Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μας!!!

πολυ γκρινια δυστυχως!μαλλον περναμε κολικους.κ τα δυο μαζι!!τελεια!!

κοριτσια που θηλαζετε σας θαυμαζω.ουτε κ ξερω πως τα καταφερνετε.μπραβο σας ειλικρινα.

το πσκ θα με παρει ο αντρας μου κ θα με παει σε ενα ξενοδοχειο στην ορεινη ναυπακτια να ξεκουραστουμε.νιωθω τυψεις που θα αφησω τα μωρα πισω αλλα η αληθεια ειναι πως εχω αναγκη να ξεκουραστω λιγο κ να γεμισω μπαταριες.να σα;ς ρωτησω κατι αν ξερετε;μπορω να κανω μπανιο σε πισινα;εχει περασει ενας μηνας απο την καισαρικη

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Καλημερούδια!!!!! Τι κάνετε???

Εγώ τρώω ένα σαντουιτσάκι γιατί πείνασα!!!! Α και πίνω και γαλατάκι!! Έστειλα να μου πάρουν το advance γιατί μου έκανε εντύπωση που λέγατε πόσο ωραίο είναι!!! Και τελικά είχατε απόλυτο δίκιο!!!!!

Agorakia και εγω το είχα αυτό στην εγκυμοσύνη! Αν περνούσαν δύο ώρες χωρίς να βάλω κάτι στο στόμα μου, θόλωνα!!! το μεσημέρι με έπιανε ζαλάδα, λύσσα, ούρλιαζα ΠΕΙΝΑΩ!!! Το στομάχι μου πονούσε κυριολεκτικά και τα μωρά κλωτσούσαν σαν να έλεγαν...μας ξέχασες μάνα..πεινάμε!!! Και το ίδιο κάνουν και τώρα ;) ;)

Λιονταράκι καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου για την πισίνα αν και εγώ δεν τις πολυεμπιστεύομαι!!!

RKdwp3.png

Κοριτσακια μου μολις ειδα τις φωτογραφιες σας! Τι κουκλια ειναι αυτα?

Giotaki μου τι αγορακια ειναι αυτα, κουκλια σκετα, επιτελους ειδα και τον Τασουλη που του εχω και αδυναμια, εκεινος κουκλος μελαχροινος! Πω πω ποιος τη χαρη σου οταν μεγαλωσουνε με τι γιους θα κυκλοφορεις!!!

Οlgaki μου αυτοι ειναι ολοκληροι αντρες, να τους παρεις να βγεις για καφε για παρεουλα, φαινονται και ησυχοι και σοβαροι αντρες οι κουκλοι μου! Κουκλοι οι γιοι κουκλα και η μαμα ομως , μπραβο Olgaki μου!

Jasminaki μου μολις ειδα και τους δικους σου, τι χειλακια ειναι αυτα? Τελικα ολα τα αγορακια ειναι πιο σοβαρα ειδικα οταν ειναι μωρα! Κουκλοι jasminaki μου γεροι και δυνατοι!

Αχ συγκινηθηκα βρε κοριτσακια μου, να σας ζησουνε γερα δυνατα

και χαρουμενα παντα! Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:P Τώρα ξύπνησα!!!!

Δηλαδή κοιμήθηκα στις 9 και τώρα ξύπνησα!!!! Το βράδυ ξενύχτησα με ουίσκι, βότκες, ξηρούς καρπούς, μπουζούκια, κλπ, κλπ:P.

Jasminούλα, με καταλαβαίνεις απόλυτα... σύχναζα στα ίδια ξενυχτάδικα με σένα!!!!

Μαράκι, σε έκανα και εγώ add!

Agorakia, κατ' αρχήν, ναι η πλατεία Χίου είναι πολύ κοντά από εδώ. Κατά δεύτερον και εμένα με είχαν πιάσει κάτι μανίες προς το τέλος, αλλά όπως θυμάσαι, το είχα ρίξει στα γιαούρτια... μα και 10 την ημέρα θα έτρωγα!

Giota, άντε τυχερούλα, θα κάνεις τα μπανάκια σου. Αν είναι να μας αποχωριστείς γί' αυτό το λόγο, χαλάλι σου!!!!:P

Όλγα θα έρθουμε αφού δοκιμάσουμε τα καθισματάκια στο αυτοκίνητο:P. Μετά από το σοκ στο καρότσι στο οποίο κολυμπούσαμε, λέμε πρώτα να δοκιμάζουμε και μετά να προγραμματίζουμε. Αλλιώς, θα βάλουμε τους μάρσιππους και θα έρθουμε με τα πόδια

Ξέχασα καμία; Αν ξέχασα, καλημέρα και στις υπόλοιπες!!!! :P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τwinsaki μου, μολις ειδα τα twinsakia σου! Μη μου πεις οτι στις φωτογραφιες ειναι και τα δυο γιατι μοιαζουνε καταπληκτικα! Τι

μαγουλακια ειναι αυτα για δαγκωμα, πω πω εγω θα τα ζουμπουσα ολη την ωρα αν ειχα τετοια μωρακια! Τελικα το εχουνε ολες οι μανουλες εδω μεσα να κανουνε πανεμορφα μωρακια! Ευχομαι και

οι υπολοιπες με πανεμορφα αλλα πανω απο ολα υγιη μωρακια!

Να τα χαιρεσαι κοριτσακι μου τα κουκλια σου και να τα καμαρωνεις!

Γειά σας κι από μένα κοριτσάκια!!!

εγώ πάλι τρεχάματα με ικα και τέτοια...με έχουν μπερδέψει πια!!!

