Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ολγακι περασαν 3βδομαδες ακριβως!

πιστευω οτι για τη μικρη θελουμε καμια 10αρια μερες, κ κανα 2βδομαδες για τον μικρο.

αν και δε μας λενε ακριβως,δικη μας εκτιμηση ειναι αυτη.

ολγακι 6μηνων εγιναν τα μπεμπιδια σου,κ επιτελους αρχισες να ξαναζεις πιο φυσιολογικα ε? αν κ ενταξει, δεν εδινες κ πριν την εντυπωση οτι πηζεις τρελλα,μια χαρα

33E7p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα θυμαμαι οταν τα επαιρνα αγκαλια στην μοναδα δεν μπορουσα να τα πιασω απο την τρομαρα μου.Καθομουνα λοιπον ακινητη με το μωρο αγκαλια και το χερι που ηταν το κεφαλακι του να εχει παθει αγκύλωση

απαπαπα και μετα φωναζα μια μαια να παρει το ενα και να μου φερει το αλλο.Ουτα να τα σηκωσω δεν μπορουσα.Φρικηηηηηηηηηηη χαχαχα

Σπιτι ομως ηθελα δεν ηθελα εκπαιδευτηκα σε χρόνο ρεκόρ!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

απο πιο νωρις ειμαι χαλαρη απο 4 μηνων περιπου.Θα δεις απο την στιγμη που θα κοιμασαι το βραδυ και ξεκουραζεσαι αλλαζουν ολα

Και δεν θα φοβασαι.Θα τα βαζεις στο αυτοκινητο και θα πηγαινετε παντου!

Τις επισκεψεις να προσεχεις πολυ ομως.Γνωμη μου μην δεχτητε κανεναν για αρχη μεχρι τα πρωτα εμβολια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εννοειται!

μονο παππους κ γιαγιαδες.

αχ ελπιζω κ γω να γινω πιο χαλαρη γιατι τωρα ετσι που ειναι κ μικρουλια φοβαμαι αρκετα! κ οσο θυμαμαι το μωρο της διπλανης μου στο νοσοκομειο,3600γρ..ολοκληρο θρεφταρι ηταν! τι να φοβηθεις εκει! τα σκιουρια μου ειναι 1860 η μικρη κ 1800 ο μικρος περιπου....

παω να ετοιμαστω κιολας, γιατι θα ρθει ο καλος μου να φυγουμε για νικαια....

σας φιλω!

33E7p2.png

Όλγα πολύ χαίρομαι, μου δίνεις κουράγιο! :) Όχι ότι κακοπερνάω τώρα, της στιγμής είναι τα νεύρα. Τώρα μόλις χαμογελάσουν ξεχνάω τα πάντα!!!

Nufi τι ωραία που είναι τωρα που μπορείς να τα πάρεις αγκαλιά! Πάντως μην αγχώνεσαι, εγώ τις πρώτες μέρες λαγοκοιμόμουν με το βλέμμα στα μωρά όπου η κούνια τους ήταν κολλητά δίπλα μου και να σημειώσω ότι δεν έβγαζα ούτε τα γυαλιά για να μην τα ψάχνω και πεταγόμουν πάνω με το παραμικρο! α, και δεν το κουνούσα από δίπλα τους!!!!

Μετά από μία εβδομάδα...πήγα στο σαλόνι :) :) :) :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου? Μολις μπηκα και ξεκινησα να διαβαζω,

δεν τα προλαβα ολα τα υπολοιπα μετα!

Nufaki μου μη φοβασαι ολα θα πανε καλα, κανενας δε γεννιεται

μαθημενος, ολα στην πορεια ερχοναι! Θα τα παρεις σπιτακι και θα

εισαι πιο ησυχη απο τωρα, πιστεψε με!

Olgaki μου σε πιστευω οτι τωρα χαλαρωσες, απλα τα λες τοσο ωραια που με κανεις να νομιζω οτι ολοι αυτοι οι 6 μηνες περασαν

γρηγορα σα νερακι. Βεβαια η ψυχη σου το ξερει πως περασες

για να φτασεις ως εδω χαχα!

Και οι υπολοιπες μανουλες βλεπω δεν πανε πισω γρηγορα συνηθησαν, μπραβο κοριτσακια μου!

Οσο για μενα πηγα γιατρο σημερα, μεγαλωνουν τα ζουζουνακια μου και ειναι μια χαρα! Καθε φορα που παω στη γιατρο ειμαι

και πιο χαλαρη και αυτο μου αρεσει! Ελπιζω να πανε καλα και τα

υπολοιπα και να ειμαι πλεον και με τη βουλα μια μελλουσα διδυμομανουλα οπως ολες σας! χαχα! Σας φιλω κοριτσακια μου!!!

maraki μπραβο,ολα πανε καλα!

πιο ζωηρο ειναι το κοριτσακι μου!

