Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερααααααα!!!!!!!

ΟΛΓΑ μεγεια τις ανταυγειες!!!

Μαρακι τελικα πως κοιμηθηκες????

Κι εγω σημερα λεω αν αξιωθω να βαψω τα μαλλια μου,εχω παρει βαφη κ ακομη περιμενει......εχει φτασει η ριζα στο αυτι κ πρεπει να σενιαριστω λιγακι!!!!!!

Ο Τασουλης αλωνιζει με τη γιαγια του κι εγω περιμενω να ξυπνησει ο μικρουλης μου να φαει!!!!!

Θα τα πουμε μετα...πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα!!! Τι κάνετε? εγώ ταίζω το ένα ζουζουνάκι!!

Κοριτσάκι μου, ξενύχτηδες βγήκαν τα αγόρια σου! :)

Ήταν έτσι και στην κοιλίτσα σου, άραγε; Γιατί μου λένε όλοι πως όπως είναι στην κοιλιά είναι και μετά. Σε αυτή την περίπτωση εμείς είμαστε τελειωμένοι :):):):):):):) Δεν κοιμούνται ΠΟΤΕ! :)

Αχ, άστα, νομίζω ισχύει αυτό! τα ίδια κάνανε από την κοιλιά! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Νομίζω agorakia μας έχει βαρέσει η ζέστη και δεν πολυκουνιόμαστε, άσε που οι μέλλουσες με τον πολύ τον χρόνο έχουμε μειωθεί αρκετά!! Πρέπει να βρουμε τη λίστα να γελάσουμε. Από τότε που γράφτηκα έχουν γεννηθεί 14 μωρά!!!!!!

Ελπίζω να μην ξεχνάω καμία...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!:P

Jas, και εμένα τα δικά μου έτσι είναι. Τώρα δεν κοιμούνται όλη την ώρα! Και έχουν και προτιμήσεις... τους αρέσει η τηλεόραση, η μουσική, τα χάδια... Επίσης, τους αρέσει πολύ το κρεββάτι μας, αλλά όχι τα δικά τους... πρόβλημα αυτό...

Και μας μικρυναν και τα φορμάκια μας!!!!

Μια που λέτε για βαφές: κάνει το βάψιμο ενώ θηλάζουμε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Twins νομίζω μόνο φυτικές βαφές και να πάς να πάρεις από το φαρμακείο και να τους πεις ότι θηλάζεις. Γιατί κάποιες βαφές λένε φυτικές αλλά είναι μόνο προς το οξυζενέ όχι ως προς το βάμμα.

Έμενα νομίζω τα παιδιά μου θα βγούνε νυσταλέα σαν τη μάνα τους!!χεχε!!

Πάω πάλι για δουλειές έξω, θα επανέρθω λίαν συντόμως!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:P

Jas, και εμένα τα δικά μου έτσι είναι. Τώρα δεν κοιμούνται όλη την ώρα! Και έχουν και προτιμήσεις... τους αρέσει η τηλεόραση, η μουσική, τα χάδια... Επίσης, τους αρέσει πολύ το κρεββάτι μας, αλλά όχι τα δικά τους... πρόβλημα αυτό...

Και μας μικρυναν και τα φορμάκια μας!!!!

Μια που λέτε για βαφές: κάνει το βάψιμο ενώ θηλάζουμε;

Και τα δικά μου το ίδιο! Ηρεμούνε και κοιμούνται στα ριλάξ ή και στο κρεβάτι μας και τα δικά τους κρεβάτια δεν τα θέλουνε!! Θα μας παιδέψουνε τα ζουζουνάκια!!!!

Α, κι εγώ τον ένα φοράω φορμάκια 3 μηνών!!! :) :) :) :)

Όσο για τις βαφές, υπάρχουν ειδικές για εγκυμοσύνη και θηλασμό. Οι κανονικές βαφές απαγορεύονται!!!

RKdwp3.png

γειααααααα σας τσαπερδονοδιδυμονανουλομπεμποεμβρυακια!!!

τι ειπα η γυναικα

ποια ειναι τα 14 μωρα?

