Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Twins αναλογα, αν δεν έχουν πόνους με τους κολικούς ή αυπνίες και κοιμηθούν, κοιμάμαι και εγώ κάπου 2-3 ωρίτσες. Τουλάχιστον το βράδυ δεν τρώω τον διπλάσιο χρόνο να τα ταίζω!!!

Nunu δεν είναι ειδικό για δίδυμα. Είναι ένα κλασικό μαξιλάρι θηλασμού!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα.

η μια μικρη μου κανει ενα περιεργο πραγμα.αφου κοιμηθει μετα απο καμια ωρα μεσα στον υπνο της βγαζει κατι κραυγες για λιγα δευτερολεπτα.μεχρι να πας να δεις εχει σταματησει.αφου στην αρχη μπερδευομουν κ δεν ηξερα ποια σκουζει.ειναι λιγο ενοχλητικο γιατι φωναζει δυνατα κ αναστατωνομαι.ειδικα μεσα στο βραδυ ειναι σπαστικο να ξυπνας απο τα σκουσμαρια ενω η ιδια κοιμαται.

παντως ειναι κ οι δυο αρκετα νευρικες.δεν κοιμουνται σερι τριωρο.μετα τις δυο ωρες ξυπνανε κ νιριζουν κ κανα δεκαλεπτο πριν την ωρα να φανε ξερενονται στον υπνο.αλλο παλι κ αυτο.

να κ τωρα παλι σκουζει!!!

χτες πηγαμε κ την πρωτη μας βολτα!!ηταν μια χαρα κ αυτες πολυ καλες.οντως μεσα στο καροτσι πλεουν.τουλαχιστον σ αυτο που εχω εγω το μακ λαρεν

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εκοψα ουτε στις δυο εγκυμοσυνες.

Γι αυτο ο πλακουντας εφτασε στο 3 (μαλλον).....Απ οταν εκανα β'επιπεδου ο ιατρος μου ειπε να το κοψω μαχαιρι γιατι κατι εβλεπε με τα αγγεια των μικρων.Τελικα δεν τα καταφερα,το εκοβα για μια εβδομαδα κ μετα το ξαναρχιζα.....αστα....μεγαλο λαθος το καπνισμα στην εγκυμοσυνη!!!!!

Βεβαια ποτε δεν καπνιζα εξω...οταν βγαιναμε για φαγητο κτλ για να μη με βλεπει ο κοσμος κ σχολιαζει,μονο στη βεραντα του σπιτιου.....

Εμένα μάλλον ορμονικά μου ήρθε πολύ εύκολο...καπνίστρια από τα 16 μου χωρίς μέρα διακοπή, τις πρώτες μέρες που έμαθα για την εγκυμοσύνη έκανα 1 τη μέρα και μετά τίποτα. Περίεργο πράγμα. Όπως επίσης καφέ, αλκοόλ λές και πατήθηκε κουμπί. Ελπίζω να το κρατήσω και μετά. Θα το προσπαθήσω πάντως.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καφε δεν επινα στον Τασο,στα διδυμα επινα εναν το πρωι.Αλλα αλκοολ γενικα δεν πινω....ουτε ενα ποτηρι κρασι για την παρεα δεν μπορω.....ακομη κ στο γαμο μου επινα κοκα-κολα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ καπνίστρια από τα 17 και έκανα και κοντά δύο πακέτα την ημέρα!! Όταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορά, δεν το έκοψα. Όταν όμως το έχασα, έταξα να το κόψω μαχαίρι από την πρώτη μέρα που θα το μάθαινα. Και έτσι έγινε. Τελευταίο μου τσιγάρο πριν μπω στην μικροβιολόγο να πάρω τα αποτελέσματα :)

Καφέδες έπινα 1 με 2 την ημέρα, φίλτρου. Όχι ότι ήμουνα του καφέ...

