Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΓΑ,GLORR?ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 21 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6,5 ΚΙΛΑ.ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ?ΑΧ ΒΡΕ GLORR ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ DVD?

κοριτσακι μου νορμαλ τα ακουω τα κιλα σου.Αλλα οσο περναει ο καιρός θα ανεβαινουν πιο ευκολα χωρις να το καταλαβαίνεις.Εχεις καλη εγκυμοσύνη?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

gloraki κολλανε ευκολα ιωσεις καλε.Ο παιδιατρος μου ειπε μετα τα πρωτα εμβολια επισκεψεις που σημαινει απο 2 μηνων και μετα και οχι αγκαλιες.Ουτε να τα ακουμπάνε.Μονο απο μακρια μεχρι 5-6 μηνων

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΕΜΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΟΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!:tongue: ΞΕΚΙΝΗΣΑ 56 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ.

age.png

και μενα ο ενας πλακουντας ηταν πολυ χαμηλά με αποτελεσμα μεχρι τον 5ο να εχω κατα διαστηματα αιμα.Ουτε να το θυμαμαι δεν θελω.Κλαμα,αγχος ,στενοχωρια αλλα ολα καλα.Ειναι συνηθισμενο φαινομενο και ειδικα στα διδυμα.Προς το τελος δεν μπορουσα να ανασανω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

και μενα ο ενας πλακουντας ηταν πολυ χαμηλά με αποτελεσμα μεχρι τον 5ο να εχω κατα διαστηματα αιμα.Ουτε να το θυμαμαι δεν θελω.Κλαμα,αγχος ,στενοχωρια αλλα ολα καλα.Ειναι συνηθισμενο φαινομενο και ειδικα στα διδυμα.Προς το τελος δεν μπορουσα να ανασανω

Όλγα μου εγώ από τώρα ώρες ώρες νιώθω δύσπνοια. Εντάξει όχι συνέχεια αλλά κάποιες στιγμές. Δηλαδή στον 8ο φαντάζομαι θα είναι δύσκολα τα πράγματα ε? Όχι τίποτα άλλο αλλά θα είναι και μεσα στο καλοκαίρι. Ουφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έκανες κάτι γι αυτό ή απλά περίμενες να γεννήσεις?:cool:

Διαφημίσεις

twins μου εγω τα εχω στην κρεβατοκαμαρα.Ειναι πολυ μικρα ακομη για το δωματιο τους.Ειμαι πιο ξενιαστη ετσι.Μην μου γυρισουν ανασκελα,μην ξεσκεπαστουν,μην κανουν εμμετο κ.α

Χρυσακι καλη επιτυχία κοπέλα μου!!!!!!Σου ευχομαι σε λίγο καιρο να γατζωθουν στην κοιλίτσα σου δυο εμβρυάκια!!Σε ποιον γιατρό θα την κανεις?Να του πεις οτι θα ηθελες πολυ δίδυμα γιατι μπορει να βαλει περισσότερα στην εμβρυομεταφορα

στο Μαντούδη στο Γέννημα!δε θα πω τίποτα οκ!

Χρυσακι να πεις βρε οχι να μην πεις!Εχω ακουσει καλα λογια για τον γιατρό σου!!

Gloraki υπομονη εκανα χαχαχα!!Τουλαχιστον γεννησα στον 8ο και δεν εφαγα ενα μηνα ακομη.Τωρα το λεω αυτο που ειναι καλα τα μωρα μου.Δεν ηθελα να γεννησω τοσο νωρις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Χρυσακι να πεις βρε οχι να μην πεις!Εχω ακουσει καλα λογια για τον γιατρό σου!!

Gloraki υπομονη εκανα χαχαχα!!Τουλαχιστον γεννησα στον 8ο και δεν εφαγα ενα μηνα ακομη.Τωρα το λεω αυτο που ειναι καλα τα μωρα μου.Δεν ηθελα να γεννησω τοσο νωρις

Σημασία έχει βρε κοριτσάκι ότι είναι καλά τα παιδάκια. Μόνο αυτό . Και απ' ότι θυμάμαι που έχεις πει δεν μείνανε καθόλου θερμοκοιτίδα, έτσι δεν είναι? Παρόλο που γεννήθηκαν πιο νωρίς. Σε ποια εβδομάδα γέννησες?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Απλά γράφω για να πω καλησπέρα. Εμείς σήμερα δεν είμαστε και πολύ καλά... 100-130 σφυγμους όλη τη μέρα και πιεσμένο στομάχι... τώρα όχι δίαιτα, ούτε νερό δεν θέλω να βλέπω. Αν συνεχίσω έτσι, το απογευματάκι θα πάω σε καρδιολόγο... πάω πάλι να ξαπλώσω και βλέπουμε...

Φιλάκια!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοριτσια μου καλησπερα,τουινς ουτε εσυ καλα ε??εμενα χτες μου ανεβηκε η πιεση και ζαλιστηκα και επεσα φαρδια πλατια στο πατωμα..στις 8θα παω στον γιατρο..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Α βλέπω όλες πάμε καλά! Εγώ χτές κοιμήθηκα 4! Πονούσα χαμηλά στην ευθεία του αφαλού. Σήμερα και γώ όλο ξάπλα είμαι. Τρίτη πάω γυναικολόγο να με δεί και μετράω μέρες!

Τwins περαστικά. κάτι σπρώχνουν τα μικρά και σε ζόρισαν! ξάπλα και συ να περάσει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...