Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κααααααλά, ο Φιλ είναι για τσιμπιές! Πολλές, όμως! Η δε Βικ με εξοντώνει! Μου φάνηκε ψιλοτσαντισμένη στη φωτό!!!! Τα είχε πάρει κρανίο;;;;

Εντελώς, γιατι της είχα πάρει το μπιμπερό για να ρευτεί:P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλά, όσο γι' αυτές και για τις ραγάδες από το χάσε πάρε κιλά, δεν έχω παράπονο! Τα μπούτια μου είναι γεμάτα μέχρι τα γόνατα. Αλλά εφαρμόζω την ίδια μέθοδο με σένα. Κάνω πως δεν τις βλέπω πια...

η καλυτερη μεθοδος με σίγουρα αποτελέσματα!!!!! δεν τις βλεπουμε αρα δεν υπάρχουν!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

βρε κορίτσια, αμάν πια, με αγχώσατε!

Λοιπόν, ενώ κάτι έβγαζε σε γάλα το στήθος μου, δεν προλάβαινε να πρηστεί για να καταλάβω ότι έχει γάλα. Με την μαγιά επιτέλους ρέει το γαλατάκι!!! Επιτέλους τα τάισα χωρίς να πονάω αφού ρουφούσαν άσκοπα! Τι να πω.. ελπίζω να μην μου δημιουργήσει πρόβλημα!!!

RKdwp3.png

Εγω απο τις ραγαδες υπεφερα!Κατω δεξια(πολυ χαμηλα) που ηταν το κεφαλι του Νικόλα ειχα κανει πληγη οχι αστεια.Αυτες ουτε φαινονται ουτε με νοιαζει.Στην κοιλια που δεν ηταν τοσο βαθιες δεν φευγουν μεν ποτε αλλα σιγα σιγα και με την κρεμουλα(μετα τον θηλασμο)που λεω απαλύνουν πολυ σε σημειο να μην φαινονται

jas αν δεν χρειαζεσαι σιγουρα την μαγια μην την παιρνεις.Μπορει αντι για καλο να σου κανει κακο.Το ελεγε η Αγλαια στο parents.θα το βρω να στο στειλω!

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου,αυτα τα γλυκα και ομορφα τι κανουν που δεν τους μιλησα σημερα?

Πώς δηλαδή έπαθες την μαστίτιδα? Δεν θήλαζες συχνά για να βγει το γάλα?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μικρές μου κουκλίτσες, ήρθα να πω μια καληνύχτα και να ρωτήσω... Αν σας μύρισε τίποτε χταπόδι και σουπιά στα κάρβουνα, εμείς ήμασταν! Βαρέθηκα όλο μπριζόλα και λουκάνικο!!!!

Έτσι, ξεχαστήκαμε στη βεράντα (χωρίς σπουδαία δροσιά, εδώ που τα λέμε, αλλά ικανοποιητικά), τσιμπολογώντας!

Εννοείται ότι τώρα με τριγυρνά μια καούρα (καλά να πάθω), αλλά θα κάνω την υπομονή μου, δεν είναι και ανυπόφορη!!

Βλέπω ότι όλες λείπετε, άρα θα έχετε βγει, να υποθέσω :):):):):):):):):)

Σας στέλνω γλυκά φιλιά και ευχές για μια υπέροχη δροσερή νύχτα, γεμάτη γλυκά και απαλά όνειρα, όλο μωρουδίλα, γαλατάκι, κρεμούλες, πατουσίτσες, μπρατσάκια και άλλα τέτοια συναφή!

Καλό ξημέρωμα να έχουμε!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!

Αχ, νομίζω ότι αυτός θα είναι ο μήνας της ζωής μου!!!!

Ο μήνας που θα πάρω αγκαλιά τα αγοράκια κου, εκτός κι αν είναι τόσο καλά παιδάκια, που περιμένουν να μπει και ο Σεπτέμβριος:):):):):)

Αλλά, ας μην το παρακάνουμε :)

Τι μου κάνετε, κοριτσόπουλα και μωράκια και εμβρυάκια;

Πώς ξημερώσατε σήμερα;

rPPrp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Τι κάνετε? Είναι καμία εδώ?:D

Εμείς είμαστε εδώ!!!!!!!!!!

Πώς κοιμηθήκατε απόψε; Τι κάνουν τα Glorrakia μας; Τρώνε όλο το φαγάκι τους; Τους αρέσει το δωμάτιό τους; :)

rPPrp3.png

Καλημέρα σε όλες :P

Και καλό μήνα!!!!! Καλώς να μας έρθουν τα αυγουστιάτικα μωρά!

Σήμερα πάμε στην εκκλησία.... σαραντήσαμε!!!!!

Θα βγάλουμε και το καρότσι έξω!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρέμε Χαλάνδρι, το διθέσιο βγαίνει έξω!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα σε όλες :P

Και καλό μήνα!!!!! Καλώς να μας έρθουν τα αυγουστιάτικα μωρά!

Σήμερα πάμε στην εκκλησία.... σαραντήσαμε!!!!!

Θα βγάλουμε και το καρότσι έξω!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρέμε Χαλάνδρι, το διθέσιο βγαίνει έξω!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαραντίσατε;;;; Σιδερένιοι να είστε μαμά και μπεμπάκια!!!!!!!

Καλές βόλτες από δω και μπρος!!!!!!!!!!!!!

Κι εμείς πήγαμε το πρωί στη Μαρμαριώτισσα και κοινωνήσαμε!

rPPrp3.png

Μπραβο στα twinsakia!!!!!

Εμεις θα σαραντησουμε 29 Αυγουστου,οποτε απο Σεπτεμβριο ξεκιναμε τις βολτες!!!!!

Τελικα φευγουμε Τεταρτη μεσημερι.....χτες το βραδυ εβαλα δυο πλυντηρια,σιδερωσα αλλα ενα,κ σημερα σιδερωσα κ τα αλλα δυο που στεγνωνανε ολη νυχτα!!!!!

Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα,εμειναν απο χτες μακαρονια με κιμα!!!!!Οποτε χαλαρωνουμε!!!!Ο Τασος ακομη στην μαμα μου,αυριο θα τον φερει γιατι θα φυγει Τριτη,οποτε την Τεταρτη πριν να φυγουμε θα εχω και τα τρια μου τα παιδακια στο σπιτι να με βασανιζουν!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...