Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Σας θαυμάζω! Έχετε τα μωρά και προλαβαίνεται να γράφεται κίολας!

Εγώ νιώθω ένα ράκος. Ιδρώνω και ξειδρώνω όλη μέρα. Το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ. όλο τρώω και έχω παέι στο +19. Εχω τρομερό πονοκέφαλο και περιμένω την αλλη Δευτερα να πάω στο γιατρό. Γιατί δεν περνάνε οι μέρες??? Όταν ήμουν διακοπές δε τις χόρταινα και τώρα παρακαλάω να περάσει η μέρα..

Διαφημίσεις

κοριτσια ολα ειναι τελεια!!!δεν ξεκιναω να σας γραψω πολλα γιατι σιγουρα κατι θα με κοψει!!!τα διαβασα ολα τα δικα σας.οντως ειμαστε στην προσαρμογη και μπορω να πω οτι τα καταφερνουμε αλλα τα εχουμε παιξει απο την νυστα!ο καλος μου ολη μερα αποστειρωνει!!!

σας φιλω και με την πρωτη ευκαιρια θα τα πουμε αναλυτικοτερα και θα βαλω και καμια φωτογραφια!

σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες σας!

age.png

κοριτσια ολα ειναι τελεια!!!δεν ξεκιναω να σας γραψω πολλα γιατι σιγουρα κατι θα με κοψει!!!τα διαβασα ολα τα δικα σας.οντως ειμαστε στην προσαρμογη και μπορω να πω οτι τα καταφερνουμε αλλα τα εχουμε παιξει απο την νυστα!ο καλος μου ολη μερα αποστειρωνει!!!

σας φιλω και με την πρωτη ευκαιρια θα τα πουμε αναλυτικοτερα και θα βαλω και καμια φωτογραφια!

σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες σας!

Μπράβο witchaki, πολύ χαίρομαι που τα καταφέρνετε μια χαρά!!! Γιατί όχι άλλωστε...

Μην αγχώνεσαι πάντως, δες πρώτα τα μωράκια σου, προσαρμοστείτε στην νέα σας ζωή, χαρείτε τα, ξεκουραστείτε και όποτε βρεις χρόνο θα περιμένουμε να μάθουμε νέα σου!! Πολλά φιλάκια στα witchakia!!!! :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

Κοριτσάκια και Witchaki, τι κάνετε;

Περιμένουμε νέα σας με αγωνία, μικρή μανούλα :):):):):):):)

Nufaki, κάνε λίγη υπομονή, βρε κουκλίτσα μου, και μετά τα χαδάκια και οι αγκαλίτσες δεν θα έχουν τέλος!!!!!!!!!!!!!!! Είναι δύσκολο, ναι, αλλά οι μέρες τρέχουν! Πέρασες τόσους μήνες περιμένοντας τα nufakia, θα κολλήσεις σε 10 μέρες;;;;;;;; Όχι δα!

rPPrp3.png

Joy, κοριτσάκι, υπομονή! Τι λέει ο δόκτωρ σου, για πότε σε κόβει; Γιατί βρε παιδί μου ξέφυγες με τα κιλά; Μα μπορείς και τρως; Εγώ ευτυχώς τρώω όσο έτρωγα μεν, αλλά αρχίζει και με δυσκολεύει προς το τέλος του πιάτου. Οι μπουκιές κατεβαίνουν με κόπο (βέβαια, επειδή μεγάλωσα με τη λογική ότι δεν αφήνουμε το φαγητό μας στο πιάτο μας, πιέζομαι, αλλά το τελειώνω, δίνοντας τη δική μου μάχη) !!! Είμαι αστεία, αλλά δεν εγκαταλείπω!

Ακολουθεί μήνυμα με τα νέα μας!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόόόόν, χθες βράδυ είχαμε υπέρηχο. Ο μικρούλης πήρε βάρος ικανοποιητικό και ο γιατρός λέει πως έπαιξε ρόλο και το ότι μαζεύτηκα στο σπίτι και ξεκουράζομαι! 1840 ο κάτω μας και 2420 ο επάνω μας. Η ψαλίδα της διαφοράς, όπως βλέπετε, όλο και ανοίγει, αλλά ο γιατρός δεν ανησυχεί. Εμείς, πάλι, χαρήκαμε αρκετά, γιατί την προηγούμενη φορά ήταν, αν θυμάστε, μόλις 1460 γρ....! Ο τράχηλος μίκρυνε λίγο ακόμη αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια, όπως και οι πλακούντες (του κάτω είναι 2 προς 3 του πάνω 1 προς 2). Γενικώς, βλέπω κάποιες διαφορές, αλλά πρέπει να ακούμε και τον υπερηχολόγο μας!

