Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από εμάς. Πήγαμε γιατρό, κάναμε την Β΄επιπέδου. Όλα καλά από ότι μας είπε ο γιατρός, να προσέχουμε να μην κουραζόμαστε. Ο κύριος είναι 557 γραμ. και η κυρία (το μοντέλο μας) 455 γραμμάρια. Είναι πιο μικρούλα. Πιο μινιόν. Κατα τ' άλλα όλα οκ. Μου έφυγε λίγο το άγχος βρε παιδί μου. Τι ήταν κι αυτό? Τί έχετε πάθει όλες με τα γλυκά?:P

Μπράβο, μπράβο!!!!!:P Πολύ χάρηκα!!!!!!

Βλέπω ότι τα μωρά μας μοιάζουν και σε βάρος!!!! Τα κοριτσάκια μας θα είναι πιο petite, μικρά γλυκά μπιζουδάκια και τα αγορια θα γίνουν και οι πρώτοι μπασκετμπολίστες. Κράτησε και σε σένα πολύ;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι κορίτσια με είχε πάνω από μισή ώρα ξάπλα και ανάσκελα και πίεση από εδώ πίεση από εκεί, μου ήρθε λιποθυμιά στο τέλος. Αλλά εντάξει στο τέλος όλα οκ. Και όχι τίποτα άλλο η τσούπρα μας κρυβοταν κιόλας, κατάλαβες? Αλλά τελικά την είδαμε την μουρίτσα της. Σιγά μην γλίτωνε. Χι χι χι χι....:D

Ναι κορίτσια με είχε πάνω από μισή ώρα ξάπλα και ανάσκελα και πίεση από εδώ πίεση από εκεί, μου ήρθε λιποθυμιά στο τέλος. Αλλά εντάξει στο τέλος όλα οκ. Και όχι τίποτα άλλο η τσούπρα μας κρυβοταν κιόλας, κατάλαβες? Αλλά τελικά την είδαμε την μουρίτσα της. Σιγά μην γλίτωνε. Χι χι χι χι....:D

Το έχουν τα κορίτσια τελικά... θυμάσαι τι σου έλεγα και για τη δική μου;

Πως ήταν οι φατσούλες τους; Σε ποιόν μοιάζουν;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Το έχουν τα κορίτσια τελικά... θυμάσαι τι σου έλεγα και για τη δική μου;

Πως ήταν οι φατσούλες τους; Σε ποιόν μοιάζουν;

Αχ δεν ξέρω σε ποιον μοιάζουν . Δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Μήπως είμαι χαζή? Οι φάτσες τους τέλειες.................... Θέλω να τα δω και από κοντάααα τώραααααααααααα. Δεν μπορώ. Άντε ποτε θα βγείτεεεεεεεε?:rolleyes:

Αχ δεν ξέρω σε ποιον μοιάζουν . Δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Μήπως είμαι χαζή? Οι φάτσες τους τέλειες.................... Θέλω να τα δω και από κοντάααα τώραααααααααααα. Δεν μπορώ. Άντε ποτε θα βγείτεεεεεεεε?:rolleyes:

Όχι, όχι ακόμα... μη βγείτε... καθίστε να κλωσσηθείτε για άλλες 12 εβδομάδες... μην ακούτε τη μαμά σας :P. Έχει λίγο αγωνία, αλλά θα κρατηθεί... μόνο μην την ταλαιπωρείτε και να μην τσακώνεστε μεταξύ σας. Μπορείτε να χορεύετε όμως όσο θέλετε!:P

Καλά τα λέω;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Όχι, όχι ακόμα... μη βγείτε... καθίστε να κλωσσηθείτε για άλλες 12 εβδομάδες... μην ακούτε τη μαμά σας :P. Έχει λίγο αγωνία, αλλά θα κρατηθεί... μόνο μην την ταλαιπωρείτε και να μην τσακώνεστε μεταξύ σας. Μπορείτε να χορεύετε όμως όσο θέλετε!:P

Καλά τα λέω;

Ναι ναι καλά τα λες. Εγώ από την αγωνία μου και την ανυπομονησία μου τα λέω αυτα. Δεν τα εννοώ. Καταλαβαίνεις. Είχανε κι εσένα μεγάλη διαφορά στο βάρος? :rolleyes:

Ναι ναι καλά τα λες. Εγώ από την αγωνία μου και την ανυπομονησία μου τα λέω αυτα. Δεν τα εννοώ. Καταλαβαίνεις. Είχανε κι εσένα μεγάλη διαφορά στο βάρος? :rolleyes:

550 ο Φ και 480 η Β.

