Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

4 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κακώς. Ο πρώτος γιατρός που είχα δεν μου έκανε αιματολογικές και μου έδινε οργκαλουτραν σε φυσικό κύκλο χωρίς εξετάσεις με αποτέλεσμα μηδέν. Ο δεύτερος που έκανα άπειρους φυσικούς κύκλους δεν έκανε τίποτα χωρίς αιματολογικές και οργαλουτραν πολύ σπάνια (και ούτε ολόκληρη). Το αποτέλεσμα πάνω από 90% ώριμα και πετυχημένοι κύκλοι!!!

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Νομιζω οι αιματολογικες ειναι μαστ. να δεις τωρα θα σου παει καλυτερα ! ειμαι σιγουρη !

Μακάρι ! 🤞🏻 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πήρα όσα έλεγαν οι οδηγίες στο πάρεντς, δηλαδή 7 χάπια απο 7 φορές. Και δεν ξαναπαίρνω αν είναι να πάθω τα ίδια!

Πάντως παρατήρησα και άλλο "κόλπο" αύξησης της γαλουχίας. Όταν κοιμάμαι αρκετά (αρκετά = >3 ωρών), τότε η παραγωγή φουλάρει!!!

Όντως ο ύπνος βοηθάει πάρα πολύ αλλά δυστυχώς είναι μια πολυτέλεια πλέον που δεν απολαμβάνω κι έτσι χρειαζόμουν κάτι άλλο.

Το διάβασα κι εγώ για αυτή τη δοσολογία.. γιατί όμως λένε τόσα πολλά? Εμένα και η μαία και ο γιατρός μου είπαν 6-7 χάπια την ημέρα. Και τόσα λέει και η δοσολογία του κουτιού επάνω.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Όντως ο ύπνος βοηθάει πάρα πολύ αλλά δυστυχώς είναι μια πολυτέλεια πλέον που δεν απολαμβάνω κι έτσι χρειαζόμουν κάτι άλλο.

Το διάβασα κι εγώ για αυτή τη δοσολογία.. γιατί όμως λένε τόσα πολλά? Εμένα και η μαία και ο γιατρός μου είπαν 6-7 χάπια την ημέρα. Και τόσα λέει και η δοσολογία του κουτιού επάνω.

Ναι, και το κουτάκι που πήρα έλεγε 2-4 μετά από κάθε γεύμα.

Επίσης νομίζω ότι με βοήθησαν και κάτι διαμορφωτές που πήρα, ίσως γιατί κάνουν κάτι σα μασαζάκι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι, και το κουτάκι που πήρα έλεγε 2-4 μετά από κάθε γεύμα.

Επίσης νομίζω ότι με βοήθησαν και κάτι διαμορφωτές που πήρα, ίσως γιατί κάνουν κάτι σα μασαζάκι.

Ε, τότε εσύ γιατί έπαιρνες τόσα πολλά??

Τι διαμορφωτές είναι αυτοί? Εσύ έχεις αρκετό γαλατάκι? Τους δίνεις μόνο δικό σου ή και ξένο?

RKdwp3.png

Χρειάστηκε να πάρεις για κάποιον λόγο διαμορφωτές? Ή απλά για το μασαζάκι που κάνουνε?

Οι θηλές μου γενικά δεν ήταν και πρώτο πράγμα, ειδικά η μία. Οντως κάνουν καλή δουλειά στη διαμόρφωση και αερίζουν και την περιοχή. Βέβαια, εγώ δεν είμαι καθόλου το παράδειγμα προς μίμηση στο θηλασμό, αλλά αυτή η διαμόρφωση βοηθάει και στην άντληση γιατί υπάρχει καλύτερη εφαρμογή στη χοάνη.

Τους δίνω ένα γεύμα μητρικό (άντληση) - ένα σκόνη. Γενικά δεν έχω παράπονο από το φαί τους, το μόνο που με απασχολεί είναι ότι τρώνε συνεχώς περισσότερο και μάλλον σε λίγες μέρες η σειρά θα γίνει ένα μητρικό- δύο σκόνη....:(

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και καλη εβδομαδα!!!!!

Ταισα τα αγορακια μου κ τωρα φτιαχνω γιγαντες......

