Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Είδα ότι τα παίρνεις και από το στόμα. Έλεγα μήπως Κυριακή βράδυ και δευτέρα πρωϊ να τα έπαιρνα από το στόμα.

twins έχω ακούσει αλλά δε ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό, ότι όσες έχουν γραμμή εγκυμοσύνης δεν κάνουν ραγάδες, και από όσο ξέρω φεύγει δε θα μείνει.

Φίλες μου, λίγο πριν πέσω για έναν ύπνο, μπήκα να δω τι έγινε όσο έλειπα. Λοιπόν, και μια ωραιότατη μαύρη γραμμή έχω κάνει εδώ και μήνες (και προς τα πάνω και προς τα κάτω...!) και ραγάδες έχω γεμίσει. Ειδικά από τη δεξιά πλευρά είμαι κόκκινη! Και είναι τρομερό το πόσο γρήγορα δημιουργούνται. Κοιμάσαι το βράδυ μια χαρά, τουλάχιστον κοιτώντας τον εαυτό σου από μπροστά, και το πρωί έχεις βγάλει και δίπλα στον αφαλό μερικές, μην και μείνει το σημείο παραπονεμένο! Και για να ρωτήσω, όταν λένε, ότι η βαζελίνη κάνει θαύματα, εννοούν ότι δεν κάνεις καθόλου ραγάδες ή ότι εξαφανίζονται μετά πιο γρήγορα. Γιατί εγώ εξακολουθώ να κάνω ραγάδες κι ας άρχισα βαζελίνη εδώ και μια εβδομάδα. Ή να το ρωτήσω αλλιώς... Εξαφανίζονται ποτέ;

Nunu, έχεις πμ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγω απο τις ραγαδες υπεφερα!Κατω δεξια(πολυ χαμηλα) που ηταν το κεφαλι του Νικόλα ειχα κανει πληγη οχι αστεια.Αυτες ουτε φαινονται ουτε με νοιαζει.Στην κοιλια που δεν ηταν τοσο βαθιες δεν φευγουν μεν ποτε αλλα σιγα σιγα και με την κρεμουλα(μετα τον θηλασμο)που λεω απαλύνουν πολυ σε σημειο να μην φαινονται

jas αν δεν χρειαζεσαι σιγουρα την μαγια μην την παιρνεις.Μπορει αντι για καλο να σου κανει κακο.Το ελεγε η Αγλαια στο parents.θα το βρω να στο στειλω!

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου,αυτα τα γλυκα και ομορφα τι κανουν που δεν τους μιλησα σημερα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εμένα μου έκανε μαστίτιδα. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έφταιγαν αυτά.

όση ωρα εγραφα ειχες γραψει και εσυ αυτο.Ναιιι κανουν κακο.Μονο αμα εχεις πολυ λιγο γαλα και τηνει να σταματησει παιρνεις μαγια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μήπως να μεταφέρω την εμπειρία μου στην Αγλαϊα μπας και βοηθηθεί καμιά κοπελα; Γιατί πήρα ακριβώς τη δόση που έλεγε, και αυτό που ένιωθα κάθε φορά είναι πρήξιμο, εξάντληση και σε λίγη ώρα ερχόταν και ο πυρετός... και η παραγωγή αντί να αυξηθεί, φυσικά μειωνόταν.

Λοιπόν, για να ευθυνήσουμε και λίγο, να βάλω νέες και αστείες φωτογραφίες; Αλλά θα τις βάλω για λίγο, γιατί είναι εντελώς κουφές και γεμάτες γκριμάτσες!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ μπήκα και ξαναείδα τη μικρή πατουσίτσα του ενός Twinsakiou, που είναι για δάγκωμα!!!

Τι μου λέτε; ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ; Εγώ νόμιζα ότι επειδή είναι κόκκινες, είναι οι "καλές" ραγάδες και σιγά σιγά μετά τη γέννα ψιλοχάνονται!!!!!!!!!!!!!!!! Μην σου πω και χοντροχάνονται! Τώρα μου φέρατε τα πάνω κάτω... Είχα ελπίδες αλλά αποδείχθηκαν φρούδες............... Έλεγα, δεν πειράζει, όταν γεννήσω θα χαθούν (σαν τα εξανθήματα ένα πράγμα!) :(

rPPrp3.png

Μήπως να μεταφέρω την εμπειρία μου στην Αγλαϊα μπας και βοηθηθεί καμιά κοπελα; Γιατί πήρα ακριβώς τη δόση που έλεγε, και αυτό που ένιωθα κάθε φορά είναι πρήξιμο, εξάντληση και σε λίγη ώρα ερχόταν και ο πυρετός... και η παραγωγή αντί να αυξηθεί, φυσικά μειωνόταν.

Λοιπόν, για να ευθυνήσουμε και λίγο, να βάλω νέες και αστείες φωτογραφίες; Αλλά θα τις βάλω για λίγο, γιατί είναι εντελώς κουφές και γεμάτες γκριμάτσες!!!!

Βρε κορίτσια, δεν παίζει η πιθανότητα κάποια να είναι αλλεργική στην μαγιά ή να μην την αντέχει ο οργανισμός της;

Jasminaki, κατέβασες γάλα, να υποθέσω; Καλύπτεις τώρα πιο εύκολα τις ανάγκες και των δύο Jasminakiwn;

Twins, εγώ γιατί δεν είδα τις αστείες φωτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o

rPPrp3.png

Εγώ μπήκα και ξαναείδα τη μικρή πατουσίτσα του ενός Twinsakiou, που είναι για δάγκωμα!!!

Τι μου λέτε; ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ; Εγώ νόμιζα ότι επειδή είναι κόκκινες, είναι οι "καλές" ραγάδες και σιγά σιγά μετά τη γέννα ψιλοχάνονται!!!!!!!!!!!!!!!! Μην σου πω και χοντροχάνονται! Τώρα μου φέρατε τα πάνω κάτω... Είχα ελπίδες αλλά αποδείχθηκαν φρούδες............... Έλεγα, δεν πειράζει, όταν γεννήσω θα χαθούν (σαν τα εξανθήματα ένα πράγμα!) :(

Agorakia, έβαλα και σημερινές!!!!:P

Καθώς έλεγε και η Witch που έχει ασχοληθεί περισσότερο, οι κόκκινες είναι αυτές που επιδιορθώνονται.

Αν φεύγουν, μπορώ να σου πω μόνο από τις ραγάδες της εφηβείας.... τις έχω κοντά είκοσι χρόνια και ακόμα εκει είναι. Απλά τις αγνοώ και με αγνοούν και αυτές!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Agorakia, έβαλα και σημερινές!!!!:P

Καθώς έλεγε και η Witch που έχει ασχοληθεί περισσότερο, οι κόκκινες είναι αυτές που επιδιορθώνονται.

Αν φεύγουν, μπορώ να σου πω μόνο από τις ραγάδες της εφηβείας.... τις έχω κοντά είκοσι χρόνια και ακόμα εκει είναι. Απλά τις αγνοώ και με αγνοούν και αυτές!!!!

Καλά, όσο γι' αυτές και για τις ραγάδες από το χάσε πάρε κιλά, δεν έχω παράπονο! Τα μπούτια μου είναι γεμάτα μέχρι τα γόνατα. Αλλά εφαρμόζω την ίδια μέθοδο με σένα. Κάνω πως δεν τις βλέπω πια...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...