Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μπήκα στο site του ΙΑΣΩ. Πρέπει να πάρω και πετσέτες μαζί; Θα μου πιάσουν όλο τον χώρο στη βαλίτσα, ρε γαμώτο!

Οχι βρε πετσετες δινουνε,απλα παρε ενα σαμπουαν αν θες ή βαλε σε ενα μπουκαλακι λιγο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Οχι βρε πετσετες δινουνε,απλα παρε ενα σαμπουαν αν θες ή βαλε σε ενα μπουκαλακι λιγο.

Αχ, ευτυχώς!

Σαμπουάν, αφρόλουτρα και τέτοια τα έχω πάρει ήδη, απλώς δεν έχω βάλει ακόμη τίποτε στη βαλίτσα! Φορμάκια κοντομάνικα τους φόρεσες, για να βγείτε; Τους είχες και σεντονάκια μαζί; Τα διαβάζω τώρα στο site τους!

rPPrp3.png

Είμαι πολύ κακιά μάνα που έβγαλα φωτογραφία τη Βικ να γκρινιάζει;;;;;:tongue:

Εχω και πρόβλημα να τις ανεβάσω γιατι της έβγαλα από κινητό και επειδή είμαι τέρας τεχνολογίας, δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το ΒΤ!!!!!:cool:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Ρε Giota δηλαδή πως τα έχασες τα άλλα 5 κιλά???που πήγαν??εγώ την παλεύω με το φαγητό, δεν έχω πάρει άλλο κιλό αλλά είμαι όλο στη λιγούρα, στα δύσκολα χτυπάω καμιά φρυγανιά με μαρμελάδα.

Agorakia αν δοκιμάσεις και το γάλα Στάμου θα σου αρέσει αλλά άντε να το βρείς!! Ο Βερόπουλος το έφερνε σε κάποια φάση αλλά δεν ξέρω αν το φέρνει ακόμα. Διάφανο μπουκάλι σαν τα παλιά. Για το Εβολ συμφωνώ και γώ που είμαι γαλατού, είναι σούπερ.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ, ευτυχώς!

Σαμπουάν, αφρόλουτρα και τέτοια τα έχω πάρει ήδη, απλώς δεν έχω βάλει ακόμη τίποτε στη βαλίτσα! Φορμάκια κοντομάνικα τους φόρεσες, για να βγείτε; Τους είχες και σεντονάκια μαζί; Τα διαβάζω τώρα στο site τους!

Τους εβαλα κοντομανικα φορμακια χωρις σεντονακι αλλα καλο ειναι να παρεις σεντονακια γιατι μπορει να κρυωνουν.Εγω ειμαι λιγο πιο χυμα....

Ρε Giota δηλαδή πως τα έχασες τα άλλα 5 κιλά???που πήγαν??εγώ την παλεύω με το φαγητό, δεν έχω πάρει άλλο κιλό αλλά είμαι όλο στη λιγούρα, στα δύσκολα χτυπάω καμιά φρυγανιά με μαρμελάδα.

Η αληθεια ειναι πως δεν το περιμενα,ουτε κανω διαιτα...απλα τρωω ελαχιστα,μου εχει κοπει η ορεξη...δλδ δεν τρωω πρωινο,ενω ετρωγα στην εγκυμοσυνη κ τρωω μονο μεσημερι....και παλι μονο φαγητο,χωρις ψωμι...οχι οτι το επιδιωκω απλα δεν εχω ορεξη.....

Να σας εξομολογηθω οτι διαβαζα τα συμπτωματα της επιλοχειου καταθλιψης γιατι δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ η άυπνη μάνα!!!! Καλημέρα κορίτσθια!!! Είμαι ένα όρθιο πτώμα!!! Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Έκανα ξενύχτηδες άντρες!!! Τώρα κατάφερα να τους κοιμήσω και τους δύο!!! :?:-?:?:-? Εκεί που λέω.. αχ τι ωραία κοιμήθηκαν (όπως εχθές το βράδυ) ας κοιμηθώ κι εγώ, ξυπνάει ο ένας από τους δύο (εναλλάξ το πανε συνήθως) και φτου κι από την αρχή!!

