Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αυτό με τα διαφορετικά νοσοκομεία το έχω μάθει και έχω φρικάρει! Καλά δεν γινόταν να είναι στο ίδιο τουλάχιστον! Ασε που και γω Αλεξάνδρας θα γεννήσω γιαυτό φρικάρω!! Δεν είμαι και τις υπομονής..TERAGRΙΝ θα φτάσω..grin=γκρίνια. Τώρα είμαι στο giga-grin!

σας διαβαζα και περασε η ωρα.Δεν προλαβαινω να γραψω τιποτα

Μονο μια παρατηρηση θα κανω

joy οσο εισαι σημερα γεννησα!!!!

παω να ετοιμασω τα μικρα!

Καλέ Olga, τι της λες;;;;;;;;;;;; :):):):):):)

Για καλό της το είπες αυτό; Αφού σου λέει ότι δυσκολεύεται, άφησέ την να ηρεμήσει!

Εγώ, στο μεταξύ, αν και έχω μία μέρα διαφορά στην ΠΗΤ με την Joy, είμαι σήμερα 34 εβδομάδων ακριβώς και όχι όσο λέει το τικεράκι. Πώς γίνεται, βρε Joy; Αυτό σημαίνει δύο μέρες διαφορά :) Περίεργο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πίτσαααααα; Η τελευταία pizza που έφαγα ήταν γνήσια ιταλική, το τελευταίο βράδυ πριν επιστρέψουμε από το ταξίδι μας από Ιταλία! (δηλαδή 16.1.10)!!!!!!!!!!!!

Από τότε που επιστρέψαμε δεν έχω φάει ντελίβερι, ούτε σουβλάκι, ούτε πίτσα!

Μέχρι τον 5ο, ευτυχώς με βοηθούσε ότι μου μύριζαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και μετά είπα ότι όλα αυτά δεν μου προσφέρουν τίποτα, ούτε σε μένα ούτε και στα νινάκια, βέβαια! Και δεν τα άγγιξα, ακόμη κι όταν παραγγέλνει ο άντρας μου!

rPPrp3.png

Και γώ είμαι 34 +1 σύμφωνα με το γιατρό!!!

Κορτιζόνη έκανες; Αλάτι, ζάχαρη έκοψες τότε; Εγώ έκανα στην 30ή εβδομάδα κι από τότε μας έμεινε συνήθεια και μαγειρεύω ανάλατα, ούτε στη σαλάτα βάζουμε πια αλάτι, μόνο ελάχιστη φέτα πότε πότε. Η διαφορά είναι συνταρακτική. Αυτόν τον μήνα πήρα μόνο 1,5 κιλό και νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το ανάλατο!

rPPrp3.png

Μπράβο! Πως αντέχεις? Ναι μια μέρα έχουμε! Κανονικά ΠΗΤ έχω 13/9, τώρα να δούμε πόσο θα είναι το πραγματικό. Εχετε πει για τον τοκετό τίποτα''? Αν θα κάνει ολική η επισκληρίδιο? Καισαρική σιγουρα?

Το αλάτι το έχω κόψει και γώ, βέβαια αυτά που πέρνουμε απέξω είναι foul αλάτι. Πχ πάμε σε ένα θερινό σινεμά και τσακίζω το ποπ κορν!!

Κορτιζόνες εμένα δε μου είπε να κάνω παρόλο που τον ρώτησα πόσες φορές. Καφέ έκοψα για ζάχαρη αλλά ο κορμός που τρώω έχει ένα ολόλκηρο ζαχαρούχο και γενικά τρώω ζάχαρη.

Διαφημίσεις

Παω να κάνω το 5 ντουζ! Λίωνω!!

Οκ, κι εγώ πάω να απλώσω 2-3 σεντονάκια κι έρχομαι!

Μη φύγεις;

Ερώτηση: Σου είπε ξάπλα; Γιατί εμένα τα σούρτα φέρτα μου τα έκοψε εδώ και 2-3 εβδομάδες! Θα ήθελε και νωρίτερα, αλλά δεν ήμουν πολύ υπάκουη σ' αυτό! Τώρα, όμως, κλείστηκα στο σπίτι.

Επίσης, όταν λέω "μου μύριζαν", εννοώ μου φέρναν εμετό! Τι εποχές, όμως...... Μου μύριζε ακόμη και η εφημερίδα! Το ψωμί μου έφερνε δυσπεψία και το είχα κόψει, ξαναέφαγα μέσα Μαΐου, που κάναμε την πρώτη ντοματοσαλάτα! Έπαιρνε ο άντρας μου πίτσα (χειμώνας) και έπρεπε να κλειστώ στο δωμάτιο αλλά κι εκείνος να ανοίξει όλα τα παράθυρα στο σαλόνι, γιατί δεν μπορούσα να μπω ούτε το πρωί από τη μυρωδιά :):):):):):)

Όσο να πεις, βοήθησε κι αυτό γιατί κράτησε πολύ!!

rPPrp3.png

AGORAKΙΑ μη γεννήσεις ακόμα! Πέρνω κουράγιο απο σένα! Αστα με το φαί εγώ όλο πεινάω! Δε μου κόβεται η όρεξη. Εμένα ο τράχηλος μου είχε πει οτι είναι γύρω στο 40. Αλλά δεν με είδε απο κάτω, ότι είδε απο τον υπέρηχο.. Και για τον πλακούντα το χαρτί λέει 1. Εμένα αυτό που με αγχωσε είναι μια βραδυκαρδία που έκανε η μπέμπα και οτι δεν έκανε πολλές κινήσεις αναπνοής. Κάτι τέτοιο..

Με τι nufi τι έχει γίνει γιατι έχω χάσει επεισόδια, δεν τα πήρε τα μωράκια σπίτι? Είναι θερμοκιτηδα?

Και τι είπε για τη μπεμπούλα ο δόκτωρ;

Εμένα ο τράχηλος είναι κοντά στο 22, αν θυμάμαι καλά, αλλά, όλες τις τελευταίες φορές, που είναι αρκετές, γιατί κάνουμε υπέρηχο κάθε 15 μέρες, κάνουμε διακολπικό έλεγχο για σίγουρα αποτελέσματα!..............

rPPrp3.png

Μπράβο! Πως αντέχεις? Ναι μια μέρα έχουμε! Κανονικά ΠΗΤ έχω 13/9, τώρα να δούμε πόσο θα είναι το πραγματικό. Εχετε πει για τον τοκετό τίποτα''? Αν θα κάνει ολική η επισκληρίδιο? Καισαρική σιγουρα?

Καισαρική! Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για φυσιολογικό (δεν τον πολυθέλω, να σου πω και την αλήθεια), δεν βοηθάει και η θέση των μπέμπηδων. Δεν είπαμε τίποτα για νάρκωση, υποθέτω επισκληρίδιο, όμως. Εσύ; Τι θέση έχουν τα μπεμπίνια; Πάντως, αν θυμάμαι καλά, από το βάρος τους πάτε μια χαρά, οπότε άρχισε να χαλαρώνεις :):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...