από τη μεν δουλειά θέλουν να πάρω την καλοκαιρινή μου άδεια γιατί μετά την άδεια λοχείας αλλάζει ο χρόνος και δε θέλουν να περάσει ο χρόνος χωρίς να την πάρω, από το μέν ικα μου λένε την άδεια θα την πάρεις μετά την λοχείας έστω και με τον καινούργιο χρόνο γιατί δε γίνεται να κόβω την αναρρωτική. Μα τι να κάνω...με ποιον να πλακωθώ??? Με συμφέρει φυσικά αυτό που λέει το ικα, να την πάρω μετά αλλά φοβάμαι μην τα πάρουν από τη δουλειά...

Τεσπα!!

Twins σούπερ είναι τα μωράκια με τις γκριματσούλες τους!!!μαγουλάκια για ρούφηγμα!!!

Jas απ' όσο γνωρίζω για τη μαγιά μπύρας είναι βιταμίνες στην ουσία συμπλήρωμα διατροφής, απορώ που δημιουργούν τέτοια προβλήματα.

Το witchini πότε γυρίζει σπίτι??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Giotaki μου τι αγορακια ειναι αυτα, κουκλια σκετα, επιτελους ειδα και τον Τασουλη που του εχω και αδυναμια, εκεινος κουκλος μελαχροινος! Πω πω ποιος τη χαρη σου οταν μεγαλωσουνε με τι γιους θα κυκλοφορεις!!!

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!!

Ευχομαι και σε σενα δυο υγιεστατα πλασματακια!!!!!

Οσο για τον Τασουλη....μεταξυ μας αλλα κι εγω του εχω αδυναμια....προς το παρον δλδ που ειναι μικρουλια τα αδερφακια του!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αυτό μου λένε όλοι, ότι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους... Εμένα πάλι μου φαίνονται εντελώς διαφορετικά!!!!!:P

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια πάντως. Σας εύχομαι και τα δικά σας να είναι υγιή και καλότυχα!!!! Και καλόφαγα και καλόυπνα!!!!:P:p:p

To Maraki έχει δίκιο... όλα τα μωρά είναι όμορα εδώ οπότε και τα δικά σας (μόνο το Maraki, η Agorakia, η Joy και η Nunu μείνατε;) θα είναι ακόμα πιο όμορφα!!!

Nunu, μιά που βλέπω τα εργασιακά σου και χωρίς να ξέρω που εργάζεσαι, αν κατάλαβα καλά έχει ξήξει η σύμβαση και περιμένεις ανανέωση μετά; Το εξάμηνο το δικαιούσαι

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου μολις ειδα τις φωτογραφιες σας! Τι κουκλια ειναι αυτα?

Οlgaki μου αυτοι ειναι ολοκληροι αντρες, να τους παρεις να βγεις για καφε για παρεουλα, φαινονται και ησυχοι και σοβαροι αντρες οι κουκλοι μου! Κουκλοι οι γιοι κουκλα και η μαμα ομως , μπραβο Olgaki μου!

Jasminaki μου μολις ειδα και τους δικους σου, τι χειλακια ειναι αυτα? Τελικα ολα τα αγορακια ειναι πιο σοβαρα ειδικα οταν ειναι μωρα! Κουκλοι jasminaki μου γεροι και δυνατοι!

Αχ συγκινηθηκα βρε κοριτσακια μου, να σας ζησουνε γερα δυνατα

και χαρουμενα παντα! Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μου!!!

Maraki μου να 'σαι καλά κοπέλα μου! Κι εσύ με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου, γερά υγιέστατα και να σε κάνουν την πιό ευτυχισμένη μανούλα!!! :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

Μαρακι μου σε ευχαριστούμε πολυ πολυ!!!!Σε λιγο θα εχεις και εσυ στην αγκαλίτσα σου δυο πάνεμορφα και υγειεστατα μωρουλίνια!!!

καλε twins ποσο εχουν φτασει σε βαρος τα μπεμπόνια?

jas εδω εισαι?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γεια σας ομορφες!

για διακοπουλες ετοιμαζονται καποιες τσουπρες!!

οι υπολοιπες εδω βασταμε γερα!

twins παιδι μου αυτα δεν ειναι μαγουλακια!!! ειναι μαγουλουκουμακια!!!!!

ζεστηηηηηηηηη....πηγα το πρωι γουδη το γαλα στον μικρο, κ μετα μια γρηγορη βολτα ερμου ν αλλαξω κατι δωρακια, κ γρηγορα επιστροφη για θηλαστρο...

οχι οτι θα καθομουν παραπανω...ειπαμε ξεπορτιζω, αλλα δεν ειμαι κ για πολλα χιλιομετρα περπατηματακι...θα επανελθω,που θα μου παει!!!

εντωμεταξυ, η ζυγαρια κατεβαινει...50κιλα..με 1,72..κ τρωω κ το μουσακαδακι, κ το παγωτιδιο κτλ..ο θηλασμος την κανει τη δουλεια,στανταρ!

jasminius το μαξιλαρι θηλασμου σου ειναι καποιο συκγκεκριμενο? με απλα μαξιλαρια δεν ηταν ευκολο?

33E7p2.png

μπα..δεν εχω προσθεσει τους ωραιοτατους μαυρους κυκλους..(το ξενυχτι υπαρχει...οχι σαν το δικο σας,αλλα ξαγρυπνω μετα απο καθε αρμεγμα..), την οχι κ τοσο καμαρωτη σταση σωματος ακομη, το ελαφρως βαρεμενης περπατημα...κ το βλεμα της χαζης που παραμενει για αρκετη ωρα μετα απο τις επισκεψεις στα σκιουρια...!:mrgreen:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...