Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

twins οχι δεν είμαι με σύμβαση είμαι μόνιμα στη δουλειά μου (όσο μόνιμος μπορείς να είσαι στον ιδιωτικό) μάλλον τα γραψα μπερδεμένα. Είναι 3 μήνες τώρα που παίρνω αναρρωτική και έχω σταματήσει από τη δουλειά, αλλά έχει μέινει σε εκκρεμότητα η καλοκαιρινή μου άδεια, μου λένε από τη δουλειά να κόψω τις αναρρωτικές και να την πάρω τώρα γιατί μετά της λοχείας θα κλείσει ο χρόνος. Από το ικα μου λένε να μην σταματήσω τις αναρρωτικές και να την πάρω με το νέο χρόνο, ότι μέχρι και το Μάρτιο μπορούν να μου την δώσουν (μετά τη λοχείας) και μετά να χτυπήσω την άδεια του οαεδ. Εμένα με συμφέρει κερδίζω σχεδόν ένα μήνα με τα μπεμπιά απλά δε θέλω να τους συγχίσω και στη δουλειά μη φάω κανένα σούτ!!! Τέσπα θα δείξει...

nufi σταμάτα να κατεβαίνεις σε κιλά, θα έρθω από κει και θα στις βρέξω...σήμερα έφαγα ένα κομμάτι κεικ και με τρώνε οι τύψεις, σκέφτομαι τι πρέπει να κόψω από την υπόλοιπη μέρα!!!:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::(:(

Φιλιά να δώσεις στα σκιούρια σου!!!θα πάρεις αγκαλίτσα τη μπουμπου πάλι!!!! Να τη βάλεις στο στήθος δε σ αφήνουν ακόμα ε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

twins οχι δεν είμαι με σύμβαση είμαι μόνιμα στη δουλειά μου (όσο μόνιμος μπορείς να είσαι στον ιδιωτικό) μάλλον τα γραψα μπερδεμένα. Είναι 3 μήνες τώρα που παίρνω αναρρωτική και έχω σταματήσει από τη δουλειά, αλλά έχει μέινει σε εκκρεμότητα η καλοκαιρινή μου άδεια, μου λένε από τη δουλειά να κόψω τις αναρρωτικές και να την πάρω τώρα γιατί μετά της λοχείας θα κλείσει ο χρόνος. Από το ικα μου λένε να μην σταματήσω τις αναρρωτικές και να την πάρω με το νέο χρόνο, ότι μέχρι και το Μάρτιο μπορούν να μου την δώσουν (μετά τη λοχείας) και μετά να χτυπήσω την άδεια του οαεδ. Εμένα με συμφέρει κερδίζω σχεδόν ένα μήνα με τα μπεμπιά απλά δε θέλω να τους συγχίσω και στη δουλειά μη φάω κανένα σούτ!!! Τέσπα θα δείξει...

nufi σταμάτα να κατεβαίνεις σε κιλά, θα έρθω από κει και θα στις βρέξω...σήμερα έφαγα ένα κομμάτι κεικ και με τρώνε οι τύψεις, σκέφτομαι τι πρέπει να κόψω από την υπόλοιπη μέρα!!!:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::(:(

Φιλιά να δώσεις στα σκιούρια σου!!!θα πάρεις αγκαλίτσα τη μπουμπου πάλι!!!! Να τη βάλεις στο στήθος δε σ αφήνουν ακόμα ε?

Απ' όσο γνωρίζω απαγορεύεται να σε απολύσουν ένα χρόνο μετά τον τοκετό. Δες και εδώ: http://www.anaconda.gr/HTMErgatika/MitrotitaToketos.htm. Και σίγουρα θα βρεις και άλλα έγγραφα που το επιβεβαιώνουν.

Μήπως αυτό που εννούν είναι να πάρεις την κανονική πριν ξεκινήσει η άδεια κύησης που ξεκινάει τον 8ο μήνα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τα μπεμπόνια σήμερα είναι 3.230 (Φ) και 3.170 (Β). Σε πόσο καιρό λες Ολγάκι να μου κόψει το βραδυνο ο ντόκτορ; Να τρέφω ελπίδες για το τέλος του μήνα;

Nufi, σε παρακαλούμε μη χάσεις άλλα κιλά γιατί μας δημιουργείς τύψεις!!!! Πως είναι τα σκιούρια; Τελικά θα πάτε το 2μερο που λέγατε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Απ' όσο γνωρίζω απαγορεύεται να σε απολύσουν ένα χρόνο μετά τον τοκετό. Δες και εδώ: http://www.anaconda.gr/HTMErgatika/MitrotitaToketos.htm. Και σίγουρα θα βρεις και άλλα έγγραφα που το επιβεβαιώνουν.