Μπορει να χαθω αυριο κ την Τεταρτη γιατι θα εχω τον Τασο αφου φευγουν αυριο οι γονεις μου για Αιγιο!!!!Πανε να ετοιμασουν το σπιτι για να παμε οικογενειακως!!!!!

Την Τεταρτη τελικα θα φυγουμε μεσημερι επειδη εχει πολυ δουλεια ο αντρας μου να μη χασει κ εκεινη την ημερα,οποτε μολις γυρισει απο τη δουλεια ξεκινανε οι διακοπες μας!!!!!!!

Παω να συμμαζεψω κ κανενα ρουχο γιατι αυριο δε με βλεπω να προλαβαινω με τον Τασουλη μου!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε, κοριτσάκια, μπεμπάκια και εμβρυάκια!!!!

Πώς μου είστε σήμερα;

Πώς ξημερώσατε;

Εμείς δυσκολούτσικα... ! Από τα ξημερώματα και μετά τα αγόρια μας μάλλον παίζανε μπουνιές! Αλλά στην κυριολεξία. Ούτε δεξιά να γυρίσω, ούτε αριστερά. Κλωτσομπουνίδι και των γονέων (κι αυτό στην κυριολεξία, αφού έφαγε κι ο άντρας μου μερικές :):):):) για μένα δεν το συζητάμε :) )

Είμαι λοιπόν ξύπνια από νωρίς, καθιστή στο κρεβάτι.

Τώρα σηκώθηκα, πήραμε πίεση και περιμένω να περάσει λίγη ώρα από το χαπάκι σιδήρου, για να φάω πρωινό. Βρε κορίτσια, θα σας εξομολογηθώ κάτι αστείο!

Εδώ και 3-4 μέρες λίγο πριν την ώρα του φαγητού με πιάνει λύσσα! Ένα πράγμα περίεργο και ανεξήγητο. Χθες το πρωί πήγα να κοινωνήσω. Ήταν η ώρα του πρωινού περίπου. Σας λέω ότι κόντεψα να μην φτάσω στον ιερέα. Να θαμπώνουν τα μάτια μου από την πείνα. Το στομάχι μου να είναι λες και είχα να φάω δύο μέρες!!!! Χτες βράδυ τα ίδια. Ήρθαν οι φίλοι μας, καθόμασταν βεράντα, και κατά τις 11 (η ώρα που πίνω το γάλα με τα δημητριακά) να γουργουρίζει η κοιλιά μου και να μην μπορώ να παρακολουθήσω τη συζήτηση από την πείνα!!!!!!!!!!! Ευτυχώς, και η φίλη μας είναι έγκυος (μπήκε και στον μήνα της) και είχα κατανόηση. Μου έλεγε, μήπως είναι ώρα για το γάλα σου; Όχι, βρε, απαντούσα εγώ (ντρεπόμουν). Τελικά το ήπια όταν ξάπλωσα (00.45!!!). Λέω στον άντρα μου "βάλε ΠΟΛΛΑ δημητριακά, ΠΕΙΝΑΩ"!!!! Σας είχε τύχει, ήδη μανούλες, προς το τέλος της κύησης; Γιατί μου είχαν πει ότι προς το τέλος έχεις τέτοια συμπτώματα!

Ουφ, χτυπήστε με, τι λογοδιάρροια κι αυτή πρωί πρωί (αυτή τη στιγμή, λιμοκτονώ :):):):):):):) )

rPPrp3.png

Τι, κοιμάστε όλες; Καλά, πάω να φάω τότε (έχω φέρει κάτω όλα τα σύνεργα, θα μείνω αρκετά, περιμένω την κοπέλα για νύχια)

Twins, σοβαρά σας μύρισε χταποδάκι το Σάββατο; Μήπως μένετε κοντά στην πλατεία Χίου, στο Κάτω Χαλάνδρι; :):):)

rPPrp3.png

Καλημερα μανουλες και καλη εβδομαδα!!!!!

Ταισα τα αγορακια μου κ τωρα φτιαχνω γιγαντες......

Μπορει να χαθω αυριο κ την Τεταρτη γιατι θα εχω τον Τασο αφου φευγουν αυριο οι γονεις μου για Αιγιο!!!!Πανε να ετοιμασουν το σπιτι για να παμε οικογενειακως!!!!!

