Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Witch απ' ότι φαίνεται τελικά οι άντρες είναι πιό ευαίσθητοι από εμάς... τι άλλο να πω... ο δικός μου αρρώστησε από το άγχος, μιας φίλης μου επίσης αρρώστησε από το άγχος μόλις γέννησε η γυναίκα του και εσένα κοντεύει να πάθει κατάθλιψη.. Μην τον αφήνεις έτσι, μίλα του συνέχεια, συζητήστε για κάτι άσχετο, χαμογέλα και λέγε του κανένα αστείο και θα συνέλθει!! Κοίτα να δεις, να έχουμε την κατάθλιψη της λεχώνας και την κατάθλιψη του .. "λεχώνου", του άντρα της λεχώνας χαχαχαχαχα και να πρέπει να τους στηρίξουμε και ψυχολογικά!!! Τι να κάνεις...

Βρε Maraki, βρε Maraki καλά τα λέει η Nunu, φτιάξε πιά το δικό σου tickeraki, να βλέπουμε την πορεία σου!! Αισιοδοξία, τα μωράκια σου πάνε καλά!! Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα?

RKdwp3.png

Jasminaki μου λιγες μερες εμειναν για να ειμαι 100% χαρουμενη!

Το ξερω οτι τα μωρακια μου πανε καλα αλλα θελω να ειναι και γερα!

Γι'αυτο σου λεω λιγες μερες και θα ειμαι η πιο χαρουμενη μελλουσα διδυμομανουλα του κοσμου! Οσο για το τικερακι θα το φτιαξω και αυτο, σημερα ειμαι ακριβως 11 εβδομαδων.

Παντως οταν θελω να ανεβαζω τη διαθεση μου κοιταζω τις φωτογραφιες των μπεμπουληδων σας και τις χαιρομαι!

Witchaki μου στειλε μου κι εσυ τις δικες σου και μας μενει το

Nufaki οταν τα παρουν σπιτακι τους να μας στειλουν πολλες πολλες φωτογραφιες!

Διαφημίσεις

Jasminaki μου λιγες μερες εμειναν για να ειμαι 100% χαρουμενη!

Το ξερω οτι τα μωρακια μου πανε καλα αλλα θελω να ειναι και γερα!

Γι'αυτο σου λεω λιγες μερες και θα ειμαι η πιο χαρουμενη μελλουσα διδυμομανουλα του κοσμου! Οσο για το τικερακι θα το φτιαξω και αυτο, σημερα ειμαι ακριβως 11 εβδομαδων.

Παντως οταν θελω να ανεβαζω τη διαθεση μου κοιταζω τις φωτογραφιες των μπεμπουληδων σας και τις χαιρομαι!

Witchaki μου στειλε μου κι εσυ τις δικες σου και μας μενει το

Nufaki οταν τα παρουν σπιτακι τους να μας στειλουν πολλες πολλες φωτογραφιες!

Πότε είπαμε κατεβαίνεις για τροφοβλάστη?Τρίτη?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κοριτσακι μου σε λιγες μερες η Παναγιτσα θα βαλει το χερακι της και τα μωρουλινια σου θα ειναι γερα και τα δυο!!!

Ναι Olgaki μου κι εγω ετσι λεω το καλυτερο δωρο για τη γιορτη μου!

Εσυ πως εισαι τι λενε οι κουκλοι σου? Τα μπανακια συνεχιζονται?

Nunu μου Κυριακη κατεβαινουμε, Δευτερα πρωι 9 η ωρα σε ενα παραρτημα του Αλεξανδρας για την εξεταση και επιστροφη Τεταρτη πρωτα ο Θεος! Εσεις ποτε πατε Κρητη? Ολα καλα αφου θα εχεις απο οτι θυμαμαι και καμπινα στο πλοιο δε θα καταλαβεις ποτε θα φτασετε! Και η Κρητη ειναι τελεια, θα ξεφυγεις για λιγο!

Nunu μου Κυριακη κατεβαινουμε, Δευτερα πρωι 9 η ωρα σε ενα παραρτημα του Αλεξανδρας για την εξεταση και επιστροφη Τεταρτη πρωτα ο Θεος! Εσεις ποτε πατε Κρητη? Ολα καλα αφου θα εχεις απο οτι θυμαμαι και καμπινα στο πλοιο δε θα καταλαβεις ποτε θα φτασετε! Και η Κρητη ειναι τελεια, θα ξεφυγεις για λιγο!

