Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες :P

Και καλό μήνα!!!!! Καλώς να μας έρθουν τα αυγουστιάτικα μωρά!

Σήμερα πάμε στην εκκλησία.... σαραντήσαμε!!!!!

Θα βγάλουμε και το καρότσι έξω!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρέμε Χαλάνδρι, το διθέσιο βγαίνει έξω!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ακριβόόόό μου διθέσιο, καλό μου αμάξι..."

:)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο στα twinsakia!!!!!

Εμεις θα σαραντησουμε 29 Αυγουστου,οποτε απο Σεπτεμβριο ξεκιναμε τις βολτες!!!!!

Τελικα φευγουμε Τεταρτη μεσημερι.....χτες το βραδυ εβαλα δυο πλυντηρια,σιδερωσα αλλα ενα,κ σημερα σιδερωσα κ τα αλλα δυο που στεγνωνανε ολη νυχτα!!!!!

Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα,εμειναν απο χτες μακαρονια με κιμα!!!!!Οποτε χαλαρωνουμε!!!!Ο Τασος ακομη στην μαμα μου,αυριο θα τον φερει γιατι θα φυγει Τριτη,οποτε την Τεταρτη πριν να φυγουμε θα εχω και τα τρια μου τα παιδακια στο σπιτι να με βασανιζουν!!!!!

Giotaki, καλό Σαραντισμό και σε σένα και στα Giotakia!

Εμείς, πρώτα ο Θεός, σαραντίζουμε φθινοπωρινά! Άραγε, θα προλάβουμε να κάνουμε καμιά βόλτα ή θα μας πιάσουν τα πρωτοβρόχια;;;;;

(λατρεμένη εποχή)

rPPrp3.png

Αχ ζηλευω.θελω κ εγω Βολτίτσα. Εμείς σαραντίζουμε στις 25 Αυγούστου. Οπότε κι εμείς μετά θα ξεσαλώσουμε. Θα βγαίνουμε βολτίτσες και όλοι θα μας κοιτάνε. Χα χα χα χα α. Εμένα με παιδέψανε λίγο τα παιδάκια μου απόψε. Είχανε λίγη γκρινίτσα ταυτόχρονα. Καλά πακέτο ήταν αλλά τέλος πάντων. Πάει τώρα πέρασε. Τώρα κοιμούνται σαν πουλάκια.

Εσένα :DΓΙΩΤΑ πως είναι τα αγοράκια σου γενικά?

Αχ ζηλευω.θελω κ εγω Βολτίτσα. Εμείς σαραντίζουμε στις 25 Αυγούστου. Οπότε κι εμείς μετά θα ξεσαλώσουμε. Θα βγαίνουμε βολτίτσες και όλοι θα μας κοιτάνε. Χα χα χα χα α. Εμένα με παιδέψανε λίγο τα παιδάκια μου απόψε. Είχανε λίγη γκρινίτσα ταυτόχρονα. Καλά πακέτο ήταν αλλά τέλος πάντων. Πάει τώρα πέρασε. Τώρα κοιμούνται σαν πουλάκια.

Εσένα :DΓΙΩΤΑ πως είναι τα αγοράκια σου γενικά?

Πες μας νέα!!!!

Και θέλουμε και φωτό!!!!

Και να αλλάξεις και το τίκερ!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Πες μας νέα!!!!

Και θέλουμε και φωτό!!!!

Και να αλλάξεις και το τίκερ!!!!!

Ναι θα το αλλάξω. Θα βάλω τον άντρα μου τώρα να το αλλάξει. Θέλετε και φώτο ε?¨Και πως βάζω φώτο? Αφού σας είπα είμαι τελείως άσχετηηηηη.....................:(:(:(

Εσύ έχεις βάλει φωτο μόνο το ένα μωράκι? Μοιάζουν τα δικά σου?

Γενικα ειναι ησυχα...ο μικρος χτες μου εκανε κ εμενα γκρινιτσα....απο τις 19 00 μεχρι τις 23 30,του εδωσα κ ινφακολικ μηπως τον πονουσε η κοιλιτσα του,του εδινα κ γαλα κ επινε 10-10γρ κ στο τελος κουραστηκε κ κοιμηθηκε.Ευτυχως ηταν ο αντρας μου εδω κ με βοηθησε.Το πρωι στις 05 00 ξυπνησε ο μεγαλος για να φαει κ ο μικρος κοιμοταν ακομη,τελικα μολις ταισα τον μεγαλο ξυπνησα κ τον μικρο γιατι κοιμοτανε 5 ωρες σερι και τρομαξα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημεραααα!

Εγω ακομη περιμενω τηλέφωνο!Λεω εγω τωρα

Τι κανετε κοριτσακια?Παω να διαβασω νεα

Καλημέρα!!!

Πώς τα πάτε εκεί στο Λαγονήσι;

Τους έβαλες καθόλου τους μικρούς άντρες σου στη θάλασσα, εκτός από εκείνη τη μέρα, που είχαν γουρλώσει ματάκια; :):):):):):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαστε ωραιαααααα!

οποτε θελετε ευπρόσδεκτες οικογενειακως εννοειται!

