Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν, δεν βλέπω να μαζεύεστε κι έχω γεμίσει 2 σελίδες μόνη μου! Αρχίζω να ντρέπομαι :) Τρώω τα δημητριακά μου, παίρνω την αντιβίωση, βάζουμε dvd!

Σας στέλνω φιλιά και γλυκές καληνύχτες! Ύπνο γλυκό και ελαφρύ!

Ελπίζω αύριο όλα τα νέα μας να είναι χαρούμενα και ελπιδοφόρα

:)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Τα μπεμπίδια δεν κοιμόντουσαν και θέλανε κουβεντούλα και αγκαλίτσες!!! Έτσι, δεν μπήκα νωρίτερα.

Agorakia βλέπω πήγες στον γιατρό ε? Ωραία, να κάνεις και τις εξετασούλες που σου ζήτησε και να προσέχεις γιατί η ωρίμανση του πλακούντα συνήθως σηματοδοτεί τον ερχομό του τοκετού...όχι απαραίτητα άμεσα! Να κάτσεις ακόμα δύο βδομαδούλες και μετά πια να γεννήσεις!! Καρδιοτοκογράφο πότε ξεκινάς?

Α δεν σας είπα..ζυγίστηκα... μέχρι τώρα έχω χάσει τα 10 κιλά!!! Βέβαια δεν είχα πάρει πολλά αν θυμάστε αλλά λέω μιας και ξεκίνησα να χάνω, καλά θα είναι να χάσω και κάποια περιττά κιλά (καμιά 10αριά) που είχα αποκτήσει προ εγκυμοσύνης :tongue:

Κορίτσια τώρα που γεννήσαμε οι περισσότερες δεν βλέπω να γεμίζουν στο πιτς φυτίλι οι σελίδες... να προσαρμοστούμε σιγά σιγά με τα τέκνα και να επανέλθουμε δρυμίτερες!!!

Φιλάκια πολλά και καλό σας βράδυ!!!

RKdwp3.png

Διάβασα και γω τα νέα!!Ελπίζω αύριο να είναι εντάξει το ίντερνετ γιατί μου έχει γυρίσει το κεφάλι....

agorakia πήρε ο μικρός βάρος μια χαρά και μια χαρα θα είναι και οι εξετάσεις.

Ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι που έχω διαβάσει μέρες αλλά δε μπορώ να μπώ. Παίρνεις το σίδηρο το πρωϊ και μετά πίνεις γάλα? Αν το κάνεις δεν κάνεις καλά γιατί τα γαλακτοκομικά δεν βοηθούν στην απορρόφηση του σιδήρου.

witch καλώς ήρθατε σπίτι οικογενειακώς!!! Να σας ζήσουν τα γλυκούλια και περιμένουμε φωτό!!!!

joy κουράγια και γω με το φαϊ έχω θέμα είμαι ήδη στα +15 και αυτό το καιρό προσπαθώ να προσέχω να μην πάρω άλλα τουλάχιστον. Απορώ πως τα καταφέρνουνε οι υπόλοιπες κοπέλες και είναι τόσο εγκρατείς!!!

Τα δικά μου τα νέα είναι κάπως στενάχωρα, όχι με τα μπεμπέ αλλά εδώ και δυο μέρες έχει εξαφανιστεί ο ένας μου ο γάτος και γυρίζω τη γειτονιά σαν την τρελή, και ο αδελφός του έχει πάθει κατάθλιψη. Ελπίζω να εμφανιστεί σύντομα γιατί θα πάθω και γω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσακια μου και απο εμενα! Ξαναγυρισα μετα απο μια ασχημη χθεσινη μερα, με ξαναθυμηθηκαν παλι τα καφε και εκαναν την εμφανιση τους και αγχωθηκα πολυ γιατι τη Δευτερα παω για τροφοβλαστη και δεν πρεπει να εχω ιχνος αιματος γιατι δε θα με αναλαβουνε μου ειχανε πει! Ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα και πηρα λιγο θαρρος! Αυριο παμε και στη γιατρο να

τα ξαναδουμε τα μπεμπουλια μας! Κατα τα αλλα Κυριακη ερχομαστε Αθηνα και θα φυγουμε Τεταρτη, εφτασε ο καιρος να δουμε αν ειναι καλα τα μωρακια μας! Η μεγαλυτερη στιγμη, απο εδω θα εξαρτηθουνε τα παντα! Εχω πολλες νυχτες να κοιμηθω καλα, ποτε σκεφτομαι θετικα, ποτε αρνητικα! Απο την αλλη δε θελω που εφτασε ο καιρος γιατι φοβαμαι μην τελειωσει νωρις το

ονειρο μου! Δωστε τη θετικη σας σκεψη για να μου φερει τυχη και γουρι κοριτσακια μου!