και τα αποτελέσματα πότε βγαίνουν?

Τετάρτη με το καλό φεύγουμε και γυρίζουμε 18!!ανυπομονώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Συνηθως σε μια εβδομαδα, αλλα τωρα που πεφτει Δεκαπενταυγουστος μηπως καθυστερησουνε λογω αδειων! Θα μας πουνε πριν φυγουμε. Ας ειναι καλα τα αποτελεσματα και ας αργησουνε!

Τελεια 7 ημερουλες οτι πρεπει για Κρητη! Να περασετε τελεια!!!

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

marakikon πολυ χαιρομαι που ολα πηγαινουν καλα! σε λιγες μερες θα ηρεμησεις κ περισσοτερο! οσο μπορει βεβαια κανεις να ηρεμησει σε μια διδυμη κυηση....!!

witch κουραγιο στο συζυγο..εσυ παντως μια χαρα φαινεσαι κυρια μου!! οι πονοι απ την καισαρικη θα δεις οτι μερα με τη μερα θα υποχωρουν αισθητα.

jasmini κ μενα ετσι με κοβω, να κοιμαμαι με τη γυαλουμπα μη χασω καμια αναπνοη...

twins εσυ που τα πηρες πολυ μικρα σα τα δικα μου, πως ησουν? ανετη? ποσο σου πηρε να μη τρεμει το φυλλοκαρδι σου καθε λιγο κ λιγακι? αν ετρεμε δηλαδη,γιατι μπορει να σουν χαλαρη κ light!!

nunu ετοιμαζεσαι για κρητη? καλα να περασεις κ προσοχη!!!

σημερα λοιπον λεμε να παμε την 1 1/2ημερη εκδρομη μας.. το προγραμμα εχει ξεκιναει στο παιδων να δουμε το μικρο, μετα νικαια στη μικρη , μετα λουτρακι κ επιστροφη αυριο απογευμα κ κατευθειαν στα παιδια. αυτη τη φορα λεμε να το ολοκληρωσουμε το προγραμμα!!!!:mrgreen:

ολγακι ετσι να δω κ λιγη θαλασσιτσα γιατι μονο απο σενα την ακουω φετος!

33E7p2.png

nufi εσυ νοσοκομειακο χρησιμοποιεις ε?

το νοσοκομειακο lactina electic plus medela κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

υπαρχει καλη παραγωγη!για τις τωρινες αναγκες τους τουλαχιστον.. πλεον αντλω 100ml καθε φορα.

8 φορες το 24ωρο...αγελαδιτσα! περναω το λιγοτερο 4ωρες την ημερα στο θηλαστρο..ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα γινει οταν παρω τα μωρα..θα καθονται στο στηθος? χμμμμμμ...... αλλιως,θα υιοθετησω το συστημα της twins.

για να δουμε..

33E7p2.png

να χαιρετησω κ τη giota που διακοπευει στο αιγιο!

αληθεια,πως τα μεταφερατε τα μωρα? σε καλαθακια, καρεκλακια, τι? γιατι ειναι κ δρομος..

agorakia εισαι η επομενη!!κανε κρατει!! ανησυχησα λιγο με τις εξετασεις που σου ζητησε ο γιατρος σου,θυμηθηκα τα δικα μου, αλλα ολα οκ!

joy υπομονη κ συ κουκλα...λιγες μερες εμειναν κ θα γεννησετε ωραια κ καλα κ θα παρετε κ τα μωρακια σπιτι!

33E7p2.png

Καλημερα!!!!!

Μεγαλη ταλαιπωρια περασα το βραδυ...περναει τοσο γρηγορα η ωρα που νομιζω οτι ξυπνανε καθε μιση ωρα τα διδυμα.Ξυπνησε κ ο Τασος στις 04 το πρωι,κλαιγανε κ τα διδυμα κ δεν ηξερα ποιο να πρωτοπιασω......Τωρα ταισα τον μεγαλο και πινω καφε.Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...