Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Witchaki καλημέρα!!! Πώς τα πας με τα μπεμπάκια?? Όσο για την ερώτησή σου... όταν τύχει να ξυπνήσουν και τα δύο ταυτόχρονα και να ουρλιάζουν από την πείνα και να είσαι μόνη και να μην ξέρεις ποιό να πρωτοταίσεις... νομίζω τότε είναι η στιγμή που μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!! :) :)

Εσύ πώς τα πας? Θηλάζεις? Έχεις βοήθεια? Μόνο τον άντρα σου ή κανέναν άλλο?

Α, όταν λες να ενεργηθεί τι εννοείς ακριβώς? Ενεργείτε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα έστω και μετά από πολύ ζόρι?

Μήπως χαθηκε το Ολγάκι ή μου φαίνεται?? Ξεχάστηκε στην παραλία ?? :)

Maraki, όλα θα πάνε καλά!! Η θετική μας σκέψη είναι μαζί σου!!! Ο αντρούλης σου πώς τα πάει?

Agorakia όσο προχωράνε οι εβδομάδες, τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα!! Φαντάσου, εγώ λαχάνιαζα για να πάω από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι, δύο μέτρα απόσταση!!! Ειδικά με την ζέστη ήταν όλο και χειρότερα τα πράγματα!! Πωπω τώρα τον Αύγουστο, μην το κουνήσετε από το air condition, εγώ θα το έπαιρνα αγκαλιά!!! :)

Nunuka αφού το αποφάσισες παρόλα τα όχι μας να πας διακοπούλες, καλά να περάσεις και να προσέχεις!! Τουλάχιστον η Κρήτη έχει πολύ καλά νοσοκομεία! Αν ήταν για οποιοδήποτε άλλο μέρος, δεν θα το συνιστούσε πιστεύω ο γιατρός σου!!

Nufaki τα Nufakia τι κάνουνε? Πότε θα σας πούνε πότε μπορείτε να τα πάρετε σπίτι?Εγώ πιστεύω σύμφωνα με το βάρος τους 1-2 εβδομάδες ακόμα θα τις χρειαστούν. Αρκεί να τα πάρεις και να είναι ασφαλή!

Giota αυτά είναι τα καλά του μη θηλασμού...ζηλεύω λίγο.. τσιγαράκι, καφεδάκι, βολτίτσες!! Εγώ ακόμα σκέφτομαι, ακόμα και αν σαραντώσουν, πώς θα τα βγάλω έξω? Και τι θα κάνω όταν πεινάσουν? Θα πετάξω το βυζί έξω? ή μάλλον...τα βυζιά έξω? Δεν μπορώ να τα κάνω αυτα :oops: :oops: :oops:

Glorr σε χάσαμε κι εσένα! Που βρίσκεσαι? Τι κάνουν τα Glorrakia?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι agorakia πιστεύω μετά από μια ώρα δεν έχεις πρόβλημα, εμένα μου το είχε τονίσει πολύ ο ντοκ αυτό Μου έλεγε να το παίρνω και να τρώω ή πορτοκάλια (βιταμίνη C) ή πρωτεινη που βοηθάνε στην απορρόφηση.

Απλήρωτη ευδαπ οι δουλειές μου και από χρωματοπολείο για το χρώμα της κουζίνας μπας και τελειώσουμε καμιά μέρα!! Ο καλός μου πήζει πρωϊ και απόγευμα και πρέπει να τον ξαλαφρώσω αλλά η αλήθεια είναι ότι τα παιξα με τη ζέστη.

Witchini απίστευτο το συναίσθημα????κρατάς τον μπομπιρίδη αγκαλιά?? από θηλασμό το παλεύεις καθόλου εσύ?

εγώ φεύγω στις 11 και γυρίζω 18!!!!!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

helloooooooo!

Τι κανετε κοριτσαρες μου?

με χασατε οχι γιατι ημουν για μπανιο αλλα γιατι εκανα δουλειες.Και εκτος των αλλων εχθες ο Χρηστος με μουρλανε στο κλαμα!Παραλίγω να πηδηχτω απο το παραθυρο.Κουρκουτιασε το κεφαλι μου και 11 ημουν στο κρεβατι και κοιμομουνα

Σημερα πηγα κομμωτηριο και εκανα ανταυγιες!

Παω να διαβασω τα νεα σας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

το να τα κρατας αγκαλια ειναι απεριγραπτο σαν συναισθημα και ειδικα οταν σε κοιταζουν!

οσο για τον θηλασμο το παλευω με το θηλαστρο γιατι ''ανατομικα'' δεν γινεται.τα βαζω που και που και στο στηθος αλλα παιζουν,δεν μπορουν να τραβηξουν τοσο δυνατα οσο χρειαζεται στην περιπτωση μου.οποτε συνδυαζω μητρικο και ξενο (τουλαχιστον για οσο κρατησει το μητρικο).

ο μικρος ενεργειται σιγουρα μια φορα την ημερα αλλα ειναι φορες που υποφερει το μικρακι μου και δεν τα καταφερνει.

προς το παρον τα βγαζουμε περα με τον αντρα μου γιατι εχει παρει αδεια.υπαρχει βοηθεια γενικα αν την χρειαστουμε αλλα θελουμε να τα καταφερουμε μονοι μας και αν προκυψει αναγκη θα χρησιμοποιησουμε τη βοηθεια του κοινου.

nunu επτα μερουλες διακοπες!μια χαρα σε βρισκω!να εισαι προσεκτικη ομως ε!

age.png

Διαφημίσεις

Μικρές μου κουκλίτσες και μικρά νινάκια, ήρθαμε!