Και εγώ τα ίδια τους λέω, αλλά μετά τους συμβουλεύω να κάτσουν στο φουλ πανσιον δίκλινό τους. Που θα βρουν καλύτερα; Και σκέφτομαι και κάτι άλλο... μετά πότε άλλοτε θα τα έχω εντελώς δικά μου όπως τώρα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

550 ο Φ και 480 η Β.

Και εγώ τα ίδια τους λέω, αλλά μετά τους συμβουλεύω να κάτσουν στο φουλ πανσιον δίκλινό τους. Που θα βρουν καλύτερα; Και σκέφτομαι και κάτι άλλο... μετά πότε άλλοτε θα τα έχω εντελώς δικά μου όπως τώρα;

Σωστήηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! Μετά θα έχουν άλλη χάρη βρε που θα είναι έξω. Θα είναι τελείως διαφορετικά. Πιο ζόρικα ? ίσως ναι. Αλλά........ θα τα κρατάμε αγκαλίτσααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Διαφημίσεις

Σωστήηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! Μετά θα έχουν άλλη χάρη βρε που θα είναι έξω. Θα είναι τελείως διαφορετικά. Πιο ζόρικα ? ίσως ναι. Αλλά........ θα τα κρατάμε αγκαλίτσααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Και βέβαια θα κρατάμε, αλλά θα μας τα διεκδικούν και άλλοι (ο μπαμπάς τους, γιαγιάδες, παπούδες κλπ).Ενώ τώρα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

gloraki δεν εχουν ρε μεγαλη διαφορα βαρους.Μην αγχωνεσαι μια χαρα ειναι τα μωρουλια σου!!Για να υπαρχει προβλημα πρεπει να εχουν μεγαλη διαφορα.Και μενα τοση ειχαν.

Οσο για τις αγκαλιτσες μετα δεν περιγραφονται κοριτσια.Μια αγκαλια διωχνει ολη την κουραση και την ενταση της μερας.Και οι παπουδες και οι γιαγιαδες να μην ακουμπανε τα νεογεννητα εκτος βεβαια απο αυτους που προσφερουν βοηθεια.κολλανε με το παραμικρο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

gloraki δεν εχουν ρε μεγαλη διαφορα βαρους.Μην αγχωνεσαι μια χαρα ειναι τα μωρουλια σου!!Για να υπαρχει προβλημα πρεπει να εχουν μεγαλη διαφορα.Και μενα τοση ειχαν.

Οσο για τις αγκαλιτσες μετα δεν περιγραφονται κοριτσια.Μια αγκαλια διωχνει ολη την κουραση και την ενταση της μερας.Και οι παπουδες και οι γιαγιαδες να μην ακουμπανε τα νεογεννητα εκτος βεβαια απο αυτους που προσφερουν βοηθεια.κολλανε με το παραμικρο

Καλημέρα Όλγα. Τι κάνεις βρε? Τι εννοείς κολλάνε με το παραμικρό? όχι εντάξει δεν αγχώνομαι για το βάρος. Μου είπε και ο ντόκτορ ότι όλα καλά. :P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΓΑ,GLORR?ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 21 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6,5 ΚΙΛΑ.ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ?ΑΧ ΒΡΕ GLORR ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ DVD?

age.png

Καλημέρα κορίτσακια!! Τι κάνετε?? Χαθήκαμε αλλά τώρα που μεγάλωσαν τα αγοράκια μου, θέλουν αγκαλίτσες και βόλτες!! Μιλάμε δεν μου μένει καθόλου χρόνος για να κάνω δουλειές στο σπίτι αλλά δεν με νοιάζει:))

Αέρια έχουμε και εμείς αλλά ευτυχώς δεν μυρίζουν:))

Το βράδυ δεν κατάφερα να τους το κόψω και μου ξυπνάνε ακόμα!!!:(

Πήγαμε στο Μαll την προηγούμενη βδομάδα και δεν μπορείτε να φανταστείτε καρότσια με δίδυμα που είχε!!! Όποτε συναντιόμασταν στο ασανσέρ δίναμε κουράγιο ο ένας γονιός στον άλλο:)))

Είμαστε 2 μηνών και κάτι και ζυγίζουμε 5300 με 58εκ. ύψος και ο άλλος 4600 με 55εκ. ύψος! Τρώμε αρκετά απ'ότι βλέπετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...