Αλκοόλ έπινα μία στο τόσο αλλά στην εγκυμοσύνη το έκοψα μαχαίρι και αυτό. Δεν ένιωσα στέρηση για τίποτα από αυτά!!! Και φυσικά ακόμα συνεχίζω!!!! :)

RKdwp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου, πως ειστε?Τι κανουνε οι μελλουσες και μη μανουλες μας? Πριν απο λιγο ξεκινησα να διαβαζω τα μηνυματακια σας και δεν τα προλαβα ολα! Εχω λιγες μερες να σας διαβασω γιατι σε εμας η γκαντεμια μας συνεχιζεται! Παρασκευη

απογευμα τρακαρε ο αντρουλης μου, ευτυχως δε χτυπησε, αλλα το αυτοκινητο ειναι για συνεργειο αυριο πρωι-πρωι. Κοντεψα να μεινω οταν με πηρε τηλεφωνο και μου το ειπε και να φανταστειτε

εφυγε για 2 λεπτα απο το σπιτι για να αγορασει κατι υδραυλικα (ηθελε να το παιξει υδραυλικος!). Και δεν εφταναν ολα αυτα σημερα εκαναν την εμφανιση τους και οι αιμοροιδες, αυτο μου ελειπε τωρα ειχα το εντερο απεκτεισα και αυτες τωρα! Ελεος δε μπορω αλλο, χθες εφερα και ιερεα στο σπιτι να μας διαβασει! Μη

γελατε δεν ειχα φερει ποτε απο τοτε που παντρευτηκαμε και το ειχα παντα στο μυαλο μου! Αυτα τα πρωτα νεα μου τα πολυ ευχαριστα

κοριτσακια μου!

χθες εφερα και ιερεα στο σπιτι να μας διαβασει! Μη

γελατε δεν ειχα φερει ποτε απο τοτε που παντρευτηκαμε και το ειχα παντα στο μυαλο μου!

Καλά έκανες...βοήθεια σας....

Οσο για τα υπολοιπα...καλο κουραγιο κ υπομονη...ολα θα γινουν οπως θες θα το δεις!!!!Και τα αμαξια φτιαχνονται και ολα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου, πως ειστε?Τι κανουνε οι μελλουσες και μη μανουλες μας? Πριν απο λιγο ξεκινησα να διαβαζω τα μηνυματακια σας και δεν τα προλαβα ολα! Εχω λιγες μερες να σας διαβασω γιατι σε εμας η γκαντεμια μας συνεχιζεται! Παρασκευη

απογευμα τρακαρε ο αντρουλης μου, ευτυχως δε χτυπησε, αλλα το αυτοκινητο ειναι για συνεργειο αυριο πρωι-πρωι. Κοντεψα να μεινω οταν με πηρε τηλεφωνο και μου το ειπε και να φανταστειτε

εφυγε για 2 λεπτα απο το σπιτι για να αγορασει κατι υδραυλικα (ηθελε να το παιξει υδραυλικος!). Και δεν εφταναν ολα αυτα σημερα εκαναν την εμφανιση τους και οι αιμοροιδες, αυτο μου ελειπε τωρα ειχα το εντερο απεκτεισα και αυτες τωρα! Ελεος δε μπορω αλλο, χθες εφερα και ιερεα στο σπιτι να μας διαβασει! Μη

γελατε δεν ειχα φερει ποτε απο τοτε που παντρευτηκαμε και το ειχα παντα στο μυαλο μου! Αυτα τα πρωτα νεα μου τα πολυ ευχαριστα

κοριτσακια μου!

Maraki καλά έκανες να φύγει το κακό το μάτι. Άσε αιμορροίδες έβγαλα κι εγώ!!!

Ευτυχώς πάντως που ο άντρας σου είναι καλά! Οι λαμαρίνες φτιάχνονται!!

RKdwp3.png

Έχουν μεγαλώσει πάααρα πολύ!:P Αν και η μαγουλού ήταν αρκετά εκνευρισμένη όταν την φωτογράφησα!

Τα τζασμινάκια τι κάνουν; Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως τα καταφέρνεις με το διπλό θηλασμό και με τις ταμπλέτες!

Βλέπω ότι συζητάγατε για τα πάθη πριν (τσιγάρο, αλκοολ, καφές)... και εγώ έπινα καφέ.

Μαράκι, θα πω και εγώ να μη στενοχωριέσαι για τις λαμαρίνες, εσύ και ο καλός σου να είστε καλά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πήρα όσα έλεγαν οι οδηγίες στο πάρεντς, δηλαδή 7 χάπια απο 7 φορές. Και δεν ξαναπαίρνω αν είναι να πάθω τα ίδια!

Πάντως παρατήρησα και άλλο "κόλπο" αύξησης της γαλουχίας. Όταν κοιμάμαι αρκετά (αρκετά = >3 ωρών), τότε η παραγωγή φουλάρει!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...