Την Τεταρτη τελικα θα φυγουμε μεσημερι επειδη εχει πολυ δουλεια ο αντρας μου να μη χασει κ εκεινη την ημερα,οποτε μολις γυρισει απο τη δουλεια ξεκινανε οι διακοπες μας!!!!!!!

Παω να συμμαζεψω κ κανενα ρουχο γιατι αυριο δε με βλεπω να προλαβαινω με τον Τασουλη μου!!!!!!!

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια μου! Giotaki μου

αντε δυο μερουλες μεινανε και βουρ για διακοπουλες!

Τι ωραια μαζι με τους τρεις αντρες σου και τη μανουλα

για βοηθεια, τελεια! Κοιτα να ξεκουραστεις και λιγο και κανε και κανενα μπανακι!

Οι υπολοιπες μανουλες απασχολημενες με τα μωρακια σας και οι μελουσες κρατατε δυναμεις για μετα?

Καλημερα και καλη εβδομαδουλα για ολες μας κοριτσακια!

Εγω νομιζω πως ετρωγα το ιδιο πολυ σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης....δεν ειχα παρατηρησει λαιμαργια προς το τελος......αλλα να θυμασαι κατι AGORAKIA

Οποιος ντρεπεται πολλα στερευεται......

Οποτε αλλη φορα που θα πεινας να τρως!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια μου! Giotaki μου

αντε δυο μερουλες μεινανε και βουρ για διακοπουλες!

Τι ωραια μαζι με τους τρεις αντρες σου και τη μανουλα

για βοηθεια, τελεια! Κοιτα να ξεκουραστεις και λιγο και κανε και κανενα μπανακι!

Οι υπολοιπες μανουλες απασχολημενες με τα μωρακια σας και οι μελουσες κρατατε δυναμεις για μετα?

Καλημερα και καλη εβδομαδουλα για ολες μας κοριτσακια!

Δε φανταζεσαι ποσο ανυπομονω!!!!!

Για τη θαλασσα δεν με νοιαζει γιατι δεν ειμαι κ πολυ του μπανιου...αλλα βολτιτσες στην παραλια με τον Τασουλη να αλωνιζει,η αληθεια ειναι οτι το περιμενω πως και πως!!!!!Στον Τασο μεχρι να σαραντισω ημουνα σπιτι,δε με αφηνε ο αντρας μου ουτε μεχρι το φουρνο να παω....τωρα ευτυχως με αφηνει αλλα οχι να αλωνιζω!!!!μην παρω κ πολυ αερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα aggorakia μου και απο εμενα! Υπομονη θα περασει ο καιρος και σε λιγο καιρο απο μελλουσα θα γινεις μανουλα κι ετσι

αφου θα σε τρεχουνε τα αγορακια σου, που μυαλο για φαγητο!

Οποτε φαε τωρα λιγο στο τελος γιατι μετα θε πεσουνε πεινες!!! χαχα! Το βραδυ παντως βλεπω βραχος! Δημητριακα και γαλατακι,

μπραβο! Βοηθεια σου που κοινωνησες! Καλη εβδομαδα σε ολες!!!

καλημερααααα!

Μαρακι μου καλα εκανες και εφερες παπα κοριτσακι μου!

twins ο φιλ και η βικ όοοολα τα λεφτα!Αντε τωρα που βγαινετε εξω σας περιμενω.Δεν χρειαζεστε προσκληση.Οποτε θελετε μου λες ερχομαστε!Ενα θα σου πω.Ηρθε η κουμπαρα μου με το μωρο που σαραντησε τωρα και κοιμηθηκε στην δροσουλα 6 ωρες!!!!!πρωτη φορα βεβαια

Για την μαγια που λετε ειχα παρει και γω.Η δοσολογια που λεει το μπουκαλακι αφορα αλλη χρηση.Για την αυξηση της γαλουχιας ειναι 7 χαπια μετα το γευμα.Συνολο 21 την μερα οχι παραπανω

Ομως επιμενω με λαθος χρηση επειδη νομιζουμε οτι δεν εχουμε ριναι επικινδυνα για μαστιτιδα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...