Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

να χαιρετησω κ τη giota που διακοπευει στο αιγιο!

αληθεια,πως τα μεταφερατε τα μωρα? σε καλαθακια, καρεκλακια, τι? γιατι ειναι κ δρομος..

!

Οπωσδηποτε με καρεκλακι αυτοκινητου.....το πιο ασφαλες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα! Βλεπω καποιες ειναι πρωινες σημερα!

Nufi μου ωραια η βολτιτσα στο Λουτρακι και καλα το σκεφτηκατε

να ηρεμησετε λιγο, τα μωρακια εκει θα ειναι και θα σας περιμενουν σε καλα χερια!

Καλημερα και σε ολα τα αλλα κοριτσακια!

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια, τα όμορφα νινάκια και τα όμορφα εμβρυάκια!

Όλοι όμορφοι είμαστε σήμερα!!! :)

Δύσκολη μέρα, κουκλίτσες μου, πολλή ζέστη και ακόμη περισσότερη υγρασία! Υπομονή, τι να κάνουμε; Ό,τι δεν μας έκανε μέσα στον Ιούλιο και λέγαμε ότι ο καιρός ήταν παραγγελία για εγκύους, θα μας το κάνει τον Αύγουστο! Ε, δεν ξανάγινε, αλλά δεν πειράζει!

Οι ήδη μανούλες τι κάνετε; Τα κάνουν τα μπεμπουλίνια; Τι φοράνε, μόνο πάμπερς, να υποθέσω; Είναι η εικόνα στην οποία δεν μπορώ να αντισταθώ! Μπουτάκια και μπρατσάκια έξω! Αχ, για ρούφηγμα!

Nufaki, πράγματι, μόλις με πήρε τηλ προχθές και μου λέει πήγαινε για ουρικό οξύ, σε σκέφτηκα. Λέω, μάλλον ήρθε η ώρα! Αλλά μετά, όταν είδα ότι δεν ανησύχησε με τα αποτελέσματα, άρχισα τα σούρτα φέρτα! Χθες πήγαμε στο γνωστό μέρος για φαγητό και το βραδάκι... Πειραιά (στην ξαδέρφη μου, που είναι οδοντίατρος, γιατί ο καλός μου κάνει λεύκανση και πήγα κι εγώ άτα)!

Άντε, να περάσετε καλά με τον αντρούλη σου, να ξεκουραστείτε, γιατί περάσατε πολλές εντάσεις, να είστε έτοιμοι, όταν με το καλό έρθουν τα nufakia στο σπίτι, γιατί δεν έμειναν και πολλές μέρες!

rPPrp3.png

Καλημερααααα! Βλεπω καποιες ειναι πρωινες σημερα!

Nufi μου ωραια η βολτιτσα στο Λουτρακι και καλα το σκεφτηκατε

να ηρεμησετε λιγο, τα μωρακια εκει θα ειναι και θα σας περιμενουν σε καλα χερια!

Καλημερα και σε ολα τα αλλα κοριτσακια!

Καλημέρα, Maraki!

Πλησιάζει η στιγμή, που θα χαλαρώσεις τελείως! Λίγη υπομονή ακόμη...! Και όλα θα πάνε καλά και ακόμη καλύτερα!

rPPrp3.png

Επίσης, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως επειδή δύο μέρες τρώμε έξω και, όσο να 'ναι, το αλατάκι το δοκιμάσαμε, διαπιστώνω από χθες ότι το ποδαράκι πρήζεται πάλι σιγά σιγά!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!σημερα θα παω να ακουσω καρδουλα:tongue::tongue:ανυπομονω:tongue:

Καλημέρα και σε σένα, κοριτσάκι μου!

Με το καλό! Είναι μια μέρα συνταρακτική, βέβαια εσύ το έχεις ξαναζήσει, αλλά φαντάζομαι πως κάθε φορά μοιάζει μοναδικό! Για μένα, που είναι πρώτη φορά, εκείνη η μέρα παραμένει σταθμός στο μυαλό μου.... Καλή επιτυχία, να το χαρείτε, εύχομαι :)

rPPrp3.png

Καλημέρα και σε σένα, κοριτσάκι μου!

Με το καλό! Είναι μια μέρα συνταρακτική, βέβαια εσύ το έχεις ξαναζήσει, αλλά φαντάζομαι πως κάθε φορά μοιάζει μοναδικό! Για μένα, που είναι πρώτη φορά, εκείνη η μέρα παραμένει σταθμός στο μυαλό μου.... Καλή επιτυχία, να το χαρείτε, εύχομαι :)

δευτερη φορα για μενα που θα ακουσω καρδουλα αλλα πρωτη για τον αντρα μου !! θα του κοπουν τα ποδια!(ο γιος μου ειναι απο το πρωτο μου γαμο)

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

δευτερη φορα για μενα που θα ακουσω καρδουλα αλλα πρωτη για τον αντρα μου !! θα του κοπουν τα ποδια!(ο γιος μου ειναι απο το πρωτο μου γαμο)

Το ίδιο είναι! Μαζί του θα το ζήσεις κι εσύ από την αρχή, γιατί μαζί πρώτη φορά το ζείτε! Τι μου θύμησες :):):)

rPPrp3.png

Εφάκη, τώρα που το ξανασκέφτομαι, είχες πει ότι μπορεί και να περίμενες δίδυμα, αλλά είδατε έναν σάκο... Ωστόσο, έρχομαι εγώ να πω, αποκλείεται να είναι στον ίδιο σάκο δύο καρδούλες;;;;;;;;;;; Υπόθεση κάνω! :)

Φαντάζομαι πως δεν αποκλείεται, εκτός κι αν ο γιατρός είδε ξεκάθαρα ένα σποράκι!

Καλημέρα, μικρή Nunu!

Δεν πιστεύω να έτρεχες πάλι έξω για δουλειές;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια

Εφάκη που είσαι και έχει 46 βαθμούς? Μπορεί να ακούσεις και δυο καρδούλες ή έχετε ξανακάνει υπερηχογράφημα?

κυπρο ειμαι εχουμε πολυ ψηλες θερμοκρασιες και πολυ υγρασια!!ειδαμε ενα σακο σημερα θα ακουσουμε καρδουλα για να το σιγουρεψουμε οτι ειναι ενα !!εκτος και αν ακουσουμε δυο:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφάκη, τώρα που το ξανασκέφτομαι, είχες πει ότι μπορεί και να περίμενες δίδυμα, αλλά είδατε έναν σάκο... Ωστόσο, έρχομαι εγώ να πω, αποκλείεται να είναι στον ίδιο σάκο δύο καρδούλες;;;;;;;;;;; Υπόθεση κάνω! :)

Φαντάζομαι πως δεν αποκλείεται, εκτός κι αν ο γιατρός είδε ξεκάθαρα ένα σποράκι!

Καλημέρα, μικρή Nunu!

Δεν πιστεύω να έτρεχες πάλι έξω για δουλειές;;;;;;;;;;;;

Μπαααα, κοιμόμουν!!τώρα θέλω να πάω σούπερ μάρκετ και φαρμακείο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...