Καλημερα!!!!

Ακομη κοιμαστε υπναρουδες????

Εγω ταισα τα αγορακια μου,εβαλα κ κιμα να γινεται κ αργοτερα θα βρασω κ μακαρονακια!!!!Ευτυχως με αφησανε λιγο τα ζουζουνακια μου να κοιμηθω....απο τις 05 00 μεχρι τις 08 00!!!!!

Αχ, τυχερή, τυχερή, τυχερή!! Σε ζηλεύω... :roll::roll::roll:

Τέλεια συγκυρία!!! :)

Τι γίνεται με τα νινάκια, πώς τα ξεχωρίζεις; Τους έβγαλες τα καρτελάκια;

Α, κορίτσια (ρωτάω τις μανούλες), πόσο γρήγορα πέσαν τα αφαλάκια τους, αλήθεια;

Εμένα πέσανε στις 7 ημέρες. Στην φίλη μου που γέννησε κι αυτή τώρα, έπεσε ο αφαλός στις 4 ημέρες. Θα βάζεις πάρα πολύ οινόπνευμα και συνέχεια (σε κάθε άλλαγμα πάνας) και σε όποια άλλη ευκαιρία βρίσκεις και κυρίως μετά το μπάνιο για να στεγνώνει καλά η περιοχή. Θα σηκώνεις το μανταλάκι και θα βάζεις με το βαμβάκι παντού!! Το μπάνιο τους είναι τοπικό, το κρατάς μπρούμυτα το μωρό ώστε να μην βρέχεται ο αφαλός (άμα βραχεί, τον στεγνώνεις καλά αμέσως μετά και ξανά οινόπνευμα).Το μπάνιο είναι τοπικό, ακόμα και όταν πέσει ο αφαλός μέχρι να πάρει τη μορφή τη δική μας!!

Όσο πιο συχνά, με λίγα λόγια, βάζεις οινόπνευμα, τόσο πιο γρήγορα πεφτει. :P:p:p:p

RKdwp3.png

Τους εβαλα κοντομανικα φορμακια χωρις σεντονακι αλλα καλο ειναι να παρεις σεντονακια γιατι μπορει να κρυωνουν.Εγω ειμαι λιγο πιο χυμα....

Η αληθεια ειναι πως δεν το περιμενα,ουτε κανω διαιτα...απλα τρωω ελαχιστα,μου εχει κοπει η ορεξη...δλδ δεν τρωω πρωινο,ενω ετρωγα στην εγκυμοσυνη κ τρωω μονο μεσημερι....και παλι μονο φαγητο,χωρις ψωμι...οχι οτι το επιδιωκω απλα δεν εχω ορεξη.....

Να σας εξομολογηθω οτι διαβαζα τα συμπτωματα της επιλοχειου καταθλιψης γιατι δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου.....

Giotoula ο γιατρός μου είχε πει πριν φύγω από την κλινική, ότι όλες οι λεχώνες παθαίνουν κατάθλιψη όπου κρατάει μέχρι περίπου τις 20 ημέρες!! Να μην φοβηθούμε είπε. Κι εγώ δεν το είχα καταλάβει αλλά το έζησα αμέσως μόλις βγήκα από την κλινική :confused::confused::confused::confused:

Η επιλόχεια κατάθλιψη είναι άλλου είδους κατάθλιψη και ενώ έχει σχετικά τα ίδια συμπτώματα, κρατάει περισσότερο και θέλεις ψυχολογική υποστήριξη και ίσως και χάπια.

Μην ανησυχείς λοιπόν, θα περάσει!!! :rolleyes:

RKdwp3.png

Παντως οταν γεννησα τον Τασο δεν ημουν ετσι....ημουν τελειως χαζομαμα!!!!!

