Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να σα πω ρε κορίτσια

Εχω ξεκινήσει τα utrogestan κολπικά, τη δευτέρα όμως είναι να πάω να μου πάρουν κολπικά δείγμα για χλαμύδια, μυκόπλασμα και τέτοια που δεν τα είχα κάνει στην αρχή (δεν φταίω εγώ...το γκρουπ των γιατρών μου). Δε θα επηρεαστεί η εξέταση? γιατί το μισό υπόθετο βγαίνει.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μου εμεινε μια ραγαδα διπλα απ τον αφαλο.Φαινοτανε σα φλεβα αλλα τον τελευταιο καιρο ειχε μαυρισει κ περιμενα να μεινει....με πονουσε κιολας....νομιζα ηταν σπασμενο αγγειο αλλα τελικα ηταν ραγαδα.....

Ναι, αλλά είναι πεσμένη τώρα ή όχι? Εμένα είναι πεσμένη και χαλαρή. Βέβαια μέρα με τη μέρα σφίγγει αλλά να δούμε πόσο θα θέλει να επανέλθει. Βάζεις καμιά ζώνη ή τίποτα?

RKdwp3.png

Να σα πω ρε κορίτσια

Εχω ξεκινήσει τα utrogestan κολπικά, τη δευτέρα όμως είναι να πάω να μου πάρουν κολπικά δείγμα για χλαμύδια, μυκόπλασμα και τέτοια που δεν τα είχα κάνει στην αρχή (δεν φταίω εγώ...το γκρουπ των γιατρών μου). Δε θα επηρεαστεί η εξέταση? γιατί το μισό υπόθετο βγαίνει.

Όχι δεν επηρεάζεται καθόλου. Το ουτρο ειναι μόνο προγεστερόνη, δεν αλλοιώνει την εξέταση για μικρόβια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να σα πω ρε κορίτσια

Εγώ που έπαιρνα τα utrogestan στην αρχή και έκανα αυτές τις εξετάσεις, δεν μου είπαν ότι επηρεάζει το αποτέλεσμα. Τα κατάπινα όμως. Όχι κολπικά. Καλού κακού, όταν πάς στον/ην μικροβιολόγο, ενημέρωσέ τον!!!

RKdwp3.png

Ναι, αλλά είναι πεσμένη τώρα ή όχι? Εμένα είναι πεσμένη και χαλαρή. Βέβαια μέρα με τη μέρα σφίγγει αλλά να δούμε πόσο θα θέλει να επανέλθει. Βάζεις καμιά ζώνη ή τίποτα?

Jas πήρα μια ζωνούλα, αλλά μου κάνει περισσότερο κακό παρά καλό προς το παρόν (δηλαδή νιώθω ότι μου σφίγγει τα έντερα και με ζεσταίνει αφόρητα).

Παρ' αυτά βλέπω ότι μέρα με τη μέρα η κοιλιά σφίγγει και περισσότερο από μόνη της. Στην αρχή ήταν εντελώς σαν ζελές, τώρα είναι σχεδόν όπως πριν.

Επίσης ραγάδες δεν έκανα, πράγμα περίεργο. Αλλα η καφέ γραμμή είναι ακάθεκτη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Είδα ότι τα παίρνεις και από το στόμα. Έλεγα μήπως Κυριακή βράδυ και δευτέρα πρωϊ να τα έπαιρνα από το στόμα.

twins έχω ακούσει αλλά δε ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό, ότι όσες έχουν γραμμή εγκυμοσύνης δεν κάνουν ραγάδες, και από όσο ξέρω φεύγει δε θα μείνει.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Jas πήρα μια ζωνούλα, αλλά μου κάνει περισσότερο κακό παρά καλό προς το παρόν (δηλαδή νιώθω ότι μου σφίγγει τα έντερα και με ζεσταίνει αφόρητα).

Παρ' αυτά βλέπω ότι μέρα με τη μέρα η κοιλιά σφίγγει και περισσότερο από μόνη της. Στην αρχή ήταν εντελώς σαν ζελές, τώρα είναι σχεδόν όπως πριν.

Επίσης ραγάδες δεν έκανα, πράγμα περίεργο. Αλλα η καφέ γραμμή είναι ακάθεκτη!

Ρε γμτ εγώ από ραγάδες άλλο τίποτα. Σαν ζελές είναι και η δικιά μου, αλλά όχι τόσο όσο στην αρχή. Ο γιατρός μου απαγόρεψε την ζώνη κι έτσι δεν πήρα. Ατροφεί λέει τους μυς και δεν επανέρχεται σωστά η κοιλιά.

Η καφέ γραμμή λένε ότι μένει για αρκετό χρονικό διάστημα. Στην αδερφή μου έμεινε κανένα χρόνο.

RKdwp3.png

Είδα ότι τα παίρνεις και από το στόμα. Έλεγα μήπως Κυριακή βράδυ και δευτέρα πρωϊ να τα έπαιρνα από το στόμα.

twins έχω ακούσει αλλά δε ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό, ότι όσες έχουν γραμμή εγκυμοσύνης δεν κάνουν ραγάδες, και από όσο ξέρω φεύγει δε θα μείνει.

Και έρχομαι εγώ να απορρίψω αυτή την θεωρία αφού και γραμμή έβγαλα καφε, και ραγάδες άλλο τίποτα!! :(:(:(:(

RKdwp3.png

Και έρχομαι εγώ να απορρίψω αυτή την θεωρία αφού και γραμμή έβγαλα καφε, και ραγάδες άλλο τίποτα!! :(:(:(:(

Να σου πώ το φανταζόμουν ότι είναι μούφα η θεωρία. Φαντάζομαι έχει σχέση το μέγεθος που θα πάρουμε και την ποιότητα του δέρματος. Και μένει ένα χρόνο, μια χαρά!! τι άλλο θα πάθουμε???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

hello!!!!

Τι μου κανετε?

Για το θηλαστρο διδυμομπαμπα πες της να νοικιασει νοσοκομειακο γιατι και μενα που πρότειναν απο το ιασω το medela που εχουν στο μαγαζι και μου κοπηκε το γαλα!!!!

jas τι εγινε με την κρεμουλα?Κανει να την βαλεις τελικά?

αααα την καφε γραμμη ακομη την εχω!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

hello!!!!

Τι μου κανετε?

Για το θηλαστρο διδυμομπαμπα πες της να νοικιασει νοσοκομειακο γιατι και μενα που πρότειναν απο το ιασω το medela που εχουν στο μαγαζι και μου κοπηκε το γαλα!!!!

jas τι εγινε με την κρεμουλα?Κανει να την βαλεις τελικά?

αααα την καφε γραμμη ακομη την εχω!

Τελικά γράφει ότι δεν είναι σίγουρο αν έχει παρενέργειες στον θηλασμό και έτσι λέω να μην την χρησιμοποιήσω προς το παρόν...Κρίμα τόσα λεφτά... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

RKdwp3.png

Θα ήθελα να καταρρίψω επίσης μία άλλη θεωρία. Λένε πως αν έχεις ήδη ραγάδες από εφηβεία κλπ, είναι απίθανο να μην κάνεις στην εγκυμοσύνη.

Εμένα που τα πόδια μου ήταν γεμάτα, πως δεν έκανα ούτε μία;

Και η τριχοφυία δυστυχώς παραμένει....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ πάλι που ενώ αυξομειονόταν το βάρος μου τόσο συχνά, τσιγάρα, καφέδες, δίαιτες κτλ και δεν είχα καθόλου ραγάδες..ούτε μία... γέμισα στην εγκυμοσύνη και στο στήθος και στην κοιλιά! :(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...