Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

witch, θέλουμε φωτό:P:p:p:p!!!!!! Ποιό είναι πιο ζωηρό απ' τα δύο;

Κορίτσια, την έχω καταβρει με την άντληση :P... Θέλω να αυξήσω όμως!!!!

Και ανταυγειες θέλω... αλλά σκέφτομαι την ώρα που θα χάσω στο κομμωτήριο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Για το swing της medela τις λές όλγα?

witchaki οχι να σε πάρει κι από κάτω εσύ την προσπάθεια σου θα την κάνεις κι άμα κάτσει έκατσε. Στις κοντινά προηγούμενες σελίδες η jas παραπέμπει σε ένα site για θηλασμό αν έχεις χρόνο να μπείς να χαζέψεις, μπορεί να σε βοηθήσει. Από ψυχολογία πώς πάς? Ο άντρας σου έπαθε επιλόχειο τελικά??χιχιχι!! Πονάς στην τομή εννοείς?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αν εχεις δικη σου κομμωτρια που πηγαινεις πεσ'της να ερθει αν μπορει στο σπιτι

ναι πραγματι 14 ειναι απο τοτε που γράφτηκε!Μετρηστε ομως και τα δικα μου γιατι τα εχετε πολυ παραμελημένα:rolleyes:

Αμαν αυτος ο κιτσουλας.Κρατα μου καρεκλα και ερχομαι!!!!:mrgreen:

witchaki οσο κρατησει μην αγχωνεσαι.Εμενα με πηρε απο κατω και εκλαιγα συνεχεια επειδη δεν ηταν επιλογη μου να σταματησω τον θηλασμο αλλα με πηραν στον λαιμο τους αυτες με το θηλαστρο.Ουτε μου εξηγησαν οτι δεν ειναι για συνεχεια και οτι θα κοπει το γαλα ετσι

Τελος παντων το ξεπερασα στην συνεχεια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

witch, θέλουμε φωτό:P:p:p:p!!!!!! Ποιό είναι πιο ζωηρό απ' τα δύο;

Κορίτσια, την έχω καταβρει με την άντληση :P... Θέλω να αυξήσω όμως!!!!

Και ανταυγειες θέλω... αλλά σκέφτομαι την ώρα που θα χάσω στο κομμωτήριο!

κοπέλα για το σπίτι δεν παίζει??

agorakia καλά μέτρησα, βάλε και 2 της όλγας και είμαστε στα 16!!!ΠΑΡΤΥ!!!

πως είσαι σήμερα κατα τ άλλα? τα τακτοποίησες και τα ρουχαλάκια!!σούπερ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunuka τα καλυτερα ειναι τα νοσοκομειακα που τα νοικιαζεις μονο.Βεβαια οπως εμαθα εκ των υστερων(τα παντα)αφου πρωτα την πατησα,το γαλα στο κατεβαζουν τα μωρα μονο αμα τα βαλεις στο στηθος

Λοιπον επειδη τα πηρα στο κρανιο τωρα γιατι διαπιστώνω οτι εχουν συστημα και προτεινουν αυτο το θηλαστρο εγω θα κανω καταγγελία

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Τελικά παρήγγειλα θήλαστρο. Το symphony της medela!! Θα το παραλάβω μάλλον το Σάββατο. Πρώτον, επειδή ο μικρούλης μου κουράζεται πιό εύκολα στο στήθος και αναγκάζομαι να του δίνω και συμπλήρωμα, σκέφτηκα αντί για ξένο συμπλήρωμα να δίνω πάλι το δικό μου!! Δεύτερον, αν τύχει να πάω πουθενά, να τους δώσουν γαλατάκι της μαμάς μέχρι να επιστρέψω. Τρίτον, επειδή ντρέπομαι να θηλάσω έξω, αν τα βγάλω καμιά βολτίτσα, να τους δώσω πάλι γαλατάκι της μανούλας. Επίσης σκέφτομαι ότι μπορεί να βοηθήσει και στην παραγωγή του γάλακτος. Θα δείξει!!

Τι λέτε? Έκανα καλά? Δεν θα σταματήσω να τα βάζω στο στήθος φυσικά!!! Αφήστε που μ' αρέσει πολύ να θηλάζουν!!!!