Εσεις πως μου ειστε? Witchaki μου καλωσηρθατε στο σπιτακι σας

αντε θα μπειτε στους κανονικους ρυθμους σιγα σιγα και θα πανε ολα καλα! Να δωσεις φιλακια στα μπεμπουλια σου απο εμενα κοριτσακι μου!Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια και να εχουμε ολες μας μια υπεροχη μερα! Aggorakia μου καλα αποτελεσματα, μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα, μια χαρα τα μωρακια σου, ολα τελεια!!!

Καλημερα κ απο εμας!!!!!

Μαρακι καλη επιτυχια με την τροφοβλαστη.

Εμεις φτασαμε μια χαρα στο Αιγιο,τα μωρα εινια καλα.....απλα ενω τρωγανε στο σπιτι καθε 4 ωρες,εδω τρωνε καθε τρεις....και ξυπνανε κ μαζι...ευτυχως με βοηθαει η μαμα μου....ταιζει τον εναν κ εγω τον αλλον κ ο πατερας μου εχει αναλαβει τον Τασο.....

Σημερα το πρωι αφου καταφερα κ ξυπνησα στις 09 00 μολις ειχε γινει διακοπη νερου....ε δεν εχω χειροτερο να μην μπορω να πλυθω σαν ανθρωπος!!!!Τα νευρα μου κροσσια!!!!!Τωρα θελω να παω μια βολτιτσα στην παραλια,να πιω εναν ρημαδοκαφε κ να τσιγαριστω!!!!!Αυτα τα λιγοστα νεα μας!!!!!!Πολλα πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Kαλημερα Giotaki μου, καλες διακοπουλες, να περασεις τελεια και να ξεκουραστεις λιγο! Ευτυχως υπαρχει η μαμα και ο μπαμπας και

θα σε βοηθησουνε λιγο τωρα στις αρχες! Τρωνε συχνοτερα γιατι

τους ανοιξε η ορεξουλα giotaki μου, ακομα κι αυτα καταλαβανε

την αλλαγη περιβαλλοντος χαχα! Να μου τους φιλησεις και τους τρεις και μη μου ξεχασεις τον Τασουλη!

Maraki μας όλη η θετική μας ενέργεια και σκέψη είναι μαζί σου, αν και να σου πώ δεν τη χρειάζεσαι γιατί όλα θα πάνε τέλεια!! :):)

Giota καλή ξεκούραση και καλές διακοπές!!!

Καλημλερα και φιλιά στις υπόλοιπες!!!πάω για δουλειές έξω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Maraki μας όλη η θετική μας ενέργεια και σκέψη είναι μαζί σου, αν και να σου πώ δεν τη χρειάζεσαι γιατί όλα θα πάνε τέλεια!! :):)

Giota καλή ξεκούραση και καλές διακοπές!!!

Καλημλερα και φιλιά στις υπόλοιπες!!!πάω για δουλειές έξω!!

Καλημέρα, χρυσό μου, τι δουλειές πας και κάνεις εσύ έξω μ' αυτή τη ζέστη; Χάθηκε και η Όλγα, να σε μάλωνε λιγάκι :):):):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Maraki, από την ψυχή μου σου στέλνω όλα τα θετικά συναισθήματα... Και να δεις που από την εξέταση και μετά θα έχουμε όλο χαρούμενα να λέμε!!!!!! :)

Πώς είναι σήμερα στην πατρίδα, έχει ζέστη; Αλλά, τι ρωτάω, εκεί συνήθως είναι χειρότερα από δω!

Πώς είναι ο αντρούλης σου; Όσο πάει και καλύτερα, φαντάζομαι, ναι;

Καλή δύναμη και σήμερα!

Nunu μου, το σίδηρο το παίρνω αμέσως μόλις ξυπνήσω και αφήνω τουλάχιστον 1 ώρα (τόσο μου είχε πει ο γιατρός) να περάσει μέχρι το πρωινό. Καμιά φορά και περισσότερο. Οπότε, ελπίζω ότι δεν επηρρεάζω την απορρόφησή του!

rPPrp3.png

Υπόλοιπες μικρές μου διδυμομανούλες, μέλλουσες και ήδη, καλημερούδια δεν σας είπα!!!!!

Πήγαμε για τις εξετάσεις μας πρωί πρωί, μου πήραν αιματάκι και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα επέμβει ο γιατρός μου για πιο άμεσες απαντήσεις. Ωστόσο, περιμένουμε.

