Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας κ καλο μηνα!!

ραγαδοσυζητηση πιασατε...εμ, τα καλα του προωρου τοκετου ειναι οτι η κοιλια ειναι τσιλικη...! υπαρχουν κ καλα,ναι...

ειμαστε για γελια με τον καλο μου...

λεγαμε να αφιερωσουμε στους 2μας ενα σχεδον 2ημερο,σ ενα ωραιο ξενοδοχειο,να χαλαρωσουμε κτλ...οποτε το πλανο σημερα ηταν να παμε στα παιδια το πρωι,να αφησουμε κ το γαλατακι κ κατευθειαν να φυγουμε.επιστροφη αυριο(το μεθαυριο δε μας εκανε καρδια..) ε, οσο πηγατε εσεις,αλλο τοσο κ μεις! δεν αντεξαμε!! εγω στον μικρο πατησα τα κλαματα...κ μετα στη μικρη εγινε το φοβερο!!! την πηραμε αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!! απιστευτα υπεροχο!!!

μονο να φυγουμε δε θελαμε λοιπον...

33E7p2.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια (τι καλημέρα..καλό μεσημέρι :) :) ) και ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ!!!!

Εμείς ευτυχώς κοιμηθήκαμε λίγο το βραδάκι σήμερα!!! Οπότε είμαστε πιό ξεκούραστοι!!!

Αχ, θα ήθελα κι εγώ να πάω στην θάλασσα!!!

Ξύπνησε ο μικρούλης και τον πάω για μπανάκι και μαμ!!! τα λέμε πιό μετά φιλάκια

RKdwp3.png

γεια σας κ καλο μηνα!!

ραγαδοσυζητηση πιασατε...εμ, τα καλα του προωρου τοκετου ειναι οτι η κοιλια ειναι τσιλικη...! υπαρχουν κ καλα,ναι...

λεγαμε να αφιερωσουμε στους 2μας ενα σχεδον 2ημερο,σ ενα ωραιο ξενοδοχειο,να χαλαρωσουμε κτλ...οποτε το πλανο σημερα ηταν να παμε στα παιδια το πρωι,να αφησουμε κ το γαλατακι κ κατευθειαν να φυγουμε.επιστροφη αυριο(το μεθαυριο δε μας εκανε καρδια..) ε, οσο πηγατε εσεις,αλλο τοσο κ μεις! δεν αντεξαμε!! εγω στον μικρο πατησα τα κλαματα...κ μετα στη μικρη εγινε το φοβερο!!! την πηραμε αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!! απιστευτα υπεροχο!!!

αχ ρε nufaki υπομονή, σύντομα θα είναι κοντά σας και τα δυο και θα τα πάρετε πολλές πολλές αγκαλίτσες.

Σιγά μην φεύγατε!!χεχ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ καλο μηνα!!

Ουουου... τι τρυφερό!

Αγκαλίτσα την κορούλα; Και σύντομα και τον γιο; Τέλεια!

Ναι, εδώ έκλαψα εγώ στη σκέψη ότι την κράτησες πρώτη φορά μετά τον τοκετό (ή κάνω λάθος; ), σιγά μην αντέχατε να φύγετε! Δεν πειράζει, κοριτσάκι μου! Να είστε καλά, να φύγετε όλοι μαζί με τα παιδάκια σας! Ο καιρός είναι μπροστά σας και σας ανήκει, όπως σε όλους μας...

Θυμάσαι τι μου έλεγες, λίγο πριν γεννήσεις; Χαλάλι όλα, θα 'χουμε μωρά μέσα στον Αύγουστο!

Βέβαια, τα δικά σου δεν κρατιούνταν, ήθελαν να δουν τη μαμά και τον μπαμπά νωρίτερα, αλλά, ναι! Αυτό τον Αύγουστο θα έχουμε μωρά!

Βουρκώνω τώρα, φτάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια (τι καλημέρα..καλό μεσημέρι :) :) ) και ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ!!!!

Εμείς ευτυχώς κοιμηθήκαμε λίγο το βραδάκι σήμερα!!! Οπότε είμαστε πιό ξεκούραστοι!!!

Αχ, θα ήθελα κι εγώ να πάω στην θάλασσα!!!

Ξύπνησε ο μικρούλης και τον πάω για μπανάκι και μαμ!!! τα λέμε πιό μετά φιλάκια

Jasminaki μου, τι κάνετε; Πώς τα πάτε με το φλέγον θέμα; Έχεις γαλατάκι, τρώνε τα ζουζουνίδια; Χορταίνουν; Όλα καλά; Πήρες μαξιλάρι;

rPPrp3.png

Αχ, βρε κορίτσια, εσείς λείπετε, αλλά εγώ θέλω να τα πω... Αύριο το απόγευμα έχουμε υπέρηχο και προσεύχομαι πολύ δυνατά να έχει πάρει λίγο παραπάνω βάρος ο μικρός μπεμπάκος μας. Κι ο επάνω μας δηλαδή να είναι καλά. Γενικώς, πλησιάζει ο καιρός και θέλω να μεγαλώνουν ικανοποιητικά τα φασολάκια μας...!

Έχουμε την προσοχή μας όλο στον κάτω, είναι αλήθεια, γιατί μας έχει αγχώσει το βάρος του...

Πού είστε; Θέλετε να με αναγκάσετε να δω "Μπαμπά μην τρέχεις" και μετά να κοιμηθώ;;;;;; Ε;;;;;

rPPrp3.png

AGORAKIA κοιμηθηκες????

Καλη επιτυχια για αυριο,μια χαρα θα ειναι τα μωρακια σου...θα δεις!!!!