RKdwp3.png

nunuka τα καλυτερα ειναι τα νοσοκομειακα που τα νοικιαζεις μονο.Βεβαια οπως εμαθα εκ των υστερων(τα παντα)αφου πρωτα την πατησα,το γαλα στο κατεβαζουν τα μωρα μονο αμα τα βαλεις στο στηθος

Λοιπον επειδη τα πηρα στο κρανιο τωρα γιατι διαπιστώνω οτι εχουν συστημα και προτεινουν αυτο το θηλαστρο εγω θα κανω καταγγελία

Έμπαινε!! και γω μαζί σου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μα γαμωτο αληθεια με εχει πειραξει πολυ το οτι με επιασαν κότσο.Λαθος μου που δεν τα εβαζα στο στηθος πολυ για να κατεβει το γαλα,αλλα και αυτες κοιταξαν να πουλησουν οτι ειχε το μαγαζακι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

μα γαμωτο αληθεια με εχει πειραξει πολυ το οτι με επιασαν κότσο.Λαθος μου που δεν τα εβαζα στο στηθος πολυ για να κατεβει το γαλα,αλλα και αυτες κοιταξαν να πουλησουν οτι ειχε το μαγαζακι

Ολγάκι μην τα σκέφτεσαι τώρα και στεναχωριέσαι. Οτι έγινε έγινε, πάντα έτσι είναι. Οτι συμφέρει τον καθένα προωθεί χωρίς να σκέφτονται.:evil::evil::evil:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

τι κανουν τα αγορινια μας?Σε παιδευουν στον υπνο?

Οοοο ναί!!! Ειδικά το βράδυ τα πιάνουν οι ορεξούλες τους!! :P:p:p Κοιμούνται κατά τις 4 και ξυπνάνε πάλι στις 5:30 - 6 για φαγητό.

Εσένα τα ζουζουνάκια πώς πάνε? Όσο μεγαλώνουν και καλύτερα? :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

καλησπερα!

πολυ ζεστηηηηηηηηη!!!

χαθηκα λιγες μερουλες..εχω αρχιζει να κουραζομαι με τις μετακινησεις, ειναι κ η ζεστη, το ξενυχτακι..(ειναι 3 βραδυνα θηλαστρακια απο τουλαχιστον μιση ωρα το καθενα...ε, δε κοιμαμαι κ σουπερ..) ηρθαν κ φιλοι αυτα τα βραδια να μας δουν τωρα που μπορουμε...κοματιαστηκα!!

λοιπον, εχω ταισει 2φορες τον μικρο με μπιμπερο!!!!κ μετα αγκαλιτσα να ρευτει...δε ρευεται ομως το σκιουρι μου! τελεια ενιωσα,τελεια!!!!!!!! ετρωγε με ορεξη ,ενω η θηλη του μπιμπερο ηταν οσο το μικροσκοπικο του στοματακι..μπουκωνοταν κ με κοιταγε κ εγω ελιωνα..... κ του αλλαξα κ πανα σημερα!!!

τωρα θα παμε κ στη μικρη να την ταισουμε με το μπιμπερακι! απο δευτερα θα δοκιμασουμε κ θηλασμο..για να δουμε!!

33E7p2.png

υπομονη!!!

Εγω ζοριστηκα πολυ το πρωτο τριμηνο.Καθε φορα που επεφτα για υπνο καποιος ξυπνουσε.Ημουν μεσα στα νευρα.Και σαν να μην μου εφτανε αυτο ειχα και το αιμα πλημμυρα 50 μερες

Μετα οταν αρχισαν να κοιμουνται το βραδυ ολο και περισσότερο τοτε ξεκουραστηκα πραγματικά!

Και ερχόμαστε στο σημερα που οντως μπορω και ζω κανονικα οπως και πριν τα παιδια

δεν εχω κανενα προβλημα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

παντως εκει στη μοναδα με ολους τους γιατρους κ τις νοσηλευτριες διπλα, αισθανομαι καπως ασφαλης σ αυτα τα πρωτα κ πρωτογνωρα βηματα φροντιδας των μικρων μου...

οταν ερθουμε σπιτι, θα ανησυχω πολυ νομιζω...εσεις ειστ cool βρε κοριτσια?

π.χ. ο μικρος εβηξε την ωρα που ετρωγε, η δε ρευτηκε κ δεν ηξερα τι να κανω..

θα φρικαρω μονη στο σπιτι

μηπως να τους τα αφησω μεχρι να χρονισουν να μαι πιο ηρεμη??????????????:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...