Μήπως αυτό που εννούν είναι να πάρεις την κανονική πριν ξεκινήσει η άδεια κύησης που ξεκινάει τον 8ο μήνα;

Μωρέ στη δουλειά αυτό εννοούν, στο ικα η υπάλληλος μου λέει πως είναι κοροϊδία να κόψω την αναρρωτική για την άδεια και μετά να πάρω της κυήσεως, ότι δε γίνεται αυτό και βασικά η γυναίκα που έχει και δίδυμα (γ λυκείου τώρα) λέει ότι δε με συμφέρει.

Τουλάχιστον θα έχω ένα χρόνο να ψάχνω για δουλειά!!χαχαχα!!

Παρεπιπτόντως, αυτή η κυρία μου είπε ότι δικαιούμαστε διπλό επίδομα τοκετού. δεν ξέρω αν το ξέρατε? οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με ικα τουλάχιστον.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ελα βρε παιδι μου.Λεω και γω για να λεει αν θα στεκονται στα καθησματακια θα ειναι γατια ακομα.Μια χαραααααα!!!Εγω τοσο τους το εκοψα το βραδινό!

Χωρις το βραδινό γαλα φτασουν στο συνολο τα ml που πρεπει ημερησιως?

Για να το βρεις αυτο πολλαπλασιάζεις το βαρος τους επι 150

Δηλ. ο Φιλ 485ml περιπου το 24ωρο και η Βικ 475ml

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ελα βρε παιδι μου.Λεω και γω για να λεει αν θα στεκονται στα καθησματακια θα ειναι γατια ακομα.Μια χαραααααα!!!Εγω τοσο τους το εκοψα το βραδινό!

Χωρις το βραδινό γαλα φτασουν στο συνολο τα ml που πρεπει ημερησιως?

Για να το βρεις αυτο πολλαπλασιάζεις το βαρος τους επι 150

Δηλ. ο Φιλ 485ml περιπου το 24ωρο και η Βικ 475ml

Α, δεν το ήξερα ότι το υπολογίζουν έτσι... βασικά αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι τρώνε γιατί τρώνε συνέχεια!!! Τώρα εχουμε βρει και καινούρια λιχουδιά, το χαμομηλόγαλο που τους αρέσει πάρα πολύ. Όμως δεν ξέρω αν είναι καλό να πίνουν τόσο πολύ χαμομήλι... στα ΚΑΠΗ θα τους πάω;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α και εγώ έχω πρόβλημα τώρα με τον θηλασμό να μετρήσω τι τρώνε. Μάλιστα αυτές τις μέρες ζητάνε μαμ ανα 1-1 1/2 ώρα και δεν ξέρω αν δεν χορταίνουν με το γάλα μου ή είναι περίοδος που προσπαθούν να αυξήσουν την παραγωγή... Ο χρόνος μου ελαχιστοποιήθηκε!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα! Πως ειστε, πως ειναι τα ζουζουνακια σας? Κοριτσακια μου θελω να σας ρωτησω κατι και οποια μπορει και ξερει μου απανταει. Λοιπον σε λιγες μερες θα κανουνε απεντομωση στην πολυκατοικια της μαμας μου και θα κανει και εκεινη στο σπιτι της (κανουνε σε ολα τα διαμερισματα) και σκεφτομαστε να κανουμε και εμεις. Δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο για τα μωρακια μου, η γιατρος μου ειπε οτι οτι χημικο μπορω να αποφυγω καλο ειναι να το αποφυγω! Δεν ξερω οι γεωπονοι παλι λενε οτι ειναι καινουργια φαρμακα αοσμα και χωρις χημικα! Δεν ξερω το σκεφτομαι , ξερει καμια σας κατι γι'αυτο!

Εμεις ειχαμε κανει απολυμανση οταν ημουν εγκυος στα διδυμα.Μας ειπε ο κυριος της απολυμανσης οτι ειναι αοσμα φαρμακα (οπως ηδη εγραψες).αλλωστε κανει μονο στα σιφωνια,στο μπανιο κ στις βεραντες.Και εκανε κ στην κουζινα....

GRJdp2.png

xefUp3.png

συμπεθρα γραφε τουλάχιστοντο ξενο που τους δινεις.Θα σε ρωτησει καμια ωρα ο παιδιατρος ποσο γαλα πινουν και δεν θα ξερεις τι να του πεις χαχαχα

Εγω τωρα σταματησα να γραφω!που μπηκαμε στις τροφες

Μην τους δινεις και πολυ χαμομήλι

jas εσυ με τον θηλασμο εισαι αλλο.Ουτε προγραμμα εχεις ουτε ξερεις ποσο τρωνε.Αρκει να παιρνουν βαρος

Μαρακι και εμεις περυσι καναμε απολυμανση σιφωνια και βεραντες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...