Αμέσως μετά είχαμε μαία. Είπαμε τις τελαυταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία του τοκετού...

Μόλις τώρα συνειδητοποιώ ότι μιλάω σε ελάχιστες μέλλουσες!!!!!!!!!! Μέχρι πριν λίγες μέρες αυτά ήταν τοπ θέματα για τις περισσότερες και τώρα μείναμε εμείς κι εμείς οι μέλλουσες και οι υπόλοιπες μιλάτε πια για θηλασμό και ωράρια ταΐσματος :):):):)

Δεν πειράζει, εγώ θέλω να τα πω! Από τη μαία φύγαμε 23.40 το βράδυ, γιατί ήθελε να μας δει λίγο τους δυο μας, να πούμε και κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω!

Επιστρέψαμε ερείπια και οι δύο, διότι τρέχαμε από τις 18.15!!!

Ακολουθεί και έτερο μήνυμα με τα σημερινά νέα μας!!!!!!!

Οι υπόλοιπες μικρές φίλες, πού είστε, ωστόσο;

rPPrp3.png

Σήμερα το πρωί, που λέτε, πήγαμε ΙΑΣΩ, να μας δει και ο γιατρός μας. Του παραπονέθηκα για πόνους στο στομάχι (που διαρκούν 5-6 μέρες τώρα). Δεν είναι συνεχόμενοι, έρχονται και φεύγουν, κυρίως πρωί και βράδυ, αλλά και άλλες ώρες της μέρας. Επίσης, του ανέφερα τις ναυτίες, που μου έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες, επίσης, πρωινές και βραδυνές ώρες περισσότερο. Με έστειλε, λοιπόν, να κάνω επιτόπου μια γενική αίματος και μου είπε να κάνουμε κι άλλη την επόμενη Δευτέρα. Δεν σας κρύβω ότι τον είδα λίγο προβληματισμένο (και το είδε και ο άντρας μου αυτό). Είχα ξεχάσει και τους παλιούς υπερήχους στο σπίτι και μου ζήτησε να τους στείλω με fax τους τελευταίους (καταλάβαμε ότι τους θέλει, για να δει πιο αναλυτικά την πορεία του μικρούλη κλπ)... Εγώ άναψα και κόρωσα. Λέω, κάτι συμβαίνει. Ερχόμαστε σπίτι, στέλνω τους υπερήχους και περιμένω. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει να πάω αύριο το πρωί να κάνω (μην γελάσετε, αλλά νομίζω δεν άκουσα καλά) αλβουμίνη και ουρικό οξύ (αυτό το άκουσα και τα έκανα και πάνω μου). Του λέω, έχουμε καμιά ένδειξη για προεκλαμψία; Μου λέει, σταμάτα να κάνεις τον γιατρό. Θέλω απλώς να αποκλείω υποθέσεις!

Εγώ, βέβαια, δεν άντεχα, έβαλα τον άντρα μου (που ήταν καθ' οδόν για Χαλκίδα) να τον πάρει τηλέφωνο και να ρωτήσει. Του είπε, λοιπόν, ότι από τις εξετάσεις δεν έχει καμία ανησυχητική ένδειξη, αλλά δεν μπορεί να περάσει στο φλου ό,τι του λέω, ακόμη και το παραμικρό και θέλει απλώς να είναι 1000% σίγουρος ότι όλα είναι οκ!

rPPrp3.png

Δεν σας κρύβω ότι, μέχρι να τα πει αυτά στον άντρα μου, είχα αρχίσει να προετοιμάζομαι για τοκετό...! Ε, μετά ηρέμησα κάπως, όχι ότι είχα ταραχτεί και πολύ όμως, γιατί και ο πρόωρος είναι στο μυαλό μου, απλώς προσπαθούσα να ετοιμαστώ, κατά κάποιον τρόπο.