Είναι εδώ η κυρία, που κάνει καθαριότητα, κι έτσι ανέβηκα στο γραφείο και θα κινηθώ μεταξύ αυτού και της κρεββατοκάμαρας (που, όπως κάθε τέτοια φορά, δεν έχει σεντόνια, κι επειδή γλάρωσα ήδη, με βλέπω πάλι να πέφτω σε ένα πρόχειρα στρωμένο!! :):) )

Σήμερα είναι από τις μέρες που σέρνομαι. Αλλά, ταυτόχρονα, έχω και μια τρομερή κούραση, μέρες τώρα. Μου είναι αδύνατον να πάω από δω μέχρι εκεί! Κάθομαι στον καναπέ και μόλις σηκώνομαι αισθάνομαι σαν να έκανα ήδη 1/2 χιλιόμετρο! Και κάθε μέρα αυτό γίνεται και πιο έντονο!

Το νιώθατε κι εσείς; Τόση κούραση, μου φαίνεται σχεδόν αστείο!

rPPrp3.png

Καλημερα κ απο εμας!!!!!

Μαρακι καλη επιτυχια με την τροφοβλαστη.

Εμεις φτασαμε μια χαρα στο Αιγιο,τα μωρα εινια καλα.....απλα ενω τρωγανε στο σπιτι καθε 4 ωρες,εδω τρωνε καθε τρεις....και ξυπνανε κ μαζι...ευτυχως με βοηθαει η μαμα μου....ταιζει τον εναν κ εγω τον αλλον κ ο πατερας μου εχει αναλαβει τον Τασο.....

Σημερα το πρωι αφου καταφερα κ ξυπνησα στις 09 00 μολις ειχε γινει διακοπη νερου....ε δεν εχω χειροτερο να μην μπορω να πλυθω σαν ανθρωπος!!!!Τα νευρα μου κροσσια!!!!!Τωρα θελω να παω μια βολτιτσα στην παραλια,να πιω εναν ρημαδοκαφε κ να τσιγαριστω!!!!!Αυτα τα λιγοστα νεα μας!!!!!!Πολλα πολλα φιλια!!!!!

Κοριτσάκι μου, επιτέλους διακοπές, ε; Άντε, έχεις και τη μαμά δίπλα και θα δεις πώς θα αναρρώσεις γρήγορα κι εσύ, γιατί, μην ξεχνάμε, από επέμβαση είσαι και από την αρχή δεν είχες και ιδιαίτερη βοήθεια!

rPPrp3.png

Σιγουρα η βοηθεια της μαμας ειναι ιδανικη!

Ευτυχως που υπαρχει κ αυτη...αλλα οπως και να εχει μου λειπει ο αντρας μου...αλλο να ηταν εδω να περπατουσαμε στην παραλια,να πιναμε κανενα καφεδακι,να λεγαμε καμια κουβεντα κ να ξεφευγαμε λιγο....Υπομονη μερικες μερες ακομη....προς το παρον σπιτι με τα διδυμα κ τον Τασο να αλωνιζει!!!!!

Να μην ειμαι αχαριστη ομως.....δε φτανει που εχω τη θαλασσα στα 50 μετρα...γκρινιαζω κιολας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

τι κανετε κοριτσακια?

εγω εχω τον μικρο αγκαλια που προφανως εχει ενα θεμα στο να ενεργηθει.και ο παιδιατρος που θελαμε να μας αναλαβει ειναι διακοπες.τελειο?

glorr εχεις να μου συστησεις κανεναν παιδιατρο κοντα σε σενα?

maraki σ ευχαριστω για τις ευχες και σου ευχομαι απο καρδιας ο,τι καλυτερο στ αποτελεσματα.ολα θα πανε καλα.

giota διακοπουλες ε?μια χαρα!

βρε jasmini θηριο,πως τα καταφερες και θηλασες και τα 2 μαζι?!

nunu τελικα την κανεις για Κρητη?ποτε θα πας ειπαμε?

nufi μου μεγαλωνουν τα αστερακια σου?αντε κανε λιγο ακομα υπομονη και θα τα κρατας και τα δυο στην αγκαλιτσα σου.

ολγαααα!τι κανεις?ειδα καινουριες φωτο!ρε συ σε καποιες φασεις μοιαζουν απιστευτα!

twins ειδα και τις δικες σου φωτο!φτου φτου!εκει που ειναι να ρευτει εχει πολυ πλακα!

agorakia περιμενουμε κι εμεις μαζι σου τα αποτελεσματα.η κουραση ειναι λογικη κι εγω την τελευταια εβδομαδα τα ειχα φτυσει.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...