και πρεπει να σας πω οτι δεν ξερω αν ο αντρας μου επαθε επιλοχειο αλλα μια ψιλοκαταθλιψουμε την εχει τσιμπησει...

nunu μου η τομη δεν θα ελεγα οτι ποναει,εσωτερικα ποναω και κυριως οταν ειμαι καθιστη και πρεπει να σηκωθω.αυτο που ειναι μαρτυριο ειναι το να σηκωθω απο το κρεββατι οταν ειμαι ξαπλωμενη.και ειναι και ο μονος λογος που με ταλαιπωρει το βραδυνο ξυπνημα αλλιως δεν με χαλαει.παιδι της νυχτας ειμαι εγω.....

age.png

αληθεια σας το λεω οτι κατι επαθε!ξεκινησε το θεμα απο το βραδυ πριν βγουμε απο το μαιευτηριο.τον ειχε πιασει ενα αγχος και ενα σφιξιμο και δεν μιλιοταν.και την ημερα που βγαιναμε τα ματια του ηταν συνεχεια σαν να ηταν ετοιμος να κλαψει.το ιδιο ενιωθα και νιωθω κι εγω και τον καταλαβαινω.μπορω να κλαψω με ο.τιδηποτε!αλλα αυτος υποφερει!δεν μπορει να το χαρει αν και σκιζεται για τα παιδια!κανει τα παντα.

ωχ πρεπει να φτιαξω το τικερακι.θα ξεφτιλιστω παλι.καλα θα το προσπαθησω αλλα οχι τωρα γιατι θα εκνευριστω!

age.png

Διαφημίσεις

Καλά βρε μάγισσα δεν γέννησες ακόμα; Τόσο πολύ σου άρεσε δηλαδή αυτό το τικεράκι;;;;;;

Λοιπόν, μια που λέμε για θηλασμό αλλά και για λόχεια, έχω να καταθέσω και το νέο που μου είπε ο ντόκτορ χτες, όταν του είπα ότι έχω ακόμα αίμα: όσο περισσότερο βάζουμε στο στήθος τα παιδάκια, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθουμε! Τίποτα δεν είναι σαν τη φύση!!!!:P

Jas, μην ντρέπεσαι να θηλάσεις έξω. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και όποιος το κατακρίνει είναι άξεστος.

Απ' την άλλη, αυτη η ιστορία με τα θηλαστρα και το εν λόγω μαιευτήριο που το έχει σύστημα δεν το καταλαβαίνω. Κατ' αρχήν, γιατί παίρνουν στο λαιμό τους τις κοπέλες όταν η ίδια εταιρεία έχει δημοσιεύσει τις προδιαγραφές για κάθε μηχάνημα. Αυτό που σας πρότεινε λέει ότι είναι για περιστασιακή χρήση, όχι για υπογαλάκτισμο και τακτική άντληση!:evil:

Nufi, ανυπομονώ ποτε θα πάρεις τα σκιούρια να πάμε τη βόλτα που λέγαμε:P:p:p:p. Και δεν θα αργήσεις!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αληθεια σας το λεω οτι κατι επαθε!ξεκινησε το θεμα απο το βραδυ πριν βγουμε απο το μαιευτηριο.τον ειχε πιασει ενα αγχος και ενα σφιξιμο και δεν μιλιοταν.και την ημερα που βγαιναμε τα ματια του ηταν συνεχεια σαν να ηταν ετοιμος να κλαψει.το ιδιο ενιωθα και νιωθω κι εγω και τον καταλαβαινω.μπορω να κλαψω με ο.τιδηποτε!αλλα αυτος υποφερει!δεν μπορει να το χαρει αν και σκιζεται για τα παιδια!κανει τα παντα.

ωχ πρεπει να φτιαξω το τικερακι.θα ξεφτιλιστω παλι.καλα θα το προσπαθησω αλλα οχι τωρα γιατι θα εκνευριστω!

Έχει προσπαθήσει να σου μιλήσει; Μήπως όμως αυτός είναι ο τρόπος του να βιώνει αυτή τη χαρά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είπαμε οι μέρες μετά τον τοκετό είναι φορτισμένες με πολλά συναισθήματα. Να μιλάτε όμως και εσύ ότι νιώθεις να το λές και να παροτρύνεις και τον σύζυξ. Με τον δικό μου που δε μιλάει τι θα κάνω δε ξέρω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nufi θα βγείτε και θα έχετε γίνει εξπέρ!!θα σας εκπαιδεύσουν εκεί μια χαρά!! Τώρα που θα σου δείξουν και τον θηλασμό να πάρεις καλές οδηγίες!χεχ!!θα σε βάζουμε να ρωτάς κάτι άλλο κάθε μέρα που θα πάς.

marakikon πρέπει να το χωνέψεις, είσαι μέλλουσα διδυμομανούλα και πρέπει να φτιάξεις και εσύ τικεράκι.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μου μιλαει και το εχουμε συζητησει.απλα ειναι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα και δεν το αφηνει να εκδηλωθει και πιεζεται.

ηρθε η φιλη μου!σας αφηνω για λιγο και θα επανελθω στο θεμα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...