Έτσι πέρασε η μέρα μας (και η χθεσινή επίσης), γεμάτη ένταση...

Αυτάάάάάάά

:):):)

Και επιεδή, όπως θα έχετε καταλάβει, ρούχα μέσα στη βαλίτσα δεν έχω βάλει ακόμη, λέω, το πολύ πολύ να μείνω ξεβράκωτη μέχρι να μου φέρει τα πράγματά μου ο καλός μου!!!! (witch, δεν φταίω εγώ, με οδηγούν οι καταστάσεις :):):):):):) )

Η Nunu πού είναι, έχει φύγει ήδη διακοπές;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

AGORAKΙΑ μη γεννήσεις ακόμα! Πέρνω κουράγιο απο σένα! Αστα με το φαί εγώ όλο πεινάω! Δε μου κόβεται η όρεξη. Εμένα ο τράχηλος μου είχε πει οτι είναι γύρω στο 40. Αλλά δεν με είδε απο κάτω, ότι είδε απο τον υπέρηχο.. Και για τον πλακούντα το χαρτί λέει 1. Εμένα αυτό που με αγχωσε είναι μια βραδυκαρδία που έκανε η μπέμπα και οτι δεν έκανε πολλές κινήσεις αναπνοής. Κάτι τέτοιο..

Με τι nufi τι έχει γίνει γιατι έχω χάσει επεισόδια, δεν τα πήρε τα μωράκια σπίτι? Είναι θερμοκιτηδα?

Καλησπέρα κορίτσια!! Σας θαυμάζω! Έχετε τα μωρά και προλαβαίνεται να γράφεται κίολας!

Εγώ νιώθω ένα ράκος. Ιδρώνω και ξειδρώνω όλη μέρα. Το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ. όλο τρώω και έχω παέι στο +19. Εχω τρομερό πονοκέφαλο και περιμένω την αλλη Δευτερα να πάω στο γιατρό. Γιατί δεν περνάνε οι μέρες??? Όταν ήμουν διακοπές δε τις χόρταινα και τώρα παρακαλάω να περάσει η μέρα..

Πού είσαι, βρε κοριτσάκι μου; Επιτέλους, σε πετυχαίνω!

Αλήθεια, διάβαζα κάτι παλιά μηνύματα... Δεν μένεις μόνιμα στην Αθήνα;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

AGORAKΙΑ μη γεννήσεις ακόμα! Πέρνω κουράγιο απο σένα! Αστα με το φαί εγώ όλο πεινάω! Δε μου κόβεται η όρεξη. Εμένα ο τράχηλος μου είχε πει οτι είναι γύρω στο 40. Αλλά δεν με είδε απο κάτω, ότι είδε απο τον υπέρηχο.. Και για τον πλακούντα το χαρτί λέει 1. Εμένα αυτό που με αγχωσε είναι μια βραδυκαρδία που έκανε η μπέμπα και οτι δεν έκανε πολλές κινήσεις αναπνοής. Κάτι τέτοιο..

Με τι nufi τι έχει γίνει γιατι έχω χάσει επεισόδια, δεν τα πήρε τα μωράκια σπίτι? Είναι θερμοκιτηδα?

Κι εγώ έχω όρεξη, δεν έχω παράπονο. Ειδικά όταν περάσει η ώρα του φαγητού, κοντεύω να λιποθυμίσω! Άσχετα αν δεν μπορώ να φάω όσο θέλω. Είμαι, βέβαια, και πολύ αυστηρή. Προχθές είχαν έρθει κάτι φίλοι, που περιμένουν επίσης το μωράκι τους. Όλοι τσιμπολογούσαν πατατάκια και έφαγαν παρφέ από τερκενλή, εγώ δεν άγγιξα ΤΙΠΟΤΑ, ούτε ένα πατατάκι δεν έβαλα στο στόμα μου. Ήθελα, αλλά δεν μου το επέτρεψα. Ούτε παγωτό!!!

Η Nufi έχει τα Nufakia σε θερμοκοιτίδες σε διαφορετικά νοσοκομεία κι έτσι αντλεί γαλατάκι και κάνει συνεχώς δρομολόγια, για να δει τα μπεμπουλίνια, που παίρνουν ωραία ωραία το βάρος τους και ετοιμάζονται να πάνε σπίτι τους!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...