!εχουμε δικη μας ζωη για να ασχολουμαστε με μαλ...!!!

nufi δηλαδη το θηλαστρο το βαζεις για κανα μισαωρο τη φορα?γιατι αν ειναι ετσι μαλλον αδικα αγχωνομαι γιατι βγαζω γυρω στα 50ml τη φορα με εικοσι λεπτα.

Αμάν αυτός ο θείος εφιάλτης έχει γίνει!! πάει γεννηθήκαν τα μωρά, αυτός έκανε τις διακοπούλες του τι θέλει τώρα και σας πρήζει. Ο άντρας σου θα έπρεπε να μην του μιλά.

Όσο για τον αντρούλη, σε εσένα λέει τι σκέφτεται? αν οχι, έχει κανένα φίλο συγγενή που του μιλάει να τον φωνάξεις για καμιά επίσκεψη? ή να τον στείλεις έξω μπάς και τα πεί αλλού?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Οι άντρες δεν πιστέυω να νιώθουν μόνο παραμελημένοι σε αυτή τη φάση, αλλά ότι μεγαλώσαν τα βάρη και πρέπει να ανταπεξέλθουν, άγχος δηλαδή για το πως θα τα βγάλουν πέρα να μας φροντίσουν. Ίσως νιώθουν και λίγο ανίκανοι που δε μπορούν να βοηθήσουν, φοβισμένοι, πιεσμένοι - πάνε οι ελευθερίες που είχαν, και τέτοια.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

οχι μονο δεν τον παραμελω αλλα αυτος με ψιλοφτυνει!!!ολο για τα μωρα μου μιλαει!!!μου λεει πως νιωθει και τα συζηταμε απλα δεν του περναει ακομα τουλαχιστον.ας πουμε οταν φευγαμε απο το ιασω σκεφτοταν πως θα οδηγησει,κοιτουσε συνεχεια πισω και αφηστε που πηγε να μας τρακαρει ενας και παθαμε πεντε εγκεφαλικα!!!

το συζητησα με μια θεια μου και πιστευω οτι εχει δικιο.εμεις προετοιμαζομαστε ψυχολογικα εννεα μηνες και παλι δυσκολευομαστε να το συνεισητοποιησουμε.αυτοι οι φουκαριαρηδες εννεα μηνες βλεπουν απλα μια κοιλια να φουσκωνει και προσεχουν εμας να μην παθουμε τιποτα.ξαφνικα λοιπον, σκανε στην περιπτωση μας δ υ ο πλασματακια και παθαινουν σοκ!!!θελει το χρονο του μαλλον να προσαρμοστουν και ειναι πιο δυσκολο γι αυτους.εχθες κοντεψαμε να κλαψουμε και οι δυο που πηρε η πριμαντονα το παιδι του ποποτα στο καφε της χαρας!!!

age.png

οχι μονο δεν τον παραμελω αλλα αυτος με ψιλοφτυνει!!!ολο για τα μωρα μου μιλαει!!!μου λεει πως νιωθει και τα συζηταμε απλα δεν του περναει ακομα τουλαχιστον.ας πουμε οταν φευγαμε απο το ιασω σκεφτοταν πως θα οδηγησει,κοιτουσε συνεχεια πισω και αφηστε που πηγε να μας τρακαρει ενας και παθαμε πεντε εγκεφαλικα!!!

το συζητησα με μια θεια μου και πιστευω οτι εχει δικιο.εμεις προετοιμαζομαστε ψυχολογικα εννεα μηνες και παλι δυσκολευομαστε να το συνεισητοποιησουμε.αυτοι οι φουκαριαρηδες εννεα μηνες βλεπουν απλα μια κοιλια να φουσκωνει και προσεχουν εμας να μην παθουμε τιποτα.ξαφνικα λοιπον, σκανε στην περιπτωση μας δ υ ο πλασματακια και παθαινουν σοκ!!!θελει το χρονο του μαλλον να προσαρμοστουν και ειναι πιο δυσκολο γι αυτους.εχθες κοντεψαμε να κλαψουμε και οι δυο που πηρε η πριμαντονα το παιδι του ποποτα στο καφε της χαρας!!!

χαχα!!αν και δεν το βλέπω καταλαβαίνω ότι είμαστε για γέλια από τα κλάματα!!! Με τον καιρό θα συνηθίσουμε και θα περάσει. Αφού τα λέτε καλά μεταξύ σας.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα σας!!! Αν και είμαι λίγο νυσταγμένη...