Εσυ πως εισαι?Νυσταζεις?χαχαχα

εκεινη την μερα τα ποδαρακια τους ειχα βαλει στην θαλασσα.Να σου πω την αληθεια ολο λεω να τα βαλω γιατι ζηλευω που βλεπω αλλα μωρακια μεσα αλλα μετα βλεπω τον κοσμο και φρικαρω

Οποτε ακομη δεν!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εδω ειμαστε ωραιαααααα!

οποτε θελετε ευπρόσδεκτες οικογενειακως εννοειται!

Εσυ πως εισαι?Νυσταζεις?χαχαχα

εκεινη την μερα τα ποδαρακια τους ειχα βαλει στην θαλασσα.Να σου πω την αληθεια ολο λεω να τα βαλω γιατι ζηλευω που βλεπω αλλα μωρακια μεσα αλλα μετα βλεπω τον κοσμο και φρικαρω

Οποτε ακομη δεν!

Να τους βάλεις, να πάρουν ιώδιο! Χειμώνας έρχεται, να έχουν αντιστάσεις και αντισώματα!

Γιατί δεν τους πηγαίνεις νωρίς το πρωί; Μόλις ξυπνήσουν είναι ό,τι πρέπει! Αχ, όσο σκέφτομαι ότι του χρόνου θα τους έχουμε κι εμείς στο Σούνιο με τα μαγιουδίνια τους λιγώνω!!!!!!!!!!

Ακόμη δεν με έπιασε νύστα, περιέργως :):):):):)

Αλλά όπου να 'ναι θα έρθει και το γλάρωμα. Αλλά θα κοιμηθώ μετά το φαγητό, γιατί θα έρθουν το βραδάκι κάτι φίλοι που μπήκαν κι αυτοί στο μήνα τους στις 22.7, οπότε είπαμε να βρεθούμε πριν ξεφουσκώσουμε. Άσε που έχουν κοριτσάκι και κάνουμε από τώρα τα κονέ, αφού θα είναι και συνομήλικα τα νινιά μας!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

rPPrp3.png

Γενικα ειναι ησυχα...ο μικρος χτες μου εκανε κ εμενα γκρινιτσα....απο τις 19 00 μεχρι τις 23 30,του εδωσα κ ινφακολικ μηπως τον πονουσε η κοιλιτσα του,του εδινα κ γαλα κ επινε 10-10γρ κ στο τελος κουραστηκε κ κοιμηθηκε.Ευτυχως ηταν ο αντρας μου εδω κ με βοηθησε.Το πρωι στις 05 00 ξυπνησε ο μεγαλος για να φαει κ ο μικρος κοιμοταν ακομη,τελικα μολις ταισα τον μεγαλο ξυπνησα κ τον μικρο γιατι κοιμοτανε 5 ωρες σερι και τρομαξα!!!!!

Κοριτσάκι, κάνατε αυτό που έλεγες τις προάλλες, την ονοματοδοσία;

Πώς γίνεται; Παίρνεις και κάτι σαν μισή ευχή μαζί;

Το είχα ακούσει και παλιότερα από μια φίλη, ότι πήγε ο ιερέας και του είπανε και το όνομα του μωρού!

rPPrp3.png

Σέρνομαι και ζεσταίνομαι

αυτό έχω να πώ εγώ!!

Καλές βόλτες twins!!!

Όλγα τι τηλέφωνο περιμένεις??

Γιώτα τρεις μερούλες και πάτε διακοπούλες!! ωραία πράγματα!!! Να ρωτήσω κάτι? δε θέλω να σε συγχίσω αλλά τρώγομαι μέρες να ρωτήσω. Τα πεθερικά ήρθαν όταν γέννησες?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσάκι, κάνατε αυτό που έλεγες τις προάλλες, την ονοματοδοσία;

Πώς γίνεται; Παίρνεις και κάτι σαν μισή ευχή μαζί;

Το είχα ακούσει και παλιότερα από μια φίλη, ότι πήγε ο ιερέας και του είπανε και το όνομα του μωρού!

Ναι καναμε την ονοματοδοσια....δεν ειναι σαν μιση ευχη,απλα ειναι ευχη για τα παιδια μονο.Και αναφερεις κ τα ονοματα των παιδιων.

Γιώτα τρεις μερούλες και πάτε διακοπούλες!! ωραία πράγματα!!! Να ρωτήσω κάτι? δε θέλω να σε συγχίσω αλλά τρώγομαι μέρες να ρωτήσω. Τα πεθερικά ήρθαν όταν γέννησες?

Ναι επιτελους διακοπες!!!!!

Τα πεθερικα ηρθανε οταν γεννησα,αλλα μολις τους ειδα ξενερωσα,γιατι θα μπορουσαν να κρατησουν τον Τασο κ να ερθει η μαμα μου....εγω την μανα μου ηθελα οχι τα πεθερικα μου....Η μαμα μου ειδε τα διδυμα 3 μερες μετα,εφερε τον Τασο στο μαιευτηριο να τον δω κ κατεβηκε ο αντρας μου να κρατησει τον Τασο κ ανεβηκε η μανα μου για λιγο....αστα απελπισια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...