Τωρα ειμαι πιο χαλαρη,μου λειπει κ ο Τασος μου που περναω λιγες ωρες μαζι του,μενω πολλες ωρες ξυπνια γιατι εχω στο μυαλο μου τα μωρα....ακομη κ αν κοιμουνται εγω παλι δεν μπορω να κοιμηθω......

Ισως οταν σαραντησω κ βγω λιγο εξω να νιωσω καλυτερα!!!!Θα παω να βαψω κ το μαλλι,να κουρευτω κ να ανανεωθω......ισως να μου περασει νωριτερα,τωρα που θα παμε Αιγιο δλδ κ θα εχω κ παρεουλα κατω.....θα δειξει....

Απλα δε θελω οι εγκυουλες μου να τρομαξουν....μη διαβαζετε αυτα που γραφω αλλα να τα προσπερνατε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Παντως οταν γεννησα τον Τασο δεν ημουν ετσι....ημουν τελειως χαζομαμα!!!!!

Τωρα ειμαι πιο χαλαρη,μου λειπει κ ο Τασος μου που περναω λιγες ωρες μαζι του,μενω πολλες ωρες ξυπνια γιατι εχω στο μυαλο μου τα μωρα....ακομη κ αν κοιμουνται εγω παλι δεν μπορω να κοιμηθω......

Ισως οταν σαραντησω κ βγω λιγο εξω να νιωσω καλυτερα!!!!Θα παω να βαψω κ το μαλλι,να κουρευτω κ να ανανεωθω......ισως να μου περασει νωριτερα,τωρα που θα παμε Αιγιο δλδ κ θα εχω κ παρεουλα κατω.....θα δειξει....

Απλα δε θελω οι εγκυουλες μου να τρομαξουν....μη διαβαζετε αυτα που γραφω αλλα να τα προσπερνατε!!!!!

Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό καμιά φορά, να μην τρομάζουν οι ακόμα εγκυούλες μας!! Όμως το σημαντικότερο είναι το πόσο ευτυχισμένες είμαστε και ας κουραζόμαστε τώρα λίγο παραπάνω!! Θα στρώσουν κάποια στιγμή τα πράγματα!! :):):)

RKdwp3.png

Ξεχνιουνται ολα...και τα ξενυχτια κ η κουραση και ολα!!!!!

Οταν περασει λιγο ο καιρος κ μεγαλωσουν λιγο ακομα τα ξεχνας ολα!!!!

Εγω που ακομη ο Τασος ειναι μικρος,εχω ξεχασει πως ηταν νεογεννητο και ποσο λιγο κοιμομουν και ολα.....Ευτυχως που υπαρχουν κ τα βιντεακια κ τα χαζευω!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ξεχνιουνται ολα...και τα ξενυχτια κ η κουραση και ολα!!!!!

Οταν περασει λιγο ο καιρος κ μεγαλωσουν λιγο ακομα τα ξεχνας ολα!!!!

Εγω που ακομη ο Τασος ειναι μικρος,εχω ξεχασει πως ηταν νεογεννητο και ποσο λιγο κοιμομουν και ολα.....Ευτυχως που υπαρχουν κ τα βιντεακια κ τα χαζευω!!!!!!

Γιοτού και γω πιστέυω ότι στο Αίγιο που θα πάς θα είναι καλύτερα, θα τους έχεις και τους τρεις και θα είσαι πιο ήρεμη και να κοιμάσαι μωρέ λίγο.

Εγώ πάντως και κατάθλιψη να πάθω το φαϊ δεν το κόβω!!χεχεχεχε!!

Όπως και να έχει καλό είναι να μιλάς και οι εγγυούλες εδώ είμαστε γερά σκαριά!! Ούτως ή άλλως θα έρθει και η σειρά μας και γω θα σας πρήξω!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα και από μένα! Μια ώρα διαβαζα τα νέα σας. Εχω να μπώ καμιά βδομάδα.