Κι εμείς ξενυχτήσαμε πάλι εχθές! Ο ξανθούλης δεν κοιμόταν με τίποτα. Ήθελε αγκαλιά, να πιπιλάει το στήθος μου. Μόλις τον έπαιρνε ο ύπνος και τον άφηνα στο κρεβάτι, ξυπνούσε πάλι και γκρίνιαζε και φτου κι απ' την αρχή! Και δεν ήθελα να του δώσω πιπίλα γιατί λέει δεν κάνει, παθαίνουν σύγχηση!

Agorakia θέλω κι εγώ σταφύλι αλλά δεν τρώω γιατί πρόσεξα ότι πειράζει τα μικρά. Κρίμα και αν κάτσω κάτω το τσακίζω..τρελαίνομαι!!! :) :)

Witchaki υπομονή, πιστεύω θα του περάσει..μέχρι να το συνειδητοποιήσει. Τις πρώτες μέρες.

Nufaki κοιμήσου τώρα να ευχαριστηθείς τον ύπνο γιατί μόλις πάρεις τα μωρά στο σπίτι θα τον ξεχάσεις!

Maraki θα περιμένουμε κι εμείς με αγωνία τα αποτελέσματά σου!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Glorr, Giota, Nunu, Όλγα, Joy, twins??? Ξέχασα καμία...??

Θα ψάξω να βρω και αυτή τη λίστα να την φτιάξουμε λίγο!!

Αααααααα....σήμερα έχουμε μηνογενέθλια!!!!! σαν σήμερα πριν ένα μήνα γεννηθήκαμε!!! Καλέ ευχηθείτε μας :) :) :) :) :) Μα πώς πέρασε ένας μήνας, απίστευτο!!! :)

RKdwp3.png

Γεια σας και πάλι!!!!:P

Witch, μην πολυπιέζεις τον εαυτό σου με τις αντλήσεις. Οι γενικές οδηγίες είναι 10 λεπτά στο κάθε στήθος και όσο βγάλεις. Όπως είπες και εσύ, γι' αυτό το θέμα δεν θα αγχωθούμε γιατί θα μας πάρει από κάτω.

Λοιπόν, από τη στιγμή που συζυτήσαμε εδώ για την κατάθλιψη των διδυμομπαμπάδων, έχω την εντύπωση πως και ο δικός μου ζήλεψε. Για την ακρίβεια, πιστεύω πως κουράστηκε με το συνεχες ξενύχτι. Απ' την άλλη, επιμένει ότι είναι μια χαρά. Βέβαια πετάει κάτι δήθεν ατάκες που καταλαβαίνω ότι τις έχει σκεφτεί πολύ...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!!!!:P

Witch, μην πολυπιέζεις τον εαυτό σου με τις αντλήσεις. Οι γενικές οδηγίες είναι 10 λεπτά στο κάθε στήθος και όσο βγάλεις. Όπως είπες και εσύ, γι' αυτό το θέμα δεν θα αγχωθούμε γιατί θα μας πάρει από κάτω.

Λοιπόν, από τη στιγμή που συζυτήσαμε εδώ για την κατάθλιψη των διδυμομπαμπάδων, έχω την εντύπωση πως και ο δικός μου ζήλεψε. Για την ακρίβεια, πιστεύω πως κουράστηκε με το συνεχες ξενύχτι. Απ' την άλλη, επιμένει ότι είναι μια χαρά. Βέβαια πετάει κάτι δήθεν ατάκες που καταλαβαίνω ότι τις έχει σκεφτεί πολύ...

Τι ατάκες δηλαδή?

Όλοι παθαίνουμε ένα σοκ πάντως και δεν πρέπει να παραμελούμε τα συναισθήματα μας/ τους.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι, ό,τι κι αν πείτε έχετε δίκιο...! Άργησα και, εννοείται, δεν ήμουν στο μπάνιο τόσες ώρες! Απλώς επέστρεψε ο καλός μου με τα κρέατα και ήταν αρκετά, διότι ο χασάπης μας κλείνει Δεκαπενταύγουστο, οπότε του παρήγγειλα κάτι παραπάνω. Ε, μέχρι να τα τακτοποιήσω όλα, να τα μοιράσω στις πολυμπάκ, να... φάω και λίγο καρπούζι (!), πέρασε η ώρα. Καρπούζι είχα να φάω εικοσικάτι μέρες. Προχθές έφαγα μία φέτα και σήμερα άλλη μία. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο, είπα ό,τι έγινε έγινε!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...