Εγω ευτυχως κοιμηθηκα λιγο,ξυπνησε κ ο μεγαλος αλλα τον ταισε ο μπαμπας του.Τωρα περιμενω να ξυπνησει ο μικρος κ μολις φαει θα φτιαξω ενα ωραιοτατο φρεντο να κατσω βεραντουλα να το απολαυσω καπνιζοντας!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

AGORAKIA κοιμηθηκες????

Καλη επιτυχια για αυριο,μια χαρα θα ειναι τα μωρακια σου...θα δεις!!!!

Εγω ευτυχως κοιμηθηκα λιγο,ξυπνησε κ ο μεγαλος αλλα τον ταισε ο μπαμπας του.Τωρα περιμενω να ξυπνησει ο μικρος κ μολις φαει θα φτιαξω ενα ωραιοτατο φρεντο να κατσω βεραντουλα να το απολαυσω καπνιζοντας!!!!!!!

Τα καλά του μη θηλασμού...καπνίζεις και πίνεις καφέ αμέσως μετά τη γέννα.

Στην εγκυμοσύνη το είχες κόψει?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Jasminaki μου, τι κάνετε; Πώς τα πάτε με το φλέγον θέμα; Έχεις γαλατάκι, τρώνε τα ζουζουνίδια; Χορταίνουν; Όλα καλά; Πήρες μαξιλάρι;

Ναι agorakia μου, πήρα μαξιλάρι θηλασμού και με βόλεψε πάρα πάρα πολύ!!! Κάνω ταυτόχρονο θηλασμό συνήθως το βράδυ μέχρι το πρωί. Δηλαδή κάπου 4 γεύματα. Κατα τη διάρκεια της μέρας ξυπνάνε διαφορετικές ώρες και έτσι αφιερωνω και την προσοχή μου στο κάθε ένα ξεχωριστά.

Η μαγιά δούλεψε!!! Επιτέλους βλέπω το στήθος μου πάλι πρησμένο έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγοριών μου!!! Κάπου διάβασα ότι άλλες κοπέλες παίρνουν κάπου 24 χάπια την ημέρα, υπερβολή μάλλον. Εμένα μου είπαν 6. Δύο πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Ξένο δίνω μόνο αν θηλάσω τον ένα και από τους δύο μαστούς και αμέσως ξυπνήσει ο άλλος και δεν έχει επαρκη ποσότητα να πιεί. Κάπως έτσι!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Giota γιατί μας τα λες αυτά? Για να ζηλέψουμε????

Agorakia αύριο έχεις γιατρό? Ενέσεις κορτιζόνες έχεις κάνει? Μια χαρά βάρος θα έχουν πάρει τα μωρά σου, μην αγχώνεσαι!!

RKdwp3.png

Ναι agorakia μου, πήρα μαξιλάρι θηλασμού και με βόλεψε πάρα πάρα πολύ!!! Κάνω ταυτόχρονο θηλασμό συνήθως το βράδυ μέχρι το πρωί. Δηλαδή κάπου 4 γεύματα. Κατα τη διάρκεια της μέρας ξυπνάνε διαφορετικές ώρες και έτσι αφιερωνω και την προσοχή μου στο κάθε ένα ξεχωριστά.

Η μαγιά δούλεψε!!! Επιτέλους βλέπω το στήθος μου πάλι πρησμένο έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγοριών μου!!! Κάπου διάβασα ότι άλλες κοπέλες παίρνουν κάπου 24 χάπια την ημέρα, υπερβολή μάλλον. Εμένα μου είπαν 6. Δύο πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Ξένο δίνω μόνο αν θηλάσω τον ένα και από τους δύο μαστούς και αμέσως ξυπνήσει ο άλλος και δεν έχει επαρκη ποσότητα να πιεί. Κάπως έτσι!! :P:p:p:p

Καλή φάση!!

Μαξιλάρι θηλασμού, ειδικό για δίδυμα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τι κάνει η παρεούλα;

Εμείς είμασταν τα καλύτερα παιδιά σήμερα!!!!

Πήγαμε, ακούσαμε την ευχούλα, δεν κλάψαμε καθόλου και μας έδωσε και ο καλός παπάς δωράκι!

Δυστυχώς όμως πήγαμε με τα πόδια, γιατί στο καρότσι έπλεαν... ήταν σαν τη μύγα μες το γάλα... μάλλον θα το παρκάρουμε για κανένα μήνα μέχρι να μεγαλώσουμε κι άλλο.

Θα ήθελα η επόμενη βόλτα μας να είναι στη θάλασσα. Έστω για καφέ, όχι για μπάνιο.

Agorakia, κοιμάσαι; Παρεμπιπτόντως, εχτές το βράδυ εδώ μύριζε στη γειτονιά ψητό χταπόδι!!! Περιμένουμε να μας πεις νέα από τον κύριο κιτ

Jas, προλαβαίνεις να κοιμάσαι τώρα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα καλά του μη θηλασμού...καπνίζεις και πίνεις καφέ αμέσως μετά τη γέννα.

Στην εγκυμοσύνη το είχες κόψει?

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εκοψα ουτε στις δυο εγκυμοσυνες.

Γι αυτο ο πλακουντας εφτασε στο 3 (μαλλον).....Απ οταν εκανα β'επιπεδου ο ιατρος μου ειπε να το κοψω μαχαιρι γιατι κατι εβλεπε με τα αγγεια των μικρων.Τελικα δεν τα καταφερα,το εκοβα για μια εβδομαδα κ μετα το ξαναρχιζα.....αστα....μεγαλο λαθος το καπνισμα στην εγκυμοσυνη!!!!!

Βεβαια ποτε δεν καπνιζα εξω...οταν βγαιναμε για φαγητο κτλ για να μη με βλεπει ο κοσμος κ σχολιαζει,μονο στη βεραντα του σπιτιου.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...