Ο καλός μου γύρισε νωρίς και πήγαμε praktiker να δούμε κανένα παιδικό φωτιστικούλι, διότι σήμερα ήρθαν και οι κουρτίνες μας και αύριο θα έρθει η γιαγιά μας (η πεθερά μου) να σιδερώσει τα μωρουδιακά μας! Τα οποία θα πλύνουμε απόψε!

Την ώρα που είμασταν στο κατάστημα, πήρε ο γιατρός μου! Οι εξετάσεις είναι καλές, είπε, σε σχέση με την εβδομάδα μας και τη δίδυμη κύηση. Ωστόσο, θέλει να παρακολουθώ ξανά την πίεση πρωί βράδυ (πάνω που έλεγα ότι θα κοιμάμαι επιτέλους όσο θέλω το πρωί...) και να ξαναπάω το Σάββατο για μία από τα ίδια! Αλβουμίνη, ουρικό + τρανσαμινάσες. Και τη Δευτέρα ξανά υπερηχογραφικό έλεγχο για πλακούντα και τράχηλο!

Σκέφτηκα να ανησυχήσω αλλά μετά βαρέθηκα, άλλωστε πήγαμε και στον Κίτσουλα, να φάω έναν ωραίο μουσακά (nufi, ζήλεψα!), αλλά είχε τελειώσει, οπότε έφαγα μία χοιρινή! Αυτά τα σημερινά μας νέα! Το μεσημέρι σας εγκατέλειψα ξαφνικά διότι κόντεψα να αποκοιμηθώ στο γραφείο! Έτσι, ήρθα στο κρεββάτι και ξεράθηκα 1 ωρίτσα!

rPPrp3.png

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε? Εγώ τάισα πάλι τους μπέμπιδες όπου είπα να μην τους δώσω συμπλήρωμα και κατέληξα να τους ταίζω ανα 1 ώρα. Νομίζω άδειασα πια!! Ουφ, εξαντλητικό!

Agorakia είδες που ανησυχούσες? Όλα καλά με τις εξετάσεις!!!

Όλγα πήγες κομμωτήριο? Με γειές!!! Κι εγώ θέλω!!!

RKdwp3.png

Kαλησπερα κοριτσακια μου και απο εμενα. Πως μου ειστε?

Jasminaki μου, ποτε κοιμασαι κοριτσακι μου? Μπραβο σου τελεια μανουλα!

Olgaki μου με γεια το μαλλι αντε ακομα πιο κουκλα τωρα!

Εγω κοριτσακια μου εκανα μια γουρουνια σημερα και τωρα αισθανομαι τυψεις, εφαγα εναν γυρο με πατατουλες τωρα το βραδυ και κοντευω να σκασω, ειχα να φαω τοσο καιρο, με βλεπω για καμια σοδιτσα χαχα! Να δουμε πως θα κοιμηθω αποψε! Ειμαι

και μονη μου τωρα, ο αντρουλης μου βγηκε με κατι φιλους να δει αγωνα!

Οι υπολοιπες που ειστε? Αντε μπειτε να πουμε καμια κουβεντουλα!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ένα έχω να πω, τα αγόρια μου είναι κατά του ύπνου απ' ότι φαίνεται!! Θέλουν προσοχή συνέχεια, αγκαλίτσες και κουβεντούλα!! Μόλις κοιμήθηκαν, από το απόγευμα!!! Βρε κορίτσια, τα κάνουν και τα δικά σας αυτά ή είναι αυτό που λένε...μαμ κακά και νάνι?? Εμένα, κάνουν μόνο τα δύο πρώτα, το τελευταίο το αποφεύγουν!!!

Φιλάκια! Καλό βράδυ!!!

RKdwp3.png

Καλημερούδιααααααααααα!

Είπα να κάνω εγώ σήμερα την αρχή! Περιμένω την κυρία για την πίεση, αν και δεν έχω σηκωθεί ακόμη από το κρεβάτι!!!!!!!

Άντε, ελάτε σιγά σιγά, διότι με έκπληξη παρετήρησα ότι γεμίσαμε 1 σελίδα σε σχεδόν 2 μέρες!!!! Απαράδεκτο!!!!!! Παλιότερα χρειαζόμασταν 5 σελίδες για 1 μέρα. Τι γίνεται κορίτσια; Πού θα μιλάμε κι εμείς; Τα λέω, τα ξαναλέω, κανείς δεν αποκρίνεται!

Σταματάω τη γκρινίτσα, πάω να πιω το σίδηρό μου και να πλυθώ, μην έρθει η φαρμακοποιός και με βρει σαν το ούφο!

Και πάλι καλημέρα σε όλες τις μαμάδες και τα ζουζουνέξ!

rPPrp3.png

Κορίτσια, ένα έχω να πω, τα αγόρια μου είναι κατά του ύπνου απ' ότι φαίνεται!! Θέλουν προσοχή συνέχεια, αγκαλίτσες και κουβεντούλα!! Μόλις κοιμήθηκαν, από το απόγευμα!!! Βρε κορίτσια, τα κάνουν και τα δικά σας αυτά ή είναι αυτό που λένε...μαμ κακά και νάνι?? Εμένα, κάνουν μόνο τα δύο πρώτα, το τελευταίο το αποφεύγουν!!!

Φιλάκια! Καλό βράδυ!!!

Κοριτσάκι μου, ξενύχτηδες βγήκαν τα αγόρια σου! :)

Ήταν έτσι και στην κοιλίτσα σου, άραγε; Γιατί μου λένε όλοι πως όπως είναι στην κοιλιά είναι και μετά. Σε αυτή την περίπτωση εμείς είμαστε τελειωμένοι :):):):):):):) Δεν κοιμούνται ΠΟΤΕ! :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...