Μου ειπε η κομμωτρια μου οτι στην ουσια φυτικες βαφες δεν υπαρχουν.Μονο οξυζενε δεν εχουν.Γιατι δεν κανετε ανταυγιες που επιτρεπονται ετσι και αλλιως?

witchaki μου δεν σε εχω πετυχει.Τι κανουν τα μπεμπίδια???Με θηλαστρο τι εκανες τελικα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γεια κι απο εμας!!!

ειμαστε ολοι καλα (εκτος απο το βραδυ που εχω κατι πονακια,αρκετα εντονα θα ελεγα).

μου πηρε η μαμα μου της medela το θηλαστρο.δεν μπορουσα να αποφασισω και ο καλος μου δεν ξαναμπηκε τοτε να δει τις απαντησεις σας για να αποφασισω.anyway κατι κανω αλλα πολυ λιγα πραγματα.παντως να θηλασουν κανονικα δεν υπαρχει καμια περιπτωση.

γενικα ειναι πολυ ησυχα τα καλουλια μου τουλαχιστον προς το παρον.

τωρα προσπαθω να βρω παιδιατρο γιατι ολοι λειπουν διακοπες.

age.png

Διαφημίσεις

τι ειπα η γυναικα

ποια ειναι τα 14 μωρα?

Μου ειπε η κομμωτρια μου οτι στην ουσια φυτικες βαφες δεν υπαρχουν.Μονο οξυζενε δεν εχουν.Γιατι δεν κανετε ανταυγιες που επιτρεπονται ετσι και αλλιως?

witchaki μου δεν σε εχω πετυχει.Τι κανουν τα μπεμπίδια???Με θηλαστρο τι εκανες τελικα?

Τι εννοείς επιτρέπονται οι αντάυειες? και στην εγκυμοσύνη δηλαδή?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ναι βρε και στην εγκυμοσυνη επιτρεπονται οι ανταυγιες.δεν πιανουν ριζα

Ωραία, μου έβαλες ιδέες τώρα!!

Ηθελα να κάνω πρίν μείνω έγγυος, αλλά δεν ήξερα ότι μπορώ ακόμα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αν πηρες το mini electric την πατησες οπως εγω.Και μενα αυτο μου ειπαν να παρω και δεν ξερω το λογο.

αυτο πηρα...τι να πω...η αληθεια ειναι οτι στο ΙΑΣΩ παιζουν απατεωνιες σε αυτα τα θεματα αναλογα με τις εταιρειες που συνεργαζονται.η μαια μου παλι πιστευει οτι αν ειναι να κοπει το γαλα θα κοπει.θα τους δωσω οσο τα καταφερνω και ο,τι γινει.δεν θα σκασω κιολας να σου πω την αληθεια γιατι στην αρχη με ειχε παρει λιγο απο κατω.

age.png

τι ειπα η γυναικα

ποια ειναι τα 14 μωρα?

Ήρθαμε κι εμείς, κουκλίτσες μου!

Σιδερώσαμε (δηλαδή η πεθερά μου, εγώ κοίταζα σαν τη μοσχάρα... :) ) ωραία ωραία τα μωρουδιακά μας, εγώ τα έβαλα στα συρτάρια τους και τώρα είμαι πάλι μόνη μου και περιμένω μήπως τελειώσει ο άντρας μου νωρίς το κούρεμά του (μου τα 'χει πρήξει μ' αυτό το θέμα, θα γεννήσω και θα είναι με την κουτουφίνα μέχρι πάνω - τα νεύρα μου), να πάμε να φάμε τίποτε στον Κίτσουλα (θα γίνουμε τακτικοί θαμώνες, μου φαίνεται τώρα στο τέλος τέλος!!!). Λοιπόν, τα 14 μωρά μας είναι τα εξής: (τα βάζω κατά προσέγγιση, γιατί δεν θυμάμαι πολύ καλά ημερομηνίες)

Jasmini

Babas

Twins

Nufi

Glorr

Witch

Giota!

Και έρχονται κι άλλααααααααα!

Γιούπι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...