Είχα πάει γιατρό την Πέμπτη και μου είπε όλα καλα με τα μωράκια και θα με ξαναδεί στις 9 Αυγούστου. Για τα κιλά μου την είπε γιατι απο την προηγούμενη φορά είχα πάριε +4. Εχω φτάσει το +17...Εκανα και χαμηλα στην κοιλια ραγάδες και έχω απογοητευτεί. Τσάμπα οι βαζελίνες..

Τα μωράκια είναι 2042 και 2069 κιλά. +-10%. στον καρδιοτοκογράφο η μπέμπα έκανε μια βραδυκαδρία, αλλα μου είπε δεν είναι τίποτα. Είναι και λίγο τεμπέλα η μικρή. Ενώ ο μικρός είναι ποιο δραστήριος. Τον πιάνει και λόξυγγας!

8 Αυγούστου θα μας κάνει η μαία σα σεμινάριο για το θηλασμό. Θα σας πώ εντυπώσεις. Λέω αυριο να φτιάξω και την βαλίιτσα να μην την έχω εκκρεμότητα.

Αυτά τα νέα μου. Ζεσταίνομαι και πολύ και έχω το ίδο πρόβλημα με την Αgorakia στο πάνω κάτω. Ο υπολογιστής είναι πάνω, αλλά εγώ είμαι συνήθως κάτω στην ΤV. Και αποφεύγω τις πολλές μετακινήσεις.

Καλησπέρα και από μένα! Μια ώρα διαβαζα τα νέα σας. Εχω να μπώ καμιά βδομάδα.

Είχα πάει γιατρό την Πέμπτη και μου είπε όλα καλα με τα μωράκια και θα με ξαναδεί στις 9 Αυγούστου. Για τα κιλά μου την είπε γιατι απο την προηγούμενη φορά είχα πάριε +4. Εχω φτάσει το +17...Εκανα και χαμηλα στην κοιλια ραγάδες και έχω απογοητευτεί. Τσάμπα οι βαζελίνες..

Τα μωράκια είναι 2042 και 2069 κιλά. +-10%. στον καρδιοτοκογράφο η μπέμπα έκανε μια βραδυκαδρία, αλλα μου είπε δεν είναι τίποτα. Είναι και λίγο τεμπέλα η μικρή. Ενώ ο μικρός είναι ποιο δραστήριος. Τον πιάνει και λόξυγγας!

8 Αυγούστου θα μας κάνει η μαία σα σεμινάριο για το θηλασμό. Θα σας πώ εντυπώσεις. Λέω αυριο να φτιάξω και την βαλίιτσα να μην την έχω εκκρεμότητα.

Αυτά τα νέα μου. Ζεσταίνομαι και πολύ και έχω το ίδο πρόβλημα με την Αgorakia στο πάνω κάτω. Ο υπολογιστής είναι πάνω, αλλά εγώ είμαι συνήθως κάτω στην ΤV. Και αποφεύγω τις πολλές μετακινήσεις.

Έλα βρε Joy, σε χάσαμε και νομίζω είσαι η επόμενη!!! Καλύτερα πάντως να μην ανεβοκατεβαίνεις συνέχεια τις σκάλες για να κρατηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο!! Τα μπεμπάκια σου έχουνε πάρει μια χαρά βάρος! Τα πας πολύ καλά σε αυτό! Το δικό σου βάρος μόνο πρόσεχε!!

RKdwp3.png

Giota... εσένα η κοιλιά σου, σε τι κατάσταση βρίσκεται??

Μου εμεινε μια ραγαδα διπλα απ τον αφαλο.Φαινοτανε σα φλεβα αλλα τον τελευταιο καιρο ειχε μαυρισει κ περιμενα να μεινει....με πονουσε κιολας....νομιζα ηταν σπασμενο αγγειο αλλα τελικα ηταν ραγαδα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...